Tack för den duschen!

Brukar ha fönstret öppet om nätterna för det är så jäkla varmt i sovrummet men i morse önskade jag att de va så stängt de bara hade kunna blivit och helst ljudisolerat också för de håller på och målar (tror jag) huset brevid mig och de förde ett JÄVLA liv och klockan va enbart Sju. Det var den sovmorgonen det. Gick in på soffan och slumrade ett tag till.

Har vart med och tagit in Hö hela eftermiddagen i världens värme och enbart tre lindor är tagna, återstår en hel del till. Men vad gör man inte för de fyrbenta. Hade hö överallt och idag behövde man inte ha ångest över att man inte besökt gymmet. Vet inte hur många hövalar vi lyfte upp på skullen.

Blev sedan en kvällvända med Jolly och de fläktade på skönt i skogen men de va nå jävulskt mycket flugor och knott.

Allt är packat och klart inför i morgon så de är bara att stoppa in hästen. Nu satt jag dock och läste startlistorna och ja fanns visst inte ens med. haha. Undrar ja vad de lagt upp för lista för ena hästen i stallet va också anmäld med gamla ägaren. Lär ringa i morgon och kolla läget lite.

Cyklade upp till stallet och ja ångrade bittert de när ja skulle cykla hem för himlen TOTALT ÖPPNADE SIG när ja cyklade av stallplanen och öste ner ett bra tag så ja knappt såg något. Lagomt tills jag va hemma slutade det. Ja hade en sjö i skorna.

Jag har ingen lust att gå och lägga mig.

Varmt varmt varmt. Då kan man ändå inte sova.

Men jag lär väl få lov att göra ett försök för klockan ringer om 5,5 timme.


En dag som alla andra...

Gårdagen spenderades hemma hos Jimmy med allt folk från jobbet för att vi skulle tacka av Rosanna som slutat.

Vi käkade god mat, lekte lekar (som ja va lektant för) drack ett glas super god Rosé samt snackade massa gojja. Var nog den lugnaste personalfesten ever. haha. Men de ska vi snart ta igen :P

Dagen idag på jobbet gick fort, stannade kvar en timme för att få lite mera gjort på lagret.

Stallet blev på kvällskvisten då de är sååå varmt ute. Longerade henne på utebanan och hon skötte sig bra. Lite spänd emellanåt i höger varv och vill skjuta ut arslet och gå tvåspårigt, men annars helt okej.

Hängde på Tin och Louise på en inlinesvända nästan broarna runt. Mötte dom i stallet så ja fick slänga mig i bilen och åka hem och byta om sen åkte jag och mötte dom innan ja vände och vi fortsatte runt tillbaka till Östnor.

Nu är de bara tre dagar kvar på denna vecka och sen är det semester. Ja vet egentligen inte, eller de känns som vad ja ska med semester till för, har ändå ingen att umgås med. Får väl roa mig på egen hand som vanligt.

Min lägenhet är en enda stor bastu. Har varenda persienn nerdragen för att slippa få in Solens strålar men huset står ju konstans i Solsken, ja när de är de vill säga. Så de är väl kanske inte så konstigt att det blir varmt här inne. 

      


Man fick sota för helgen idag!

Jäklar vad trött jag har vart idag, och de kanske inte är så konstigt heller. Om ja har tur kanske jag fått ihop 6 timmars sömn allt som allt denna helg.

Orkade ta mig ur sängen halv tolv idag sen har de väl inte vart så månha knop resten utav dagen. haha.

Blev en ridtur på kvällskvisten med Veronica och Tin. De är väl inte någon nyhet, men Jolly va väldigt pigg och alldeles för spänd.

I morgon blir de lite hoppning med Tin inför Fredagens tävling sen vankas de träff med jobbet på kvällen då Rosanna slutat hos oss. Kan nog bli trevligt. :)

Ska infinna mig på jobbet 7:oo i morgon och här sitter jag och ugglar som vanligt.

Dax att förflutta arslet från soffan till sängen.Förresten, bloggen är under konstruktion lite. Så den ska inte riktigt se ut såhär. :)


Tillbaka till verkligheten!

Denna långledighet försvann i ett enda stort nafs, jag hann knappt med att blinka. Med allt för få timmars sömn denna helg känns det idag vill jag lova er, men så roligt jag haft.

I fredags så började jag att jobba på bröllopet klockan två så de vart klart tidigt, åkte därifrån kvart i nio, skönt! Va hem och svirade om sen åkte jag ut till Tin där de va fullt med folk. Satt där ett tag men folk droppade av en efter en. Jag, Joakim och Tessie kändes oss inte klara med kvällen så vi åkte ner på Mora för att inta sportbaren, men där var det stängt. Så vi åkte tillbaka till Östnor och hamnade på Tessies rum och drack mera vin, som absolut inte var nödvändigt. haha.

Halv sex på morgonen fick Gunnar agera Taxi och köra hem oss hem till mig där vi somna på soffan. Vaknade igen vid Nio och därmed blev det inte mycket till skönhetssömn. Det var bara till att ta tjuren vid hornen och åka till stallet och rida, den vingligaste turen ever kändes de som. haha.

