SÄLEN

Allt började jätte bra med att de hade glömt att lägga ut en nyckel till oss, vilket resulterade i att vi fick sitta och vänta på en gubbe som kom med en annan.

Lördagen börjades med en härlig promenad, bla uppför väggen. Himlans jobbigt, men upp kom vi i alla fall och hemvägen tog vi genom trollskogen.

Kvällen spenderades på HC , alltid roligt och se lite nytt folk. :)

Kort kommer bara jag orkat lägga in dom!


En dag som denna!

Låg och väntade på att de skulle plinga på dörren och att hunden skulle komma, men ingen hund här inte. Han va tydligen med far på jobbet då mor trodde ja jobbade dag. Så de va bara å hämta honom sen for vi ut på en springtur. Trodde vädergudarna skulle va emot mig, men ínget regn tack och lov.

Nä nu lär ja ta tagi ett och annat, dvs allt man annars aldrig hinner göra för att man jobbar.

Blir en rirtur med Sara bara hon har slutat. Får stå redo med dom så hon bara har å slänga sig upp så vi hinner. ha ha.

Helg igen då. Jobbar ikväll och i morrn på dan, men sen får vi väl se då vad som händer. Vore kanske bra med en nykter helg. Men man vet ju hur bra de brukar sluta. ha ha

Färgade håret här om dagen. Vet i sjutton om ja blev så nöjd ändå. Kanske att slingorna vi ska göra livar upp deta hela lite. Vi får hoppas på de. :)

vad är de som känns så bra?

min ledighet som jag sett frame emot så länge svischade bara förbi i raserfart, men hade man förväntat sig annat. Det blev en helg uppe i Älvdalen i alla fall och mycket trevligt hade vi. Allt blev väl kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi hade varjefall roligt!

Man är då tillbaka på jobbet igen och en dag av veckan är nu avklarad, återstår då bara fem dagar till innan man får vara ledig en dag. Jag har tappat motiovationen för att jobba, speciellt inom denna bransch för de är så fett dåligt betalt. Jag måste göra något åt de, om inte annat försöka hitta ett annat jobb. Men man vet ju hur enkelt det är också. Funderar å funderar på om man kanske borde ta å sticka till Norge ett tag bara för att få tjäna ihop lite pengar.

Ja vet inte varför jag fick en känsla idag om att livet ändå känns ganska bra nu. Inget är väl direkt på topp egentligen?

Nej är de annat än att ta och sova och invänta ett 11 timmars pass på jobbet i morrn då. *jag vill inte*

image63

                     FLIPS VALPAR SOM TITTADE UT TILL VÄRLDEN DEN 30 JUNI! 

                             Någon som är intresserade utav valp, hör av dig! 

              Fyra stycken hanar varav tre är svart/vita och en sobel och vit fläckig!


ledighet..

Jobbat hela helgen, vilket inte iofs gjorde så mycket för mora festivalen och öltältet var ju inte så mycket att hurra för. Räckte gott och väl att gå ner när man slutat jobbat..

I morgon är man äntligen ledig, så de blir en tripp till Kramfors för att hämta pappas nya bil. Plus att jag och Helena ska ta ett kik in på Ikea. :)

Solen tittade fram idag. Helt otroligt härligt.

Annars så händer de inte så mycket spännande i mitt liv heller.

Lite lång ledig  till helgen, får se vad de blir till att hitta på..

orka..

Jag är less på att jobba.

GÖR MAN NGT ANNAT?

RSS 2.0