Då rullar vi ett år till!

Mamma och Pappa var och hämtade hem Flippen igår och han hade blivit fullkomligt galen när han såg dom. :) Bråkig hade han vart över natten också. Där sover dom ju i bur vilket han inte alls är van vid. Så han hade hållt låda. ha ha

När jag kom hem förväntade jag mig en hund som hade världens största sår på magen och inte alls vela röra på sig.
Men vad fel ja hade, vilket iofs va skönt. Han kom i full fart med pipen (hans bästaste vän som är ett pipben) i munnen och blev överlycklig när han såg mig. Så inte var de någon större nöd på honom, mer i mitt hjärta.

Nu så återstår de bara en oändlig väntan tills provsvaren kommer så får vi se vad de visar. Hoppas de kan komma på vad de är för något så de kan sätta in rätt behandling. Tycker så fruktansvärt synd om honom, han har ständigt tratt på sig och han kan inte göra någonting förutom att krocka i allt. :S

Gula Faran besiktades i morse och den gick igenom galant. Dock en påpekan om avgasröret, vilket jag redan visste. :P

Ligger och kollar på Lets Dance. Kanske så man plattsar nästa år.. ha ha ha ha

Fick lov att lämna kvar honom!

Åkte till Falun igår och hade tanken på att de skulle bara ta lite prover och pratas lite och sen var de klart, men jag fick gå därifrån utan hund. :S

Han har haft problem med för högs levervärden och normalt ska de ligga upp till fjorton, hna hade 21. Så han fick lov att bli kvar för att de skulle öppna upp honom och kunna ta ett biopsi den vägen. Stackare. Bara de inte hittar nå mer fel på honom, de räcker nu.

Enda ja låg och tänkte på igår va hur han sov bredvid någon jätte stor hund (som han inte alls tycker om) och hade mardrömmer och längtade hem. Så var nog inte fallet, men längtade hem gjorde han nog :P

De kommer höra av sig om två timmar ungefär och jag räknar minutrara tills dess.

Va ute och red i morse och innan man typ domnat bort i ansiktet så var de svinkallt, sen kände man inte så mycket mer. ha ha.

Måste sätta faaaaart nu. Ska infinna mig på jobbet om 35 min å här sitter jag oduschad!


Hur kan man vara så klantig!

Min bror var aldrig med hemma på julafton sö förra helgen va han här hemma så vi hade lite minijulafton då istället och käkade mat och delade ut våra klappar i familjen. Jag fick ett presentkort av honom på Team Sportia och de va väldigt passande. Jag stoppde de i jackan och gick hem, tog ur de och la de på bordet. Inget mer spännande med de men i förrgår fick jag känslan. Vart är presentkortet?

Jag vände upp och ner på längenheten, men ingenstans. Jag gick ner till soprummet för jag visste att jag tömt massa tidningar dagarna innan och tänkte att de kanske hade följt med där, men inte. Tur för mig att de inte var så mkt tidningar i alla fall. Tog Erik till hjälp och vände ännu en gång upp och ner på allt, men inget fynd. Då fanns bara ett ställe kvar att leta på, och de i soporna. Rotade fram plasthandskarna och begav mig ner. Hittade påsen jag hade haft med mig ner när jag rotade bland tidningarna så den låg längst upp tack och lov och vad låg inte i den påsen om inte självaste presentkortet. Tänka sig med gud så lättad jag vart. Hade skämts ihjäl om ja inte hade hittat de. De är bara jag som kan lyckas. ha ha

I morgon ska jag åka till Falun och djursjukhuset med Flip, men efter de bär de av till Kupolen för att se om ja kan tänkas hitta något för presentkortet. :)

Jag har en konstig sjukdom tror jag minsann. Jag känner mig sjuk och febrig men har inte mer än ont i halsen och är hostig. Men hur kan man bli så slut och trött av ingenting. Men vart är febern som ja tror ändå finns där men inte vill visa sig. ha ha


Min farbrors fru ringde idag och frågade vad jag önskade mig i present. Shit ingen aning sa jag. ha ha. Finns ju alltid så mycket man vill ha, men nu kommer jag inte på någonting. Hur kan de komma sig?                                                                                                                                                                                                                           


SÄLEN

Efter lite om och hem så kom vi alla fall äntligen iväg jag, Maria och Linda och vi styrde färden mot SÄLEN och LARS KRISTERZ!! Mycket folk och trångt dansgolv, men dansade mycket och så kul när man dansar med sådana som vet vad de gör och ja lyckades bra med att bara hitta på dom. ha ha. Kvällen tog slut fort, men då vi träffade på folk från Älvdalen och kom på den dumma idén att åka dit på efterfest börjar man undra varför man dricker alkohol som bara gör en så dum och oklok. ha ha. 