Väl hemma igen fick jag lov att ta en powernap innan festligheterna skulle dra igång igen. Kvällen spenderades hos Joakim på Skogsbacken med massa trevligt folk. Det var bra segt att börja om på nytt.

Vi tog en vända ner på Sportbaren och där var det mycket folk, väldigt varmt men riktigt skoj. Jag och Martin sjöng Kareoke och vi var totalt världelösa men det var jävligt skoj. Haha.

När klockan väl slog stängning ropar Per-Anders och frågar om vi ska med och åka båt, vi var ju inte sena med att säga Ja. Både jag, Sara och Pernilla såg framför oss en stor flaschig båt, men där står en liten gummibåt. Vi skratta så ja tror magen skulle gå av. :P

Natten fortsatte med hamburgare en massa fuldans och buggande. Natten slutade dock inte där när vi tog en taxi hem, då vart de efterfest nummer två hos Philip tror jag han hette. Klockan Sju i morse gav jag och Pernilla upp och sprang hem till mig och stupade i säng.

Idag har de inte vart många knop på Schemat. Jag och Sara har ridit en vända och sen har Tjejerna vart här.

En vecka kvar att jobba nu. Underbart!
Dans runt stången!


Äntligen var denna vecka över och jag går på tre dagars ledighet, visserligen är de ju jobb i morgon. Men jag är inte på mitt vanliga jobb, då känns de som ledigt. :P

Får se hur länge de blir till att jobba i morgon kväll, inte allt för sent hoppas jag, men de vet man ju hur de brukar bli. haha.

Lördag får vi se vad den har att erbjuda. :)


Jag vill inte gå ut!!

Klippte mig på förmiddagen idag och det känns som de lättat ungefär 3 kg från min kropp. Klippte igenom de bara så samma frisyr återstår.

Skulle vart upp till stallet i morse men kände av ögat så de var bara till att ligga och blunda ett tag till, tack och lov gick det över och jag kan se igen.

Sprang på Pernilla när jag kom ut från Frisören så vi skulle springa bort på Bolaget. Vi vände då vi såg kön som var utanför butiken för att ens få komma in. Att man alltid ska vara ute i sådan god tid. haha.

Pernilla skulle va varvet förbi Orsa och hoppas på de inte är lika mycket folk där. :)

Nu har jag väl inget val än att springa ut till bilen i spöregnet. Small till en riktig åkssmäll nyss så ja flög en meter upp på stolen.

Detta är väl Svensk Sommar. Typiskt.


Vet en som kommer ha träningsvärk i morrn!

Idag var de fruktansvärt sega timmar på jobbet, sista timmen orkadeja knappt tänka. haha. Sen att försöka slå ihop in och Cinas hjärna när vi är som tröttast går inte..

Jag stämplade ut 16:oo och åkte upp till stallet där Veronica väntade. Lagomt tills vi skulle rida så öppnade himlen sig så blev till att rida markarbete i ridhuset, vilket visserligen var välbehövligt.

Tro det eller ej men kvällen har spenderats på gymmet med Sofia. Jag fattar inte att det ska vara så jäkla svårt att ta sig dit, de är ju roligt när man väl är där och för att inte tala om hur skönt det är efteråt. Sjukt vad fort man tappar allting bara. :/


I morgon ska jag äntligen klippa mig, kommer knappt ihåg vart jag ringde. haha. Där jag brukar klippa mig fanns de ingen tid alls så jag tog upp alla frisörer i Mora sen ringde jag bara en. Får väl se hur de blir. Jag blir nöjd bara jag kan klippa topparna och tunna ur det massor.

Jobb i morgon 13-19:3o sen går jag på lite ledighet.

Hade kunna döda för en sovmorgon men klockan ringer 7:oo i morgon så nu är det tack och godnatt igen.

Tycker jag nyss gick och la mig, fast igår då.

Vart tar dagarna vägen?

På banan igen måntro?

Tempot har fortsatt på jobbet och pallarna bara ramlar in. När man tror att man ska komma ikapp så hör man hur de tutar vi lastkajen och de kommer mer grejer. Ibland känns de som att ja vet inte om man ska skratta eller gråta?

Och ibland undrar man åt vilket håll folk strävar?

Ringde mamma under dagen och bjöd in mig på middag och jag fick bestäma den också, så de blev köttfärslimpa med potatis och brunsås, mums. Farmor va också med och åt och hon hade gjort rabarberkräm. Det var inte igår man käka det.

Jolly fick en vilodag idag, jag bara hade absolut ingen lust eller ork till någonting.

Va ut och gick en timme med Linda och Martin på kvällen, men kände när vi va tillbaka att mer enrgi fanns att bränna så jag satt på mig inlinsen och svisha upp till Jennie och Mikael för att se hur de går för dom med huset. Joakim och faster va också där så jag blev lvar där en stund på massa snack och kvällsfika. Trevligt.

