Invalid!

Jag har sjuuukt ont i min nacke. Vet inte hur jag har lyckats sovit., och det var igår som de började. Vill inte alls ge med sig nånting. Försökte hitta min värmekudde, men den hittade jag ju såklart inte.

Tog mig i kragen och städade ur bilen idag, det var verkligen på tiden. Har man en fyrfoting som har en tendens att dra med sig ungefär ett ton sand så är de oundvikligt att ungefär allt hamnar i bilen. ha ha.

Ikväll blir det hockey i Leksand och jag hoppas verkligen att de kan vinna, annars blir jag arg. ha ha.

Ska ta och käka upp tacosen sen igår nu sen lär jag väl sätta igång och göra mig redo för färd. Hunden ska hinnas lämnas innan också.

Auf wiedersen! :)

Efterlängtat samtal!

Japp idag kom de som jag väntat på. Nu är det bara till finslipa alla min bra sidor. ha ha

Får väl bänka mig och kolla på Let´s Dance i brist på annat.

Tror jag nästan vill Att TINA ska vinna!

image131

Positiva saker om mig själv!

Att försöka skriva ner saker på ett papper och försöka att få allt och låta så himla bra men inte vara överdrivet är jätte svårt.  Vad jag försöker nämna är att jag sitter här och försöker skriva ett personlig brev om mig själv som jag kan lämna iväg vid jobbansökan. Jag har skrivit ett tidigare och känner nu att det är dax att förnya det, men det är ju som sagt lättare sagt än gjort.

Hej!
Jag är bäst! ge mig jobbet! tack.
Känns som de skulle kunna funka, eller inte. ha ha

Mötet idag var måttligt ointressant att jag satt och tänkte på annat. Kändes som de hon sa har man ändå hört förr. Samt de enda hon sa att gör man inte de och inte de och inte de så åker man ur a- kassan. Kan man ens göra ngt för att inte bli avanmäld. ha ha.

Nu är klockan sådär mycket igen och jag försöker varenda kväll intala mig om att jag SKA sova i tid. Jag lyckas aldrig. Har såå dålig självdiciplin.

Ser ut som de blir hockey på lördag! :)

Boknörd. njea.

Jag fann ett boktest och varför inte se om jag verkligen är den icke boknörd jag tror mig vara. Väldigt sällan jag öppnar en bok för att läsa. Kan väl på sin höjd kanske hända en gång per år. Så resultatet var ju inte så missvisande. :p
Va less jag blir!

Fick jag inte hem papper iadg från AF om jobb jag måste söka. Och vad var inte med om jobb som servitris på Mora Hotell & Spa. Och ni som känner mig vet nog vad jag tycker om det stället. Morr!

Samt nå jäkla nyöppnat hotell och konference grejs i Malung! Av alla ställen.

Visst jag måste ha ett jobb. Men inte där!

Jag ska minsann fixa det på eget vis. Det har jag alltid lyckats med på alla mina jobb jag haft. Ska bara hitta ett ställe och fixa de på. ha ha.

Måste ta och bege mig ner på stan nu ska ju på nå jävla skitråkigt möte. Dessutom lyser solen ute, jag vill inte sitta där inne då.!!

Planerna sprack!

Drömde i morse att jag hade försovit mig och klockan var tio i elva när jag vaknade. Jag och Emelie hade ju bestämt att vi skulle ses klockan tio för en promenad. Jag va helt förstörd när ja vakna och tänkte att hon va jätte arg. Så vänder jag mig om och kollar på klockan, tio över åtta. Somnar gott om. ha ha

Blev en promenad på två timmar. Solen tom behade titta fram. Härligt. :)

Sen vart de stallet och en tur med damen, och trot eller ej men hon sköter sig bra och håller sig på alla fyra benen.

Nästa plan var att hem och städa bilen, men de sket sig ganska så rejält. ha ha. Den är fortfarande lika skitig. Kanske kan bli morgondagens projekt. En sak som ja måste i morgon är i alla fall att infinna sig på arbetsförmedligen och nå jävla möte. SUCK!

jag orkar inte med skiten. inte hjälper de mig att få ett arbete bara för att lyssna på nån som bara babblar skit. 


