har inte gjort annat än..

JOBBAT i helgen. Hela jäkla fredag, lördag och söndag. Men man får väl se de från den sidan att man får en å en annan slant i alla fall. :)

Hade planerat ett tripp utanför kommungränsen igår, men de sket sig ganska så rejält då ja fick lov att stanna kvar på jobbet hela fem timmar till än planerat.

I morgon ska ja i alla fall ta mig en väl behövlig sovmorgon och ska inte göra något vettigt alls. Förutom att ta hand om mina djur. :)
 
Ja har så ont överallt. Mina fötter håller på och dö, för att inte tala om min nacke.

Snackade med en karl som brukade va in en del på mitt gamla jobb nu ikväll då han va in och tog en öl. Fick svar från honom om saker som man länge funderat över. Och så sant de va. Helt otroligt.

Vilken sjuk värld vi lever i, eller snarare dom. Inte konstigt att de va som de va, eller säkerligen snarare ännu är.  

tack för mig.


ingen ork

jag vet inte vad det är men känner mig helt orkeslös. så trött.

bara jobbar och jobbar och ja blir bara mer och mer less.

tyvärr sant.

vännerna är trotts allt en stor ljuspunkt i mitt liv. love you!


Du är drömmarna ja drömmer ibland!

Va till stallet på förmiddan och mockade och fixade, tog sedan en promenad med hunden i skogen. Gick på en väg som man brukar rida på och helt plötsligt så låg den en järnbit mitt på vägen som ja tänkte ja skulle sparka undan. Dumt om nån häst tarmpar på var min tanke. Men va fel ja hade. De va ingen järnbit, de va en ORM! ha ha. Flip märkte då ingenting utan sprang bara förbi, tur var väl de. Jag fick dock lov å stanna och titta lite på den. Inte ofta man ser en sådan ute i naturen, snarare har jag nog aldrig sett en om ja tänker efter. Känns mest som skogen kryllar utav ekorrar just nu.


Jag drömmer så himla mysko om nätterna. Undra vart man får allting ifrån ?

Har diskat och plockat igen här hemma nu, de va verkligen behövligt. Men då de är så tråkigt dras det alltid på. :/

Vovven ligger i sängen och sover, hade lätt kunna gått och lagt mig jag också. Känner mig inte alls i topp.

Lär ta och duscha nu innan de blir pannkakor hos mor å far innan jobbet kallar.

På återseende!

dagen har än så länge bestått av :

 - Försovning i morse..

 - Massa spring på jobbet

 - Ridning utav hästen

 -  Proemenad med Linda och Pernilla

Nu väntar :

- Maaaat. Magen skriker!

- Idol på teven


TELEFON

image65

Det blev en Samsung U600

Skönt å ha en fungerande telefon igen :)


jag lägger ner

Helgen har spenderats i Sandviken och utställning är vad som stod på schemat. Flippen skötte sig jätte bra och han gick strålande. Tyvärr tyckte inte domarna detsamma. Lördagens kretik var helt okej, men den domaren var nog inte mycket för svarta hundar och söndagens domare tyckte inte om honom alls och gav honom en tvåa! Jag blev helt chockad och trodde jag hörde fel. Blev lite sur, men mest besviken kanske. Hade hoppats på att de skulle gå så mycket bättre. I mina ögon är han i alla fall den vackraste som finns och det är de viktigaste, vare sig domarna tycker han har krokiga ben eller har för ljusa ögon. Nu ska han bara få va skogsmullehund. Ingen idé längre! 
                                   image64

Jobbade både lunch och kväll idag med ett brejk mitt på dagen för ridning utav hästen. Var huuur lungt som helst och vi stod mest och snackade gojja med Jocke. :)

RSS 2.0