Kung för en dag!

När man får lön är de roligt en stund, tills man inser att man shoppat alldeles för mycket. ha ha. Köpte ett par nya skidvantar idag och såklart var ju de dyraste skönast. Så vad blev de inte om dom. Hittade lite annat smått och gott också som ett par skit snygga kort byxor i en jeans modell hos Jenny på Vero. Du går in på egen risk var vad jag fick höra från henne, och det stämmer nog. ha ha.

Sen vart det ett par svarta pumps också, kommer bli skit snyggt till mina nya byxor. Sen vart de tråkiga utgifter på nya behåar också. Mina skönaste vardagsbehåar har såklart gått sönder, så de var väl inget annat än att införskaffa några nya. Dock var ena lite för liten så en storlek större lär de bli.

Vart en härlig ridtur med hästen och hunden som sprang med i solskent idag också. Hon var väldans pigg, men skötte sig bra ändå. Förvånad efter att ha stått två dar i rad. I morgon blir de till att gå upp i ottan och rida då jobb vankas hela dagen. Bra de så man får inte lite slantar. ha ha.

Dagen bara närmare sig och närmar sig. Är inte så nervös faktiskt. Känns som att antingen kommer det att gå jätte bra eller så dör jag. Hoppas på de förstnämnda. :P

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar någon gång. Trodde de skulla bli sista maskinen, men så har ja missat en hel del grejer. Less man blir, så de lär bli en till maskin. Suck.

Skänker en extra tanke till Linda en dag som denna.

Seee yaa!

Dag tre.

Blev kort tack gode gud. Jobbade bara mellan tolv och fyra, vilket var alldeles lagom. Var inte vid medvetande för fem öre för ja va så trött. ha ha.

Traskade hem till Pernilla och la mig i soffan å spela liote guitar hero istället. :) Sen bar de av ut till Wåmhus för pizza och världens dåligaste film, kommer inte ens ihåg vad den hette. Så dålig var den.

I morgon är ja ledig. Ska ta en lång sovmorgon och sen blir de en tur skidor och måste rida hästen. Damen har vilat två dagar nu så hon lär va mer vild än tam.

godnatt på er alla.

bara fem dagar kvar.. hjääälp.

Dag två .

Dödare än dödast när klockan ringde i morse, men upp å iväg kom ja. Hade väl inget annat val. Kommer till jobbet och får då höra att vi ska öppna halv istället för tolv. De var alltså till å sätta igång och racer städa på en halvtimme.
Dagen har trotts allt folk gått väldigt bra. Tänkte att de mer skulle vara kaos, men läget har vart under full kontroll. :) Drickspengar har det i alla fall ramlt in dessa två dagar. Sådant tycker man om :)

Stannade till utanför tältet för att vänta ut vännerna, och de blev en väntan. En visade sig ha åkt därifrån då ja äntligen fick tag på henne medans en annan var kvar. Så lite väntan till fick de bli, innan ja hittade på piff och puff och vi puttrade hemåt. Förstårs med ett stopp på hamburgeriet. Dock var dom slut så de fick bli en koka (läs grillad) haha

Nu är de tack och godnatt för min del. Fjorton timmar och högst 10 minuters rast är inte rimligt. Men så ligger de till i denna roliga brasch. Varför är jag i den?

I morgon väntar ytterligare en dag, dock fick jag kollegan till å öppna. En timmes till sömn. :)

Dag ett .

Klockan ringde i morse och de va inget annat än att masa sig upp och åka till hästen. Blev en väldans stress då ja kom på att min kära pappa fyller år idag (numera igår ) så fick lov å åka en extra sväng genom Mora, tack och lov hade de inte hunnit blivit så mkt trafik. Sen var de bara till å hem å slänga sig i duschen och fara iväg till jobbet.