                                                         image129

[HUR LYCKAS HAN]


VÄRDELÖST KÖP!

                                      image127

                             


Inlämnad nu för tredje gången. Och jag blir suprised om de tror de kan laga den nu? 


                                                                GE MIG EN NY!

Påsk i Fjällen!

Färden upp till Lofsdalen med bussen gick hur smidigt som helst. Dock fick just jag dessa tre killar med en ålder på femton år just i sätena bakom mig. Jo jag vet deras ålder för jag fick veta framförallt ens livshistoria. Han var skit cool, iaf alla fall om han fick tro sig själv. Tjejen han hade pratat med i Norge. Han sa till hans kompis attfråga mamma vad jag gjorde med henne. Undra varför de va immigt på rutorna i stugan och bla bla. Han k******e runt hit och dit och något som vore fränt skulle väl vara  att prova k****a med fyra kondomer. Säger man vad som helst i andras öron? Tack gode gud om de nu finns någon att de gick av i Orsa!

Vi rullade vidare och när vi kom fram till Sveg så stannade bussen till på ett ställe och fick lov att fråga om de va där jag skulle gå av för vidare färd. Ja antingen här eller så åker du med bort till järnvägstationen. Visst ja gör de sa ja så ja slipper stå här ute och frysa. Och tur var väl de. När vi kom fram så stod de en liten taxibuss där som var på väg att åka innan vi hade stannat. Vi vinkar och han stannar. De första jag får höra när jag kommer av bussen är att lilla du, ska du åka med den där skjutsen så skulle du ha ringt och meddelat detta. Jo visst, det har jag gjort också sa jag, ringde igår ganska så exakt 15:oo. Fanns som tur var en plats kvar och vad står om inte på pappret att jag skulle åka med. Hallå gubbe, läs pappret!

Fick hoppa av vid affären och ringde för hämtning då jag hör någon står och galer ANNNA! Och min första tanke att de kan ju inte vara mig någon ropar efter för vem känner mig där. Men så vrider jag huvudet om och där står faster. ha ha. Visste ju att de var där upp, men att de var sådan bra timing att  det var och handlade var ju inte inspikat. Så de gick köra bort mig till husvagnen. Där väntade mat med familjen och lite snaps. :) Då maten väl hade sjunkt ner och vi var påklädda så åkte vi bort till fasters stuga och hälsade på. Den kvällen slutade med besök på Tuppen & Trapper. Tur vårt sällskap på elva pers kom och livade upp stället lite då de satt fyra själar inne på tuppen. Men efter ett tag fick vi nog och traskader ner på Trapper. Va dansade och rocka hela kvällen och framför allt lurade i folk ett och annat. Som att vi bland annat kom från Norrland och ägde Norrlands guld. Rolig humor man kan ha. :)

Vart en relativt tidig kväll och hem i säng för att vakna i ottan på söndagen. Mådde bara bra, dock blåstes de i alkoholmätaren och de sa att jag inte fick köra själv så fick hålla i mig för kung och fosterland bakom min bror tills jag själv kunde köra. Man ångrade bitter att man förtärde alkohol dagen innan då. Mycket roligare att gasa själv. har vart väldigt mycket poliser i farten där upp under påsk, allt för att kolla nykterhet och fart. Tur man är laglydig. ha ha. Vart en till tur på em, dock fick jag då åka själv, men vad gör de? Huvudsaken man får åka skoter. Har blivit ganska så king på att hitta där nu trotts mina få visiter upp dit. Blev en lugn söndagskväll och framför allt kall. Termometern visade som kallast minus 26. 

Vaknade upp till en tidig måndagsmorgon och klarblå himmel och tills just vi var klara för att bege oss ut på en tur molnig himmel. Åkte en bit över kalfjället och galet va kallt de blåste. Kom precis när de höll på att förflytta en ton med renar såg de ut som. Skulle försöka knäppa kort på dom, men min kamera är ju ganska så kaputt men de går å knäppa, fast man får chansa vad man får med för de finns ingen display, men nu var den så iskall så den vela inte ens starta. :/ Vi kom tillslut i alla fall fram till en stoor ravin där vi tänkte sätta oss, men ändrade oss ganska så snabbt då de var svinkallt. Fikade en snabbis innan vi packade ihop och börnade hemåt.

