En dag som alla andra...

Gårdagen spenderades hemma hos Jimmy med allt folk från jobbet för att vi skulle tacka av Rosanna som slutat.

Vi käkade god mat, lekte lekar (som ja va lektant för) drack ett glas super god Rosé samt snackade massa gojja. Var nog den lugnaste personalfesten ever. haha. Men de ska vi snart ta igen :P

Dagen idag på jobbet gick fort, stannade kvar en timme för att få lite mera gjort på lagret.

Stallet blev på kvällskvisten då de är sååå varmt ute. Longerade henne på utebanan och hon skötte sig bra. Lite spänd emellanåt i höger varv och vill skjuta ut arslet och gå tvåspårigt, men annars helt okej.

Hängde på Tin och Louise på en inlinesvända nästan broarna runt. Mötte dom i stallet så ja fick slänga mig i bilen och åka hem och byta om sen åkte jag och mötte dom innan ja vände och vi fortsatte runt tillbaka till Östnor.

Nu är de bara tre dagar kvar på denna vecka och sen är det semester. Ja vet egentligen inte, eller de känns som vad ja ska med semester till för, har ändå ingen att umgås med. Får väl roa mig på egen hand som vanligt.

Min lägenhet är en enda stor bastu. Har varenda persienn nerdragen för att slippa få in Solens strålar men huset står ju konstans i Solsken, ja när de är de vill säga. Så de är väl kanske inte så konstigt att det blir varmt här inne. 

      


Kommentarer
Postat av: Lena

Har du tråkigt vet du att vi gärna leker med dig!!! Vi vill gärna ha sällskap till stranden å annat sommarmys! Tror nog förresten att Linnea saknar dig för vi ska skriva Anna överallt så hon får läsa det =)

2011-06-30 @ 19:08:17
URL: http://fluffkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0