turen på min sida

Ja tro de eller ej, men för en gångs skull hade ja turen med på min sida.

Som jag längtat och önskat ett nytt boende. Pappa fick nys om en två i noret och ja ringde och visade intresse. Den va fin, nyrenoverad och fräsch men såklart finns de ett men. Den ligger uppe i Noret och de känns så helt fel håll. Visserligen jag jobbar där uppe och de hade vart nära, men nää. Kommer man från andra sidan bron känns de fel.

I torsdags ringde pappa och sa, du de har hänt något ja kommer upp och berättar. Mina tankar hann fundera tusen ggr om innan han dyker upp. Han hade hittat en lägenhet nere på stan, en tvåa med markplan. Precis vad jag önskat. Vi åkte ner och tittade och de bara kändes så bra, ja hade tom första tjing så de var bara till att tacka ja. :)

På fredagen va jag och träffade Erik och skrev på papper för att få nyckel. Tack vare Faster har ja nu en kanon lägenhet och ja slipper bo utanför någonstans i boschen :P

Snälla pappa har vart här och målat och tapetserat medans ja jobbat hela helgen. Vad hade man gjort utan en pappa. Allt är så gott som klart, lite så pyssel kvar bara.

Ska försöka hitta någon som kan måla mitt matsalsbord och stolar bara. Gubben på målarfirman hade inte nån tid förens efter juuuul.. Hallå, hur ska ja kunna vänta så länge? Ja vill ju att allt helst skulle skett igår.

Fast jag ska vara glad att allt detta gått så fort ändå och jag numera har ett riktigt hem att komma hem till. Önskar bara världens vackraste prins hade fått följt med på denna flytt också, men tyvärr kan man ju inte få allt här i världen.

Han ska begravas också, men känns som man alltid hittar på något för att få ännu skjuta upp de ett tag. Känns så svårt och gräva ner han, eller han finns ju inte, de är hans kvarlevor får ja tänka. Kommer tårar bara ja skriver detta, hur ska de inte bli den dagen han verkligen ska ner i jorden. ♥

Klockan är halv tolv och min klocka ringer halv sex, med andra ord är de dax att sova.

I morgon ska damen få sig en riktig tur, hon har kommit lite i skym undan dessa dagar flytten har gått. Men nu när man är på plats ska de vanliga rutinerna intas igen. Spinning cykeln väntar 19:00.

Godnatt!


runt runt runt i ringen

Blev longering med damen idag. Hon skötte sig bra, tills en kvinna kom och gick förbi med sina två hundar som hela tiden skällde. Sen stannar hon precis utanför ridbanan och sätter sina hundar så de får titta och SKÄLLA! Moooorr....

Som hon inte är stressad nog och de är ngt man försöker jobba bort, men detta gjorde ju inte saken bättre. Hon lugnade sig efter en stund och arbetade på riktigt bra och där avslutades passet :)

den tråkiga inrutade vardagen

Idag är det andra oktober och hösten är här vare sig man vill eller inte. Kan dock tycka de är rätt mysigt, framförallt när man ska ut och rida och man får byllsa på sig mera kläder, solen skiner och löven är mer eller mindre oranga.

Idag är jag ledig och hade hoppats på att få uppleva detta, men som vanligt. Nej, vädret är inte på topp. Men de känns som de kvittar, hästen lär väl ska ridas ändå.

Saknar min plutt massor. Saknar de där med att ut i skogen och skrota, gå långa promenader. Slippa ensamheten, någon att busa med.

Känns som varenda dag är den andra lik. Ja jobbar, rider och tränar hem äter och sover. Ja är så less på de. Skulle vilja göra något radikalt med mitt liv. Säga upp allt och flytta till Mauritzius, de hade vart ngt. :)Älskad & Saknad


RSS 2.0