Konstigt nog var de en väldigt lugn lunch. Kanske då folk mer var ute i skidspåren och stakade, men så kom då kvällen. Den var icke så värst lugn. Folk i varenda vrå och vi har sprungit som dårar. Jag har för de första inga fötter kvar och för att tala om ingen hjärna. Tur att de fanns lite ögongodis på plats så man stod ut. ha ha. Undrar  vem den jäkeln är. :P Det är ju inte första gången han är där vill säga. Tror ja dock fick ett namn på personen idag iaf. ha ha. Vet ju vart han jobbar i alla fall. haha.

Nej fy, de känns som jag blivit överkörd av en ångvält. Skulle behövt någon som knäckte till en lite just nu. Få tillbaka alla kroppsdelar på sin plats.

Kommer att vara död innan detta är klart. Nu återstår de bara två heldagar kvar sen en ledig dag innan de blir ytterligare två heldagar till. När ska jag hinna åka nå skidor tro? Ett som är säkert i alla fall är att jag kommer vara invalid efter loppet. Ändå stod ja å drömde om Tjejvasan i morgon. Va skoj de skulle vart å åka igen. ha ha. 

Nu är de då ett som är säkert att de blir sängen. Innan man ska upp snart igen. Klockan elva ska jag infinna mig på jobbet igen. Nämnde för bossen idag att jag säger upp mig och återkommer på måndag. Hon bara skrattade. 

Godnatt på er alla ! ♥ 


Borde jag veta vem du är ?

Stod inne på Intersport och kollade på nya skidvantar då de kommer fram en expedit och frågar om jag vill ja hjälp. Vilket jag i själva fallet inte vela ha, men sa att jag tittade lite bara och vips så var han igång för att försöka sälja på mig ett par.

Han frågade mig om ja åker mycket och bla bla. Berättar mtt livs historia i korta drag och säger att jag försöker ta upp min karriär igen. Han tittar på mig och säger att är detta pinsamt eller borde jag veta vem du är. ? ? ? Ha Ha Ha. Jo visst, jag är ju jätte känd, visste du inte det. Men har du utrustning och så då. Nä, jag tänkte åka spark hade jag god lust att svara. ha ha.Hoppade hästen idag och Susanna red ponnyn och skuttade några hinder. Gick riktigt bra sista vändan. Ska förhoppningsvis kanske kunna leda till ngt bra :)

Ska bänka mig i soffan nu med en macka. Magen kurrar.

bara att bita ihop

Blev en tur på 1,2 mil skidor nu på kvällkvisten med Susanna, vilket var såå härligt. Perfekt före och man känner att man orkar ligga på, lite i alla fall. ha ha.

Tänk så jag bott på de där skidorna förr i tiden, gnetat mil efter mil och tävlat i stort sett varje helg. Undra hur många hundra mil man åkt i sitt liv egentligen  Hade en storhets tid då ja va på topp och var fem sekunder från att vinna  Lilla Vasaloppet mot alla storfräsare på den tiden. Men som sagt, de va ynka fem sekunder som fattades.

Ska tänka på det då jag fredagen den 29:e troligtvis står på startlinjen för andra sträckan och ska försöka ta mig igenom dessa 2,4 mil för stafettlaget. vad har jag gett mig in på. ha ha. Men de ska gå.
Antalet läsare ökar. Men vilka är ni allihopa? :)


Denna ledig dag är slut och är väl inge annat än att hoppa i säng nu. Min sovmorgon i morse uteblev då vaktmästaren ringer på klockan åtta och ska komma in och kolla på avloppen jag ringt och klagat på. Men hallå. Klockan åtta, då sover jag. Fast somnade om en stund till. :)

Finns de ngt intresse ?

Jag har ett köksbord som jag köpte för ca 1 ½ år sedan på jysk till ingen nytta. Jag har tyvärr ingen bild då min kamera strejkat och man ser nada på displayen så är så himla svårt att se vad man får med och inte. Kan också tilläggas att det ligger nerpaketerat och fångas inte lättast på bild i sitt rätta jag. ha ha.

