Fullspäckad dag..

Började dagen men att ta en promenad med Jolly och där gäller det verkligen att ta det långa benet (som jag ens hade ngt) före för att hinna med i den damens tempo. Man kan snacka powerwalk till tusen. Hon är överlycklig över att få komma ut, så det är bara till att glatt trampa med. Sen vart det en ridtur med Myggan innan man fick åka hem igen och kasta sig in i duschen för att fara ner på staden och inhandla en sööt liten rosa Barbamamma till sötaste lilla Svea och fikat vi tog med oss upp till Orsa.

Som sagt efter X antal gånger vi sagt att vi ska ta oss upp dit, men nu blev det i alla fall av och att det ska behövas en nykomling i huset för att de ska se är helt otroligt. Svea sov mest och Ebba härjade runt och lekte medans vi mest snackade, eller snarare Jenny och Tin bytte kunskaper gällande bebisar. Hade inte så mkt att komma med där av någon konstig anledning. ha ha.

Kvällen har spenderats  hemma hos mamma och pappa och en drös med damer (förutom Jennie då). Mamma har haft ett hudvårdsparty, eller hur man nu ska döpa det. Resulterade i alla fall i att jag ska ha ett den nionde september kl 19:00.  Sugen på att komma så är det bara och höra av sig!

Nu är det tack och godnatt för mig!

Katy Perry


Vädret gör ju en måttligt glad..

Jag förstår inte, det är nästintill alltid så att när man jobbar och man är ledig dagen efter så är de kalas fint väder när man jobbar och dagen efter bara pissväder. Just precis som idag. Somnade tom mitt på dagen för hade inte lust att göra något vettigt alls. :/
Jag och Jennie har i alla fall vart och ridit hästarna samt vart uteoch gått med Jolly. Hon ska bli mamma nästa sommar igen. :)  Får bli vad det blir för snygging till stjärna nu. Kan inte bli annat med en sådan mamma. :)

Imorgon ska jag, Jenny och Ebba hälsa på mamma Tin och hennes söta dotter Svea. :)  Helt otroligt, har inte ens vart upp och kollat in hur de bor sen de flyttat dit. Men nu när tillskottet kommit så måste vi ju.

Nu blir de nog inte så mycket mer än soffan denna kväll.


Tack fint hej hörs!

Nystart i livet!

Såhär en söndag medans andra säkerligen har vart bakis så har jag, okej nästan stora delen av dagen slappat men nu på kvällskvisten har vi vart ute och sprungit 7 km. Gick förvånansvärt bra och känns så skönt så här i efterhand. 

Nu ska detta bara fortlöpa. :)

Nu blir det grillad fläskfile och sallad.. MUMS!

Funderingar som kommit och gått..

Då man haft turen att få jobba med saker man alltid tyckt vart så himla roliga så är man så himla fundersam och en anings rädd kanske att man måste släppa taget och få lov att ge sig in i något nytt, vare sig jag vill eller inte. De jobben jag vill ha finns ju tyvärr inte att få tag på. Jag antar att det kanske går ett tag, men sen är jag rädd för att man lessnar totalt. Jag ska visserligen inte säga något då jag aldrig har försökt, men jag känner mig själv ganska väl och vet att det tyvärr är så att jag inte inte tålamodet till allt. Man vill ju ändå ha ett roligt och spännande jobb för att man ska trivas och vilja gå dit. Jag förstår inte att det ska vara s himla svårt att hitta ett jobb där de inte blir mer än för stunden när de behövs folk. Jag har i bakhuvudet att det brukar alltid (det har faktiskt gjort det) lösa sig med jobb för mig, har jag slutat på ett har jag inom kort lyckats hitta ett nytt. Men någon gång lär det väl komma ett bakslag, en vacker dag kanske det inte gör de.? Vad ska jag göra då?