Som Jennie sa att nu när de bor i Mora så kan sånt här ske oftare. Och jag var inte sen att hålla med. :)

Klockan va närmare halv elva när jag for hemåt igen.

Nu är det hög tid till att sova för klockan ringer halv sex i morgon igen.


Har bara mig själv att skylla!
Man önskar varenda jäkla dag att man en dag ska vakna upp smal och smäcker utan att ens behöva blinka, men riktigt så går de ju inte till.

Har vart lite för mycket av de goda och för lite träning på sista tiden, jag känner de nu. Så hädanefter är det jag som ska ta tag i det. Att sluta äta allt som är gott går inte, det vet jag. Men äta med måtta och inte varje dag.

Svårast är det när man är på jobbet, där finns de alltid något som lockar och man får slå sig själv på fingrarna för att låta bli.

Men nu är det jag som ska ge mig fan på att lyckas.

Har vart ute på en timmes rask promenad nu på kvällen med Linda och Jolly. Det är såå härligt och jag tycker det är kul att röra på mig.

Varför ska de då vara så svårt emellanåt?

I morgon blir de jobb klockan 7:oo igen och när jag slutar återstår och se. Får se hur mycket vi lyckas få bort under dagen.

Hästen ska sen ridas som vanligt och förhoppningsvis om vädret tillåter inlines på kvällen med Sara.


Inte idag igen!!De går, de går ja de går nog. INTE. Och vad gör man, eller ja vad kan man göra annat än titta på medans den ramlar. haha.

Skulle slutat klockan 14:oo idag men bestämde mig för att stanna och köra gärnet på lagret. De ska vara tomt till midsommar har vi bestämt så man kan gå hem med gott samvete.

Stämplade ut 18:15m så man är lite trött i ögat efter 11 timmars konstant slitande.

Ska dra med Linda ut på promenad med Jolly. Hon behöver röra på sig efter gårdagen och vi behöver bränna fläsk ;P


Skulle kunna säga många fula ord!

Men jag gör inte det. Det är tråkigt nog ändå.I morgon är det måndag igen och det betyder kort vecka för på fredag är det midsommarafton. Ska jobba då men sen har jag ledigt. Har inte en enda plan. Vore ju kul att göra något....

Sen är det bara en vecka kvar till Semestern. Ljuvligt :)


En söndag i hoppets tecken
Fina Flickan <3Tävligen idag gick bra till att börja med i alla fall.

80 cm kändes bra och trots att ja kanske inte alltid red 100 % bra så hoppade hon. De resulterade i en rosett/plakett och en borste i pris.

Sen var det dax för 90 cm och hinder 1-4 hoppade hon kanonfint på. Hinder 5-6 var en linje och de blev stopp på femman, ja red alldeles för dåligt. Istället för att sänka handen vill den gärna åka upp. Red om och hon hoppade, men så vart de stopp på sexan. Skulle tagit en kortare väg när jag red på igen, men de gjorde jag ju inte. Blev ett stopp igen och därmed uteslutna. Jag blir så arg på mig själv, jag tänker en sak men likförbenat så gör man något helt annat. Jaja, bara att bita ihop och komma åter.

Magen kurrar som bara den och ja måste åka och handla för de ekar i kylan.

Extremt jobbigt kändes de som nu. :P


Jag borde sooova NU!

Timmarna sprang undan väldigt fort ikväll och de va ett rätt lätt bröllop att jobba på, de mesta gick på buffé förutom förräten som vi bar ut på tallrik och vinservering till varmrätten. Det är rätt kul och jobba på massa olika bröllop för man ser, hm ja om de nu kommer hända, men iaf man ser hur man vill och inte vill ha det på sitt eget bröllop någon gång i framtiden.

Kom hem därifrån klockan ett och jag kan aldrig gå raka vägen i säng när jag kommer hem, känns som man måste varva ner lite först och såklart hamnar man vid denna dumburk.

Men nu är det tack och godnatt. Klockan ringer om 4,5 timme.

Gääääääsp!!


Svensk Sommar när de är som sämst.Trotsade regnet och packade på mig regnkläder och Jolly ländtäcke sen red vi ut i skogen. Körde en klätter/galopp vända i hopp om att kunna trötta ut henne lite till morgondagen, men ja tror jag gick bet. haha. Finns huuuur mycket energi som helst i damen.

Slutade regna efter ett tag så ja va inte direkt blöt av regn, mest av svett. Hatar att rida i regnkläder egentligen för de andas typ noll.


Packade ihop alla grejer och avfärd sker 7:3o i morgonbitti. Kanske får någon timmes sömn i natt i alla fall om jag får tur.

Nu är de duschen nästa sen jobb.

Undra när man ska få en helt ledig helg?


Idag har jag ingen lust!

Vakande till vid åtta men somnade om lika fort igen och vaknade klockan elva. Sköönt och få vakna utan en jäkla väckarklocka för en gångs skull.

Måste ta tag i stallet med ridning och allt som hör till. Måste även putsa av grejerna och packa ihop allt tills i morgon då de blir att stiga uoo i ottan och åka på tävling.

