UTMANAD!

Blev visst utmanad av Susanna så here we go!


3 saker jag skäms över:

1. Att jag och pengar aldrig går bra överens.

2. Att jag är en sådan tidsoptimist

3. Att jag kan vara så slarvig


3 saker jag är stolt över:

1. Att jag har lyckats få jobb!

2. Hunden

3. Att jag har världens bästa vänner!


3 saker jag vill göra 2009:

1. Ha mitt livs första semester ?

2. Åka Tjejvasan och göra de bra!

3. Resa någonstans i världen


3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. Måste nog vara då jag för första gången blev av med ett jobb

2. När Flip blev pappa till fyra söta valpar :)

3. När en utav mina bästa vänner för bara någon dag sedan berättade att de väntar tillökning. :)


3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Mat, fast man önska ibland

2. Familj och vänner

3. Mobilen3 personer jag avundas:

1. De som är ute och reser och upptäcker världen
2. Någon med sångröst, jag vill också kunna sjunga fint. :p
3. Folk som öppnar plånboken och de fullkomligt rasar ut pengar.3 personer som jag utmanar:
1. Sara

2. Linda W

3. Malin


Så himla roligt å dansa!

Jag har inte gjort något annat än jobbat de senaste sju dagarna och tre återstår innan man får en dags ledighet. Som jag skrev tidigare så stormtrivs jag på jobbet, men nu längtar jag faktiskt efter en ledig dag. Den senaste månaden har de vart jobb mellan tio och tolv timmar varje dag, de börjar sätta sina spår. De visar sig bland annat genom att istället för att tända lampan på toan så spolar jag, försöker öppna dörren in i lägenheten med bil nyckeln och lite sådant. ha ha.

Jag har inte ens reflekterat över att de vart helg och min lördagskväll spenderades med att börja städa, orkade i alla fall med köket och byta gardiner och få upp julgardinera (som också halv mora lär ha i sina fönster för de gick åt på en gång på jobbet) samt adventsjulstaken. Samt gick igenom ett berg av tvätt. Linda försökte allt få med mig ut på krogen, men jag va smart nog och stannade hemma. Nu  Återstår de bara en toa ett vardagsrum och sovrummet att städa, men jag är på god väg. eh nää. De får bli torsdagens projekt. Som allting annat.

Har hunnit med buggkurs ikväll också och jag kan inte förstå att de kan vara så himla roligt. Tiden går alldeles för fort. De är som roligast när man dansar med någon som verkligen kan och vet vad han vill. Sista dansen idag gick i ett tempo av 210 och de är snaaabbt, men ack så skoj. :)                     

Jag och Tobias i somras på hans brors bröllop där jag försöker lära karln att dansa bugg. ;)

Här är gänget!De är vi som numera är Dollarstore! Jag fullkomligt stormtrivs på mitt nya jobb trots att de är så mycket jobb, men de är de värt. :)

En STOOOOOR Lättnad!

Jag har numera fast JOOOOOOOBB! :)

Tur att farmor och pappa tjatade så på mig att ja skulle ringa,  se de länade ju sig.

Jag och Cina firade med en pizza så nu är man proppmätt och ska inta soffan och kolla på Bönderna innan de bara är å lägga sig igen. I morrn väntas de vip kväll sen på fredag smäller de och premiäröppningen står för dörren.

Nu snart kanske man kan ha ett normalt liv igen, dvs efter jul. ha ha.

De börjar ta sig!

Sängen är nu målad en andra gång och nu ska väggarna i sovrummet få lite färg också. Har en bild om hur de kommer se ut. Återstår och se om de också blir så. Ni får se när de väl är klart. :)

De snöar ute och jag blir såå sugen å åka skidor. Finns spår i både garberg och grönklitt, måste ta mig dit någon dag, när man har tid vill säga.

Gårdagen spenderades med arbetskollegorna på Orsa Bowling med mat och bowling (resultat behöver inte ens nämnas) men mitt lag vann iaf, trots att inte jag bidrog till de. ha ha. Kvällen fortsatte hemma hos Anders innan jag, Cina, Jimmy och Anders hamna på Lilla bland drinkar och folk. Kände väl gott av de när man vakna i morse. ha ha. Tur vår skjuts hem kom innan de va dax å komma till oss två som skulle bjuda. :P

Förresten..

De blev väl inge Dansbandskampen i lördags. Bussjäklarna var ju fulla, och de av säkert BARA älvdalingar som prioriterades först. Dumma dom.

Dött som i graven!

Mitt internet hemma är total dött, eller kankse inte egentligen, de är bara jag som inte fattar hur man får det att fungera igen. ha ha. Jag har lyckas en gång, men som jag kommer ihåg hur jag gjorde, nope..

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu då jag tiggde åt mig lite mat för jag är fööör trött för att ens orka tänka på mat. Det är sjukt mycket jobb nu på dagarna,  7 - 20 varje dag och hjärnan börjar ge upp känns de som. Man är så övertrött så man märker inte längre att man är trött. Men de börjar närma sig öppning och ja de märks kan ja säga. Väntar med spänning på besked om man får stanna eller inte, kommer nog kännas snopet annars tror jag. Att gå in där längre fram och veta att de här har man själv vart med och byggt upp. Men ja, de är bara att vänta å se.

Annars händer de inte så mycket, eller snarare jag varken orkar eller hinner med något annat. När man kommer hem känns de bara som att de är att gå och lägga sig igen. Hunden tycker inte alls om att jag aldrig är hemma, de märks på honom. Fått några provsvar också på prover som tagits, bland annat för höga levervärden. Känns inte alls nå kul och jag hoppas för allt i världen att de inte är ngt allvarligt. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Han om något är de finaste jag äger och har!

Ska kolla igenom internetvärlden nu och ta igen allt jag missat. ;)

Förrsten, Björn snäll som han är har vunnit en dator åt mig på Tradera. Så snart så bara den dimper i postlådan kan ja ha en bra och fungerade dator igen. :)
  

Vad gör jag ?

En uppdatering vore på sin plats kanske.

Jag jobbar och sliter dag in och dag ut. Är inne på andra veckan nu och de börjar likna något efter allt slit vi lagt ner. Första dagarna var inte alls så himla skoj då dagarna endast bestod utav montering av hyllor och väggar. Vi har spikat , bankat och en och annan svordom slank också igenom. Men nu så fylls dagarna bara av att fylla upp med massor av varor. De börjar bli farligt kan jag säga er och de kliar grymt mycket i fingrarna över att få sätta klorna i sakerna. Jag kan se framför mig hur vi springer runt med överfulla vagnar och gör slut på alldeles för mycket pengar när de väl är klart. Som man längtar. :)

Hinner inte med något annat om dagarna än att jobba då man infinner sig där mellan 7 -19. Passar inte med nå träning heller och idag missa jag step upen också, bara för att jag vela så gärna gå. Men men, får bli rik istället. ha ha. Tjejvasan närmar sig med stormsteg och jag väntar bara på snön nu så man kan börja jaga milen.

Dagarna går framåt och snart är de lördag. Ska bli så himla roligt! Mjukade upp med lite buggkurs i söndags så nu ärvi väl lite mer redo för att dansa dansa dansa.

Nu blir de Desperate Housewifes innan sängen kallar igen. Gud så jag längtar efter normala arbetstider.


                                                             


På lördag SMÄLLER de!

                                                                                                           Strängnäs på LÖRDAG! :)

RSS 2.0