Känns lite motigt just nu, framförallt då man inte vet om man har någon inkomst tillslut. A-kassan har strulat mer än någonsin och jag vet fasen inte om de kommer fungera heller. Missförstånd hit och dit vilket har lett till flera veckor utan någon betalning, och har ännu inte fått någon då den va utlovad från v. 26 och skulle få pengar den 21:a nu denna månad. De ekar fortfarande på kontot. Har man något annat val än att ringa i morgon och återigen få lov och fråga vad som händer.?

Har i alla fall nudå sökt detta jobbet, men sen då? De finns ju inga som passar just mig. Jag har ju inte den där jäkla utbildningen som just de söker.? Borde jag plugga.. Men vaaad?  Det jag vill läsa räcker inte mina kunskaper till för. Kontakter är det enda som hjälper. Borde jag skaffa mig några fler kanske. Men hur gör man då? haha

Ursäkta mitt oändligt tråkiga och ointressanta inlägg, men mina tankar och funderingar går just nu bara till att försöka orka tänka ut hur jag ska lyckas hitta mig ett jobb igen, för ett bra tag framöver...

Önska mig lycka till!


Nu ska jag traska ut i solen och lägga mig på gräsmattan och titta på när Tobias och morbror Ola spikar nånting på huset. Jag är för de här att titta på när andra arbetar.. haha..

Sooo long..

godismonster

 

jobbet är sökt på karamellkungen. Kanske är farligt eller så blir man less på godis helt enkelt. Men jobb måste jag ju söka. :s

Besök på Sollerön..

Kändes lite vemodigt i dag att gå ut från jobbet och veta att man bara har en dag till att jobba som man vet om. Ska jobba nästa lördag, men hoppas verkligen att de kan bli någon dag mer. Mason lovade mig att lugn du, de kommer de bli. :)

Var påväg till Tobias, men han hade krångel på jobbet och inte hade kommit hem ännu så stannade till ute hos Jennie och Mikael på Ön och kikade in och fick se hur de hade fått till de. Riktigt mysigt. =) Man blir bra sugen på att ha ett eget hus. Men man får nog gott vänta ett tag till..

På måndag väntas de jobb med Linda på Adding Lifestyle. Ha ha. De kan bli spännande och se om vi fåt ngt gjort.

Förresten så hittade Mikael en igelkott när han höll på och gräve i rabatten. Sitter och tittar på när de arbetar nämligen, tycker om och se andra arbeta. ha ha. Jag sitter i solstolen med laptopen. :P

Nä nu ska jag bege söderöver och se om karln kan släppa arbetet och behaga komma hem någon gång.

solen skiner udnerbart skönt så vill egentligen inte sitta i en bil nu, men som att man orkar gå.. näää. ha ha

Hej så länge!

Rubrik = överflödig!

Idag är bilen lika skitig igen, vad lycklig man blir. Bara till att börja om igen. Men det får gott vänta tills nästa veckan, för nu väntas de jobb fredag och lördag. Har jobbat idag också, och nå annat folk än norrmän har nog inte vart så törstiga idag. Dagen gick i alla fall rätt fort, kanske också för att jag inte började förens tolv. Så innan jobbet idag var jag, Flip och Myggan och inte att förglömma regnet ute på en ridtur. Vi va dyngsura hela högen. Men blir man förvånad längre över vädret.

Traskade hem till mamma och pappa nyss med en resväska i handen, folk fråga om ja va påväg och flytta. Ja visst sa ja, har packat ner alla mina saker och ser vart vinden bär mig. Appropå resväska så ska en kollega åka till Kreta i  morgon bitti, jag är inte alls avundsjuk inte aaaaaaallls. morr. Jag vill också ligga på beachen.

Har vart riktigt duktig och ridit massor i två veckor nu, känns att man börjar få tillbaka motivationen för de. Tappade lusten totalt ett tag här i sommar, men nu är det roligt igen. Jag och Jennie va ut på en sväng i går och de verka som hon tyckte om ponnien för här ska ridas mer tyckte hon. :)

Sitter och väntar på att klockan ska slå nio så jag kan gå och stoppa i en ny tvättmaskin. Det tar sådan tiiid. suck.