Det är i alla fall ett medelstort, mer kanske åt de mindre, men med fyra platser. Bordskivan är utav glas och repfri med tillhörande fyra stolar i gott skick. Bordet är knappt användat då jag nu har ett annat.

Mina vill ha begär

                       

                                       Kan bara inte bestäma vilken jag vill ha!? 

                                                       Och sist .             Detta med mina nya daor .

                                    

Vart är världen på väg ?

Resan mot Västerås börjar med att damen jag ska sitta brevid mig frågar om jag inte känner igen henne. Hjärnan letar förbrilt efter ett namn på ansiktet, men pinsamt så nej tyävrr. Det visar sig i alla fall att det är en gammal massör som jag och mamma brukade gåt ill förr i tiden. Väl framme möter Malin upp mig på stationen och vi traskar iväg till hennes jobb för att lämna min väska då lite shopping stod på schemat.

Väl där inne kommer det en man emot oss och Malin börjar med att presentera oss.

- Det här är Anna och det här är Mats.

Jag vet säger han. Anna Hedh och jag har tom hennes telefonnummer. Jag hade mina aningar om vem det var men jag vela inte yttra mig ifall det var en galen gissning.

Jag såg i alla fall hur Malins haka flög ner i marken och hon mer eller mindre stirrade på mig och undrade vad detta var? Det var alltså Mats som jag hade som min chef då jag hade min praktik i Stockholm på Tre remmare, världen är bra liten.

Åter till fredagens sysslor så vart de några fynd gjorda och vi begav oss hemåt och intog lite mat och vin för att sedan invänta två kompisar till Malin som skulle joina oss ut på krogen. Då vissa utav sällskapet inte var tjugofyra år fyllda vart de prat om vi alla skulle komma in på Blue moon, vilket vi så enkelt gjorde. Bra musik och en trevlig kväll som slutade med donken mat och syn utav lite bitchfights. Hemma i säng klockan fyra och jag vaknar klockan nio och kan verkligen inte sova en blund till. Dagen blev lugn, bestod endast utav en promenad då Malin fick lov att infinna sig på jobbet klockan fyra.

Jag själv dock slöade i soffan ytterligare några timmar innan det var dax för att piffa till sig inför kvällen och med den egenhädigt gjorda kartan försöka hitta in till stan och Club & Grill. Jag lyckades trotts mitt lokasinne, dock med ett telefonsamtal men inom kort var jag på plats, min plats för kvällen var stolen i Malins bar. Runt omkring min cirkulerade det män som kvinnor, dock inte gillandes utav det motsatta könet, det var ju gay kväll  som stod på tapeten. Inget illa menat mot homsexuella, dom får vara det om dom vill. Inget för mig ska ja dock pungtera. Malin stod för drinkarna och jag satt mest och lyssnade och skrattade lite för mig själv då folk tog sig an tonerna  i kareokemaskinen. Då jag plötsligt ger en blick åt höger och jag får se två karlar komma instigandes genom entrén iförda läderutstyrsel från topp till tå. Jag skulle nog vilja ha sett min egen min då. ha ha. Samtidigt så ger jag en blick utöver lokalen och jag möts utav två killar som står och grovhånglar precis bredvid mig. Jag vart så paff. ha ha. Det är inget man ser som vardagsmat i denna byhåla för skulle du göra de, blir du helt enkelt nersparkad. typ.