Kom hem runt sex tiden på torsdag morgon och ett skulle jag infinna mig på jobbet. De gjorde jag också, men nog har man haft bättre dagar innanför de väggarna.. Självförvållat jag vet.

I morgon är de dax igen men nu blir det Rättvik och Björn Rosenström. Kan nog bli skoj. Dock ska man ju upp och jobba på söndag, varför ska allt hända när man ska jobba. Har bara ett fyra timmars pass iaf så kan ju hoppas de går fort. :P

På söndag är de dax för buggkurs igen, roooligt.

Satt i sadeln idag också, så himla kul när man väl gör de. Och för att inte tala om hur kul Dennis tyckte de va. Han piper som en morrande kossa och stuttsar lite. Gammelgubben. ha ha


                                                     


Varför är inte jag bjuden?

Idrottsgalan på teven och jag ligger hemma i soffan. Varför är inte jag där.? :P


Då var de dax igen..

Igår började bufggkursen igen och gosch så mycket folk de var med denna gång. Visst är de roligt, men inte lika roligt att vi va tjugotvå mer tjejer än killar. De är som alltid då. Men som Linda sa att "äcklen" som gick förra kursen går då inte här. ha ha. Tänk om de tänker så om en själv. ha ha

Sitter hemma i soffan med världens huvudvärk och har inga tabletter hemma som ja kan proppa i mig heller. Stackars miiig. Magen kurrar också, borde mata den. Men att äta numera är inge roligt då jag bara får sjukt ont i magen. Borde nog ta och kolla upp de här.

Har vart ledig sen i lördags men i morrn är de dax igen för lite jobb innan ja ska vara ledig på onsdag igen. Känns som de är rena semestern numera att jobba. :P

Snön vräker ner och hunden vill gå ut. Är de ngt annat än att klä på sig.. huuuua!


                 

Känner mig lite såhär just nu...

Såå sööt. :)


Vet knappt vad ja ska göra..

De känns som livet har fått en total vändning. Jag har fått ett liv igen och bor numera inte bara på jobbet. Från och med i måndags gick vi på vårat riktiga schema och jobbar numera de sjuttiofem procent vi ska jobba, inte hundrasjuttiofem som vi den senaste tiden har jobbat ungefär. Men de känns så konstigt, nästan så man inte vet vad man ska göra när man inte jobbar. ha ha.

Som idag börjar jag klockan ett och slutar halv åtta ikväll, andra dagar kan ja jobba sex och sluta ett. De är hur skönt som helst. Man hinner göra något. Fast jag mest skiter i de för man njuter av att inte bara göra något.
'
Jag och Flip tog sovmorgon idag och gick upp halv tio, Bäst att passa på för andra dagar ringer klockan mellan fem och sex på morgonen.

Har vart ute på promenad i skogen med vovven och bara ätit frukost än så länge. Ska ta tag i att byta gardiner nu tänkte jag för de ser ut som att de inte tänkte hänga upp sig själv, hur mycket jag än önskar.

Jag och Linda träna på gymmet igår, så skööönt och komma igång igen. Vågar man ens tänka beach 09, huu tror inte de. ha ha.

                                                                                   

Vilken tid de ska ta då..

Jag vill bara krypa ner i min nybäddade säng nu nyduschad och tränad. Men nej inte då, måste vänta på den jäkla tvättmaskinen som aaaaldrig blir klar. Suck.

Att jobba med människor..

Innebär bland att man blir ett känt märke utåt sätt för företaget man arbetar för. De kan föra både bra och mindre bra saker med sig. Folk tror bland annat att man har världens super minne och kommer ihåg allt och alla man pratar med och hejjar på. Nu är ju de dessvärre inte så fallet ligger till utan ansikten kommer och går. Men vissa tror vekligen att man kommer ihåg allt och alla. Ja va in förra veckan, ja men kommer du inte ihåg.. Öhh nje.. Inte direkt bara en person man ser varje dag.

De tror också att man kan alla och då menar ja allt. Man ska både vara tankeläsare och kunan hålla reda på vad just den ficklampan ska ha för batterier. Fick höra de så sent som idag att du som kan allt. Joo visst sa jag och log.

Men de värsta måste väl ändå vara när någon kommer fram och pratar med en och känner verkligen igen en och vet vem man är, själv har man ingen aning om vem den andre personen är, men man får spela med och le och se glad ut. ha ha.
Jag älskar mitt jobb och är så glad att just jag hamnat på Dollartore som en gubbe sa idag. ha ha.

Man må kunna hysa agg över folk, för vissa verkar inte ha en cell kvar där uppe. Men konstigt nog så skakar man av sig de och ser framåt. Hur skulle de annars funka för de dräller ju av dom. ha ha.

Vi har numera klivit på vårt riktiga schema och de känns som rena semestern jämfört vad vi har jobbat. Som tex förra veckan då vi inventerade ons och tors under trettioen timmar de dagarna. Sen hade man ingen hjärna kvar, typ..