Ska iväg och jobba på bröllop i Öna vid 17:oo så jag lär väl sätta lite fart.

Helst hade jag bara inte gjort någonting idag känns de som.

Kan de ha med å göra att de regnar ute.
Tycker de är dax för nån i min bekantskapskrets att gifta sig nu. Ja vill också på bröllop, inte bara jobba på dom. haha.


GRYMT SUGENHar länge funderat på en tatuering och är nog inne på något sådant här motiv, tror jag. Tror jag vill ha den på vaden, höger vad.

Tror dock att skulle man börja med en kommer man nog inte kunna sluta där. haha. 

      


. . . . .


Dagen började ju strålande..

I morse så stod lastbilarna på kö för att få komma och lämna av grejer till lagret. Jag skulle skynda mig ut med Cola pallen och vände liiite för snabbt.Jag kände mest att jag vela gå hem och lämna över det till någon annan, men de var väl gott att bara plocka rätt på skiten. haha.

Skulle ju ha tränat idag men fick mess att Mia va skjuk, tråkigt men även hon är väl inte mer än människa. :P
Tin va snäll och kom bort och hjälpte mig att hoppa istället och Jolly va riktigt fin.  De är bara denna jäkla pilot här uppe som måste sluta ratta hit och dit samt komma till beslut snabbare.

T R Ä N I N G!!

 Tog en omhoppningssväng också och de gick galant. Nu är vi laddade för Söndag. :)

När jag åkte hemåt så tog jag en vända förbi Tin och Sveas hus för att kolla in hur de fått till de, riktigt fint. Blev kvar på middag och en massa bus med Sveis. Plockat alla blommor på ängen samt lekt kurragömma. Men hon missförstod dock lite detta med kurragömma. Hon sprang två meter sen ställde hon sig vid husväggen.

Nu kan du leeeeeeta! hahaha.

I morgon har jag gett mig fan på att jag ska upp och rida innan jobbet som börjar 10. Skönt och ha de gjort så man slipper göra de på kvällen. Iofs har jag väl säkert inte så annat mycket bättre för mig, men man kan ju alltid hoppas. :)


Idag var det dagen D för en utav oss..

Hade tänkt att rida i morse innan jobbet, men så fick jag ett mess av Sara att hon hann inte med och rida så jag messade Veronica om hon skulle med ut på kvällen, vilket hon vela. Tyvärr vart det krock med ett möte Roger fick lov att åka på så hon kunde inte följa, men de kommer fler gånger. :)

Skrev igår att jag hade tänkt att ut och klättra men ändrade mig och red på utebanan istället. De gick inte, eller jo i början gick det bra i traven, hon va lugn och fin. Men då vi hade galoppat blev hon väldigt taggad och laddade på varenda hinder som stod på banan. haha. Va väldans svårt att få henne att kunna koncentrera sig. Red ut en vända i skogen på slutet och tog en längre galopp istället.

Hade tänkt att ta ut Dennis en vända också, men han hade fått kvällsmat när ja kom tillbaka så kändes inte så snällt och dra ut honom då.Idag var det Rosannas sista dag på jobbet. Hon har länge pratat om att vela flytta tillbaka till Stockholm, och nu är de påväg hela familjen dit igen.Hon hade köpt med sig M A S S A glass som vi proppade i oss. Ni kan väl gissa att min mage inte va så glad på mig efteråt. haha. Men de är smällar man får ta. :P

I morgon är det jobb 7:oo - 16:oo.

Hoppträningen börjar 17:oo

Tycker jag nyss gick upp, vart tar dagarna vägen?

Jag såg en tatuering som löd följade:

I don´t care if I die tomorrow as long as I live today.

Jag måste börja leva lite mer efter det mottot tror jag.

Godnatt!


Varför tar allt slut samtidigt?När man har som minst med pengar så ska jämt sånt här ta slut. Visst de är väl inte livsnödvändighet, men man vill ju se ut som en människa på jobbet. :P
Tur Cubus hade 20 % på smink idag. Ska kila förbi där nu innan jag drar till jobbet!


Jag är kluven??

För några år sedan klippte jag upp ena sidan, en sk side cut och jag trivdes jäkligt bra med det. Men det är väl som allting annat här i livet, man tröttnar och vill ha något nytt..

Jag har försökt sparat ut det en gång, men efter ett tag tröttnade jag för de växte så jäkla långsamt. Så saxen satt där igen och de blev kort.

Nu försöker jag igen med att spara ut. Men vill jag egentligen? haha. I-lands problem. :P

Många som säger att jag passar jäkligt bra i det och de tycker jag väl själv också egentligen. Men så vill man ju också ha långt för att kunna göra frisyrer.Vad tycker ni? :)


Återfått livet!Jag trodde verkligen att orkideén hade gett upp hoppet om livet. Men det är ju fler skott på gång. Härligt. :)

Dagen idag har inte vart speciellt händelserik. Känns som man bara går och tänker på semester nu. Fast jag undrar egentligen vad man ska göra, ensam. Har en plan och de är att åka till Power Big Meet med Elica och Cina. Så jävla typiskt att de just va samma helg som det är meeting i Orsa. Man gör aldrig något men sen när de väl händer något sker allt samtidigt.

