Hemsk dröm.

Febern verkar ha gett sig, men inte denna jäkla förkylning, blir helt matt i kroppen utav den. Ska se om jag orkar masa mig ner på stan och köpa nässpray så jag kanske kan andas igen.

Jag vill vara frisk NUUUU. Jag har inte ork med nån sänt här. Typiskt också när hästen blev bra så vart ja sjuk också. Ingen som vill rida heller. :/

På lördag blir de 75 (50+25) års kalas också. Då SKA jag vara frisk. Återstår och se. ehh .

På återseende!

Förresten så drömde jag att farfar dog inatt. Tur de bara var en dröm.

Sen när har jag vart sjuk ?


Kände igår en himla till huvudvärk men med lite huvudvärkstabletter tänkte jag inte mer på de.

Min farbror Mats fyllde femtio år igår och vi var bort för lite grattulationer och huvudvärken satt ännu kvar. Hemma på soffan kände jag hur täppt i näsan jag vart och tänkte att nu må förkylningen sitta där den sitter. Gick och la mig för att i morse vid fem snåret vakna med 39 graders feber. Jag kan inte ens minnas när jag hade feber senast.

Jag har mest sovit bort hela dagen, men känner mig fortfarande seg och tung i skallen men termometern visade precis att jag numera har 36.6 i temp. Jag har alltså ingen feber längre, fast det känns så. Men förkylningen biter sig fast.

Nästan så man kan få tycka lite synd om sig själv. ha ha

                         image144  detta har vart min kost idag . .

VÄSTERÅS

FREDAG - Med ett stopp på Lappens gick färden ner smärtfritt och vi kom fram dit Anna-Lena och Kerstin skulle bo, nästa problem blev bara att hitta ut till Malin. Tacka vet jag gps. Vi pratade med en dam som berättade en bättre väg för oss då de tydligen var vägombygge så efter lite om och men kom vi även fram dit. Packade in alla grejer sedan tog vi oss en promenad med hundarna bort till Ica Maxi där Malins föräldrar var. For sedan hemåt och käkade god tacospaj som Eva hade tillagat och sedan vart det hockey för hela slanten.

LÖRDAG - Det var bara till att gå upp i ottan och duscha och käka frukost för att sedan börja bege sig bort mot Rocklunda hallen och utställningen, dock var de ju inte bara vi som skulle dit så de va världens köer. Efter en sådär tio minuters köande kom vi på plats och den sista puttsningen avklarades. Då det äntligen var vår tur med de andra tio havanaiserna gick det såklart väldigt fort. Han gick strålande fint och fick väldigt bra kritik, dock undrar man vad det var som gjorde att han fick en tvåa? Gick i alla fall lite bättre för Isac som kom trea. Sprang sedan bort till andra hallen för att kolla in Malin och Rosie som det också gick väldigt bra för, även dom kom trea. Tillslut fick vi packa ihop våra grejer för att sedan åka hem och lämna hundarna och vi begav oss ut på en shoppingvända. Jag var på jakt efter ett par nya skor, men såklart inga man hittade. Som alltid när man ska ha något hittar man det inte. Vi hade planer för kvällen att gå ut och äta på restaurang, men våra krafter orkade inte längre än till en pizza med en film i soffan. Kollade på The Contract och må säga att den var väl inte den bästa fim jag har sett. Helt enkelt väldigt konstig.

SÖNDAG - Vi hade bestämt oss för att ta en sovmorgon och vem vaknar inte o7:2o om inte jag och kunde inte somna om, dessvärre inte heller då det var en jäkla fluga surrandes i fönstret. Låg till nio sedan gick vi ut på en riktig långpromenad runt i Västerås och bara njöt utav det härliga vädret. För att sedan käka frukost och avnjuta en glass på balkongen. :) Satt och snackade och diciderade om allt. Bland annat att man blir nästan chockad om man ser en svensk i det området malin bor. ha ha. Helgen gick alldeles för fort som vanligt och vi fick lov att bege oss hemåt mot Dalom igen. Åkte med hennes föräldrar hem för att sedan hoppa av i Rättvik och åka med Martin hem till mig. Handlade med oss tacos grejer hem för att mumsa i oss.

Varenda gång jag nu vart i Västerås, nu då snarare andra gången så blir jag lika sugen varenda gång att flytta dit. Jag är ju så himla trött på denna kommun och vill ju se något nytt. Det gäller ju bara att lyckas hitta ett jobb och någonstans att bo om man ska ta tag i saken. Men först blir det nog Norge för att tjäna lite coosing. :p  


Kan göra en tokig!