I morgon börjar jag åtta. gäsp. Hur ska jag komma upp. Tur Tobias kommer på kvällen så man har ngt att se fram emot. :)

Nu blir de till att snoka igenom lite bloggar innan ja lär traska hemåt.

over and out.

Att vaxa bilen i regnet..

...är ingen bra idé.

Suck. Jag som fick fingrarna ur och började i alla fall. Fick ena sidan klar i alla fall så den får väl blänka bäst fasen den vill då.

Jag har börjat med min extremt dumma ovana (som alltid när jag inte har ngt jobb) att vända på dygnet. I natt kom jag i säng halv tre efter att jag och Annso kollat på Green streat hooligans och Walk the line, och vaknade gjorde jag inte förens elva då Karin från jobbet ringde och meddelade att det var jag som får den stora äran att städa på fredag. Jippi. Jag som trodde de passen var förbi. Jo Hej Hej. Men den som väntar på något gott, får ju i alla fall träffa på kvällen där sen. :) 

Nä ska väl ta tag i tvätten som stått framme allt för länge nu då kanske.

Klockan fyra ska jag i alla fall hämta upp Jennie så ska vi ut och rida. Hoppas hon tycker om ponnieskrutt och vill rida mera. 

Men kan de bara sluta regna!!
 

Födelsedagskalas!

Var meningen att jag skulle kikat upp i söndags till Ebba som fyllt tre hela år, men då man mådde lite som man förtjänade så blev det framflyttat till gårdagen. Köpte en jätte söt rosa mimmipigg mössa och halsduk och en bil med hästransport + en häst i från mig och Annso och ungen blev helt lyrisk. :) Jag tycker dock ännu att de känns som igår när jag kom till dom och såg henne för första gången, men såå länge sedan nu. Tur man själv bara blir yngre och yngre. ha ha. Stannde hela kvällen hos dom och bara satt och snackade massa skit och skvaller om allt mellan himmel och jord, och inte att glömma fikade lite kladdkaka. :)

Dagens bestyr har bestått utav bara hästar tror jag minsann. Började med att ta en promenad med Dennis och Jolly och vem blev inte lycklig om Jolly när hon såg att hon skulle få följa med ut. Tänkte att även Dennis kunde gott traska med lite, men han var mest skitsur över att han inte fick stanna och äta gräs var femte meter. Söt han. ha ha. Sedan var det Myggan som fick sig en tur och sist men inte minst Grande Man, stoor som ett hus. ha ha. En anings vrång till att börja med men då han väl släppte till blev han riktigt trevlig att rida. :)

Sitter hemma hos mamma och pappa för tillfället. Började tvätta bilen, men blev så hungrig så fick lov att ta ett mat break.. Ska göra klart de nu och se om de går och gnugga bort märkena där dom så fint körde in i min bil, eller om ja ska få lov att ta till andra metoder. Moahha.

Kvällen avslutas nog med Green Streat Hooligans i soffan med Annso och något ätbart.

På återseende!

Personalfest ala Bolaget!

Jag och Sandya började med att dra ett pass på jobbet på dagen och vi blev mer eller mindre invaderade utav galna norrmän! De skrek efter en att man skulle ta fram grejerna åt dom, medans andra kunde i alla fall vara trevliga och be om hjälp. Vi fick oss i alla fall ett gott skratt då de rusat in och tagit vagnar på konsum för att handla inne hos oss.

Dagen gick i alla fall rätt fort och efter vi slutat så begav vi oss ut och satt upp tipspromenaden som skulle ta dom dit kvällen skulle spenderas. Sedan var de bara till att skynda sig hem för att göra i ordning maten och oss själva. Efter ett tag börjar jag fundera på vart Mintuun tog vägen som vi köpte. Det visade sig vara så illa att vi hade glömt kvar den på jobbet och vi vart måttligt glada på oss själva. Efter några samtal inser vi att vi inte kommer åt den och börjar desperat ringa mina kära vänner för att försöka få napp, vilket jag också fick hos Sara. Tack Tack!

