frost i skägget

De va segt och ta sig upp ur sängen i morse och då man visste att de också skulle va kallt ute gjorde de inte lättare.

men väl uppe och ute vifd bilen insåg ja att de måste vara nå fel på motorvärmargrejen som sitter på väggen, för bilen va iskall. Min motorvärmare är utbytt och den funkar för de är testat. Man är ju så jävla teknisk själv också. Suck! 

Blev en härlig ridtur ute i solen och i de härliga minus femton graderna. Jolly va megapigg och super lycklig att få vara ute. De va kallt, men ja hade massa kläder på mig och va genom svettig när ja kom tillbaka.Såhär ser man ut efter en timme i skogen. :)

Jobbet väntar om 25 min. Dax att sätta fart. Efter de blir de 75 min spinning.


omgång två

Jag har pratat med Kattis på gymmet och hon ska lägga upp de så att träningen passar mig. Kan ja inte vara med på gruppträningarna så får ja egna PT timmar med henne. De känns kul, kändes nästan tråkigt med allt annars.

Andra passet kördes igår och vi har nu fått veta att vi aldrig i förväg kommer veta vad vi ska göra. De känns rätt bra faktiskt, kan man inte ställa in sig på nånting. Igår vart de i alla fall spinning blandat med funktionell träning. Dvs plankan övningar och situps. Måttligt drygt då man sovit alldeles för lite och jobbat och slarvat för mycket i helgen. Men kändes grymt skönt efteråt. Längtar enormt till vi kommer igång med kosten. De är något jag måste bli bättre på. Äter gör jag, men kan bli bättre!

Idag blev de ett spinning pass med nya spinningskorna. Va enorm skillnad mot att ha vanliga springskorna. Dyra som fan va dom och då de visade sig att man fick lov att köpa till plattan under för att kunna fästa fast skon i cykeln blev dom ännu dyrare. Men nu fasen ska dse cyklas.

Kanske kan de bli siljan runt i sommar?


fundersam

Fick ett mail idag av Kattis på gymmet angående tider kommande veckor gällande PT duellen. Jiiippie, inte ETT enda pass ligger så att ja kan vara med. Jag jobbar på varenda. Och jag vet av erfarenhet sedan tidigare att de är inte populärt å hålla på och byta och krångla.

Fan ska jag redan få lov att ge upp innan de ens har startat??

Måste gå dit i morrn och prata med dom. Se om de går att lösa eller om ja får lägga ner. :(


ledig dag

Vaknade i morse av ett mess 8:40, trodde klockan va närmare tolv, men då den inte var mer så tänkte ja fick sova liite till. Vaknade sen vid tio och fick ångest varför ja inte gick upp när ja vakna ändå. Men men inte så mkt att göra åt då. Om ja va nå piggare. Inte ett dugg. haha

I morgon ska ÄNTLIGEN hästen få vinterskor. Jag har nog aldrig vart så less på ett ridhus som jag är nu. Rida inne i närmare 3 veckors tid och man blir snurrig i skallen. haha

På fredag ska ja ut och rida heeela dagen lång. Nja kanske inte men ja hoppas verkligen på fint väder.
Solsken tack!

Träningen går bra. Nästa pass med PT duellen har vi inte förens på söndag. Tills dess kör jag egenträning. Igår körde jag ett crossfit pass, dvs man kör 3x3 upprepningar i snabbt tempo. Kuul, men jobbigt. Hade gärna vilja gått på 75 min spinning efter de, men då man fick lov å infinna sig på jobbet 19:oo och möte inför kommande julen och allt där till fick ja gott traska därifrån och sätta mig i numera den ännu mer billiga gula faran. Ja förstår inte, finns de ngt mer som kan krångla snart.

Förra vintern slutade bilnyckeln fungera, dvs de gick inte att starta bilen med den. De visade sig att något med kodningen inuti den tror ja hade gett upp. de fanns som tur va en extranyckel och de är nu den ja använt mig av.

Bilen har under en längre tid bara krånglat, hoppat, ryckt och när man minst anar de typ lagt av. Men de har såklart BARA hänt när jag själv setat i den. Aldrig när pappa haft den eller gubben på verkstan åkt med den. Men här om dagen, äntligen fick pappa se hur den beter sig. Så vi bytte bil några dagar bara för att han skulle få se hur den lever sitt egna liv. I söndags när vi skulle byta tillbaka kommer pappa hit och ska låsa den, med extra nyckel som jag alltid gjort. Men de gick inte?!

