AWARD

Fick en award av MALIN
so here we go!
är reglerna som följer med awarden:

A: Kopiera awarden på din blogg.
B: Länka till den personen som gett dig awarden.
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till.
E: Länka till deras bloggar.
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award


- Jag har opererat mig för gallsten
- Jag är otroligt glad över att jag fick sparken från ett jobb för att de innebar ett mycket bättre jobb, och de har gett mig vänner för livet.
- Har en sjuk hund här hemma och våndas över den dagen han inte längre kan vara med oss.
- Är en inbiten hästnörd och kommer nog så förbli.
-Har träffat mitt livs kärlek
- Tror ibland att jag är gjord av pengar
-Önskar att jag hade lite mer självdiciplin

MARIA
IDA

SOFIA
CAROLINE
SOFIA
IDA
VERONICA


tävlingJag är med och tävlar om ett valfritt sminksett från E.L.F  hos Catwalkqueen 


åttiofem år

I fredags när vi skulle åka hemåt Dalarna så kom jag på den briljanta idén att vi skulle ta vägen förbi Borlänge för att se om Malin jobbade på restaurangen. Vi steg in genom dörren och hon befann sig där och vilken min när hon såg mig. Det är hemskt att tänka tanken, men vi har inte setts på närmare ett halvår. Man säger et alltid, de ska ändras på det. Men de ät ständigt något som kommer i vägen för att kunna ta sig ner. Men närmaste lediga dag nu ska jag åka.

Planen att äta hos henne på restaurangen sprack då de var fullbokat, vilket jag nästan också redan hade tänkt, så vi gick på en annan Italienskt ställe och käkade. Smakade väldigt bra efter en dag utan man.

Vi kom hem rätt sent då färden tog längre tid än väntat och det var inte annat än att sova då hela helgen bestod av jobb. Lördags kvällen ibefann vi oss hos Helena och Göran för födelsedagsfirande och kvällen asvslutades med ett besök på Wasa och BP. Visste ju sedan innan att de skulle vara tråkigt, vilket det ocskå var. Tur att vi kom på idén klockan ett på natten i alla fall. ha ha

Söndagskvällen rullade M iväg igen och man var lämnad till ensamheten igen. Man vänjer sig så fort att ha sällskap ♥

Måndag idag och det är ingen vanlig dag utan farmors åttiofemårs dag. Kan inte riktigt förstå det ännu, men farmor börjar bli gammal. Men man ska vara glad över att de finns krut i damen ännu. Hon sköter hem och hus, farfar och allt utöver det. Hon och Flip har blivit bästisar numera också. Vi får inte lämna honom till någon annan, han ska vara hos henne. :)

I morgon ska de tränas igen. Var allt för länge sedan nu, men då denna jävla förkylning aldrig behagat ge sig har man gott fått lov att låta bli.


Undra hur de gick

Hoppade på tåget igår och framför mig där jag skulle sitta så satt det en brud och vi började snacka med varandra. Snackade om allt mellan himmel och jord, bla åldrar på folk hit och dit. Konduktören kommer och ska kolla på våra biljetter och de gick ju bra, trots att hon va 27 lyckades hon åka på en sista minuten som bara är upp till 26.

Resan gick och jag satt och raderade massa mess på min mobil och jag var precis på väg att ta bort biljetten, jag hade allså sms biljett men bestämde mig för att kan vara bra och spara den tills man klivit av tåget. Sagt och gjort, tur jag gjorde det för helt plötsligt kom det en till konduktör och det var extra kontroll. Han bad om legg på mig och frågade om jag var född i februari, ja sa jag. Vilket datum, de blev helt still. När fan är jag född tänkte jag. ha ha

Så klev de fram till tjejen framför mig och tänkte för mig själv att nu är de kört för henne. Det blev världens disskution och hon drog upp alla möjliga problem i livet. Hon hade absolut ingen koll på detta med att åka tåg och visste inte vad det innebar att vara vuxen eller icke då de gällade vilken biljett man skulle ha. Då satt hon tidigare till mig och sa att ja men man kan ju va lugn för man kan ju åka på sisa minuten trots att man är över den giva åldern, och till dom hade hon iiingen aning. Herregud.


