Härlig ridtur i solen!

Har vart ute med både Dennis och Jolly, så härligt.

Dennis är mer vild än tam. Man kan inte tro att han är 20 år, beter sig som 2 ibland. Men man kan inte annat än skratta åt honom. :)

Jolly är iofs inte så mycket bättre hon heller. Fast de kanske inte är så konstigt att hon är pigg då hon mer eller mindre vilat i två år med vissa promenader bara. Hoppas verkligen hon håller nu så man kan fortsätta rida henne.

Nä nu ska jag ta och käka lite innan de är dax för arbete igen.. 

            


That´s me!

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:
1. Hästskötare
2. Butiksbiträde
3. Städare
4. Bartender

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. GREEN 
2. STREET
3. HOOLIGANS
4. Det räcker :)

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Tyskland
2. Rättviks
3. Noreberg
4. Vinäs

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Desperata hemmafruarna
2. Top Model 
3. Prison Break
4.

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Cypern (Ayia Napa)
2. Turkiet (Alanya)
3. Kreta (Chania)
4. Österike

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. blogg.se
2. ams.se
3. lunarstorm.se
4. efterfesten.com

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Tacos
2. Makaroner & korv
3. Kötträtter
4. Pizza

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. På en strand i ett varmt land
2. Sängen
3. I stallet
4. På promenad med vovven

En väldans överaskning!

image21

Det är en kvinna som är intresserad utav att para sin tik med Flippen.. :) Jihho så roligt. Så Flip bebisar. Hur ska man kunna motstå att inte vilja ha en till...

Hon skulle kolla upp inavelsgrad och diverse saker innan raka besked ges. Ska träffa dom på måndag. Ska bli himla skoj. Hoppas att de blir av! =)

Gratis undersökning. Jovisst!

Jag blev så lucklig när hon sa att man fick en gratis undersökning nu om man va under 26. Fasen va bra tänkte jag. Så började de mickla å grejja så fick de lov och laga nå lagning som hade gått sönder. Och vad säger inte hon efteråt, jo detta måste du ju tyvärr betala då. Åhhhhhh. Visst, inte så dyrt tänkte jag. Jo säkert, 550 Kr slutade det på.

Jag blir så leeeeess. Lön för någon dag sedan och allt är redan slut. *tycka synd om mig själv*

Ska gå ut på en promenad nu med vovven i solen! Något som inte kostar i alla fall..

Nytvättad bil!

Har städat och tvättat bilen nu, det behövdes verkligen..

Väntar på att kl ska bli ett så man får avklara sig sitt besök hos tandläkaren. Vill inte veta vad slutsumman kommer sluta på. Är ju svindyrt och gå till tandläkaren nu för tiden. Men jag antar väl att man ska vara snäll mot sina tänder. Sen får väl plånkan gråta hur mycket den vill..

Såå fint väder ute, har redan vistats ute hela fm, men de gäller väl och passa på medans solen skiner. :)

Home makeover!

Dagen började med en promenad med vovven i morgonsolen, så härligt. Sen var det hem och käka lite frukost. Sen var det bara att ta tag i städningen, vare sig jag vela eller inte. Har planterat om alla blommorna samt dammat och fixat allt. Förhoppningsvis om jag kan hålla det såhär fint nu också. Dock har man ju en fyrbenting som är ganska så bra på att kunna dra in ett och annat skit.

I mrgon är det bilen som ska gå sig en omgång, den är sååå jävla skitig. Knappt man vill ta i den. Den ska vara gul, nu mera svart skulle ja kunna säga..

Jobbat ikväll, dock var det väääldigt lungt. Ganska så skönt ändå, fast tiden gick bra sakta. Trots få gäster så gick vi in en å annan krona i dricks. Helt otroligt, folk som brukar vara så snåla.
 
Idag fick jag samtalet jag gått och väntat på. Ska få komma tillbaka igen och provjobba mera. Börjar i morgon och betar mig igenom till lördag. Kommer bli massa dubbelpass då ja kommer få lov att gå på båda ställena, men vad gör man inte nu! *håll tummarna* 

Jag är sååå sugen på att shoppa massa grejer. Tyvärr säger inte plånboken detsamma. Längtar tills nästa månad då man får lite mer pengar över. Denna jäkla teve å ljudsystem har ju ruinerat en. ha ha. 