Hade tänkt rida idag men öongerade hästen istället då hon stått ute i regnet utan täcke och hon blir så himla känslig i ryggen när hon blir kall. Trots de gick hon riktigt fint. Hon har haft en tendens att i höger varv vilja skjuta ut arslet lite för mycket och gå tvåspårigt, men inte idag. Hon va lugn och vilade fint på steget i traven emellanåt, sånt jag vill åt när jag sitter uppe på henne också. Hon lyssnar klockrent på komandon från rösten och en gång när hon skulle galoppa va de som att de gick rakt upp i hjärnan. Shit galopp och hon hoppa iväg jämfota på bakbenen. Haha.

Fick fingrarna ur och rykte manen idag också, så nu är hon fin.

Onsdag i morgon och Jolly ska få sig ett rejält klättringpass om de inte spöregnar vill säga, då kör vi ett pass inne. Man är bra bortskämd att ha eget ridhus på gården, men oj så bra det är. :) 

Hoppträning på torsdag igen för Mia, ska bli kul. Senaste tiden har inte känts så himla kul gällande hoppningen, därför man i stortsett varenda jäkla gång flugit med huvudet före. Men de känns som de där har släppt nu. Senaste vi tränade gick hon kanon och jag kände själv att jag red med lite mer jävlar anama i mig.


Kalle och hans vänner!

I morse var de fruktansvärt segt att kliva upp ur sängen, men upp och iväg till jobbet kom jag. När klockan slog 15:00 stämplade jag ut för att åka till stallet och rida en snabbvända innan vi skulle åka till Orsa.

Sara fick biljetter på sitt jobb så har vart och kollat på Moraeus med mera.


 

De vart långdraget tillslut men innan kvällen var slut hann vi med att få se både Charlotte Perelli och Daniel Adams Ray. Plus några andra snubbar man hade noll koll påvilka de var.

                               

                                                         I morgon börjar jag inte jobba förens 12:oo. 

                                                                   Det betyder en sovmorgon!

Lite sömn tack!

I fredags så var jag och Veronica  upp och red på förmiddagen och Jolly va väldigt lugn och fin. Satt på henne vanliga bettet igen och hon lyssnade en anings bättre då. Gick sen en vända på stan men eftersom jag har köpstopp blev de endast ett nytt nagellack då de är så gott som slut. Käkade en glass med Martin och Linda sen satt jag och Martin oss på Strand och tog en öl tills Linda slutade. Kvällen spenderades på Tingsnäs med grillning och årets första bad, de va kaaallt men skönt. Vi avslutade kvällen med jordgubbar och Rappakalja på Lindas balkong.

Lördagen spenderade jag först på jobbet och under dagens gång så vart det strömavbrott och när vi skulle gå hem så märkte vi att det hade blivit nå fel med lamporna så de gick inte och släcka butiken. Vi stod och svor en bra stund innan vi gav upp och åkte hem. På kvällen blev det 30 års kalas hos kusin Malin och jag hade tänkt mig en lugn kanske tom nykter afton men så blev det ju inte. Jag och Joakim fortsatte när alla andra skulle hem med att börja gå ut mit Vika, men vi kom inte så långt innan vi gav upp. Intog en varsin stubbe och inväntade taxin, dock hann de komma en bil med några bekanta till Joakim så vi liftade med dom ner till Mora istället. Klockan var över två så vi dividerade mest med lite folk utanför innan vi gick hem till mig och stekte en varsin hamburgare och somnade gott.

Vaknade gjorde jag på söndagen med världens F E T A S T E smäll. Jag hade fönstret öppet så de lät som åskan slog till precis runt knuten. Jag flög upp ur sängen och stängde fönstret. Jobbat hela dagen idag och de va rätt långa sega timmar. Kvällen har jag avslutat med att träffa kusin Sandra i Orsa och försökt styra upp en kusinträff. Kan nog bli riktigt roligt.

Jolly har vilat lördag och söndag, orken bara fanns inte idag. I morgon efter jobbet ska vi ti Orsa på nå Kalle Moreus grejs och insläppet öppnade halv sex och jag slutar jobba fyra. Blir till att raaacer rida i morrn. haha.

Sovit alldeles för lite denna helg och mina ögon är som bly.

7:oo ska jag infinna mig på jobbet i morgon bitti.

Tack och Godnatt!


Jag tror jag ska göra ett försök...

Jag blir inte klok på min mage alltså. Är jag laktos tro eller inte? Har under en längre tid käkat laktosgrejer och tyckt magen känts helt okej men stundtals gjort ont, dvs som att någon stycker en kniv i magen på mig och rör om lite. Men de känns inte som att de är relaterat till laktosen. Äter jag något som ínnehåller laktos så kan jag men inte alltid bli väldigt gasig i magen och skulle kunna döda någon på fem meters håll. haha.

Funderar på att börja dricka vanlig mjölk igen bara för att se om de gör någon skillnad.