Söndagen spenderades ute på Ikea med shoppningsugna fingrar. Dock fick jag hålla igen en aning då jag antagligen inte skulle fått med mig allt jag skulle vilja ha ensam hem på bussen. Så de fick bli lite nya glas och koppar och lite annat smått och gott. Skiten jag nu har i skåpen åker ut, så otroligt fult. Vilket jag absolut inte har kunna tyckt då ja köpte skiten. Kvällen avslutades med en lasagne på Café Stugan där Malins vän Allan jobbar innan vi for hem och intog position soffan och två filmer. Morgonen kom alldeles för fort och klockan ringde sju, vi var mer eller mindre döda, men upp kom och iväg kom vi. Iväg till tåget som skulle återigen ta mig hem till denna tråkiga och numera en håla som av alldeles för sorgliga saker fått satt sitt spår på karten inför hela Svenska folket.
Dagen på jobbet, eller dessa tre ynka tre timmar på jobbet gick fort och då det var dax för färd hemåt kommer kocken och meddelar att mord i byn har skett. Man riktigt känner hur håret reser sig över hela kroppen. Stackars oskyldiga människa. Man har hört så mycket som sagts om vad som har hänt, men man vet inte vad som är sant ? Vågar man gå ut snart ? Tydligen så är någon person misstänkt och sitter inne för förhör. Men vad vet man?
Ett människoliv ska inte få ta slut på det viset och speciellet inte så tidigt. Varför gör man så ? Jag tycker det är helt ofattbart. Nästan så de skulle kunna vart hemma på ens tomt, inte långt ifrån.

Ska glädja mig med något annat nu som att plocka ur mina ikea kassar och framför allt se om gardinerna jag köpte vind för våg verkligen passar. Håll en tumme :P

Ta hand om varandra och visa er glädje för att ha varandra i ens liv lite offtare. En vacker dag kan det vara försent. R.I.P

På tiden ..

Segare än segast.

Har äntligen fixat den där jäkla hemförsäkringen. Jag som dragit på det. Eller okej, jag erkänner. JAG GLÖMMER STÄDIGT BORT DET!  Och så var det nästan gratis. 297 Kronor för ett helt år och massa saker fick man med.

Kanske kan lämna in min dumma kamera nu som gick sönder. ha ha.

Ja menar, är de brist på bilder här eller.! Typ ja ..

Weekend

Väskan är packad och väntar på avfärd. En natts sömn bara och lite sysslor i morgon så får jag sätta mig på tåget. :)

Haft väldiga disskutioner om dricksen på jobbet, men nu gissar jag att vi för sista gången ska vara eniga. Aldrig vart sådana problem som de vart nu. Pust .

Vart på hockey med brudarna och matchen var då lätt värd sina tio kronor. Biljetten fick vi gratis så festisen fick stå för utgifterna. Bar spelat för en gångs skull av grabbarna. Om de ändå kunde ske fler gånger.

Snart kommer Vasaloppsveckan. Undra om de kommer bli jobb dygnet runt, känns nästans å. vet ju hur förra året såg ut. Prat om den veckan ger mig genast minnen om vad jag fick höra idag om det stället jag då tillbringade min vasaloppsvecka på. Det är fasiken helt otroligt. Förstår att folket ännu till därifrån. Me like skvaller. :P

I morgon väntar de en långpromenad med vovven innan jag får duscha och pcka de sista och invänta privat skjutsen till tåget.

Återkommer på måndag då jag hittat hem igen.

PUSS

Hjärndöd ?

Vinprovningen på jobbet igår på jobbet var väldigt nyttig, men rödvin. Nej inget som faller mig i smaken. Hoppas att ja ska kunna banka in ett och annat om de iaf så man inte är helt lost när gästerna frågar.

Blev en lång dag på jobbet igår då vi var klarar med allt provande vart de återigen snack om denna dricks. Jag förstår inte varför de har blivit ett sådant stort problem. Träningen uteblev igår då klockan sprang iväg och jag hade inga kläder med mig, så fick gott åka hem. Men idag däremot vart de en step up pass, så härligt å röra på fläsket. :)

Har vart en ledig dag då ja skulle på läkarbesök, men känns som de tre timmar ja ändå skulle ha jobbat kommer jag nog överleva utan. Vart en lång promenad med vovven och sen lite lunch med Linda och en sväng i affärerna innan det var dax att bege sig upp i stallet för att möta Jenny och Ebba. Hon är för söt den ungen. Hon är som en fluga mot Dennis, men han är så snäll. Kommer bli min nya stalledräng de där en vacker dag = )

I helgen väntas de en tripp till Västerås. Som jag har längtat och nu passar de både med tid och pengar. Hur kan de nu komma sig? ha ha. Kommer nog bli sjukt roligt.
 