Jag och bror packade ihop och lastade skoter för att på efter middagen bege oss hemåt igen. Hade nog kunna stannat ett tag till, men skönt och komma hem till bekvämligheten igen också.

Har vart och rört på hästen idag också genom en promenad som gick i ungeäfr 170 knyck. ha ha. Inte konstigt att hon är pigg då hon stått i tio dagar. Hoppas hon är bra i sina små ben nu.

Jag och Flippen har ätit Våfflor idag. Fick ju höra att de va våffeldagen så då kan man ju inte äta ngt annat. ha ha.

Ska ut och kissa hunden nu sen bär de iväg på träning. Undra om mina döda ben kommer palla det?  

                                                 image125


                                          

GLAD PÅSK

Påsken är kommen och de lite väl tidigt känns de som. Fast egentligen är de ju knappt något man känner av för någon speciell ledighet får man ju inte då man är ledig jämt. :/ Man uppskattar ju inte ens en vanlig helg längre. Jag bara klagar och klagar, men ja är så tröööött på detta.

Sov länge idag, tur Malin ringde och väckte mig, annars hade jag väl sovit än. Sitter med gröt tallriken och funderar på vad dagen har att erbjuda, just inget som det ser ut som. Funderar på om jag ska orka ta tag i bilen och städa den. Men hade de dykt upp ett roligare alternativ hade man ju tagit det istället. :)

Det bär av till Lofsdalen. Har bestämt mig för det. Återstår och se vart ja kan slå ner arslet och sova. ha ha

De kom påskärringar igår å ja typiskt nog öppnar dörren då ja trodde de va grannen. Hade verkligen inget att bjuda på, och nå pengar. Som jag inte är fattig nog själv. ha ha. Dessutom hade de inte ens ritat fint. En pappersbit de stod Glad Påsk på med lite gula ränder. Var man inte lite mer seriös själv när man va liten ? Nu är jag elak. ha ha                              image123

God Morgon!

Hamnade ute i Wåmhus i natt hos Linda där hon och Malin roade sig med att göra creps, men jag höll mig till vanliga pannkakor. Kräsen som jag är. ha ha.


Låg i sängen och kollade på massa teve igår och dippade morötter. Varför äter man inte de istället för godis som egentligen är ganska så äckligt.

Sitter och väntar på Malin och Linda som är ute å springer. Jag fick gott stanna inne då jag inte hade nå grejer med mig då de vart en spontan färd ut hit så. Framförallt inga skor som man kan springa runt i och då man är lillfotad som jag badar man ju alltid i andras. ha ha.

Ska hem och ta mig en härlig ridtur med hästen istället i det underbara vädret. Hoppas den andra blir bra snart också i sina stakars små ben. Att ett sår kan förstöra så mycket. Det ärså himla typiskt när man väl är igång och så ska ngt sånt här litet skit komma och sätta stoppför framfarten.

Har beslut ångest över min färd till Lofsdalen. Ska jag eller ska jag inte!

Glädjande besked!

Fick ett samtal idag som gav mig lite hopp. :)

hoppas hoppas hoppas

får väl se om ja avslöjar ngt snart...

morgon pigg eh.

Klockan ringde sju i morse vilket är oändligt tidigt i min värld. ha ha.

Har vart med farmor på lasarettet en vända och ska dra mig till stallet nu också. Skönt och ha de gjort.

Vad dagen har att erbjuda återstår att se. :)

ha ha ha


Va arg jag bliiiiir!!

Mina lönespecer jag fick idag som jag förövrigt har fått bett om stämde ju inte alls. Vad jag blivit lovad att få tjäna i timmen stämde ju inte alls med det som stod på pappret.. MOOOORR! Och jag som redan tjänade lite casch .