Arbetsförmedlingen kan ju göra en tokig för mindre. Ska de inte vara nöjd om man lyckas hitta jobb på egen hand utan att de bara ska proppa på en massa jobb man inte vill ha.

Tycker att jobbet som jag har fått nu passar mig perfekt, visserligen ingen heltid men det är ett jobb i alla fall och då man kanske har andra planer till hösten än att jobba på något jäkla hotell i Malung, är detta perfekt.

Skickade iväg ett mail nyss och skrev precis som de va innan jag bifogade med mitt personliga brev / CV och dessutom efter att ansökningstiden gått ut. Så nu jävlar kan de inte säga att jag inte sökt i alla fall. Sen om de va inom den rätta tiden va en annan fråga. ha ha.

I dag väntas färd till Västerås för att i morgon ställa hunden. Jag har inga som helts förväntningar, men man kan ju hoppas att det går så bra som de kan gå i alla fall. Han är ju visserligen den vackraste redan. Men att få det på papper skadar väl inte. :)

Måste sätta fart och framförallt klä på mig kläder och se om håret kan bestämma sig åt vilket håll de ska spreta innan pappa kommer och hämta oss. 

                                            image143                                                                                  Ha en trevlig helg!


Önskedröm!

                                image142

                                                                              önska dom växte på träd!

Många nya intryck!

Klockan ringde 08:2o i morse och jag ljuger väl om jag säger att jag var pigg. ha ha. Men upp kom jag iaf och det var bara till att göra sig i ordning och äta upp gröt tallriken för att sedan gå promenaden med hunden innan jag skulle infinna mig på jobbet 10:00.

Vi har gått igenom i stortsett allt man kan gå igenom idag känns de som, och allt ligger som en säck potatis uppe ihjärnan. Hur sjutton ska jag komma ihåg allting var min tanke. Och för att inte nämna hur sjutton ska man hitta igen allt. Det är ju inte bara ett fåtal vin och ölsorter bland annat. Men jag antar att det kommer ett tränat ögat se ganska så lätt snart, eller snarare hoppas i alla fall.

Känns som att jag kommer trivas mycket bra på min nya arbetsplats och folket i personalen verkar mer än trevliga och ett glatt gäng!

Känns som hjärnan går i högvarv ännu och jag undrar jag om ja ska lyckas koppla bort det för en stund för att lyckas sova, kanske inte blir sådant stort problem då jag är sjukt trött. Man är inte van att hålla i gång hela dagarna som man gjort idag. Annat att bara gå hemma och skrota.

Blev ölprovning på kvällen också, och jag har aldrig vart någon hejjare på att tycka om öl, inte i detta fallet heller. Finns som sagt oändligt mycket ölsorter och ingen är den andre lik. Man kan lukta och tycka att det kanske faktiskt luktar ganska så gott för att sedan inse att det smakar skiit. ha ha.

I morgon ska jag dit igen och då få vara med i kassan och se hur de går till. Antar att det är en hel del att lära där också trotts att man har kassavana.

Det är bara till att suga in ALLT man får lära!

Godnatt mina kära!                  


                                                               image141

Kolla in!

Då även TIN har hittat ut i bloggvärlden tycker jag du ska kika in och kolla. :)

Mina tankar sprack!

Hästar har vart mitt stora intresse sedan sex års ålder, men de känns som det börjar dala numera. Framförallt bara för att det ständigt bara är massa krångel. Tog in hästen för en ridtur och ser att ena frambenet är stort som bara den, alltså svullet. Igår hur fint som helst och idag helt raka motsattsen.

Återstår och se hur de ser ut i morgon, kanske de måste kollas upp? Man år ju genast tankar om senskadorna hon hade för några år sedan. Hoppas verkligen inte det är de som spökar!

Ska ta och hoppa i träningskläderna nu för att bege mig till affären innan träningen börjar. Kanske blir båda passen idag också. Kan nog behövas.

Ska testa nya skorna och se om de kan flyga fram utav sig själva. ha ha

Vad less jag blir!

Värmde maten och skulle ta ut den ur micron med locket på och på något jäkla vänster och vis så följde glasfatet man har inuti med ut och for rakt ner i golvet och gick såklart SÖNDER! Mah. Morr.

Idag känns de som de är en såndär dag då jag inte har lust med någonting. Borde dammsuga för de blir alltid  grusit av min käre hund.

I morgon väntas de i alla fall jobb nu, ska bli roligt.

Måste rida hästen, så de får bli nästa projekt för dagen.


En dag som denna.

Jag var väl ungefär lika dålig som alltid med undantag för en strike. ha ha. Vet inte ens om ja kom sist eller vart ja nu kom, inte värt att lägga ner intresse för att ta reda på heller.

