de gick de å

Vart själv för första gången på jobbet ikväll och de gick riktigt bra. Fick tom till kassan på en gång, mest de ja va orolig att den inte skulle stämma å så.

I morgon väntarnya jobbet också. Ska bli himla skoj :)

Min hund gav en stooor suck. Ja tror han tyckte vi skulle sova nu. ha ha

nu är de klart

Är så himla seg när klockan ringer, mer eller mindre död. :/ Tog mig iaf upp och iväg till stallet, och vad gr de inte om börjar spöregna när man kommer dit. Tur vi har ridhus :)

Nu är parningen klar med Flippen iaf, har gått hur bra som helst :) Så nu är de bara vänta och se hur de går med dom små underverken.

Jobbet väntar klockan fyra, måste nog ta och göra lite nytta innan dess..


Blandade känslor

Jag måste göra något med mitt liv, jag kan bara inte sitta och vänta på att de ska hända något. Va sjutton, jag lever bara en gång. Come on!

Jag vill ut och resa, upptäcka världens alla hörn, se alla vackra platser som man drömmer om. Mora har man sett i 23 år nu och jag är ganska så less på det.

Alla andra gör ju det, så varför inte jag!?

Frågan är bara hur man ska lyckas spara ihop pengar, jag är inte den bästa på att göra det. Som min pappa sa, då väl lönen kommer är du verkligen kung för en dag. Det stämmer nog ganska så bra. Önskar bara man hade en fetare lön :/

Tur man har fler jobb nu, annars hade de blivit väldans knapert. Blev ju lovad och jobba heltid, men de ser ganska så mörkt ut på den fronten. På torsdag ska jag iaf på andra jobbet och fräscha upp hjärncellerna lite. Ska bli himla skoj faktiskt. :)

Vill bara sätta igång och göra om allt de som ska göras om här hemma. Vill att plattorna ska läggas nu så att man kan fixa i ordning uteplatsen riktigt. Har köpt så fina dynor till utemöblerna så vill få de på plats. Vill att min pappa ska få någon tid och ork över så att vi kan tapetsera om i sovrummet. Har köpt en nya tavla som kommer att passa så fint till de nya tapeterna och den kommande sängstommen som ja någon gång har tänkt att inhadla. Och sist men inte minst skruva upp den nya hayyhyllan. Men ja antar att allt kommer att dröja. Man är ju inte så duktig på att tapetsera och lägga plattor direkt. Tur man har en kunnig far säger jag bara! :)

Sängen som hägrar nu, orkar inte hålla ögonen öppna nå mer denna dag.


Härlig morgonridtur!

Trodde ja mer eller mindre skulle dö när kl ringde i morse, men upp kom jag. Satt i sadel nio och va såå vaclert väder. Att man inte kommer upp å gör de oftare..

Lär ställa mig i duschen nu, jobbet väntar klockan tolv.

Putts veck..

Då hade man ingen altan längre då. Men ja blev inte så besviken som ja hade färväntat mig, de blir nog bra ändå detta. Ska göra om lite, lägga lite plattor å fixa med lite blommor så ska nog detta blis å fint så. :)

Red hästen idag efter två dagars vila, och som jag ante mig. Hon var mega pigg. Linda& Pernilla gick med och Flippen såklart.

På lördag väntar parning för honoms del. Ska bli så spännade och se hur detta går.

Lär sova nu, stallet väntar åtta i morgon bitti.

natti natti..

Ny mobil?!

Någon som har nån idé om vad man ska ha för något. Det är ju som en djungel.

Den ja har nu kan ja skäna lite bättre behövande, eller bara kasta i väggen.

Jag behöver en tele där man kan nås på, inte bli bemött av telesvar, eller att man får höra att inte telen är på trotts att telen kan ligga inom synhåll och verkligen vara på. Den är mysko..

I morgon börjas de...

I morgon ska de börja plocka bort min altan. Jag som vill ha den kvar. :/ Å de snåla jäklarna vägrar lämna över den till mig.

Vi som skulle hinna med en grillfest innan den rök, men icke. Attans.

Jag och Linda ska minsann bygga en ny. eh. ha ha

Snacka om och ha koll..

Ja skulle ha jobbat ikväll, ensam för första gången.

Men så hade de ringt medans ja va ute med hunden och hade talat in ett meddelande. Du behöver inte jobba ikväll för vi har inte ens öppnat på måndagskvällarna ännu. Snacka om koll..

Rik blev jag väl inte av de, men kanske ändå skönt som jag känner mig. Slår vad om att deär denna jäkla mykoplasmaskit som kommit tillbaka. Om de är så, så lär man väl få vänta sig år å dar innan man är frisk igen :/

Måste ta och mocka in lite mat nu, magen skriker av tomhet!

