mera hål

Ja köpte mig själv en egen julklapp för ett tag sen då vi hade 20 % från gymmet på Intersport.
Ett par spinningskor.
De skulle vara de, tänkte jag.
Men idag kom klapp till mig själv nummer två.Blev två nya hål i örat :)

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


tomten, du kan komma nu!Klapparna är inslagna och klara.

Tjuvstartade å klädde granen igår, fick lov och se om den fick plats. Vart alla tiders. :)

Köpte en ny tröja på STIL idag, en myyströja.


Min är dock blå. Bästa med detta köp var att ja hade en 30 % rabatt med mig som ja hitta i Annonsbladet!


redo för kylanRedo för en ridtur i 25 minus.
Blev en snabb men desto effektivare vända. Hur mkt kläder man än har på sig fryser man alltid ihjäl om fingrarna!

Ryggen är bättre, men inte bra. Skulle väl egentligen kanske inte ha ridit idag, men ja kunde inte låta bli. Va till läkaren idag, men vad fick ja ut av de förutom att ja blev 125:- fattigare. Han fråga va ja vela ha ut utav mötet. Ett svar på vad de kan vara kanske. Ja fick till svar, fortsätt ät pronaxen och se om en vecka hur de känns då.

Omsdag och torsdak kvar, seen äntligen ledig tre dagar. Jobba sju dagar i sträck och man är mätt på folk!


Hästdoft

När man inte vart upp till stallet på några dagar saknar man de. I morse va jag upp och longerade damen. Min rygg pallar inte av en ridtur än tror jag. Så får nog gott arbeta henne från backen några dagar till. Jessica är snäll och tar ut henne på torsdag iaf. :-) Sitter på jobbet just nu och de är väldigt lugnt, för lugnt. Trööök!

en jävla smäll

Igår va ja ledig och hade ett PT pass inplanerat med Kattis på gymmet. Började med att värma upp 10 min på crosstrainern. Sen körde vi stenhårt en halvtimme med boxning och plankan övingar. Phuuu, de va jobbigt.

Efter de va ja upp till stallet för ja och Veronica hade bestämt oss för att hoppa lite. Allt började bra, hon kändes bättre och bättre på backen och vi började hoppa fram. Vi hade byggt upp lite övningar för att träna på och byta galopp och sen en linje med tre stutts, 6 galopp språng ett räcke sen 6,5 m till en oxer. De visade sig bli alldeles för långt så vi körde ihop de lite. Hon la på nån tvärnit innan ja vart förbannad och sen hoppa hon, och de typ 3 dm över denna meter och ja vet inte va som hände men de small till i ryggen på mig, kändes som nån körde en kniv rakt in. Kände inte så mkt mer, men jises när ja kom hem va ja invalid. Och för att inte tala om när ja skulle lägga mig. Sovit jätte dåligt i natt och de va en pers att ta sig upp i morse. Ta på sig byxorna tog sin lilla tid när man knappt kan bocka sig. Haha.

Har inte gjort mkt vettigt på jobbet idag förutom att sitta i kassan, där gjorde de minst ont. Går man kan de hugga till härligt ont. :/

Har proppat i mig nå starkare tabletter nu som ja fick av mamma, ja hoppas de hjälper.

Helgen består bara av jobb. Så mycket mer spännande blir de inte.


lång ledig

I fredags 14:oo gick ja på min långledighet, dvs ledighet lördag, söndag och måndag. Fredags kvällen spenderades med brudarna här hemma i soffan, mest undra vi nog varför vi inte va på parken och Lasse Stefanz när de väl händer något. Men så blev de ju inte alltså.

I lördags så red ja å Sara och hästen va enormt billig. Hade kunna lämnat henne i skogen bunden i ett träd kändes de som. Hon har vart så himla fin jätte länge nu så vore väl konstigt om inte ngt bakslag skulle komma. Ja tror de slog till igår. De började bra, men tillslut kunde hon inte ens gallopa normalt förutom att stuttsa och hoppa i sidled.

Kvällen spenderades med jobb ute på Jugen Jon. Skönt för där ute är de ingen fylla och de stänger klockan 22:oo. Tycker de är kul att jobba i den branschen såhär nångång ibland igen. Och dessutom ramlar de ju in mera casch på kontot.