Inte konstigt man blir deprimerad här i livet. Är de inte så att man är halvt invalid så är det pengar som styr verkligen allt man ska göra. Inte fan blir man rik av att jobba 75 % heller. De är alldeles föööör mycket månad kvar och alldeles för lite pengar på kontot. Jag blir så jävla less.

De finns så mycket jag skulle vilja göra, men tyvärr är man ju inte född på ett silverfat så man får allt serverat som man vill.

Veronica var med ut och red en härlig kvällstur idag. Hon födde ju en dotter för 3 veckor sedan och hon får inte hem sin häst som är utlånad förens i slutet av Juli igen, men hästdoften gjorde sig påmind redan nu så vem passar inte bättre än att rida igång sig igen på snälla Dennis. :)


I morgon är jag ledig igen innan de blir en helg med jobb. 

Lördag blir det 30 års kalas för kusin Malin också.

Söndag ska jag träffa en släkting, hm typ min tre eller fyrmänning på mammas sida, har fasen ingen koll på min släkt på den sidan. Därav ska vi försöka styra upp en släktträff.


Hur kan man drömma så konstigt!

Nu börjar de väl bli nog om jobbet när jag drömmer att pallarna som ska till jobbet blir levererade hem till min dörr istället för lastkajen till jobbet.När jag öppnade dörren stod de massor av sånt här utanför så jag kom inte ut. haha.

Tur de bara är 4 veckor kvar till semester.

Drömde också att min mamma hade fått barn i natt, fast hon hade glömt berätta det för mig. haha.

Vaknade kvart i sju i morse och låg och vred på mig ett bra tag. Sen hör jag hur en tjej börjar skrika.

SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄPP IN MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG, DET ÄR MIIIIITT HEM.

Hon var helt rosenrasanade. Men de vart tyst efter ett tag så jag antar hon fick komma in.

Jobb 13-19:30 idag sen möta upp Veronica för ridning på kvällskvisten.

Nu ska jag ut och rensa lite i landet innan jag lär åka.


De ska börjas i tid!

Att jag alltid ska vakna och tro att klockan ska vara mitt på dagen. I morse när jag kollade på klockan första gången så var den halv fem andra halv nio. Men jag låg kvar i sängen till tio i alla fall.

Fick ett mess av Evelina om lunch och jag var inte sen att hänga på. Blev några super härlig timmar med Evelina, Helena, Lilla Selma och Sara som joinade oss under lunchen som intogs på Strand. Sen fortsatte vi andra medans Sara åkte tillbaka till jobbet med glassintag och avslutningsvis lite shopping på stan. 

Hittade två färgglada linnen som fick följa med hem.
Åkte sen upp till stallet och mötte upp Sara igen för en ridtur. Hon hade kommit dit innan mig och stod och mockade och den andra skottkärran hade fått fötter. Svea kommer gåendes och jag frågar henne om jag fick låna hennes skottkärra, vilket inte gick vägen först men om hon fick hjälpa till gick de bra.De eeee fuuuult nuuu. haha. Ni kan väl gissa att vi fick tömma några gånger. :)

Blev en kort vända i skogen då de va rätt varmt och kvavt ute och vi avslutade turen med att gå och plaska i älven lite. Gissa om det var två hästar som va lyckliga. De hade kunna stått där och sparkat och skvätt ner oss i timmar. haha.

På kvällen åkte jag mamma och pappa ut till Veronica, Roger och lilla Lilja. Päronen hade köpt en jätte fin rosa ulltröja när de va till Tallin till henne.

Och kan ni gissa om mor min tjatar om barnbarn eller. haha.  Men missminner jag mig inte måste man väl ha en karl till de också va? :P

Hem tog jag mig på inlines, huur härligt som helst att röra på fläsket, men de var varmt. Mamma sällskpade på cykeln.

Har lyckats få världens finaste bonnabränna idag och de känns som jag håller på att stekas upp. Saken lär väl inte bli bättre när ja vaknar i morrn och solen gassar för fullt mot sovrumsfönstret.

Och så var de detta med att sova i tid. Lyckades inte idag heller med andra ord.


Nu byter vi koncept!

Har vart full rulle ända sedan jag kom till jobbet i morse vid 10 tills jag gick hem vid 16. Har byggt om hela tavelrummet, så nu återstår det att se hur länge de får hålla sig så fint.  Skulle egentligen tränat vid halv åtta men Tin ringde så vi bytte då hon inte hann hem i tid. SÅ var bara hem och slänga på sig kläderna och åka upp till stallet för banbygge klockan 17:oo.  

Träningen gick jätte bra idag och de funkade kanon att hoppa henne på hackamoret. Så hädanefter ska jag fortsätta med det. 

Hon kändes väldigt lugn och fin, stressade inte alls upp sig som är hennes vardagsmat.

På slutet av träningen drog de ihop sig och börja mullra ordentligt och sista biten hem öppna himlen sig. Då var ja glad att ja red i första gruppen.