Nu väntar en stoor hög av tvätt på mig så ja antar att jag måste ta hand om den!

Inte välkommen hem till mig!

De var lättförtjänta pengar på jobbet idag då de va rätt så lugnt och de fyra timmarna gick relativt fort.

Efter jobbet for jag upp till stallet och jag och Dennis tog oss en tur, och idag var han snäll och höll sig på alla fyra. Kanske för att jag satt uppe på, då orkade han väl inte resa sig. ha ha

Kvällen avslutades med en sidpass upp till Eldris och vända för mig och Susanna. Så himla skönt när man väl kommer ut och för att inte tala om efter. I helgen blir de mera åkande, de är ett måste. De närmar sig med stormsteg. Tänkt fler gånger på varför ja gett mig in å detta igen, men de är faktiskt roligt.

När ja kom hem till mamma och pappa för att lämna grejerna berätta pappa att när han va ut och skulle sätta i motorvärmarna i bilen så hörde han vargen yla. Maah. Ja vart nästan rädd å gå ut i bilen igen.. ha ha. De kan väl få leva. men när de börjar komma såhär nära inpå så är de inte så skoj. :S

Nu är de inget annat altnernativ än att gå och lägga sig, klockan ringer nämligen fem i morgon bitti och ja ska infinna mig på jobbet till sex. Phu. Inte männskligt å få lov att gå upp sååå himla tidigt.. men men. har man ngt val, :P

Vilken start på dagen!

Vaknar av ett ryck då ja hör hunden står och hulkar och är på väg att spy, vilket han också hann göra innan ja slängde mig upp rakt på den nya mattan, såklart.

Har vart ute på promenad med hästen och på den korta tjugominuters vändan vi gick hann han stå på bakbenen fyra gånger. Hästen är 21 år men efter denna vila tror han väl han är två igen ungefär.

Radion i bilen har fått fnatt å kan inte spela på normal volym utan höjer sig själv hela tiden.

Jobbet väntar nu klockan tolv, återstår och se vad som händer där.

De finns folk och de finns folk!

Träffade på en människa på jobbet igår som har nog gett mig min största och ännu endast största chock här i livet då man fick veta vad människan sysslat med. Satt och funderade senare på hur man kan leva med sig när man har något sådant med sig i bagaget. Förmodligen så går de. :S

Fick mig dock ett litet skratt för mig själv senare under dagen då de kommer tre tjejer, förmodligen 08:or fram till kassan och skulle betala. Första tjejen drar kortet och de står medges ej. Vi får dock inte säga rakt ut och fråga om de finns pengar på kortet, men de fattade hon ju själv. Åh då kom de. Gud va piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt, gud va piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsamt. mohahha. ha ha ha. Jag skrattade nästan lite för mig själv. :)

Dagen avslutades med ännu ett möte av en människa ja helst hade sluppit mött i mitt liv. Falskare människa får man leta efter. Man blir nästan rädd när man vet vad hon sysslat med. Man undrar om deras nära och kära vet något? Både förstnämnde och siste person.

Jag slipper i alla fall vara i deras närhet nu för tiden, de är jag glad för.

Att ha ett jobb inom handel gör att man träffar oändligt mycket folk. Vissa trevliga och andra mindre trevligare.

Här om dagen kom de fram en herre och frågade om han kunde få lite hjälp. Ja självklart svarade jag. Till svar fick jag eller du kanske är praktikant här?  Öhh nje, jag jobbar tyckte jag. Jaha, ja de var nog för att du kanske såg så liten ut. Öhh jaha tack tänkte jag. Jag hade god lust svara med, ja men du ser ju lite efterbliven ut. Men som alltid, de är bara att le och se glad ut. Fejksmile Ab! ha ha

Nu ska jag klä på mig ett ton kläder och bege mig ut i den tjugogradiga härliga kylan och gå hem till mamma och pappa.

tjugohundraåtta är ett minne blott.

jag har numera vart med om tjugofyra julaftnar och de känns mindre och mindre julkänsla måste jag erkänna. Kvällen spenderades i alla fall med hela tjocka släkten med massa mat och paket. Jag hade tydligen vart snäll de året också. Fast vi säger år efter år att vi inte ska köpa nå klappar blir de alltid så iaf.

Juldagen blev de födelsedagskalas/förfest hos Pernilla innan de blev parken, vilket är ngt man borde bojkotta egentligen för så roligt är de ändå inte.

Året slutade ute i en stuga mitt i skogen med Tobias och hans vänner. Åkte massa skoter och bara njöt. :)

Återstår och se vad nya året har att erbjuda. Vad jag i alla fall vet är att jag om tjugoåtta dagar blir tjugofem år, jag kanske får mitt livs första semester och säkerligen något mer spännande.

Magen kurrar och jag antar att maten inte lagar sig själv.

KRAM


RSS 2.0