Vi träffades sedan utanför jobbet där det blev utlämning av diverse färdkost och 1X2 svarspapper för tipspromenaden samt ett papper med diverse saker de skulle samla ihop för att få ihop så mycket poäng som möjligt. Vi skickade iväg dom för att sedan sjävla bege oss ner till campingen där vi skulle hålla till i lappkåtan. 

Då väl båda lagen hade kommit till rätta visade de sig att de fått många skratt efter vägens gång men de hade lyckats med att samla in en hel del grejer av de som stod på pappret. Vi blev rätt impade vi två och vi var glada att de vart uppskattat. :)

Efter de blev de grillning med diverse tillbehör och det vart inte annat än gott. Kvällen fortsatte med melodikryss och sångtävlingar och mintuun kom till användning den också, då det var dax för korv och mintuu/choklod. Även det var uppskattat. Hade en väldans trevlig kväll och tyvärr är det ju slut på jobb där nu. Återstår bara två dagar. Men det visste man ju att det skulle ta slut, men trodde aldrig att man kunde trivas så bra på ett ställe på såhär kort tid.

Kvällen avslutades med ett besök på Wasa med vännerna, och de stället har väl egentligen aldrig vart något att hurra för egentligen, så nu klarar man sig ett halvår till. ha ha.

Förresten så var de en som hade frågat hur personalfesterna påbolaget går till? Det lät så roligt, gör vi inte som annat folk då. Inte direkt så vi sitter på Systembolaget och tömmer lagret. :p

Nä nu blänger hunden argt på mig att han har ledsant på att ligga och glo i väggen så vi ska ta och bege oss till hästarna och motionera dom en sväng. Flip älskar att springa med medans jag rider. Får han springa racerfort, brukar vara hans specialitet.

När jag kommer hem måste jag ta tag i allt som har medjobbsökande att göra. Önska mig lycka till!

Saknar T!

L/ Anna

Orsa Björnpark!

Vaknade i morse och inser att det regnar ute, vi som hade planerat en tripp till Björnparken. Men kan man bli annat än förvånad då man är ledig. Men vi bestämde oss för att åka och det är väl inget vi ångrade för solen behagade att titta fram något sånär mellan molnen tillslut.

Vi har kollat på björnar och tigrar och tillslut lyckades vi få se en varg också och inte att glömma lodjuren och dess söta unge. Nästan så man vela ha en nallebjörn med sig hem, men de är nog dock inte lika som de ser ut. ha ha.

Blev en trevlig dag som avslutades med ridning av hästarna innan vi fick komma hem och äta mat.

Det var dagen, vad har annars hänt sedan sist..?

Det vankades ju bröllop förra fredagen (080808) och kan ju inte annat än säga att det var himla fint och trevligt. Fick tom höra av en tant att jag va så himla vacker. Hon hade setat och kollat in mig i min fina klänning. Jo tack tack! Hej på dig också tyckte jag. ha ha. Tänkte lägga upp kort på outfiten, men sladden vela inte passa till denna dator. Gammal AB! Köpte ett jätte fint armband hos Maria på Hairdesigen by Magenta. (min tanke var att länka, men fungerar såklart icke!)  som passade super tillsammans med halsbandet jag fick låna av Anna-Karin och de rosa örhängena. Första gången jag var så rosa. ha ha. Ska försöka få in kort, bara jag får de att fungera. Väntar på fler kort också som Daniel knäppte, får se om de va något sevärt.

Har vart ledig i dag, men i morgon vankas de jobb igen, ett jobb som ja dock inte har så länge till. Synd att de inte är något mer än ett sommar vikariat för har nog aldrig trivts så bra på ett jobb.:) Frågan är vad jag ska göra nu?