Har spenderat min kväll med att tvätta och kollat på Gynning.

Ska infinna mig i stallet i ottan så nu lär de sovas. ♥

Skidåkning..

Fan vad bra jag och Susanna är. Vi har åkt Skidor från Läde till Hemus idag, iofs inte världens längsta sträcka, men de räckte för våra otränade kroppar. Undra vad jag gett mig in på då ja satt mig själv som reserv i deras stafettlag. Hoppas jag inte måste åka, fast jag ändå skulle vilja. ha ha

Va ute och red en och en halv timme i morse, det var så härligt i de fina vädret. :) Hästen gjorde dock en tvärvändning på en femöring i galopp, så de var inte långt från att jag hade kunna legat på backen. ha ha. Men skicklig som man är.. hihi.

Nej, disken var det jag, inte sitta här.

Börjar jobba klockan sex, typiskt. Jag som vela va med på hoppträningen å gloo. men men. Man kan inte få allt här i livet. :(


Vem har dålig självdisiplin ?

jooo JAG!

Vad less jag blev nu, skrev ett långt jäkla inlägg och så kastas man ut.

Skiter i detta nu och återkommer en annan dag då jag kanske har humör för de.

Besviken

Jag känner mig så himla nere och seg i kroppen, önskar de kunde komma någon slags av energi som med en blixt från klar himmel. Hur nu de skulle kunna funka. :)

Träningen uteblev i går då Linda och Pernilla fick se han med stort H vi inte vill träna med för han är så kass. Sina tajts och oranga svettband fick han gott visa upp för dom andra, vi tog en lång promenad istället. Med nya förhoppningar om steppen idag och vi stiger in och får åter se honom med stort H. Jag vart genast på dåligt humör då ja hade sett fram emot å få stuttsa upp och ner på brädan, men det var väl bara till att le och se glad ut. ehh .

Appropå att le och se glad ut. Folk kan verkligen göra en galen på jobbet.  Självfallet inte dom jag jobbar med utan folk som kommer och ska käka. De står en STOR FET SKYLT utanför dörren med vad de finns för mat, och jag lovar den kan inte missas. Dom kommer in sätter sig och alla, vad finns det att äta. MAAAAHH. Blir man less eller blir man less. Vi har tre olka rum på restaurangen, vi brukar alltid stänga av en då de lugnar ner sig med folk genom att ställe en stol i vägen och man borde då fatta att man ska inte vara där inne. Folk mer eller mindre kliver rakt över stolen och sätter sig där inne iaf. Hur är man funtad ibland? Ilskan skriker inombords, men det är bara till att le och se glad ut. Hej! Vad vill du äta? Hmpf.

Jag önskar att jag verkligen kunde vara morgonpigg. Tänk va skönt de kunde vara å få vakna pigg och utvilad, jag är verkligen raka motsattsen. Jag är helt död när klockan ringer. Skulle behöva någon som verkligen drog upp mig ur sängen på morgonen. Tur jag är ledig på torsdag så man kan sooova. :P

Har beslutsångest om ja ska åka eller stanna hemma.. ha ha ha

Godnatt på er alla snoookare! :P


Ett år äldre ..

Tjugofyra år har gått och vad har jag gjort med mitt liv.. ? ha ha.

Hade en rolig kväll med vännerna igår. TACK!

Sängen nu, besiktning av bilen väntar i morgon och sen vart de jobb iaf. Skulle vart ledig,men men..

godnatt .


RSS 2.0