De frågade henne om hon trodde at datorn kunde lista ut hur gammal man var. ha ha


Hon totalvägrade att betala för en ny biljett från Mora till Norrköping och drog upp ännu fler senarium i hennes liv som hon tänkte skulle hjälpa henne. Jag kunde inte mer än försöka hålla mig för skratt. :)

Lite synd var de ändå kanske om henne för de kom precis innan Sala och där skulle hon kliva av. Antingen var de polisen som skulle vänta på henne där eller så fick hon got betala en ny biljett.

Jag undrar jag hur det slutade.

Och man kan ju undra hur den första konduktören kunde låta henne åka, men inte den andra. Jag ska iaf inte försöka mig på en fuling hädanefter. De kan bli dyrt insåg jag. ha ha


inte ungdom längre

Om tretton dagar så anses man ska vara vuxen. De verkar väl konstigt. ha ha

Idag är det onsdag igen och sitter och inväntar att klockan ska slå närmare ett så ja kan åka till jobbet och avverka några timmars arbete och förhoppningsvis lär de inte hunnit plockat undan alla varor som ramlade in igår så de finns lite att göra, dvs timmarna går snabbare och man får gå hem igen.

Ser ut som jag sätter mig på tåget och beger mig ner till M i morgon med för att återkomma på fredag igen, dock i hans sällskap då de vankas jobb i helgen. :/

Va upp och kikade på Helvetesfallet i måndags men jag vart nästan besviken. Har vart där en gång förr, dock var de sommar då och jag antar att vattnet som forsade då fick de att se lite mäktigare ut. :)
någon som vil köpa?80x80 cm

350 :-


HA HA HA


att känna saknad

3o mil känns otroligt långt bort nu. men det är något som får gå för stunden men såhär ska de inte förbli för alltid. :)

i morgon är det fredag igen och jag förstår inte vart dagarna tar vägen. Väldigt lugnt på jobbet för stunden också, men trots de så knallar timmarna på.

Visas om läget på Haiti på nyheterna, man är lyckligt lottad att man är född där man är född. Och förhoppnigsvis är de ngt som man ska få slippa..

Händer saker runtomkring en också som man absolut inte trodde skulle ske, men är det de enda rätta så är det så. Sorgligt att man får höra sådana konstiga saker gällande allt bara. Allt kommer kännas väldigt konstigt när man nu vet hur saker går till.

Tänker på dig ♥


något att minnas

Har inte haft det minsta lust till att lägga ner energi på att skriva av mig något här. Men de kanske är dax för ett livstecken, för jag lever. :)

Jul och nyår försvann i ett nafs och trotts att allt var som förr på julen, kändes de ändå konstigt. Maten stod på bordet och tomten kom, om dock detta år med min far innanför kläderna, men de gick det också.

Nyår kunde inte bli så mycket bättre och det är ett datum som jag alltid kommer att minnas! ♥

Jobbet flyter på i sin vanliga tackt och inventeringen för detta år är tack gode gud över. 32 timmar på två dagar och jag var döds trött idag, kändes som man supit i en vecka. Jag har räknat å räknat och har träningsvärk i tummen efter att scannat in allt med handdatorn. Men som alltid, året kommer väl springa iväg och vi står där igen. Den dagen nästa år ska ja ligga på bechen med en paraplydrink :P

Kvällen har spenderats nere hos Lena och Linnea med mat och en massa bus. Hur kul som helst att ha henne nära. Sen att det vart på dom grunder som de är nu, de hade man klarat sig utan dock. Men livet är inte alltid på ens sida, tyvärr!


RSS 2.0