Jag och hunden har precis vart ute på morgon promenad, eller snarare förmiddags promenad snarare. Men när man är sjusovare så blir de lätt så. :)

Idag är de söndag och tro de eller ej men jag längtar faktiskt lite tills på tisdag då jag ska infinna mig på nya jobbet och de ska blii så kuuul. Äntligen får man göra något vettigt om dagarna igen och framförallt få lite inkomster igen. Känns som de bara är utgifter och utgifter men inga inkomster nuför tiden. Bättre gjorde ju inte saken då deklarationen kom heller och jag åter igen måste BETALA 2400 KRONOR. Jag som nästan trodde att man kanske kunde få turen och få tillbaka lite pengar detta år, men varför skulle man ha den turen. Varför kan de aldrig dra skatt noog!

Nu ska här intas lite frukost, sen får man se vad dagen har att erbjuda. Ett måste är i alla fall är att jag måste rida hästen, får väl se när man orkar med en sådan sak. Har fasiken träningsvärk i arslet sen jag red de ynka få minutrarna jag och Sara red igår. ha ha.

Unghästen i stallet gjorde tävlingsdebut igår också med goda resultat, undra när Jollan tänkt sig vara hel och ren för en tävlingsdebut då. De kan man ju fråga sig. Det har ju gått mindre bra varenda gång vi försökt. Hoppas de kan bli snart, skulle vara så roligt =)


Nej frukost var det jaa.

På återseende!

SIINGSTAR!
Risin up
back on the street
did my time took my chances
went the distance now I'm back on my feet
just a man and his will to survive
so many times
it happens too fast
you trade your passion for glory
don't lose your grip on the dreams of the past
you must fight just to keep them alive

It's the eye of the tiger
its the cream of the fight
risin up to the challenge of our rivals
and the last known survivor stalks his prey in the night
and he's watching us all with the eye of the tiger

Face to face
out in the heat
hanging tough
stayin hungry
the stack the odds still we take to the street
for the kill with the skill to survive...

It's the eye of the tiger
its the cream of the fight
risin up to the challenge of our rivals
and the last known survivor stalks his prey in the night
and he's watching us all with the eye of the tiger

Risin up
straight to the top
had the guts got the glory
went the distance now I'm not gonna stop
just a man and his will to survive

It's the eye of the tiger
its the cream of the fight
risin up to the challenge of our rivals
and the last known survivor stalks his prey in the night
and he's watching us all with the eye of the tiger

The eye of the tiger......
The eye of the tiger......
The eye of the tiger......

                                                                         jag & pernilla är bäst på den här. :P

Behövliga ?

                                                      


 Nu finns de väl ingen återvändo. Köpte nya springskor igår nu måste de ju användas.                    

                                     image140


                                                                                                 Tack snälla farmor!

. . . . . . .

Märks det att jag har tråkigt eller. Läs skiten om ni orkar. :)Du heter: Anna Hedh
Smeknamn: Det har jag nog faktiskt inget.
Låt just nu: Ingen för tillfället
Om du röker: Nope
Beroende av: Mina älskade vänner
Favoritkaraktär(er) i bok: Jag som aldrig läser böcker. ha ha
Vem behöver du mest just nu: En farfar som fått tillbaka sitt vanliga jag.
Vad tror folk om dig: Jag hoppas att de tror att jag är en bra människa och framförallt en bra vän.
Stämmer det: Jag hoppas det!

Vad får du oftast komplimanger för:  Tyvärr dimper ju dom inte ner allt för ofta. Men har alltid fått höra att jag är bra på att orda upp saker. Som bla detta med jobb.  
Vad säger du för att imponera på någon: Jag brukar inte försöka imponera på folk.
Hur imponerar man på dig: Tycker inte man ska behöva imponera på varandra, räcker att bevisa att man är den man är.
Brukar du skratta för dig själv? ha ha OM.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Massa babbel om hockey eller inte.
Vilken är din favoritmålning? Har noll koll på sånt där. Eller förresten, de skulle vara Helenas målning av mig som porträtt.
Vart bor du: Mora
Trivs du där: Från och till
Festar du mycket: Det kan jag inte påstå. Inte om man jämför med förr.  
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk i mot något: Lyckligtvis inte

Har du haft sex idag: Nope
Nästa mål i ditt liv: Göra det jag vill
Hur svarar du i mobilen: AAAAJ AAAAJ. Ja, det är Anna. Hallå
Vem ringde du senast: Kundtjänst på Alfakassan
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Massa skit om mina ersättningsdagar
Antal sömntimmar inatt: 10
Sov du ensam: Japp
Tycker du om din pappa: Självklart! Hur skulle man klara sig utan honom?

