Tiden läker sina sår.

Då jag tog en lite powernap mitt på dagen (okej, ja va jätte trött) så ringde de från jobbet och frågade om jag vela jobba på Systemet i Rättvik fredag och lördag. Jo men visst. Jag säger aldrig nej till jobb. Blundade några minuter till så ringer de igen och frågar om jag kan komma in och jobba för de drunknade i varor. Så jag slängde mig i duschen och iväg. Det är som man alltid säger. När man jobbar vill man vara ledig, när man är de vill man inget annat än jobba. ha ha.

I morgon väntas de lite introduktion i städning på företaget så jag ska infinna mig på jobbet 07:40, så jag ska med andra ord sova nu för min plan är att jag ska cykla till pappa och lämna av hunden för vidare färd mot jobb. Det betyder alltså att jag måste lämna huset senast 07:oo. Gah. Undra om ja lyckas!

Känner mig genast lite gladare  . . .


Tidiga mornar!

Gårdagen började jag med en cykeltur med hunden klockan sju på morgonen för att sedan cykla ner på stan och va med på ett möte på jobbet. Kände mig mest ganska så bortkommen och kändes mest som att jag inte hade så mycket att bidra med. Just kanske för att man inte vart där så länge och vad som kan förbättras känns svårt att veta så här i nuläget.

Kvällen bestod sedan som lika i måndags också utav buggkurs. Det är så himla roligt att dansa och desto mer nu när man fått lära sig lite. Jag, Linda och Pernilla kommer äga dansgolvet en vacker dag. Synd bara att de kan vara lote för mycket snack och ingen verkstad ibland, försvinner så himla mycket tid som man kunnat dansa bort istället. Och dessvärre finns de karlar med som knappt kan hålla tackten, jämfört med de yngra grabbsen som vet vad de gör :)

Ännu en tidig dag då klockan ringde sex i morse och vi skulle iväg med stona för koll för betäckning. Sen var det bara till att hem och traska med hunden och nu känns de som jag är sjukt trött i ögat. Ha ha. Jag är ingen morgon människa, okej!

FALUN

Denna helg har jag mer vistats i Falun än i mitt eget hem tror jag. I lördags efter folket slutat jobba med diverse ting styrde vi gula faran mot Falun och hem till Helena. Hin bjöd på en superb middag och intaget av alkoholen startade, dock var vi väldigt trögstartade.

image164

Helena skulle ha bartömning innan flytten hem till Mora, men vi insåg dagen efter att vi hade vart ganska så dåliga
på det. :)
image159 
Pernilla roade sig i alla fall med att underhålla oss andra. ha ha

Kvällen på Harrys var i alla fall helt okej, sjukt mycket folk. Bland urvalet så fanns det andra moringar som hittat utanför kommungränsen också. Dansade hela natten medans andra, tex Sara roade sig med att stå och kolla in Schlagern och jag säger bara det, vilket fiasko!

Hem vägen blev en promenad i det oändliga kändes de som, hade sjuuukt ont i fötterna och tur P gav oss ett skratt med egenhändig mustach.
 image160

Ganska så imponerad över att de där två hittade hem, men hem kom vi i alla fall och efter lite mat i magen kunde vi hoppa i säng.Vaknade och kändes som man nyss slagot ner skallen. Efter ännu lite mat och glass begav vi oss hemåt Mora igen. Tack kära vänner för en trevlig kväll!

     



Då det är Mors dag i dag så hoppade jag, mamma och pappa samt Faster och Tommy in i raggarbilen och styrde färden ut mot Sollerön och Jugen Jon för en middag. Gud så gott, men så mätt jag är nu. Usch, mår nästan illa.

                                              

                      En utav Pappas käraste ägodelar. Undraom jag finns med på listan ^^

Dax att sätta fart!

Blev en vända till Falun igår och jag stod för körandet, kanske inte alltid det roligaste, men ibland så får man väl stå ut. Kom hem halv fem i morse och i säng då för att vakna upp till att någon drar igång en gräsklippare halv tio. Jag vart måttligt glad då. Not!

Ska sätta lite fart nu då ja måste hinna med att packa och duscha innan vi drar till Helena i Falun. Dock blir de till att sova över där i natt. :) Jag HOOOOPPAS att Malin får till de så att hon kan komma. En stund kvar tills tåget går, så återstår och se.

Ha en trevlig kväll!


Effektiv förmiddag!

