...


TÄVLING



Nu i vintermörkret & vinterrusket kan man behöva lite produkter för att se fräsch ut.
 
Tandblekningskit från Bergarelaxen.
Kroppspeeling och kroppsolja med Havtron från Rosenserien.
Solpuder, lipgloss, ansiktspeeling, fuktighetsmask samt fuktighetskräm med brun-utan-sol från Yves Rocher.
Nagellack nr 133 och 129, Myrraolja, Beautylack, Allroundlack, Nagel & nagelbandsrengöring, Nagelbandscreme, Lösnagelremover, Ögonbrynstrimmer, Frans - och ögonbrynsnäring samt Frans & ögonbrynsfärg från Depend.
Värde ca 2000kr.

Jag har aldrig vart med i någon tävling så någon gång lär väl vara den första. :) Så vi får väl se då om Catwalkqueen alias Maria lyckas få fram mig till en vinnare. ha ha

de blir aldrig som man tänkt sig..

Jag skulle bara åka till Helena och vända och hålla mig nykter, men så bra gick de. ha ha. Hade nästan glömt bort att de va inflyttningsfest men gav mig dit efter jobbet och där ramla jag och Linda in i hopp om att våra vänner väntade på oss, men vad möter oss om inte massa annat folk. Kvällen var trevlig och den slutade på Lilla och efter en onädligt massa åkande i en bil innan jag kom hem halv sex i morse typ. Min efterlängtade sovmorgon kunde börja men vem ringer inte klockan tio om chefen och frågar om jag kan jobba. Hmm, njae mitt tillstånd just då var nog inte de bästa för att sätta mig bakom ratten så de fik gott klara sig utan mig. Somnade om och vaknade två. gah.

Dansbandskampen gick såklart på våran teve för fulla muggar och vem vann om inte självaste Lars Krizters! :)

Sitter hemma hos Mamma och Pappa men ska bege mig hemåt nu, måste städa igen lite och diska och framförallt göra klart klapparna. Blir jobb dagarna innan sen beger jag mig till Älskling på Tisdag efter jobbet, sen är de ju Julafton.. Helt sjukt, känns som de nyss va de.

Satt och kolla igenom lite kort på deras dator från gamla goda tider. Oj Oj säger jag bara. Bland annat när jag och Madde tog en spontan kryssning bara sådär, galna fester och kort som helst bara skulle ha raderats. :)

Nä här blir inga saker gjorda, bara att ta sig i kragen och sätta igång!

Vart tog de här året vägen?

Att dagarna bara springer iväg det är en sak, men att åren också bara flyger iväg än en annan sak. Jag räknade ut idag att om fyrtiosju dagar fyller jag tjugofem år. Jo Hej Hej, vart tog alla dom åren vägen och vad har man gjort för vettigt med dom kan man undra?

Vad jag däremot vet är att jag har fått tillbringa mycket roliga stunder med mina underbara och käraste vänner. Jag är så otroligt glad för att jag har dom. Och egentligen har jag inget annat att tack än den gemensamma kurs jag och Linda gick tillsammans och därmed fick hennes galna vänner på köpet. :)  Jag har  även träffat på min andre hälft och vi har snart  fått sex månader tillsammans och jag hoppas att de blir många många till.

Något att också lägga på minnet är att min vackra hund har fått fyra otroligt fina och vackra avkommor som de går väldigt bra för i konkuransen bland andra hundar i utställningar. Vad som är mindre skoj med Flip är att han är inte frisk som en nötkärna. Något är galet och de är under utredning. Ibland önskar ja bara kunna veta allting själv för vissa verkar inte veta vad de håller på med. Återbesök på Måndag och jag hoppas verkligen att de kommit fram till något.

Sist men inte minst. Att jag äntligen fått ett fast jobb. Jag stormtrivs och sa de senast idag till mamma att har haft sådan tur som fått sådant bra jobb. Och jag må säga att de om något är jag rätt stolt över mig själv som alltid lyckas ordna de för mig!

Idag är de tisdag den 16:e december och jag har vart ledig från jobbet. Kom fram till att de är nog bättre att jobba ändå, man gör bara slut på så mycket pengar när man är ledig. ha ha. Köpte den perfekta toppen och boleron till min kjol som jag förut köpte på Stil. De vart så himla snyggt! Jenny och Sofia är så otroligt duktiga och trevliga när de väl ska handlas något. :)

Att jag dessutom är klar med alla julklapparna en vecka innan självaste dagen är något för mig alldeles nytt. Men så himla skönt att slippa springa i sista stund som man annars gjort. Nu blir de jobb de sista dagarna innan man får ledigt i fyra dagar.

Kvällen avslutades med en skidtur på en mil vilket va himla skönt.

Skulle bänka mig i soffan och kolla på Desperate Housewife, men vad efter jag var då, de slutade ju förra veckan. De blev istället Titanic som går i bakgrunden. Inte igår man såg den filmen heller.

Nu ska jag ta och krypa ner i min nya säng som ja äntligen fått hit. Bara allt är klart där inne kanske de kommer någon bild. :) Flip stormtrivs då i alla fall med att ha en egen sänghalva. ha ha.


              

De va den sovmorgonen de!