Ska ner och hämta min papper nu och hoppas jag aldrig mer behöver ha med stället att göra. Blivit väldigt less nu!

Långpromenaden jag och hunden tänkte ta idag får nog bli någon annan dag då det är lite finare väder.

Ska sticka ner å se om tvättmaskinen behagar vara klar nu så jag kan dra mig ner på stan och uträtta alla dessa jävla grejjer.

skit också.

på tiden att ni visar er nu


kan inte annat än skratta


några resultat ?

Jobbat hela dagen jag och Linda och så akktiva vi har vart. ha ha.

Blev sedan träning vilket var himla skönt. Känns som de går åt rätt håll och man orkar lite mera nu. :)

Fick lov å ringa å tjata på mina papper idag trotts att de skulle vart klara tills idag. Men i morgon så skulle de finnas.

Va populär man blev helt plötsligt. Men vilka är alla. Tycker folk är himla tråkiga som aldrig lämnar en kommentar. Så de så. ha ha.

Folk som har uppemot 20 000  läsare och skriver bara skit tråkiga saker förstår jag mig inte på. Vad är de de tjänar sina pengar på, ja förutom all jäkla dålig reklam då.  Men som att pluta med sina läppar eller skriva om dagens outfit kan väl jag också göra. Men inte får jag några pengar för det heller. :/  taskigt.

I morgon väntar det tvättning, yeh så roligt. Men vad gör man om man inte vill gå i skitiga kläder. Sen blir de stallet och promenad med för mig och hunden . =)

                                                                            

nytt för ögat

Får tacka snälla Emelie  för hjälpen med den nya fina blogg designen!!

vart kom de ifrån ?

Skulle gå ut och kissa hunden och vilken chock man fick när de va vitt på marken. När ja gick in efter handligen så fanns de ju inte en minsta snöflinga på marken, men nu är de ju tom helt täckt där ute. Suck. Ja som hade lite hopp om våren idag ju.

Lagat massa mat idag så fick ihop fyra matlådor, bra de så ja slipper svälta. Fast de kanske borde behövas. haha.
Pappa sa här om dagen att har du inget att äta är det ju bara att komma hit. Känns ju betryggande. :)

Ska ta och hoppa i säng nu. Måste ta mig upp i skaplig tid så ja hinner med den där jäkla rbetsförmedlingen i morgon. Tycker inte om det stället, men vad göra ?

gondatt ♥

Slapp dag

Melodifestivalen igår fick rätt vinnare enligt mig. Fast det var många bra bidrag med. Man kan ju hoppas att de går lite bättre detta år än vad de gjort på sista tiden.

Vart lite fyllechaffis senare på kvällen. Jag och Sara smet in på både Lilla och Wasa utan att punga ut ett öre. Hennes pojkvän var dock inte lika smidig och inte lika oigenkännlig som vi var så han fick gotta betala. ha ha.

Sög ganska så bra på båda ställena. Men Lilla gav vi upp för Wasa där vi iaf kände lite folk. Konstigt vad man lägger märke till saker när man är nykter, som tex vad stället har för inredning. ha ha. Efter alla fått sin skjuts dit de skulle kom man äntligen hem men isäng kom man inte förens klockan fyra för det. Kändes som jag hade vart ute å druckit hela natten när jag vaknade i morse, eller snarare i förmiddags.

Har vart i stallet och njutit av de sköna vädret. Härligt våren är verkligen påväg. Ebba har ridit Dennis idag och hon är så söt och duktig ungen. Hon kan både stanna och gå framåt igen (med viss hjälp) . "tanna dennis" "gå nu". :)

Till påsk blire att fara en sväng upp till Lofsdalen och njuta lite. Hoppas bara på fint väder.

Ska bänka mig på soffan och kolla på lite skidåkning innan ja lär åka å hanlda lite så ja har någon mat att äta. matdosa lär ja fixa också då ja inte vill svälta på jobbet i  morgon.

På återseende!


[ torsdag ]

Tog mig i kragen och tog en promenad ner på stan med hunden för att åka med pappa hem.Men fy vilket väder de va. Dyblöt både hund och jag när vi kom hem. Men int e ja bitter. haha.