Söndag idag och ja gick inte upp ur sängen förens elva. Man får passa på och ta sovmorgon när man väl får. Va tänkt vi skulle åkt skidor idag men termometern hade letat sig ner mot arton minus och de känns lite väl kallt. Mitt skidsällskap låg hemma bakis i sängen också så henne hade man ju inte fått med sig i alla fall. HaHa.
Såå skönt å vakna idag och känna man inte intagit någon alkohol igår, ja intig istället årets första skinkmacka. Muums. Och för att inte tala om risalamaltan. De om ngt är gott då man endast äter de en gång om året.

Jag och Veronica red lite markarbete idag och de gick bra. Hon va väldigt taggad men hon lyssnade bra ändå på de ja bad henne göra.

Träningen har verkligen inte skötts som den ska denna vecka. Men efter onsdagens träning med Tobbe har ja haft sådan sjuuuk träningsvärk.

I morgon är de nya tag och de börjas med spinning.

Kostrådgivningen ska nu också komma igång. De har jag väntat på!


personlig tränare

Sprang iväg från jobbet tio minuter tisigare idag för klockan två skulle ja infinna mig på gymmet och få träning med personlig tränare, dvs Tobbe. Är ju egentligen i Katarinas lag, men Tobbe fick tydligen hoppa in idag.

Började med benböj och var mycket starkare än vad ja trodde och de börjades med en femtio kg iaf, mer ska de bli. Gick sedan igenom massa inne på gymmet för att sedan avsluta med 6 min rodd på roddmaskinen och sedan direkt utan vila 6 min snabb intervall på crosstrainern. Har nu alltså fått ett geomgått gympass ja ska göra en gång i vecka utöver vad ja annars tränar.

Efter de va klart va de bara att bege sig till stallet. Ja och Sara tog en kort tur ute i skogen, men de va sviinkallt och ja hade klätt på mig alldeles för lite.

Kvällen har avslutats på Hockeyn och ja tror enbart för att ja va där så vann dom. haha.


på efterkälken

De började ju bra i alla fall med uppdatering om träningen, men nu ligger ja efter.

I fredags hade vi vårt andra grupp pass och de va nu enbart de som är med i Katarinas lag. Stressade som f-n från jobbet och kom dit en minut i fyra och de började fyra. Men jag hann. Vi körde ett funktionell pass dvs mage, ben och axlar. Kändes bra men grymt jobbigt. Körde efter de 25 min på crosstrainern.

Har haft en ledig helg och i lördags hade vi personalfest hemma hos Jimmy. Käkade god mat och drack kanske några glas vin för mycket. Lekte lekar och mitt lag VANN! :P

Kvällen slutade på stugan efter massa dans och söndag ja, de va då nästa pass träning var. Skulle ju ta de lungt men så bra gick de. Va iväg och tränade i söndags och så mycket bättre man mådde efter de. Mådde inte dåligt innan heller, men nog kändes de att man tillfört kroppen annat än vatten kvällen innan, icke bra upplägg. Slut på sånt!

Blev i alla fall ett pass där båda grupperna (vi är två tjejlag) va tillsammans och körde ett pass med Tobbe. Började med lite step up sen blev de body pump. Grymt kul!

Vågen visar än så länge minus 1,6 kg. Så de går ät rätt håll.

Idag är de tisdag och min kusin Mikael fyller 30 år. Antar att de serveras massa gott, men med måtta går allt. Ja kan inte bara sluta med allt. Men veckorna är totalt uteslutet med godis och annat onyttigt. Helgen kan ja om ja vill, men inte så att ja får vräka i mig. Ja vill ju ha resultat. Och bara att ha slutat med allt skit man stoppar i sig på jobbet så har vågen gått neråt.

Antar att de får bli ett undantag idag, inte alltid någon fyller 30. haha.

Hästen är riden och disken väntar på att diskas. Jobbet kallar klockan tolv och ja ska hinna köpa biljetter till juldan. Men frågan är?

Ska ja med ena tjejgänget på Parken eller de andra på Ishallen?Miss you!


RSS 2.0