Ska i alla fall här inom någon framtid tapetsera om i sovrummet. Hon som bodde här innan har målat det grönt med en guld fondvägg. Men det blev inte godkänt utav ägaren. Så antingen så fick hon göra om det och hon skulle välja ut tapeter och hon gjorde jobbet. Eller så fick jag välja ut tapeter själv och dom stod för det, men att vi gjorde jobbet själva. Givetvis tyckte jag. Så har valt en ljus beige tapet med lite mönster i. Fanns en jätte fin brun tapet som hade vart såå snygg som fondvägg till de beigea. Men deskulle han aldrig godkänna heller. Så de var väl bara att ge upp den tanken. Men kommer nog bli himla snyggt med bara detta också. Hoppas jag i alla fall. :) 
image33
Är så sugen på att köpa denna säng sedan. Tror ja skulle passa kanon fint! Är på jakt efter ett nytt skrivbord också, men kan aldrig hitta just det som jag vill ha. Har sett flera fina, men antingen är de sviindyra eller fel färg. 

                                         Någon som vet vart man kan hitta ett fint skrivbord till rimligt pris? 







 

Hallelulja moment!

164584-31Carrera´s första galopp under ryttare idag. Det var som jag och Tin kallade det ett "Hallelulja moment" ha ha. Hon var så duktig så! :)

Fångade på bild! :)

image30

Ska man känna sig uppskattad måntro..?



Drog upp till Lofsadalen i fredags jag och Flippen. Man åker och åker genom denna tråkiga skog, finns de nå tråkigare väg. Kom i alla fall upp och min pappa ställer den dumma fråga om  att inte vela väl ja ut och åka nå skoter idag heller. Mah vad tror han. Klart att ja vela. :) Blev en tur på tre mil, lite lagom uppvärmning sådär. Kom sedan hem, bytte om och tog en promenad ner till Trapper och käkade maat. Käkade världens största hamburgare kändes de som, fick med nöd och näppe i mig den å några pommes. Sen va man proppmätt vill ja lova. Men gott va de :) Pappa snackade med en utav servitriserna som tydligen höll till i Thailand och jobbade då han inte var här hemma vill säga. Han skulle kolla upp ett och annat med sina kontakter, kanske de fanns jobb även för mig? :)  Vi traskade sedan hemåt för att inta soffposition ett tag och kollade på Masjävlar.

Lördagen var planerad för en långtur med skotrarna vilket det också blev. Trodde först om vi inte alls skulle ens komma iväg då de blåste så mycket och risken var att man inte skulle se något alls då vi skulle åka över flera kalfjäll. Men iväg kom vi och trodde nästan vi skulle få lov och ge oss efter en bit då man knappt såg något alls och de blåste ganska så rejält. Vi provade i alla fall en bit till och tur var väl det då det bara blev bättre och bättre. Blåsten kom man ju aldrig undan och nog gällde det och hålla i huvudet på vissa ställen, annars hade man nog inte haft något kvar i denna stund. Men fram kom vi till vår destination nämligen Storsätra Fjällhotell. Ingmarie kändes inte alls igen mig först, men sedan blev det världens kram. :) Jag var verkligen välkommen tillbaka och jobba där, vilket var kul och höra. Men som jag sagt förr, hade de inte legat såå långt bort hade jag verkligen kunna tänkt mig att jobba där. Men, man vill ju ha ett liv utöver allt jobb också, vilket man inte hade där uppe för det fanns inge annat och göra. Efter lite mat var det dax att bege sig hemåt igen. Väl hemma slutade det med att färden slutade på tjugotre mil.

Mumsade lite mat med mor och far innan jag begav mig hemåt i en väldans fart. Tur att inte farbror blå fanns in närheten, då hade de nog bara vart å kastat ut körkortet. Hem kom jag halv nio och nio kom brudarna och hämtade upp mig för vidare färd mot Sälen. Slapp stå i kö då vi bara fick gå in tack vare Susannas kontakter, sen var det bara och in och röja gärnet. Hade himla skoj. Liite skillnad mot tråkiga stugan här hemma. Efter flera timmars bugg och dans bar det av på efterfest till en stuga med boys från hockeylaget. Halv fem var det dax och bege sig hemåt instämde jag och Susanna. Det snöade när ja satt mig i bilen och när ja vaknar av att Sara gastar om att hon måste kräkas är det såå ljust. Ramlade in genom dörren halv sju och de böev raka vägen i säng. Var heelt död på söndagen. Hade sådan jäkla träningsvärk samt att ja ska väl erkänna att bakis kanske man var å. Skippade början av personalfesten då ridningen är något ja gör dagligen men infann mig på middagen. Först var det lite snack om Vasaloppet, om hur de hade gått och så. Sedan var det dax för prisutdelning och tro det eller ej. Jag vann faktiskt ett utav dom. Kanske man är lite uppskattad i alla fall? 

