Inte nu igeeen....

Jag har sat ont i magen och det är gallstenen som spökar. Jag förstår inte hur man kan ha ont i något man inte har. För min gallblåsa opererades ju bort för flera år sedan. Wierd. Haft ont i bland, men då har de mest kommit och gått men den här gången verkar de vilja sitta iii. pust. Jag som skulle göra massa nytta tänkte jag idag då ingen häst rids och jag hoppar träning.

Är helt slut om kvällarna då man ramlar innanför dörren. Efter jobbet är det hästar som ska tas om hand och jag själv ska träna. Sen ska det lagas mat och sen är de bara att lägga sig igen om man ska orka med när klockan ringer halv sex dagen efter igen. Jag vill ha en lååång sovmorgon, helst i morgon. ha ha. Fick förlängt tills sista oktober idag så ett tag till lär jag pallra mig upp. Idag var jag dock påväg  och knata hem. ha ha.

Vi ska packa tvåhundra femtion knivar i en stor kartong och då vi packat ungefär  tretusen stycken tog de slut  och vi fick lov att hämta fler knivar och ber Johan om hjälp då han lyfte ner, eller vänta säger han. Ska ni verkligen ha dom här knivarna. Ja, vadå tyckte vi. De är de vi haft. Ja men dessa heter 640W. Hämta pappret och kolla tycker han. Vad står inte på vårat papper om BARA 640. Vi har alltså tagit fel knivar förut. Allt är detta jäkla w:ets fel. Så de var inge annat än att sprätta upp kartongerna och hälla ut knivfanskapen och börja om på nytt. Gissa om vi var måttligt glada!


Till helgen kommer Emmy upp från Stockholm och bor hos mig då vi ska på fem års jubileum sedan vi slutade gymnasiet. Kan nog bli skoj. Annars ska de bli sjukt roligt och träffa henne då jag inte sett henne på flera flera år. :)

Ska ta tag i de sista nu, sen ska ja knata bort och hämta hunden för en promenad. Sen blir de soffan och idol! Dennis mår inge bra heller. Nå jäkla infektion som han åkt på, inte konstigt att han inte vart sig lik gammelgubben.


En ledig helg!

En vecka med paketeringen av knivar är över och bara en återstår, känns ganska så okej faktiskt. Det är visserligen rätt enformigt och tråkigt jobb, men med lite musik i öronen så går dagarna lite fortare. En fördel med jobbet är att man i alla fall slipper vara extremt övertrevlig hela tiden och man slipper bry sig om hur man ser ut på morgonen när man sticker iväg. Det är bara gå upp, klä på sig dra borsten genom håret kanske och sen är man klar. Frukosten kan man äta på nio rasten. :)  En vecka återstår alltså, återstår och se om de blir något mer. Men nu är det i alla fall helg och det njuter vi av.

Jag och Linda käkade tacos igår, vad annars när vi ska äta. ha ha. Sen kom de andra flickorna och vi bara grisade i soffan och va lite allmänt onyttiga. Vi fick bla för oss att vi skulle bara chokladbollar alis "negerboll" och det var verkligen inte igår man varken tillagade eller åt, men så lika de smakade och goda var dom :P

Jag och Flip har landat i Insjön och vi har avverkat en promenad ensama i skogen medans karl sotade pannan. Vi lyckades hitta hem igen och kan inte klaga på det underbart sköna vädret. Hade kunna gått några timmar till. :)

Ikväll blir det middag med hans bror och kompisar. Sen händer det nog inte så mycket mer. Jag längtar tills morgondagen då  jag inte ska väkna till någon väckarklocka..

Jag och Linda va upp en snabbis till Orsa och kollade på lite hopptävling. Guud så sugen man blir. :)

Nu måste mina ögon få en powernap tror jag minsann.

LOVE.

Snart kan jag allt!