Andra gruppen red inne men sen va de uppehåll tills de sista skulle rida, så de blev utebanan igen. Är så sjukt mycket knott och mygg där borta så är bara att vira in sig i alla man kan tänkas för att försöka slippa dom, men de kryper in överallt. Är helt rödprickig i hela pannan.

I morgon är det onsdag och jag är ledig. Skulle egentligen vart ledig onsdag och torsdag men fick lov att bli lite byte för att få de att gå ihop. Så blev ledig på fredag istället.

Nu mullrar de uppe i himlen igen så jag ska stänga av alla dumbrukar och gå och lägga mig.

Btw, ja tänkte att när BB var slut kunde jag sova i tid igen. Händer ju aldrig ändå.. haha..


De blir aldrig som man tänkt sig!

Jag blir så förbannat jävla trött på mig själv att jag aldrig ska kunna komma upp på morgonen tidigare än vad som är tänkt. Som i morse bla för att ut och gå. Jag var helt död när klockan ringde vid sju och när jag vet att jag kan sova lite till så gör jag ju det. Sova sig smal kan man inte direkt göra.

Timmarna på jobbet sprang undan rätt fort, men endå gick de segt kändes de som. Fint och känna att man tjänar dubbelt en måndag i alla fall. :)
Jolly har haft eller har egentligen fortfarande men är så gott som läkt, sår i mungiporna. Jag har alltså fått lov att rida på hackamoret. Det är inte de enklaste för hon blir galet stark och de är en anings svårt att svänga på det.
Men vad gör man, de måste ju läka. I morgon är de hoppträning igen och återstår och se hur det går då. Jag ska INTE i backen denna gång, vart där tillräckligt många gånger nu. haha

Idag blev det i alla fall en vända i skogen och som alltid efter en vilodag är hon väldigt pigg. Hon skulle nog kunna ridas 365 dagar om året om hon själv fick bestäma. Blev en trav och galopp vända. Trots att hon va en anings föör pigg skötte hon sig bra och kändes inte speciellt uppstressad, mest pigg.

Blev en vända på Dennis sen också då virrpannan Sara som har honom på måndagar fick för sig de va söndag. haha.

Va längesedan man red honom och han är rolig han. Han är heeelt galen nu när stona är brunstiga och han tror han är 2 år igen.
I verkliga livet är han 24 år :)

I morgon jobb 10-16 sen ledig två dagar innan en hel helg ska avverkas med jobb och 30 års kalas.


Det känns lite som att man känner dom..

Man har ju vissa bloggar man brukar följa och läsa varenda dag. Och eftersom man dagligen följer deras liv så känns de nästan som man skulle kunna känna dom och Hejja på dom på stan om man skulle möta dom. Haha.

Vad dom skriver i sina bloggar är ju lååångt ifrån av allt vad som egentligen sker i deras liv egentligen. Tänk va stort detta blivit egentligen. De är inte många år sedan som man hade noll koll på vad en blogg var för något och nu har nästan alla en egen.

Jag själv har haft min blogg sedan den 7 januari 2oo7. Man har ju tänkt många gånger på att ta bort den för vem läser ändå allt dravell som man skriver. Men så kan man ändå komma på sig själv med att man har verkligen ändå en enda stor dagbok här. Brukar gå tillbaka emellanåt och kolla och läsa vad jag skrivit. Så bloggen hänger kvar, tills den dagen jag tröttnar på riktigt.Morgonpromenad innan frukost

                          

                                  Jobb 10:30 - 16:30


    Stallet och ridning av hästen


  Gymmet


Nu äntligen måste jag säga är Big Brother klart också. Ingen som tvingat mig att titta och de är väl egentligen ett ganska så världelöst program. Men man har skrattat många gånger också.

Han stod där som ensam vinnare tillslut, Simon. De kändes som de kvittade mellan Peter, Martin eller honom.

Nu är de sängen som gäller, om man nu kan sova då ja sovit bort hela dan idag.

Godnatt!Jag vet att jag har ont..

Min tumme mår nog inte så bra som jag tror. Den är rätt svullen och jag kan inte böja på den så mycket som ja borde kunna.Det är alltså höger tumme som fått sig en smäll. Bara för att man har ont så måste ja vara där och klämma och känna, allt för att få de bekräftat att ja de gör ont nu också. Knäpp man är! Haha.


Vänner gör en glad!

I fredags så kom lite kära vänner förbi här hemma och vi grillade och spleade kubb och spel.


Kvällen fortsatte med ett besök på Strand och när de stängde vidare på Sportbaren en vända.

Väl hemma var de fullt hus med besök från grannen och min bror och Kusin. Somnade gjorde jag inte förens vid sju på morgonen. Sov i två timmar sen kunde jag inte sova mer. Plockade ihop och satt mig ute i Solen och käkade frukost. Vid 11 kom Malin och vi åkte till stallet och red en lång och härlig galoppvända, men ack så varm.

Var förbi Jennies och Mikaels nya hus, stort och efter en renovering kommer de nog bli riktigt snyggt.