Hemma väntade de mat, på mammas köksbord. De som får göda mig just nu. ha ha

Blev en timmes ridtur också i de eh fina vädret, fast jag bara vela lägga mig under täcket. 

Fick trotts noll lust även ett ryck och städade klart allt jag dragit fram här hemma.

Trotts allt en effektiv dag. De kommer nog inte hända på allt för länge igen.

Godnatt! ♥
                  LOVE

         


Urtrist

Jag har verkligen ingen lust till att göra någonting. Vädret gör ju inte en heller direkt lyckligare. Min tanke var att ta mig till stallet i morse, men då jag såg vädret drog jag täcket över skallen istället och somnade om.

Inga positiva svar på jobbfronten idag heller att rapportera. Jag vill att jobben kommer till min dörr och knackar på. ha ha.

Nej jag har en hund som vill gå ut och två hästar som väntar på mig. Detta går inte!

ett steg bakåt

Jag vet inte om det vart så mycket på svart på vitt, men fick väl veta ett och annat som verkligen känns som så far away från mig själv. Fick höra saker som jag inte ens själv visste att jag tyckte och tänkte. Hur funkar de?

Jag som person har inte förändrats i varken mitt tyckande eller tänkande under denna period gällande mitt sätta att agera så jag förstår inte vad man grundar sina saker på som det säger till mig. Jag är inte guds bäste barn och varken perfekt i deras eller andra ögon, men chans till att kunna förbättra sig vore till sin rätt?

Hur ska jag som människa kunna se om jag gör något fel som inte passar dom i smaken om ingen berättar det för mig. Det är ytterst svårt att se sina misstag själv, tyvärr. Och så länge jag tror de är rätt så keep on gooing. Tydligen då jag hade vart i branschen så länge nu så skulle jag se det själv. Blir man fundersam eller.. 

Att vara ärliga mot varandra var något som jag trodde prioriterades stort, men tydligen inte i detta fallet. Var jag ett undantag eller.?

Känns som jag fortfarande inte ritkigt fattar vad som skett för vad som sägs känns inte som det stämmer. Det är något annat som är fel.

Hur kan man som person gå till att vara omtyckt och få höra bra kritik till raka motsatsen då man alltid har gjort sitt bästa och trott det då också. Vad är det för mening att ljuga en rakt upp i ansiktet? Vem vinner på det?

Är redan förbenat trött på att inte göra någonting och har redan lyckats börja vända på dygnet. Något mer jobb blir det då iaf inte. Nästa gång jag sätter min fot på ett arbete ska de ske utanför denna brasch.

Ska krypa upp i sängen nu med vovvsingen. Tur han finns. *kärlek* image109


Inget jobb inga pengar!

Då var man ute på arbetsmarknaden igen då. Och söka jobb är ju INTE det lättaste i denna byhåla!

Har i alla fall sökt tre stycken nu, men som man känner iden det så vet man ju hur de brukar gå. Men visst, jag ska hålla hoppet vid liv.


vart ska man söka jobb ? ?

Lyssna å njut


Svar på tal

I morgon ska jag ha svart  på vitt !

[störtskön]


[ Lofsdalen ]


                                              [  L Ö R D A G ]image84       
             
Pernillas frukost på vägen upp :) 

image86
Mitt uppe till fjälls. :) 

image87

Vi åkte åt andra hållet.. image92 

Skylten man inte ser vad de står på tar en till mora..

image93


hungriga vart vi så ett stopp på våffelstugan vart vi ..

image94

men de tog slut alldeles för fort..

image95

Efter mat och dryck vart det en vända till. Inkl en pisspause. Inte bara ett lager att ta av sig.

image96

Såhär skoj kan man ha när man traskar till Trapper. Ser ut som ja har huggtänder. :P

image97

Och för att inte tala om när vi gick hem. Reflex måste man ju bära i mörkret. 