Vi plocka fram den andra nyckel och jo visst gick de och låsa med den. Men själva larmet går INTE att stänga av. Varenda gång ja ska gå ur bilen och öppnar dörren måste man va beredd med att stänga av larmet för de tjuter ut av bara h.....vete. Extra kul är de när de sätter igång på morgon när man åker hemifrån tiidigt och de vägrar stänga av sig.

Så för att dra ett slutresultat av detta. En nyckel för att kunna köra bilen och en annan för att ta sig in.

Förstår ni om ja lessnat på skiten!

Nu ska matsalsbordet äntligen köras iväg för att spraymålas VIIITTT!!

Vilken lycka, jag har väntat på denna stund enda sen ja köpte de för evigheter sen. Men sen blev de ju sm de blev med tidigare boende och de blev aldrig av.

Men nu ska snälla Jossa ta sig an de och ja har de förhoppningsvis stående i vardagsrummet snart igen.

Där ska de sedan avnjutas en god middag! :)


svart på vitt

Dag ett av mitt nya liv är snart över och jag känner mig såå peppad inför detta. Jag VILL ha resultat och jag SKA så även ha de.

Vi träffades idag 16:00, sen blev de en del genomgång innan vi körde ett pass på en halvtimme med mage, rumpa, lår övningar.

Pratade sedan med Katarina och gick igenom mina mål. Och de största målet med detta är att ja vill gå ner i vikt. Ställde mig på vågen för invägning och ja fick nästan en chock. De om ngt fick mig att känna mig ännu mer peppad!

Jag hoppas verkligen att de kommer hålla i sig. De kommer bli svårt, de är jag väl medveten om. Men ja ska göra mitt yttersta.

Avslutade kvällen med en halvtimme på crossen sen en timmes spinning.

Så nu är man lagomt mör!


klok

Hoppningen idag gick verkligen super bra. Hon är så himla klok och ja tror fast vi skulle komma baklänges så hade hon nog på något vis tagit sig över hindret. haha

Känner mig peppad för träning hela vintern och jag hoppas hoppas hoppas hon kommer hålla. Kan inte gå runt och tänka på de, men de finns där alltid i bakhuvudet. Hade vart så roligt å få komma ut på tävlingbanorna.

Har slipat och tvättat bordet och stolarna idag. Ja hoppas de kommer bli vitt och klart innan julen är kommen. :)

Har inte visat er men här vilar finaste Flippen numera. På onsdag är de hela 3 månader sen som han fick ta sitt sista andetag.


i morrn smäller de

Ledig helg, men jag har verkligen inte gjort så mycket vettigt för de. Skönt kan man tycka, men de har faktiskt mest vart tråkigt. Hade besök av Lena och barnen igår de va iaf trevligt.

I morrn är de måndag och de är inte vilken måndag som helst. Mitt nya liv SKA börja då. PT duellen drar igång och jag känner mig mer än taggad. Ska bli så himla kul att äntligen få en spark i arslet. Jag har visserligen tränat nu också, men nu är de någon som peppar en och man har ngt som sporrar en. :) Jag ska försöka hålla er underättade här på bloggen om hur de går, dagligen. Pass för pass. Men jag lovar inget, men ja ska försöka.

Hästen då. Nu om något längtar jag otroligt tills hon får vinterskor. Jag är otroligt trött på att bara rida inne och Jolly lika med tror jag. Jag kan ju inte sticka under stolen med att de inte vart nyttigt, för de har de. Men en lååång galopp i snön är vad vi längtar efter nu. I em ska vi hoppa. Ja hoppas de går bra, ska bli roligt iaf.

Nu måste ja återgå till skidåkningen på teve. Man blir rejält sugen på att åka lite. Siktar på Halvvasan nästa år, låter som de är en evighet, nästa år, men de är ju ungefär 3 månader dit bara. De är ett utav målen ja har med min upplagda träning nu också de kommande 3 månaderna.

Tjeeeeeena, som Anders Timell själv skulle sagt de. :PNyklippt fin prinsessa ♥


två gånger om

Åkte upp till stallet, klippte klart Jolly och hon va hur snäll som helst även idag. Ljuvligt och ha en häst som de inte dryper om efter varenda ridpass. När ja äntligen va klar  gjorde ja iordning henne och gick mot ridhuset. De va en del folk där men stof inget om att de va bokat. Men så klämmer hon ur sig att de va bokat för hon pratat med Tin. Då vart ja måttligt irriterad. De va bara å gå in i stallet igen och plocka av allting och släppa ut henne. Hon har inga vinterskor ännu så rida ute är uteslutet.