Säg en arbetsbransch jag snart inte vart inom, numera är jag industrinisse. Har hoppat in och jobbar extra (som vanligt bara)  på Mora of Sweden i två veckor, och jag hoppas innerligt att det kan bli mera för nå jobb på karamellkungen verkar de ju inte bli. Ingen som vill höra av sig i alla fall, och hon sa att även om du inte får de så hör jag av mig i början på veckan. I morgon är det mitten av veckan om jag får be. Ja ja, bara vänta å se.

Paketera knivar är väl kanske inget drömjobb, men det ger ju pengar i alla fall. Lyssnar på radio hela dagarna så öronen ramlar av snart. ha ha

Börjar sjuuuukt tidigt på morgonen, redan klockan sju men dagarna går rätt fort ändå och vid fyra får vi gå hem. :)

Ska ta och mata magen lite nu innan de blir step up och jag lär sedan stupa i säng. Jag som inte är någon morgonmänniska för fem öre är rätt trött då klockan ringer, så även nu. Men bara att bita ihop.


Någon som vet förresten vart man kan köpa fina schabloner att ha på väggarna?


Önsketänkande

 
Sovrummet ska målas om och jag funderar på en ljus vit creme aktig färg. Och dessa möbler hade jag inte tackat nej till. :)

Tänk om OM inte fanns...

Att folk kan göra något sådant som kan få en att skämmas över dom är helt otroligt. Det borde vara DOM som ska stå sitt kast, INTE jag, men det är himla svårt att låta bli då det är jag som står mellan allting. Funderar hela tiden på att tänk om jag hade gjort så eller inte så.. om, om, om. Det hjälper visserligen inte att tänka så heller för gjort är gjort, men just det. Tänk om!

Jag undrar bara varför var de nödvändigt. Hade de bara lyssnat på vad jag berättade hade de troligtvis inte blivit som de blev. Suck.

Ligger på soffan och har inte lust att göra någonting. Har i alla fall vart ute och gått med hunden så han blev lite lycklig.

Fick precis samtal om jobb jag sökt. Ska på intervju på onsdag. En ljuspunkt denna dag i alla fall.:)


Nu drar det igång..

Det är nu man börjar inse att det kanske kommer dröja innan man får sätta sin fot på en arbetsplats igen, och jag vet hur det har vart förr när man gått arbetslös, de går några veckor sen kryper man på väggarna. Återstår och se hur lång tid det tar denna gång. Men snart har jag ett nytt jobb, jag lovar! Jag måste ju i alla fall tro på mig själv. :)

Jobbade sista dagen som jag vet av på Bolaget i lördags, sen for jag upp till stallet där Sara och Susanna väntade med hästarna och det blev en härlig ridtur. Sen var det bara till att duscha och styra kosan av mot Rättvik och dess bowling där jag spenderade åtskilliga nio timmar. Serverade massor av folk och fick lyssna med ena örat till Brolle som  spelade. Kändes att man inte jobbat med det på länge och efter en 15 timmars dag med jobb kändes både ögon, fötter och armar lite lagomt möra när jag äntligen klockan tre på natten fick åka hem till sängen. Var så trött att jag knappt reflekterade över vart jag var. Vaknade dagen efter klockan Ett, och de kändes som jag vart på världens brakfest kvällen innan.

Dagen började med att klockan ringde ofantligt tidigt, allt för att vi skulle ta oss till Falun i tid. Efter att vi hittat dit vi skulle fick vi kånka upp hyllan till översta våningen, såklart. Sen va Sara in på sjukan och jag och Helena gick med hunden en vända och därefter styrde vi kosan mot Borlänge för att bränna peeengar..:P Som jag borde ha låtit bli. Men de blev i alla fall nya gardiner till vardagsrummet samt en hissgardin med 70 %. Sådant tycker man om.:)

Kvällen avslutades med ett spinningpass med Sara och Mamma.Känner mig laddad för att dra igång med träningen igen för i vinter väntar Tjejvasan. Ska försöka mig på en karriär inom skidåkning igen hade jag tänkt.

Nu blir det lite SATC innan det blir sängen.

Längtar tills onsdag så man får träffa T någon gång.

LOVE


RSS 2.0