Hon va så duktig!

image56

Här har ni Dalarnas andra bästa 3 - åring! 

Vi va iväg igår på tre års testet med Carrera igår och hon skötte sig mycket exemplasriskt. :) Så kan vi vara annat än stolta. I oktober blir de till att ner till Skåne och mäta krafterna med fler konkurenter.

Som nytt :)

Sängen är nybäddad och jag nyduschad. Kan de bli bättre..

Saknas dock ett å annat. haha

Ska sluta klaga..

Upptäckte en vagel i ögat och jag
klagar över att det gör ont.

Kollade nyss på outsiders. Så ja ska nog sluta yttra mig.

En tumör i ansiktet på 1,5 kg, kan inte va annat än obekvämt.

Vilken underbar morgon. eh!

Våra planer var först att gå upp till klockan åtta för att ut och gå en romenad, vilket även vi visste att de va lite överskattat för vi orkade aldrig gå upp. Var väl kanske ändå tur att vi låg kvar för ute spöregnade de och gör så även än. Hunden fick jag tvinga att gå ut, även han så hatar när de regnar. Man blir så lycklig, eller inte..

Skönt att vakna idag iaf och känna att man mår som en människa igen. Har dock lite ont här och där, men de är väl sviter som man får ta. ha ha. Aldrig mer som de brukar låta.

Slapp jobba igår helt och hållet, inte blev ja rik på det, men vet i fasen om ja hade pallat med att vara trevlig igår. Vi spelade Bingolotto istället eller i alla fall en början utav de för sedan somnade vi. Som att vi vann ngt då, inte ett öre. Taskigt! ha ha

Kanske man borde käka något, dock var det slut på det mesta så får väl se vad som finns att göras. 

               image22

                                                                      ** KÄRLEK **

Bläääää..

Man mår väl som man förtjänar idag, men skoj hade vi.

Inte alla dagar man är i Malung. Punka fick vi på vägen hem också å ja vela bara hem. Farbror blå kom med sina blåljus också när vi stod där mitt ute i ingenstans. Tur att han inte kollade onykterheten bland oss. :)

Skulle ha börjat jobbat klockan tre idag också, men Jenny ringde och sa att ja kanske inte behövdes. Jag hoppas verkligen för allt bara snurrar.

Vem är du?

Hitta denna så även jag vill väl veta vem som är här å snokar :) Dåligt med kommentarer må jag säga så kom igen. Vem är de som läser?

- Ålder
- Bor
- Varför du följer min blogg eller om det är första gången du kikar förbi kanske?

Skulle vara kul att se vart ni håller hus!  För alla som kikar förbi dagligen verkar inte lämna några spår efter sig! Ni får bli bättre på att kommentera helt enkelt! =)

Kom igen nu!

Är det så illa ?

Din vuxenpoäng är: 16.7


Din ålder borde vara 30.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Alla dessa måsten!

Tvätta måste vara ett utav de tråkigast sakerna man kan göra. Tar sådan tid, dessutom när de bara finns en tvättmaskin också :(

Har vart huslig idag må jag säga. Tvättat, diskat å vattnat mina uteblommor så de inte döör i värmen.

Har vart ledig igår och är så även idag. I morgon och fredag och hela helgen väntar de jobb. Dock jobb på dagen på lördagen, så kvällen är fri för ev kalas tror ja. :) Om de nu var denna helg, jag är så senil. ha ha

De ser ut som de ska bli regn, hoppas inte bara när vi ska rida. Man blir så blöt så.

Får se vad kvällen har att erbjuda. :)

A N N A

What Anna Means
A is for Abstract

N is for Neglected

N is for Naughty

A is for Adventurous

mitt godis tyckande!

image54image55

Pictures!

                            

kommer meera sen, de va så segt nu!                                                                                                       


                                                                              

Haft en mord trevlig helg!

Har haft det väldans trevligt med flickorna uppe i Sälen.

Vi har inte gjort något annat än supit, ätit maaaat och bara snackat maaassa gojja.  :)

Man kan väl inte annat än skratta åt varandra när vi umgås.

Hem kom vi igen och efter lite övervägande om eventuella alkoholintag borta hos kusinerna blev det såklart fest igen. Jag va inte alls sugen på att förtära men ändå lyckades spriten göra sitt.

Efter fyra dagars förtäring satt de sina spår så de blev en dag på soffan med kokakorven,  "Boog & roov" samt inte att förglömma, den såå eftertraktade McD maten. Ehe..

Kort kommer en annan dag då ja inte är såå himlans trötter..

Linda bor här några nätter. Så tråkigt och vara själv. :)

Godnatt på er!

RSS 2.0