Alla sysslor gjorda så som att dammsuga bort ungefär ett ton sand efter min fyrbemte vän, kläderna är tvättade, disken diskad och jag är duschad och påklädd.

Dax att bege sig till Orsa för ett jobbpass!

I morgon är det besök hos Helena i Falun med tjejjorna. Skojigt!

Love.

Det roliga med att tvätta.

Att jag skulle ta mig till tvättstugan till prick klockan åtta visst jag väl att det var till att ta i, men halv nio infann jag mig där i alla fall, där efter har jag och Flip avverkat morgonpromenaden på en timme.







                             image157         

Bara massa krångel!

Hade jag kunna förväntat mig något annat än att de icke skulle gå vägen. Jag blir så himla less när det aldrog kan gå som man sjäv vill. Och ännu mer less blir jag på människor som kan vara så trångsynta och bara tänka på sig själva. Hade personen kanske kunna vart en anings hjälpsam hade man sluppit att sitta här med 45 jävla karensdagar och inte ETT öre i inkomst! Jag blir så jävla förbannad!

Har för mig jag har någon tid på AF också, men om det är något jag fått för mig eller inte lär jag kolla upp. Infinner jag mig inte där då så åker jag väl ut med huvudet före också...

Haft åtskilliga missade samtal från ett 08:a nummer och nu när jag för en gångs skull svarar så lägger personen på. Måste ju ha vart väldans viktigt i sådana fall.. 
 
Klockan börjar närma sig två och jag ska träffa Sara i stallet för en ridtur. Hoppas regnet kan hålla sig borta bara. 

Kvällen vill jag inte ens tänka på hur den kommer att sluta. Jag vet i alla fall att jag har ont i magen. :/  

Matbjudning!

                                  image156


                                         Linda som är kock idag! :)


Kommer att kännas bättre sen!

Vaknade upp till ännu en betydelse lös dag dock fanns det i alla fall en sol som trängde igenom och gav mig lite värme på min och Flippens morgon promenad. Gårdagens tacos fick sendan bli min frukost eller snarare lunch kanske. ^^

Sitter hemma hos Pernilla och tittar på medans hon sliter med att möblera om, dock dög de inte för herrn i huset fast vårt tycke var två mot en. Visade mig hur målning och tapetsering ska bli här hemma hos henne och man blir bra sugen på att fixa i ordning själv också, men tvivlar på att det är ngt man får betalt utan att behöva ta ur egen ficka, så jag avstår. Sen när man dessutom är sugen på att flytta är det planer jag får lägga ner på en gång. Trivs dock väldigt bra med lägenheten så man kanske kan få ta den med sig dit man flyttra. ha ha.

Vi har planer på att åka iväg till Falun redan på fredag jag och Pernilla för att kolla in RIX FM Festival. Kanske inte så mycket att hurra för, men säkerligen trevligare än att bara sitta hemma. Lördags kvällen ska ju ändå spenderas i Falun och hela gänget ska samlas hemma hos Helena och sedan märks det vart kvällen för oss. :) Hoppas på att Malin kan bearbeta sin chef så bra att även hon kan joina oss. Vore förträffligt.

Bara en massa struntprat om ingenting, men ja, det är ju så mitt liv ser ut för tillfället. Men jag är inte bitter jag looovar. :p


godnatt


Inte nu IGEN!

Ställde klockan för att ta mig till stallet i morse, vilket jag också gjorde. Men så när jag skulle ta in min häst så är ena benet som en telefonstolpe nu igen. Jag förstår inte. Vad lyckas den där hästen med? Jag ska banne mig börja spela tennis tror ja, bollar kan väl ändå inte göra illa sig?

Stannade till nere på Mora för tänkte ta en promenad med hunden där istället för på dessa tråkiga vägar här hemma. Går en bit så hör jag någon som ropar på mig och där kommer Sandya och vi tog oss en promenad runt Mora. Snackade lite allmän skit och smaskigheter om allt och inget. :)

Har sedan spenderat dagen med att handla med farmor och sitta i soffan hos mamma och pappa och kolla på teve. Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan käka tacos. :) mums.

På lördag blir det Falun och påhälsning av Helana. Synd bara att man är så jävla pank. Aldrig roligt och fara iväg på något att varenda krona borde sparas. Men inte är jag bitter. På något jäkla vis lyckas jag alltid överleva.

Hunden blänger på mig att vi borde gå ut , så har jag något val!