Hade tänkt mig hinna med en powernap men de va bara att hem och duscha och käka för jobb i Furudal väntade på ett bröllop. Kom därifrån vid halv ett tiden ungefär och väl hemma var man rätt död. Råkade visst vakna halv ett idag. haha. Hade några timmars sömn att ta igen.

Nu ska jag åka upp till stallet och mocka och pussa på min häst. Hon ska få en vilodag idag.
Idag passar det minsann!Veckan består bara utav fyra dagars arbete. Visserligen fem, men på lördag ska jag jobba på Bröllop igen och det är roligt. Mitt vanliga jobb är också kul, men roligt med variation. Plus att man tjänar pengar man egentligen inte skulle ha gjort.

Vad som också är bra är att jag äntligen har hittat ett nytt soffbord. Inte för att jag egentligen har letat så mycket. Men Linda nämnde igår att de fanns ett fint på Jysk på deras lagertömning. Kostade nu 500:- istället för 1400:-. Kallar jag för kap. :)   Vi cyklade dit och tittade sen fick vi lov att åka hem och mäta lite. De såg ut att passa så vi åkte och köpte ett. Vilket det också gjorde. Jag hittade även en grill som jag så länge tänk köpa.Nu är vi laddade att grilla för ikväll!! Sägs att det ska vara strålande sol och varmt mot kvällen också. Gillas!Jag har förbannat jävla ont i tummen. Kan kanppt böja den. Vart inte bättre efter Jollys grisnit i onsdags och ja mosa den ännu mer.
NI ÄR DÅLIGA!

PÅ ATT VISA ATT NI VART HÄR. VORE KUL Å FÅ LÄSA NÅN KOMMENTAR EMELLANÅT. :)Lever i en begränsad värld!

Vakande till i morse och tänkte att klockan va säkert jätte mycket, men så var den bara kvart i Åtta. Sköönt, kunde jag sova lite till. Vid tio gick jag upp istället.

Igår när jag va och handlade på Ica så skulle jag köpa min vardagliga yoghurt som jag alltid brukar äta, en laktosfri med naturell smak. Jag är måttligt less på det men utbudet är inte de största. Men se till min förvåning såg jag att de numera (har säkert funnits jätte länge) men som jag inte sett att de fanns med smak. Jordgubb/smultron och Passion/någon mer smak. Jag var inte sen att greppa jordgubbssmaken med mig hem. Tänkte att den lär väl smaka väldigt illa för det, men ack så fel jag hade. Idag känns de mest såhär när inte Solen vill visa sig. Men nu ska de ut och grävas i landen.
Morgondagens planer!

I morgon är jag LEDIG och jag ska absolut inte göra mer än vad jag behöver. Jag ska ha en låång sovmorgon och bara därför så kommer jag väl vakna tidigt.

Hästen ska ridas och sen tänkte jag ta mig ann rabatterna här ute, de ser förjävliga ut. haha. Hoppas blomgubbarna som brukar stå utanför jobbet är där i morgon så ja kan se om ja kan hitta något passande och plantera.

Vi fick in en ny tavla här om dagen och jag tyckte minsann att de passade ganska så bra på min ena list jag har i köket.Har städat igen här hemma och dammtorkat och bäddat rent i sängen. Så ja ska absolut inte tänka en tanke på sådant i morgon, då ska jag bara vaara och göra de jag vill. Som ja sa, försöka ta fram mina gröna fingrar. haha.Blev en ny vas på bänken i köket också. Jag skulle dock köpa nå blommor, alternativt tulpaner när jag va på Ica. Men den gapar fortfarande lika tomt, de va ju detta med minnet igen!

Inne på dom sista BB avsnitten nu, tack för det. Ja har sagt de förr och de är tragiskt. Men har man väl börjat kolla så har man bara fortsatt. Men nu kanske man kan komma i säng innan Elva hädanefter.

Ser ut som de blir grillning med ett gäng här hemma på Fredag.

Mycket Trevligt!


Det var väl inte så svårt!?

Förra veckan när jag tränade för Mia red vi ju en linje som jag absolut inte fick till. Idag skulle jag och Sara hoppa men så fick jag ett mess att hennes häst tappat en sko. Men hon var snäll och kom upp och hjälpte mig ändå. Hon var otroligt taggad och en anings för uppstressad men sansade sig en anings.

Red på utebanan och hoppade samma övningar som för Mia och hon gick kanon fint. Linjen red jag på först fem galoppsprång men hon låg så pass bra och kändes fin så hon gick lätt på fyra tillslut, som de ska vara. Duktig häst. Red igenom allt i en bana och hon kändes jätte fin.

Måste bli mer seriös och träna markarbete två dagar i veckan. Allt för att bygga upp våra självförtroenden igen och känna att de går framåt igen. Känns som ingen idé att satsa på någon tävling just nu när man mest känt sig världelös och totalt talanglös. Men skam den som ger sig. Hon är inte den lättaste damen att sitta på så.

Min mage vrååååååålar av hunger. Men idag känns de som en såndär dag när de va tråkigt och laga mat. Men jag antar att jag måste!


RSS 2.0