Hunden ska kissas, sen blir det sängen. Klockan ringer allt för tidigt imorrn. Längtar tills söndag, då blir de lååång sovmorgon :P


L/ Anna.


Kommer nog att bli lyckat..

Min lediga dag började med en sväng till stallet där jag och Jolly  tog en promenad sedan blev hästarna ridna. Jag och Susanna var ute på en liknande "gå lunka löp" vända. Bara man väl kommit till stallet och tagit sig ut och rida är de så härligt och roligt,men å andra sidan är de också skönt med ett litet brejk och inte hänga där vareviga dag.

Nu på kvällskvisten har jag och Sandya äntligen fått fingrarna ur och bestämt vad vi ska göra på sommaravslutningsfesten som vi ska ha hand om på bolaget. Kommer bli himla skoj med tipspromenad medsjuka frågor, femkamp och massa mat och dryck. Hoppas verkligen bara att vädergudarna  blir med oss och att de blir uppehåll då vi ska hålla till utomhus, för någon plan B finns icke!

Plockat igen här hemma lite idag och tog mig an de roliga avloppet som jag så länge bävat för inne i badrummet, men nu var de saken klar också. Har man inte karln i närheten får man väl lov att fixa sådant själv. ha ha. Ska skura till tusen i morgon så allt blänker, medans tvättmaskinen fårgå varm. Hoppas de är dåligt väder så man kan städa med gott samvete. Iofs så kan de få vara uppehåll på morgonen medans hästen ska ridas, men sen så...

Visserligen så ska jag tvätta bilen i morgon också, men de kanske kvittar om de regnar. Blev ju påkörda här förut och fått fina märken på sidan. Ska se om de försvinner medlite puttsning, annars får de gott göra rätt för sig.

Nu blir de till att inta skönhetssömnen. Klockan ringer alldeles för tidigt.

godnatt

The Dark Night!






Trodde aldrig Batman filmer  skulle vara något för mig, men efter att jag kollade på Batmans Begins i fredags och tyckte den va riktigt bra så gick jag och Tobias och kollade på The Dark Night på bio igår. Även den va riktigt bra :) Så har du inte sett den. Gå och se den!

Hemma igen..

Lämnade ett soligt Stockholm bakom oss och styrde färden mot Dalarna igen å här hemma var de dåsvinkallt. Så kallt så tom dunvästen åkte på. Svensk sommar säger jag bara.

Nu blir de till att jobba några dagar sen blir de bröllop på fredag.Ska bli roligt. Provade outfiten idag och kommer nog bli riktigt bra bara man fixat håret och sminkat sig också. :)

Nu blir de sängen, sönt och sova i sin egen säng..

godnatt! :)


Ett liv i Storstaden!

Har spenderat några dagar i Sthlm men i morgon är det dax att bege sig hemåt igen och börja vardagen, vilket känns himla tråkigt. Men jag måste väl jobba de dagar jag har ett jobb att gå till nu.. Undra vad ja ska ta mig till i höst? Någon som har ett jobb att ge mig.? :)

Vi skulle käka thaimat, men så var de stängt. Nu blir de till att slänga i sig ngt snabbt för nio börjar bion. Kollade på Batman Begins i fredags och jag fick ju lov att ge mig med efter jag sagt att ja tyckt de verkar skitråkiga, men ja hade fel. Så återstår och se nu då om även denna går att se. Får väl sova mig igenom annars. ha ha

Jag och Tobias har vart ute och gått, en lååång bit så ja fick världens skavsår på foten, känns väldans skönt. Får traska barfota hädanefter. Fick tom lov att gå in på Mc Donken och tigga åt mig ett plåster. ha ha.

Meeen vart är dom.. Får ta maten i farten tror ja..

Nu har ja i alla fall gett ett litet liv från mig.

På återseende. Vem vet när...


RSS 2.0