När hon fick veta hur det låg till kände hon sig helt överkörd


Tjej 1 ~20: Jag fick böter igår.
Tjej 2 ~20: Va? Varför då?
Tjej 1: Polisen hade nån sån där koll och jag hade inte körkortet på mig. Inte fan visste jag att man måste ha det på sig hela tiden när man kör.
Tjej 2: Men varför hade du inte körkortet med dig då?
Tjej 1: Jo, jag hade det med mig, men det låg ju bak i väskan så jag hade det inte på mig.


Rensa tankarna!

Proppade öronen med musik och gav mig ut på en springtur med hunden som sällskap. Himlans skönt!                 
          

                                image154

Ingen är den andre lik!

image152

Jag och Annso i stallet brukar alltid urarta med enbart urdålig humor. Men det bjuder vi på.

Dagen har väl inte vart allt för aktiv kanske. Jag och M satt oss i bilen och begav oss ner på stan för att joina de andra och där har vi vart fast resten av dagen. Kollade in Lindas nya lya som även vi kommer hyra in våra små arslen i när vi inte har någon lust att ta oss hem.

Efter en snabb visit i stallet så var jag och hämtade min finaste vän hemma hos mamma och pappa.
image153

Grannen drog ut mig på en sightsing på byns gator och vi hann med att både leta gravplats på kyrkogården till att kolla på alla stackars träd som fått offrat sig för denna jäkla snö innan det blev en korv på statoil och hem i säng.

Jag både väntar men är även livrädd. Jag tycker inte alls om sånt här! Varför ska jag alltid sätta mig själv i sådana dumma situationer och veta att jag måste ta mig ur det på något jäkla vis..

Om livet vore en dans på rosor ?

Om jag ändå kunde bestämma mig för vad jag vill här i livet, allt känns bara så himla icke prima just nu. Jag har ju haft min tankar hit och dit, men det känns som jag inte blir klokare av någonting. Att ljuga för mig själv kommer inte lösa några funderingar i alla fall och det är väl bäst att ta tag i saken innan det vore för sent.


Det känns faktiskt som jag skulle kunna sätta mig ner och gråta en skvätt för att kanske få det att kännas lite lättare, men jag ska stå emot.


Vädret gör ju inte en så mycket gladare heller, fick en smärre chock när man tittade ut i morse och gräsmattan var mer eller mindre täckt utav snö. Vart tog sommaren vägen liksom då vi för en vecka sedan bara satt ute på mig uteplats och svettades i shorts och linne och nu, mössa och vantar?




image149


Stackars själar som har sin Bal idag också, jag med tjock tröja och jacka frös halvt ihjäl och där kommer de avklätt, men ack så fina i små klänningar. Vi gav upp då vi sett dom vi skulle och begav oss hemåt dyblöta och genomfrusna.   

 image148

 

Återstår och se om jag och Susanna tar oss iväg på tävlingarna i Falun i morgon, hade vart skoj och sett, men om detta väder ska fortsätta så vet i sjutton. :/


Ska ta och äta min underbart trevliga lördagsmiddag nu, makaroner och korv. Suck.


Finns alltid ett hopp!

Fick just en sådan önskan att man hade bott någon annanstans, nånstans där det finns någonting att göra om dagarna. Som att bara gå igenom stadens affärer och det tar mer än 10 minuter så är man klar. Eller varför inte kunna sitta på på ett fik längre än till sju, eller känna att de finns restauranger som man känner att man kan tänka sig att besöka. Finns inget av alternativen här ju, tragiskt men sant. :/

Denna dag började med att jag fick ringa och väcka Sara som hade försovit sig och sedan också lyckades låsa sig ute på kuppen. Vi tog i alla fall en snabb med desto mer intensiv ridtur med hästarna, och min häst som ibland inte riktigt har allt på det klara med hur man sköter sig lyckades göra så att min kära rygg knäcktes till och jag måste minst ha blivit fem centimeter kortare. ha ha. Susanna gav en sådan klockren kommentar förut gällande Jolly då jag nämnde att jag kan känna av mina knän ibland när jag rider. "Att rida den där hästen måste vara som att åka puckelpist" Känns som att jag nästan skulle kunna hålla med. ha ha.

