Tacken för att man tar hand om sig själv!

I fredags hade jag middag här hemma för nästan hela släkten och ja måster erkänna att ja lyckades vldigt bra med maten. Hittade ett recept på en Karibisk räkgryta i någon bilaga till aftonbladet så ja gjorde den, och de blev supergott men en anings starkt. Till efterätt så gjorde jag en kladdkaka med after eight som vi käkade glass till. Allt blev uppskattat och folket tyckte de va riktigt gott. Kul!

Sen på lördagen runt halv tio bar de av för mig, Linda och Sara mot Tällberg och Dalecarlia. Vi trodde vi fick rummet direkt när vi kom dit men de skulle vi inte få förens 15:oo så vi fick ta med oss alla grejerna ner till spat där Saras behandling var kl 11, trodde vi men den va inte förens halv tolv. Vi bastade lite, simmade och solade innan de sen va dax för min och Lindas behandling. Vi hade valt en värmande vinterkur som bestod av skubbning utav huden och sen helkroppsmassage som avslutades med ansinktrengöring och sen skalpmassage, så jäkla skönt och de där åttio minutrarna gick alldeles för fort.

Vi knallade sedan upp på rummet eller hmm sviten menade ja haha och dumpade av oss alla grejer sen fick vi gå och käka tapasbuffé, kanske inte var de godaste men då skrek magen av hunger så de gick ner. Middagen bokades till 19:15 så vi kunde slöa ett tag på soffan.

Maten vi käkade va supergod. Jag åt anka med tillbehör till förrätt och till varmrätt hjortinnerfilé med råstekt potatis samt till efterätt en liten fylld munk med sorbet. Vi va proppmätta när vi väl fått i oss allting. Jag frös som en tok under hela middagen och de höll i sig hela kvällen. Vi hade funderat på om vi skulle åkt till Rättvik och bowlat men efter ett samtal till taxi för att få fram att de kosta 1000:- fram och tillbaka så intog vi återigen soffan. Ja spenderade min natt på bäddsoffan med långkalsonger, mjukisar och tjocktröja under två täcken, jag höll på att frysa ihjäl.

Vi tog oss upp till frukosten på söndagen som va supergod och sen rullade vi hemåt igen. Hade jätte trevligt men mindre trevligt när kvällen kom och febertermometern visade 40,2 grader. Har legat som en död sill i soffan i tre dagar. Nu är jag piggare men har en jäkla till hosta och förkylning kvar. Har vart så fruktansvärt uttråkad och haft noll aptit. Igår hade ja så jäkla ont i magen och va så yr så ja trodde ja skulle ramla omkull om ja inte höll i mig. Fick i mig lite soppa tillslut och magen vart en anings gladare. Fattar inte hur man kan svälta sig själv genom att sluta äta!

Nu känns de som att de finns hopp om livet igen då magen kurrar och ja börjar finnas lite energi igen. Har en ledig dag på schmat i morrn sen är de jobb helg som gäller, den har man fasen inte råd att vara hemma från.

Ska inta köksposition nu och steka lite pannkakor, de har ja vart sugen på enda sen igår kväll! :)

Idag är de ingen vanlig daaag!

Nej för de är min FÖDELSEDAG! Grattis till mig själv! :)Dagen har bestått utav ridning av hästen och jobb.

Va ute på en härlig morgonridtur, så härlig tills ja såg att hon lyckats trampa av sig en sko, så jävla typiskt. Vi kom ikapp några personer från Byrackebo (hunddagis) som stod och pratade med en karl som stod uppe på en brädhög och Jolly fulkomligt höll på att skita på sig för de där. Hon la i backen och totalvägra gå framåt, men jag gav mig ICKE och förbi kom vi tillslut efter några väl valda arga ord som kom ur min munn.

Har hållt på och städat lägenheten i flera dagar efter ja antingen slutat eller innan jobbet så Jolly har fått 4 dagars semester och nu vart de ju en ofrivliig semester till då. Hoppas Henning kommer ut snart.

I morgon ska delar av släkten, eller nästan alla komma hit på middag. Ja hoppas ja lyckas bra med maten eller om ja tagit mig vatten över huvudet. Ibland önskar ja att ja kunnat fått lite mer av den kunskapen. Sitter och väntar på kladdkakan som är inne i ugnen, nog för att den ska vara kladdig men en studn till fattas de. Gäsp!

På lördag åker jag, Linda och Sara till Tällberg och inkvarterar oss på Dalecarlia Hotell och Spa. Ska bli så jääääääkla nice, som jag längtat!


RSS 2.0