                                                                [ S Ö N D A G ]


image98

Blev en tur även då. Pernilla och skotran :)

image99

Min skoter dör när vi precis kom ut på sjön från skogen.

image100

Skojjar ni om ja vart arg eller...

image101

hem kom vi alla fall igen efter lite om och men. Och här har vi bott nästan. Iaf mina föräldras tillhåll då de tillbringar sin tid i Lofsdalen. Vi fick låna en annan hunsvagn och sova i.
image103

Pernilla roade sig med att bygga snögubbar samt ..

image107
 
.. att knäppa egobilder på sig själv medan bilen blev packad. ha ha

image108

Sötaste Flippen var självklart också med till fjällen. :)

...

Jag har fått två chocker i mitt liv. En för ett X antal år sedan och den andra kom idag.

Jag fattar noll ?

Och så tom man blir, får inte fram något men nu har man tusen frågor och funderingar .. 

Elektronik skit.

Man köper dyra grejer, men inte fan kan det fungera heller.

Köper man en telefon för 4000 ska den väl inte bara krångla. Nu har den börjat igen. Har lämnat in den ja vet inte hur många gånger och nu har den börjar hänga sig igen. Skojar ni om man blir förbannad eller. Snart åker dne i väggen. Och då lär den nog garanterat inte funka ngt mer. ha ha

Jag och Pernilla packade bilen igår och for mot Lofsdalen. Då väl kommit fram klädde vi på oss och begav oss ut på skotrarna. Vi fick en väg beskriven, men som vi följde den. De första vi gör är att åka där vi inte skulle åka. ha ha. Men tillslut så efter vi vänt och for tillbaka och åkte rakt fram där vi svängde av så kom vi på rätt spår igen. Efter den vändan så kom vi fram till våffelstugan och vi intog en våffla och lite choklad innan vi satt oss på skotrarna igen för en färd. Fick återigen en väg beskriven, men vårt eller snarare mitt lokalsinne är ju lika med noll så vi hamnade absolut inte på den vägen.  ha ha. Vi hittade på en egen och lika bra gick väl det. Pratade med pappa och som han sa. Bara ni hittar hem igen så. Och visst gjorde vi väl det. :)

Efter en liten powernap och god mat som mamma lagat bastade vi och duschade. Härligt, något man inte gör så ofta. Basta alltså. haha. Sen vart de yatsi (hur de nu fasen stavas) och vem vann inte om jag, iaf första gången. :P
Kollade in andra chansen på melodifestivalen innan vi bestämde oss att knalla ner på Trapper, Lofsdalens uteställe. Sa innan vi gick att man har nog aldrig gått ut på krogen i huvtröja och sneakers men så vart de. Tog inte med så mycket pengar för i själva verket så hadejag inte så mycket kontanter med mig heller så tog vad som fanns. Vi kommer dit och möts av att de kostar hundra spänn av att bara få komma in genom dörren. Vi tittar på varandra och typ jaha. Det är väl bara till att glatt betala. Har vart på det där stället en gång tidigare och då ungefär för ett år sedan. Mina visiter brukar se ut så upp dit. Vi letade iaf upp varsin stol och där satt vi för resten av kvällen och de såg nog ut som vi sålt smöret och tappat pengarna.  Vi fick en drink var sen var ju våra jäkla pengar slut. ha ha. Vi stod ut till klockan ett sen kastade vi in handuken och gick hem och sov. Vilka loosers va. ha ha. Var trotts allt mycket folk och många good looking boys, men vi konstaterade att hade vi bara kanske vart lite snyggare och lite mer i gasen (vilket vi inte alls var)  så hade de kankse vart lite roligare.. kanske? ha ha

I dag vart de en sväng med skotrarn också, efter lite om och men. Min skoter va lite kinkig med tillslut så kom vi iväg och när ja skulle stanna till ute på sjön så dog den helt och hållet. Efter lite svordommar och aggritioner så helt plöstsligt när vi bestämt oss för att bogsera hems kiten så bestämde den tydligen sig för att starta. Vi åkte hem och det fick vara nog. Skotern fick åka med hem och ska besöka doktorn.

Pernilla har agerat forograf och så fort ja fått kort ska ja visa er dessa dagars strapatser.

Va in på Dollar store och gjorde slut på pengar idag. Va bra jag är. Har ju inga. ha ha

Tror de gick av .?