Pappa ringde och sa att de fanns mat hos dom så ja satt mig i bilen och åkte ut dit. Direkt ja satt mig i bilen hoppa Alfons upp på huven.Han vela nog inte att ja skulle åka hem.. haha

Efter ja matat magen åkte ja tillbaka till stallet och red ett pass på en timme. Hon kändes inte lika bra som gårdagen, men oj vilken skillnad de är sen förr. :)
nu är de fredagsmyyy...

Eller vänta lite här nu, tyckte ja verkligen om de ordet, eller meningen. Nej ja tänkte väl, Ja gjorde ju inte de. Fredagsmyyyyyys känns bättre om man har en kärlek och mysa med. Visserligen har jag legat på en del av Lindas nya soffa med Krille och Sara i den andra änden och Linda fick gott sitta i mitten på en pall. Men de va lite dåligt med kärlek. Inte vänskapskärlek dock, men ni vet kille-tjej kärlek.

Skit samma det är i alla fall fredag idag och jag har ledig helg. Jag har inga större planer än typ  slipa bord och klippa hästen, så de känns rätt så ljuvligt.

Jag har kommit på att ja ska köpa en ny bil. Ja är fruktansvärt trött på min jävla bil som bara krånglar. Morr.

Hade tänkt visa bild på vrålåken, för de finns två ja kan tänka mig. Men de fick ja ju tydligen inte för inga bilder vill komma fram.

Vi tar de en annan gång.

Godnatt!omotiverad

Numera kan man väl kalla årstiden för vinter, för de ligger snö på backen. Men ja antar att de hinner smälta bort både en och två gånger innan riktiga vintern är här.

Detta med bloggandet går vekrligen i dalar. Stundtals är ja taggad men så faller allt. Har inte så mkt spännande att dela med mig av.

Är precis hemkommen från stallet. Damen fick bli longerad idag och bara jobba runt lite då vi hoppade igår. Ja höll på att tappa motivationen totalt här ett tag gällande hästar och speciellt Jolly. Men den är tillbaka. Har börjar rida henne på ett helt annat sätt som både hon óch ja trivs med, så nu känns de roligt igen, inte bara hopplöst. Vi har börjat träna hoppning och de kändes verkligen kanon första gången för att inte ha hoppat på flera år. Ja trodde ja skulle få skämmas för man va så ringrostig, men vi fick bra med beröm och ja sög åt mig. Inte alltid man får sånt. :P

22 november börjar mitt nya liv. Återigen, men nu är de på riktigt. Jag ska vara med på en PT duell på gymmet, vilket innebär kostrådgivning och personlig träning. Jag är otroligt taggad för å se vad för resultat de kan bli. Och jag om någon kan behöva en spark i arslet.

Nu en dusch om man inte ska stinka häst på jobbet!


omotiverad

Numera kan man väl kalla årstiden för vinter, för de ligger snö på backen. Men ja antar att de hinner smälta bort både en och två gånger innan riktiga vintern är här.

Detta med bloggandet går vekrligen i dalar. Stundtals är ja taggad men så faller allt. Har inte så mkt spännande att dela med mig av.

Är precis hemkommen från stallet. Damen fick bli longerad idag och bara jobba runt lite då vi hoppade igår. Ja höll på att tappa motivationen totalt här ett tag gällande hästar och speciellt Jolly. Men den är tillbaka. Har börjar rida henne på ett helt annat sätt som både hon óch ja trivs med, så nu känns de roligt igen, inte bara hopplöst. Vi har börjat träna hoppning och de kändes verkligen kanon första gången för att inte ha hoppat på flera år. Ja trodde ja skulle få skämmas för man va så ringrostig, men vi fick bra med beröm och ja sög åt mig. Inte alltid man får sånt. :P

22 november börjar mitt nya liv. Återigen, men nu är de på riktigt. Jag ska vara med på en PT duell på gymmet, vilket innebär kostrådgivning och personlig träning. Jag är otroligt taggad för å se vad för resultat de kan bli. Och jag om någon kan behöva en spark i arslet.

Nu en dusch om man inte ska stinka häst på jobbet!


...


RSS 2.0