En helt vanliga dag.

Denna lediga dag hade jag tänkt mig att göra någon nytta, det enda som har åstakommits är att disken är diskad. Alltid något :)

La mig alldeles för sent i natt vilket resulterade att jag vaknade senare än tänkt idag. Men vad göra åt saken, sova är alltd skönt.

Dagen har erbjudit shopping på stan. Hittade två par skor och ett nytt träningslinne samt present till Jennie. Vad kan ja inte skriva ifall hon tjuvläser. Hoppas de faller henne i smaken bara. Jag och Annso tog oss en tur till stallet, fixade och red hästen. Hoppade lite och han tycker det är så roligt. Längtar tills man kan vara på utebanan och hoppa. :)

Sen var det bara till att hem och mocka i sig lite mat innan pappa skulle hjälpa mig att byta däck. Eller ehh, han hjälpte sig själv att byta däck. ha ha. Han sa det att den dagen jag väl står där och har punka. Vad gördu då? Ja, ringer jag inte dig då sa jag. ha ha.

Kvällen avslutades med en promenad med Annso hem från stan. Vilket va himla skönt, sen att våra humor kan bli lika med noll, det är en annan femma.

Hon gav mig en länk idag som hon borde hållt för sig själv. Man ska se hur många ord man stavar rätt på under en minut. Jag blev helt galen tillslut. ha ha

Kolla in: Speedtest

Nu blir det sängen nästa. Ska se om jag lyckas ta mig upp i tid  morrn och rida hästen. Hade vart skönt och ha det gjort!

ONSDAG

Klockan ringde alldeles för tidigt i morse för att vara i min värld, men upp tog jag mig. Det konstiga är att klockan fem vaknade jag och va jätte pigg, men då kunde ja ju inte gå upp och så på denna timme hann jag tydligen somna jätte skönt igen. :)

Tiden på jobbet gick fort och efter jobbet åkte jag upp till Dennis och tog en härlig ridtur i bara tröjan med uppkavlade ärmar ute i Solen. Stod ute och gjorde iordning honom och när jag släppte honom med blicken två sekunder för att bocka mig ner och ta gramanen så tog han chansen att gå sin väg, inte ut på några nya äventyr utan rakt in i sin hage. Han är som Ferdinand, han står helst under sin korkek och luktar på blommorna (läs: står under sin gran och kliar in sig med kåda.ha ha)
Kvällen avslutades med promenad tillsammans med Jenny runt hela Mora och så våra munnar gått varma, vi kunde knappt hålla oss utan rabbla på i mun på varann. ha ha. När vi väl hade vart ute och gått i en och en halv timme och vi va hemma hos Jenny igen fick jag för mig att springa hem och det gjorde vi, jag och Flippen. Slipper man ha ångest över att jag inte vart på gymmet idag.

Fick ett glädjande besked idag om att bror kommer hem och han är hundvakt, vilket betyder att jag åker till SÄÄÄÄÄLEN på lördag efter jobbet. Jihhoooo så roligt. :)

En citronfjäril sågs idag på ridturen, det om något säger väl att våren är här! 

            

Mitt mål här i livet :P

Hade tänkt mig att bli såhär stark en vacker dag...

...önska mig lycka till.. haa haa

Fan fan fan.

Jag blir så förbannat jävla less!!!!!

Folk kan verkligen (inte) bete sig!


Idag när jag stod på jobbet så kom de fram en vad jag tyckte då söt dam som skulle fråga om det fanns någon i personalen som kunde hjälpa henne med hennes mobiltelefon. Öhh jaha tänkte jag. Bara så du vet sa jag så är du inne på Dollarstore nu.

Hon skulle i alla fall ha hjälp med att byta nummer. Tänkte först om hon menade att hon skulle kopiera över numren från telen till kortet eller viser versa, men så var ju inte fallet. Hon förklarade och jag medgav att jag förstod inte riktigt vad hon menade. Förstår du inte hur ja menar fick ja till svar.

Men om hon nu hade telenummer 222 och vela ha 333, hur gjorde hon då? Försökte förklara att hon lär ta kontakt med sin operatör för att de kan hjälpa henne med att kanske byta nummer. Nej de behövde hon inte för det var bara att ringa till televerket. (min tanke, gör det då kärring)

Jag kan i alla fall inte hjälpa dig försökte jag få in i skallen på henne och påminde henne ännu en gång att hon va inne på Dollarstore. Jaha, ja trodde man kunde få hjälp med allt i hela världen överallt fick jag till svar. Ja om de vore så väl tänkte jag.

Knatade bort till kassan och Anders för jag fick lov att berätta vad jag fick höra. När de kom berättade Anders att hon hade kommit in genom kassorna och sagt att hon hade inte handlat något, hon skulle bara ha hjälp med sin telefon.

De skrattade vi åt jag jag lova er!

Senare på dagen kommer det en kvinna som handlar blommor och jag lägger ner de på bandet och de ¨råkade fastna ett litet spröt i avskiljaren på bandet. Jag stoppade bandet och frågade henne och de gick bra. Jag vet inte jag har inte hunnit titta snäste hon tillbaka.

Sen skulle hon betala och det gjorde hon med kortet. Och när det var dax för henne att godkänna sa jag som alltid att ja då kan du godkänna på klar.

- FÅR JAG STOPPA NER KORTET FÖRST!

Fick jag till svar och då kände jag hur djävulshornen växte fram.