Drämde lillfingret rakt in i stålkanten vid disken nu innan ja gick hem från jobbet. Väldans onödigt och satans va ont de gjorde.

De ringde och jag skulle skynda mig in med disken och vända på mig och springa iväg. Hade nästan god lust att skirka henne i örat för de gjorde så ont. ha ha .

men de finns väl större bekymmer här i världen än mitt onda lillfinger..

Underbart!

Jag och Sara ha vart ute på en härlig morgonridtur i det fiina vädret. Så måste man gå in och jobba sen. Blää.

Vaknade och hade ont i halsen idag. Ingen ork till att bli sjuk.

Måste kila in i duschen då kanske.

Ge mig ett hopp!

Tappat gnistan lite för att skriva. Det händer aldrig något spännade iaf så.

Vad har hänt sedan sist ?

Jag överlevde mitt lopp i stafettvasan och jag måste vara nöjd med min insatts då jag tränat ungefär lika med noll. Kom upp till Mångsbodarna och vart lite eller snarare ganska mycket nervös och fundersam till hur allt gick till egentligen. Började med att testa skidorna som man egentligen inte fick göra i spåret för de var påväg åkare in mot kontrollen och in för växling. 

  Jaha vart ska jag prova dom då sa ja lite irriterat? Ja du får leta rätt på lite snö på vägen. Hallå, som att de fungerar sa ja lite fint och visst ja blundar för dig. Jo tack.

Växlingen gick iaf galant fast jag hade noll koll på vem ja skulle växla med, tur vi hade de fina röda mössorna på oss. ha ha. Första biten gick bra tills de verkliga biten upp mot Risberg började, där trodde jag att jag mer eller mindre skulle dö. Vi snackar inte tjugo trettio meters stigning utan flera kilometer.

Mina planer var att åka på två timmar, tyckte de va rimligt med min bakgrund av träning och då sträckan såg ut som de gjorde. Då ja mer eller mindre kände mig död och mina ben var som blyklumpar kände jag verkligen hur klockan tickade iväg och dessa två timmar kunde jag fetglömma. En snarare tre timmat skulle nog tiden stanna på. Men då jag väl kom fram till Evertsberg stannade tiden på 2 h och 2 min. Så ja måste väl ha åkt på ganska så bra ändå då. Detta har verkligen gett mig mersmak. Då nästa års Vasaloppsvecka drar igång ska jag vara mycket tränad och ska stå på startlinjen för både Tjejvasan och Stafettvasan. Hoppas vi kan få ihop ett lag bara. :) Någon som ställer upp? :P

Tältet fick sig inte mer än en visit utav mig och lika bra var väl de. Kan inte påstå att det var så värsta roligt. Träffade på gamla klasskompisar och annat roligt folk, det var väl de enda som gjorde kvällen . Förutom mina kära vänner som underhöll en. ha ha .

Jag är så himla uttråkad över saker här i livet just nu. Allting går i samma takt och anda och jag har ingen energi. Jag skulle behöva ett jobb där man jobbar ordentligt under veckorna och veta att man är ledig på helgerna. Som att jobba en tre timmar på en dag känns så himla meningslöst. Framförallt ger de inga pengar. Och just nu känns de verkligen. Lönen kom precis och den är redan slut. Inte konstigt då man har räkningar och man får inte ut mycket mer än att de räcker till de och lite till. Jag skulle vilja unna mig något bra för mig bara spontant sådär. Men de kan ja ju se med ett minne blott. Jag måste lägga manken till för att göra något åt saken.

Till helgen ska jag och Pernilla åka upp till Lofsdalen och åka skoter. Ska bli så himla roligt. Älskar och köra fort! Mamma och pappa de tokarna ska åka hemifrån gården och upp. De har gjort de en gång tidigare så de lär väl ska gå igen. :)

Ska bänka mig i soffan en stund innan de är sängen som kallar och man ska åter igen sova och stiga upp till en nya och troligtvis tråkig dag. 
   
                                                                                                                                                                      LOVE


RSS 2.0