Sitter hemma hos mamma just nu och gör inget vettigt. Det var så tråkigt och sitta hemma själv bara. Jag och Flippen är hundvakt åt kogo idag och han är lycklig över att få en kompis. Vart fullt race när vi kom hem, runt å runt i lägenheten. Tråkigt väder är det ute också så inte är det någon hitt att va ute å busa heller. Vi har avverkat en promenad i alla fall. Just nu ligger det mer eller mindre utslagna på golvet.

Ikväll väntas det bio med vänner och M. Lääängesedan jag va på bio, knappt att jag minns när. Blir skoj! Vi ska i alla fall kolla in filmen 21. Får väl se om det är något att se. :)

Mooooooorr

Kan man bli annat än butter när man skrivit ett långt inlägg så försvinner allt inom ens åsyn. Då tappar man lusten lite faktiskt att ens tänka tanken att försöka sig på något nytt.

Jag har inte gjort så mycket vettigt idag, det är väl ungefär som alla andra dagar.

Började dagen med en ridtur med Jessica för att sedan bege mig upp till lassarettet för att irra runt där och inse att inte ens på ett sådant ställe har man lokalsinne. ha ha. Väl där insåg man att besöket var ganska så onödigt och gav mig inget nytt som jag inte redan visste, för att inte tala om hur länge jag fått vänta för besöket och sendan ger det inte ett njota. suck.

Bjöd i alla fall in mig själv på middag hos mamma och pappa och det är tur man har snälla föräldrar som vill mata sin stackars dotter. :p

Kvällens aktivitet har vart tupperware party hos Lindas moster och det såg ut ungefär lika som det gjorde för alla dessa år sedan min mamma hade sådana partyn. Kanske tillkommit någon lite extra flaschig burk nu bara. :)

Nu blir det tack och godnatt. Stallet ska vara färigt och klart 10:oo i morgon bitti.

Kärlek.


Ett till jobb!

Mina planer var för dagen att ha sovmorgon, vilket gick sisådär. Vaknade klockan åtta utav att grannen har maraton race i trappuppgången, lyckades somna om och halvsova en stund till iaf..

Jag och hunden skulle ut på promenad och den tog pss ungefär 100 meter upp till Lena där vi blev sittandes en timme och snacka massa. Fick bland annat höra om hennes bröllop, vilket lär huur mysigt som helst. :) Efter en timme så tog vi oss i alla fall där ifrån och ut på vår promenad för att sedan hem och äta mat hos mamma.

Fick besked idag om att jag fått ett till jobb, de känns skönt så man vet att några kronor mer ramlar in. Det är ju visserligen på sommaren, man vill vara ledig. Men vad ska man göra.. suck. 

Ska ta och bege mig upp till hästen och ut och rida, såå tråkigt och jämt rida själv bara. Lessnat för år och dar sedan på de. :/


Någon som är sugen på att rida en ponny vi har i stallet? Hojta till i sådana fall. :)

En fin bit!


Återstår och se om det håller i sig?

Jag har äntligen lärt mig hur man lägger in musik på telefonen samt lägger in korten. Jag är så oteknisk, tur snälla Björn ställer upp och hjälper när man själv mest bara svär för att ingenting fungerar. ha ha.

Mitt internet funkar klockrent nu också, då troligtvis felet kan ha vart att de hoppat in på en annan uppkoppling som inte funkar så bra gentemot denjag egentligen ska vart inne på. Så numera kanske man slipper åka in och ut som en jojo.

Helgen är paserad, visserligen har väl jag nästan helg jämt, men som sagt den kom och nästan på en gång gick. jobbade på dagen igår och jag tycker att det var rätt lugnt jämfört vad jag hade förväntat mig, men timmarna passerade i alla fall och jag begav mig hemåt för att senare bege mig bort till kusinen som konfirmerat sig och inta lite smörgåstårta för att sedan bege mig hemåt för att grilla med brudarna. Min mage var redan rätt mätt men jag pickade i mig lite grann bara för smakens skull, satt sedan ute och myste i solen och drack vin. Så härligt.

Kollade sedan in Körslaget och fixade iordning oss för att sedan spattsera , eller snarare vi åkte bil de tjugo metrarna för att slå oss ner och snacka massa gojja med folket hos Anderas och lyssna på när han drog av några visor och vi gastade med i en hög och fin stämma. Vi begav oss senare ner på Lilla och shakade loss på dansgolvet och inse åter en gång att Mora uteliv är förfärligt tråkigt. Väl hemma igen blev det ett stopp hos Puffen där lite mat intogs och vi bestämde oss för att gå hem till mig och dra av några singstars låtar. Att alkohol gö en klok har man väl länge insett, även så denna gång. För vi kommer på den briljanta idén att göra kullerbyttor över hela ängen. Väl sagt och gjort när vi kommit fram till slutet inser jag att jag tappat telefonen och det var inte annat än att leta, men visst hitta vi den. Sämre var det med örhänget som ligger kvar där ute någonstans, rädd och övergivet.