Sen fick inte bandet rulla för de skulle stoppas och jag hade god lust om ja så kunnat satt på de ännu fortare..

Jag älskar mitt jobb, men ibland är folk bara för mycket!


Att skämma ut sig eller vadå?

Folket på Dollarstore affärerna runt om i landet hade minsann kommit på att vi skulle ha tävling butikerna emellan om vem som klädde ut sig bäst.

Vårt bidrag!Jag kan då rakt inte tro att vi vann. ha ha. Återkommer med resultat!

Tystare än tystast!

Här inne har det vart dött. Jag också känns de som har legat på den nivån. Har knappt vart hemma sen i fredags och jag skojar inte om att de va skönt och sova i sin egen säng i natt.

Vaknade sex i morse av att grannen går ut och jag kunde inte somna om, men tydligen för tolv slog jag upp ögonen igen. De behövdes nog, fattats allt för många timmars sömn dessa dagar.

Ska ta och bege mig av till hästen nu som tyvärr försummats de senaste dagarna, men jag tror han vart glad för lite semester och istället bara fått äta. :P Det är hans favoritsysselsättning.

Igår träffade jag på Linda, Malin och Susanne. Det var inte en dag för sent. Vi tog en promenad runt byn och bara snackade massa gojja. Om de ändå kunde ske oftare. Får bli ändring på de. :) Tyvärr bor vi ju inte direkt i grannbyarna längre allihopa, så de är de som mest ställer till de. Kanske mest betyder Linda att de är vi som är tragiska och aldrig tagit oss härifrån. ha ha.

Stallet var de ja och denna jäkla städning. Jag fattar inte varför de aldrig kan bli gjort av sig själv. Jag tittade på allt damm i hörnen och suckade mest¨. Känns som de får bli morgondagens projekt! Återstår att se.

Jag har bara en undran för dagen. VART ÄR SOLEN?

GLAD PÅSK!

Påsken är här, men vart tog SOLEN vägen?Kan man bara försvinna?

Sitter och kollar på Efterlyst och de tar upp fall där bara människor försvinner. Man tycker att det är så konstigt, en stor människa, kan man då bara inte finnas till mer? I de flesta fall ligger det väl brott bakom, men i de fallen som de inte gör de. Finns så himla många funderingar här i livet. Att bara som familjemedlem leva med ovissheten. Man hade ju kriverat.

Nog om det.

Idag jobbade jag halvdag och mina planer för dagn var att hem och grundligt städa hela lägenheten. Vad hände, jo jag la mig på soffan i tanken att bara kolla läget på internet, se råkade John Blund titta förbi och det var den städningen. Har i alla fall tagit tag i tvätten och det är väl dax för sista maskinen. Sen är det äntligen klart. Tar sådan jäkla tid. suck.

Min käre granne bjöd på hemmalagad kalops idag och mums vad gott det var. Sen lite senare vart det telatte och ballerina. :) Har tänkt många gånger att man haft sådan tur att få en sådan bra granne i samma trappuppgång. Tänk om det vart någon argsint kärring som hatat hundar. :P

I morgon ska jag färga i topparna igen hos Maria, färgen har släppt en anings. :P

Nu väntar tvätten!

Detta må vara ett mysterium!

Igår bara för att jag hade tänkt mig ta en cykeltur hade dock cykelnyckeln fått fötter. Den har alltid hängt på nyckelknippan, men inte nu då bara för de. Vart ska man börja leta tro? Om de ens är lönt de. Kanske bara å klippa upp skiten.

I morgon är det onsdag och sen torsdag och sen är jag ledig i hela fem dagar. Ack så pank jag kommer bli, men så skönt och vara ledig. :)

Borde ta och lägga mig nu, lägger mig bara senare och senare och de känns. Lik för benat kan ja inte lägga mig.

I morse blev det i alla fall en ridtur i det härliga vädret. Så skönt när man bara kan rida i tröja och väst. Sen bar det av hemåt och promenad med hunden. Sen väntade jobbet och innan hemfärd stannade jag till på gymmet en timme. Så nu har fläsket fått sig en omgång idag också. :)

Godnatt på er!

Med dessa har man aldrig tråkigt!

Grönklitt och Fryksås i lördags med en massa sol och madrass och tefatsåkning!

Kakan Herman!

Det låter väldigt konstigt men jag fick en kaka som i en kedjekaka typ. Den ska matas och frodas i tio dagar och nu står den i ugnen. Förhoppningsvis ska de bli en god kaka. :P Återstår och se. Men den vill aldrig bli klar, så ja antar att ja får sitta uppe hela natten. ha ha.

Vart tunga dagar gällande vovven. Har skyhöga levervärden och ser ut som att de inte finns så mkt att göra. Väldigt konstigt tycker jag, ska klura lite över saken och ringa lite samtal. Man inser inte förens ngt händer med dom hur mycket man älsar dom. De va inte ett öga torrt igår. Älskade vännen!

I morgon är det fredag och därmed helg, och jag är ledig. Hoppas på fin väder! Om ponnyn går med på att gå in i transporten kanske de blir en tur ut till Susanna och rida. Roligt och se något annat. Men som sagt, allt beror på om Dennis vill åka eller inte. Har han väl besämt sig kan de vara svårt. ha ha. Men ja ska nog övertala honom. :P


Nu lär jag kolla till HermanRSS 2.0