Brukar du komma i tid: Jag kan vara en riktig tidsoptimist, men med några minuters tidsrum är jag alltid på plats.
När mår du bra: När jag får umgås med dom jag älskar!
När blev du fotad senast: Det minns jag inte ens. Jag är inte den som tycker om att vara med på kort, fast jag önskade.
Vanligaste färg på dina kläder: Dessvärre allitid mörka kläder. Man önskar man vore lite mer vågad ibland 
Vad tycker du om fötter: Inget speciellt. Kan i alla fall vara bra att ha.
Är du smart: Smart och smart. Beror på hur man defenierar det ordet. *asg*
Är du aktiv i skolan: Om jag gått i skolan så hade jag vart de. Men nu lär man vara de på jobbet istället.
Vem/vilka saknar du just nu: Allt och Alla!
Favorit dryck på morgonen: Om jag dricker något så kan det vara juice eller bara vanligt vatten.
Rakar du benen: Ja om de inte ska växa igen så.
När brukar du gå och lägga dig: Alltid allt för sent. Är en hejjare på att vända på dygnet.

Är du blyg: Inte i allmänhet.
Sysslar du med någon idrott: Tycker det är väldigt roligt att åka längdskidor samt har ju häst, så ridning.
Vill du hellre ha mail än brev: Förr i tiden fick man ju alltid breven per post och man tyckte de va lika roligt varenda gång. Dock tog de ju en väldans tid. Så visst kanske slår mer för mail.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det första du möter hos en människa är nog ren attraktion. Kärlek är något som växer fram.
Har du spytt offentligt: Vill inte ens minnas, men jaaa.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Skulle ragga upp alla tjejer som jag tyckt va snygga och jaa. sen får ni tänka ut resten själva. ha ha.  

Använder du stjärnor eller kajal:
Om jag så använder, så kajal.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Det finns många! Men framför allt vänner och familj!
Är du nöjd med ditt liv: Vissa dagar andra inte!
Om inte, vad vill du ändra på: Det finns mycket. Önskar jag hade lite mer go i mig själv och hade gjort det jag alltid haft en dröm om att göra.  
Är du bortskämd: Det kan jag väl inte påstå. Det jag vill ha får jag jobba för själv.

trött på mitt hår

För ett par månader sedan va jag på salong och klippte och färgade håret för åtskilliga kronor. Jag vart supernöjd när jag gick därifrån och fick färgen som jag verkligen vela ha det och försökt med flera gånger men tyvärr aldrig lyckats.

Nu såhär när de gått dessa månader, tror ni jag har den färgen kvar på skallen. nope.
 
Blir man less eller. längre än så ska de väl ändå sitta i ?

är de såhär de går till?

                              image139            ha ha ha

På väg att vända.?

Vaknade i morse av att Linda ringer och frågar om jag kan hoppa in och jobba då hon va genom förkyld och visst gjorde jag väl de. Pengar tackar man väl aldrig nej till. ha ha.

Ringer pappa och meddelar att hunden lämnas hemma hos dom och han säger att ja men du hinner ju med en härlig promenad i solen innan du sticker, ehh jo visst. Vad fick ja för syn när jag drog upp persiennerna. Det var ju för fasen VITT ute. Visserligen sa jag i lördags att de borde komma ett bakslag, men inte fasen trodde jag att jag skulle ha så rätt heller. Gick ju för fasen i solen och njöt för bara två dagar sedan och vad är detta. Bad timing.

Livet känns som det har en mening igen tror jag, hoppas i alla fall det. :p Ska infinna mig på nya jobbet på tisdag, hoppas verkligen att de kommer bli bra och att de kommer funka. Ska bli så himla roligt, inte alltid man längtar att få börja jobba, men nu är man måttligt less på att trampa runt här hemma.

Borde kanske ta och käka ngt. Sen middag eller vadå. Bra gjort av mig, eller inte. BAAY!

Skinande rent!

Lägenheten är städad och ja hoppas den kan förbli så ett tag.

Dock har man ju en fyrbent vän som har en tendens att dra in ett och annat .                                                            image136

Konstiga drömmar!

Har sovit jätte konstigt i natt och vaknat stup i kvarten. Bla för att huden verkat ha haft myror i brallan och hoppat upp och ner i sängen men sen också för att jag drömt så himla konstigt.