Att man aldrig ska kunna sova när man för en gångs skull får, men kroppen är väl så inrutad på att vakna i ottan så då blir de väl så. Åtta slog jag upp ögonen sen dess låg jag halv vaken fram till halv tio då hunden bestämde sig för att de va dax å gå ut i kylan. Kröp ner igen med datorn i knät, men ja lär ta och käka lite frukost nu för ska bege mig upp till hästarna snart. Jag och Sara ska ut och tolka. :)

Packar väskan och beger mig ner till Älskling sen. Hade planer för byte av säng även denna helg, men då ja varken har någon som kan hjälpa mig eller en släpvagn hemma så får ja väl lov att ge upp den tanken åter igen och få lov att vänta ytterligare någon dag. :S

De hade jag nästan glömt bort..



Nionde December betyder ju varje år att jag har Namnsdag. Grattis till mig :)

Livet är skört!

Det är nog inte så konstigt att man mår som man mår ibland. Den senaste tiden har jag bara jobbat och jobbat, visst jag klagar verkligen inte att jag fått ett jobb, men man vill göra någonting annat också. Jag stressar runt hela tiden tom när jag är ledig så stressar jag runt för att hinna med allt jag annars inte hinner med. Denna vecka är jag ledig fredag och lördag och har redan nu börjat fundera hur ja ska hinna med allting som jag måste göra.

Madrassen som jag väntat på som min bror ska ta med sig hem hit anländer på fredag och förhoppningsvis får jag ihop sängen inom en snar framtid, förhoppningsvis på fredag. Jag vill ju få allting klart, men de tar sin lilla tid. Som alltid vill jag ha de klart på stört, helst igår om de skulle funka. Jag önskar att dygnet hade tjugofyra timmar till, eller att ja hade en högra hand som gjorde allt åt mig som ja aldrig hinner..

Är så trött när man kommer hem ibland att man bara får lov att gråta en skvätt för att ens orka tänka. Man fuskar nå oändligt med maten för att ja orkar inte, bara en sån sak gör att man mår som man mår. I vanliga fall brukar man längta till julen, men jag bara längtar tills allt är över. Tills man får ett normalt liv igen.

Skänker min käre vän Linda en extra stor tanke och bamse Kram idag då hon förlorat sin käre farfar i natt. Livet är inte alltid rättvist, men tyvärr måste ju alla någon gång vandra den vägen. Vare sig man vill eller inte. Appropå en farfar så har jag en egen också som jag inte sett sedan jag inte vet när. Han blev sjuk här förut med hög feber bla. De är då man får ångest att man är sååå dålig på att hälsa på. Jag kommr bittert få ångra det den dagen de är försent. Han har vart ett stort stöd här i livet, bland annat med hjälp med alla min hästar jag haft. Han älskade att få sköta om dom. Nu är han bara ett paket..

För att övergå till något annat så kan jag meddela att de sett VARG idag i Vinäs. Hädan efter går min hund i koppel. Hjälp, ska jag ens våga gå ut. Skjut dom för fasen, ja vill inte ha dom på min gård. :S

Nu är de väl inge annat än att gå och lägga sig igen, tyckte nyss jag gjorde de.

Sweet Dreams!                                    

Talanglösa jag...

Jag och Susanna har vart ute och åka skidor, och de gick väl ungefär som jag hade tänkt mig, förutom att jag ramlade. ha ha. Tänk på den tiden när man tränade som mest och tävlade som mest. Då visste man vart man hade skidor och stavar, nu känner man sig mest som en nybörjare igen. ha ha. Nja kanske inte riktigt så illa, men man tappar de fort, speciellt balansen. Men nu jävlar ska de tränas och tränas, ja vill ju känna att man orkar åka lite när de väl är dax för Tjejvasan. :)

Vet nog en som kommer ha träningsvärk i morrn!

Kollar in Prison Break nu, men sen blir de sängen. Jobbet kallar i morrn.

Godnatt

På gott och ont!

Den här dagen har jag längtat efter länge, men den kom lika fort som den gick tror jag. Tänkte mig en lång sovmorgon i morse, men vaknade vid halv nio och va inte ett dugg utvilad, men kunde inte somna om så de va lika bra och gå upp. For upp till stallet och fick äntligen sniffa lite hästdoft igen. Man märker när man inte vart där på länge att man saknar de, lika mkt som man kan tröttna på de när man håller på som mest.

Jag och Dennis va ut på en mys runda mest och jag kan tänka mig att efter den korta turen lär man väl gott känna av de i morrn. Man tappar de rätt fort bara man lägger av. Min tanke var att efter stallet blev klart skulle jag hem och städa, vilket var ett måste. Men vart hamnade jag resten av dagen, jo nere på stan med Linda och Mamma. Där handlades de kläder hej vilt och jag som absolut inte skulle handla hittade den perfekta outfiten för juldan och dessutom en jätte fin kjol på STIL

Blev precis klar med städningen och klockan är mer eller mindre mitt i natten. Bra gjort av mig. Mamma och pappa kide förbi så hon hjälpte till med att stryka och greja. Vad har man inte mammor till. :) Snäll hon!

Skulle behövt någon dag till för att vila upp sig, för kommer de väl en ledig dag ska man hinna med allt annat som man annars inte hinner med. Men i morrn är de tillbaka till jobbet igen. Lika bra och jobba för då gör man i alla fall inte av med nå pengar. ha ha.

Förresten så tror ja att jag ja ni läste rätt, jag har fått bukt på detta med internetet som inte funkat. Men idag vart jag arg och tog datorn under armen och gick upp till Erik som ja delar internet med och börja klura på va de kunde vara för fel. De visade sig att ja hade fel nätkod, hmm heter de så. ha ha. Men de verkar ju funka nu i alla fall och vem är inte lyckligare än jag.

 Godnatt!

RSS 2.0