" Anna har visat framfötterna och prov på att man kan växa och utvecklas mitt i värsta ruschen, som trots sin ringa ålder hållit sig cool och lugn på ett proffsigt sätt"

Fick en cocktailbok utav dom :)

Käkade en trerätters middag samt de drack, vissa mer än andra. Jag höll mig väldigt städad måste jag säga. Känner inte för att supa till i de där sällskapet då man inte riktigt vet vad de kan hoppa för grodor ur min mun. ha ha.

Min helg har verkligen passerat i en väldans rusch. Men himla skoj har jag haft det. :)

Nu måste jag tyvärr återgå till verkligheten till saker som att betela räkningarna och laga mat. Vare sig jag vill eller inte.

Har inte hört något om jobbet heller. Att de ska vara så himla trökt. Susanne på jobbet skulle prata med Lina för hon kände henne tydligen rätt bra , och hon skulle lägga ett gott ord för mig. Får väl se om det hjälper.

Nej, räkningarna var det ja.

Sköt om er. KRAAAAM! ♥

Sålt smöret och tappat pengarna

Så känns litt liv just nu..

Inget känns på topp just nu. Man ger och ger , men man får aldrig någonting tillbaka.

Ledig helg. Den ska tillbringas på skotern uppe i Lofsadalen. Ska bli härligt.

Jävla peronalfest på söndag, har absolut ingen lust och vara med. Tåls att fundera på om man skippar skiten helt.

Hoppas i alla fall på att ett glatt telesamtal ringer snart. Bara de hade fått i alla fall en stor del av mitt liv att se lite ljusare ut.

Skiter de sig vet jag inte vad ja ska ta mig till?! 

Sötaste ligger och sover, ska göra så jag med. Tvättning är vad som står på schemat i morgon f.m. Vad gör man inte för rena kläder. ? 

         
 

Arbetsintervju!!

Steg upp alldeles för sent i morse, jag blir så himla arg på mig själv att aj aldrig ska kunna ta mig upp i tid någong gång..

Har idag i alla fall vart på arbetsintervju på Vi på hörnet. Det lät himla positivt och jag HOPPAS verkligen. De frågade hur jag var som person och hur min vardag såg ut. Berättade att jag nu jobbade på Mora Hotell och fick då till svar att de ställe har ju inte sådant gott rykte numera. Äntligen får man höra det från någon annan tänkte jag. :) Så nu är det bara att vänta och se när de ringer vad man får för svar.

Såå härligt väder ute, jag och Flippen har vart ute och gått i en timme nere på stan. Så underbart! Fåglarna kvittrar och det börjar verkligen bli vår i luften.

Var och la undan ett par sommarbyxor och en jacka idag. Nu vill man inge annat än ha sommar. :)

Stallet väntar härnäst samt sedan kanske träning med Linda & Pernilla. Den som lever får se. Jag måste ta tag i mig själv nu, har sådan dålig självdiciplin. Uscha!

Nä nu ska jag nog bege mig ut i solen igen, gäller och passa på.

Kram på er alla..

                                                          Håll en tumme att de går vägen! (",)

Read it or not

Vad brukar du använda på läpparna?
Oftast vanligt lypsyl eller idominsalva. Men vanligt läppglans kan även förekomma.

När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?
Det brukar lätt bli så jaa.

Hur många kuddar sover du med?
2

Är du utseendefixerad?
Kan jag nog inte påstå. Visst att jag bryr mig om hur ja ser ut, men att jag mår bra känns viktigare.

Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Tycker om muskulösa killar, men de får inte gå till överdrift.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Hål i öronen har jag, dock ingen tatuering. Inte än då i alla fall.
Hur mycket känslor ska en kille visa?
Tycker att han ska visa precis som han tycker och känner.

Tror du på den stora kärleken?
Den finns säkerligen, dock inget jag fått uppleva.. :/
Vilken är din favoritmånad?
Snön är alltid härlig, men jag tror nog ändå att sommaren slå allt. Så juli är väl de som hägrar.
Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen hade lydit såhär;?Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp??
Tror nog att jas skulle ha väldigt svårt för att ta åt mig samt tro att det var nog egentligen menat åt någon annan.

Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Bar!

Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Jag brukar aldrig ha någon med mig. De grejer som ska med brukar ligga i någon annans.

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Jag tror nog ändå att jag är ganska nöjd med mtt.

Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Just nu är jag bara för långhårig, men i morgon ska de klippas. Lite ny färg skulle dock inte skada.

Vilken är din favoritmöbel?
Sängen!

Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Min balkong!

Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Jag lär väl tillhöra kristendomen antar jag..

Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole?
Om de ska väljas så blir det Salsa.

Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Öhh tycker jag ens något om någon av de båda?
Vad föredrar du, knappar eller rosetter?
Knappar

Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Hmm. Jag vet inte. Kanske.?

Vilken bil skulle du vilja ha?
Subaru Impreza WRX STI  

Vad använder du för shampoo?
Wella för färgat hår

Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
NKOTB har ja för mig..

Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Beror väl på vad man känner för..

Klipper du håret regelbundet?
Jag försöker i alla fall.

Blyg eller framåt?
Blande de ja känner är jag absolut inte blyg. Kan dock bli lite tillbakadragen bland nya människor.

Vilket var ditt bästa och sämsta ämnet i skolan?
Bästa var nog. Hmm? Djurämnena. Sämsat absolut Matte.


Efterlängtad ledighet!

Jag kommer till jobber, jag gör det jag måste sedan går jag hem . Thats it. varför skulle jag vilja stanna kvar längre än nödvändigt.

Nästa helg ska det vara personalfest och om jag är ärlig så är jag inte direkt sugen.

Har vart i Rättvik idag och kollat på hundutställning samt hundfreestyle. Såg himla skoj ut. Kanske vore ngt för mig och Flippen. :)

Sedan blev det promenad med vovvarna och en massa snack. Längesedan som man sett henne nu. Är lite komiskt tycker jag att vi ändå funnit varandra som vänner. Minns henne väl sedan skoltiden och tillhörde den "finare" delen av folket så länge då hon gick kvar på skolan innan hon flytta till Falun. Det var väl allt mer än vad jag gjorde. Men så sammansvettsades vi på Mora Hotell, det enda goda de ställe har fört med sig. :)

Nu ska jag ta och sova är såå trött. Är ledig nu måndag och tisdag, ska bli så skönt. Ska klippa mig i morgon samt sedan åka upp till Carina och leka med henne och få lite massage. Ska bli gött, har såå ont i varenda kroppsdel jag äger och har..

Hade fint alla. Kram!

Jag blir så himla förbannad..

Jag ska vara riktigt ärlig nu och det är verkligen sant, jag hatar Mora Hotell och dess innebörd.. Jag hatar att ja ständigt måste sätta mina fötter innanför dess dörrar, jag hatar att ja måste prata med de människor ja inte vill prata med, jag hatar allt som har med stället att göra. Men vad ska man leva av? Man skiter ju inte direkt pengar..

Jag vet inte vad ja ska tro på längre heller. Människa ljuger så hon verkar tro på det själv? Det är nästan så att man blir mörkrädd. Ser de inte vad som är påväg att hända, eller vad som har hänt för längesedan. Varför blundar man så? Varför blev det såhär?  Varför har vi fått all skit? Varför är det inte någon som gör något?

Jag är så himla trött men jag kan inte sova, jag är jämt trött. Mår inte bra, har ingen ork för någonting. Livet känns icke på topp just nu..

Ska försöka ta mig upp i tid i morgon och se om man kan göra någon nytta. Jag diskade och städade lite idag iaf, dammsugaren borde tas fram också, men så långt kom jag aldrig..

Bara fyra dagar kvar nu sen är jag ledig ett tag. Ska bli himla skönt.

Jag har så ont överallt plus att denna jävla förkylning har smygit sig tillbaka. Jag blir så less..

Nä nu tackar ja för mig.....

Take care my friends..


Känner mig som en zomibe---

Nu är denna vecka över som alla blåssade upp så ofantligt. Jag hade förväntat mig ännu mera, samt ännu fler sena nätter. Men nog känns det i alla fall man har jobbat, och man lär väl märka det desto mer då lönen kommer. :)

Är ledig idag, såå skönt. Skulle ha jobbat idag, men bytte med Yvonne, annars hade de blivit ett 2,5 veckas pass, åh ja orkant med nå sånt nu.

Har fått så jävla ont i halsen igen plus att förkylningen verkar komma tillbaka. Kan man bli annat än less, kommer aldrig igång med träningen på allvar. Måste ju nu om man ska springa Vasastafetten i höst. :)

Funderar starkt på att sova lite igen, risken är ju dock att man inte kommer kunna sova inatt. Dock ska jag se på Prison Break först. Får man inte missa, vilket jag gjort alldeles för mycket på sistonde då man jämt jobbat.

Har inte hänt så mycket mer i mitt tråkiga liv..

En piprökandes Flippen :)

En piprökandes Flippen :)

RSS 2.0