Det började med att jag satt i någon skola nere på stan och kollade ut genom fönstret för att där ute var de fullt krig, folk som sköt med gevär hit och dit. Jag sprang ut därifrån och upp och ut i skogen här hemma där jag skulle gömma mig. Så satt jag mig bakom världens minsta träd och trodde inte de skulle se mig, vilket dom gör. Så springer jag för glatta livet....

... För att sedan hamna på en skoter och skulle ut på färd upp mot Lofsdalen, alldeles själv. Pappa beskrev vägen för mig och vissa vägar fick jaabsolut inte åka på. Sen helt plötsligt hade jag sällskap av Linda och Pernilla för att några meter senare bli stoppade utav polisen. Jag fick då gå in i ett litet hus som stod på järnvägen och sen for de iväg med mig. Försökte för allti världen att få dom att stanna men icke. Jag öppnade den konstiga dörren med haspen och kastade mig ut, för att ...

....Hamna mitt ute i skogen igen, med Goliath (en häst jag red förut som numera vandrar på de evigt gröna ängarna) i min hand och vi sprang för allt i världen i branta upp och nerförbackar.Vi mötte på en gubbe som stod i en uppförsback och han letade typ efter mig, men han sprang vi över.


Vart får man alltig ifrån liksom ! ? ha ha

JAG FICK DET!

Fick samtalet idag som jag såå väntat på och det var positivt! JAG HAR FÅTT JOBBET!                  image135

Ingen lust med någonting!

Jag är måttligt less på mitt liv just nu. Vill bara dra täcket över skallen och sova bort hela dagarna känns de som.

Är inte ens sugen på att äta. Då är de nå fel... 

                                                               image134
                                                                                                                  


                                                 känner också för att spika fast mitt täcke. :p

Allting vände!

Jag har inte tagit mig tiden att berätta om lördagens resa ner i landet då våra kära dalalag skulle mötas i ringen och ge oss åskadare en kamp. Färden ner vart väl inte ritkigt som de va tänkt för oss då vi hamande i helt fel buss, meen ja. Vi tre brudar med resten pensionärer, men vad gjorde de då vi roade oss själva så bra.

Dit kom vi och hem tre perioder senare, dock med förlust, men de kändes som att de var som bortblåst i bussen. Vad lite alkohol kan göra. ha ha. Den kvällen vart spontan och de brukar vara roligt, men ja vet inte jag om de vart så den här gången. Vi åkte lite hit och dit innan vi väl stannade till på Lilla där vi blir påbackade rakt på parkeringen. Den chaufförens ögon må ha vart någon annanstans eller så fick han körkortet med i flingpaketet.

Folket på Lilla kan jag inte påstå stod upp för någon höjdare så jag och Linda traskade bort till Wasa och som vi alltid lyckas med knata bara raka vägen in, det kallar jag koll. ha ha. Vi svängde våra lurviga ett tag innan det åter va dax att lämna stället för att hämta igen våra jackor där vi började kvällen.

De slöts upp för efterfest dock visste inte innehavaren av lägenheten om de själv förens han infann sig på plats, men där hamnade vi. Lite guitar hero och mintuus senare somnade man ganska så gott i soffan då vi inte orkade gå hem.

Vaknade till en ny underbar morgon och man knappt visste va klockan var för vi inte riktigt kom fram till timmarna innan vi somna om den skulle fram eller bak? Va dum man kan vara liksom. Ja menar, utemöblerna åker ju fraaaam nu. ha ha

Måste ju bara påpeka att då vi forlorade så stort i lördags tog vi då igen det idag istället. Jag som aldrig vart intresserad utav hockey egentligen, va ganska så sammanbiten och väldigt nervös sekundrarna innan machen tog slut. phheu. Men fan vi vann! Bra jobbat grabbar!

Klockan börjar närma sig sängdax och de känns att man va uppe oändligt tidigt i morse, i alla fall om man lever i min värld numera. 
                                                                                                                  image133

Vill ha fredag NUU!

Solen skiner ute och här sitter jag. Jag orkar inte tänka längre. Min hund mår inge bra heller tror ja. Aldrig kan något få vara på topp. :/

Tränade två pass igår och trotts att ja aldrig riktigt tyckt om boxning så var de faktiskt rätt skoj igår. Dock mindre skoj å få knocka på tränaren.  Det var så mkt mer jobbigt då. ha ha

Vart på intervju idag, jag hoppas veeeerkligen. Det lät väldigt positivt, men man vet ju hur de är. Ska inte ta ut något i förskott. Men jag hoppas iaf. ha ha

jag är trött, vill bara dra täcket över huvudet. Jag och vovven :) image132

                  Flip 10 veckor.  Vad fort tiden går, nu är han 4,5 år.

RSS 2.0