Jag och Pernilla drog av en Eye of the tiger innan vi gav upp och gick ut och spelade kubb. Jag och Linda mot Pernilla, Joakim och L-G och gissa vilka som vann. Jo just de, Jag och Linda är king! Denna kväll av slutades med filmen Madagaskar för att i ottan gå och lägga sig och vakna upp ungefär fyra timmar senare och känna sig vääldigt utvilad, eller inte.

Dagens bravader har inte vart många. Setat på en stol ute, legat i soffan, kollat in när CANS äntrade scenen och ridit hästen.

Dom få krafter jag haft för dagen är slut och gått på övertid. Jag ska lägga mig och sova nu för att måsta kliva upp i ottan i morgon och ta hand om hästen innan jag ska jobba på 11:30 - 18:00 på Duka med Linda, och troo hur mycket vettigt vi kommer att göra. ha ha.

Bara för att jag fått in lite kort nu då så lär ja väl kasta upp någon.. :) image146

                                                                                                      Jolly Robin **

Små och stora frågetecken ?

Dagen började med en ridtur i det härliga vädret och jag hade såklart en tröja på mig för mycket så jag mer eller mindre höll på att smälta bort. Hästen var stundtals fin men å andra sidan helt odräglig. Det spelar ingen roll hur mycket man än rider den där hästen eller angagerar hjärnan så är hon ett extremt stort energi knippe.

Resten av dagen har spenderats i bilen och färd till Borlänge där vi har vart hos "tandläkaren" med unghästen för att också hinna med att äta onyttigheter på Burger King och där springa på en gammal klasskompis som hunnit med att klämma ut unge nummero två. Känns som i stort sett alla de jag gick gymnasiet med förutom vissa undantag (bla då jag själv) hunnit med att antingen gifta sig eller skaffa barn. Efter lite snack om att gammla klassen borde ta en återträff så begav vi oss tillbaka för att efter lite mutor och svordommar få in hästen igen för att ratta hemåt Mora igen.

Solen har skinit hela dagen och trotts de få soltimmar jag fått på min min hy känns de som den fått lite färg iaf. Kanske var i morse när jag chisade (stavning?) mot solen medans jag red.

I morgon väntas det jobb och det känns på något vis som det kommer att vara mycket folk. Solen skiner för fulla muggar och grillarna ska tändas och vad behövs inte då om lite alkoholhaltiga drycker. Återstår och se vad dagen har att ge. Efter det blir det till att mumsa smörgåstårta borta hos kusinen som konfirmerat sig sedan kommer brudarna hit och vi ska inviga grillen för året. Skurade ju utemöblerna igår så så är det väl inte annat än dax!

Sitter och inväntar min godispåse som ska anlända, sen blir det soffan. Sjuk trött!

Livet är alldeles för kort för att gå och grubbla. Men varför gör jag det?

Mitt största frågetecken just nu är hur jag ska finna mitt liv till hösten. Vad ska jag göra?

känner mig lite såhär just nu ..

image145

                                                         vet nog vad det beror på också, tror jag ..

Barnasinnet finns kvar!

När man inser att man inte har något internet börjar man inse att man kanske ändå är lite beroende utav de. Hur klarade man sig på den tiden man inte hade något..

Sedan sist: Sjukdomstiden blev kortvarig och det tackar jag verkligen för, febern gav sig efter redan någon dag och även förkylningen visste sitt rätta jag och försvann. Skönt det då man inte orkar vistas med folk  på jobbet och man både ska försöka vara trevlig och känna att nosen bara rinner. Känner att man börjar komma in mer och mer och man känner sig inte allt för bortkommen numera. Har bara fått höra goda lovord så det känns verkligen jätte roligt.

Jag måste nästan fundera på vad jag har gjort som kan vara värt att poängtera och inte. Vissa saker behövs ju inte nämnas. ha ha.

Har avverkat två marknader och köpt dessa årliga strumpor och även så en dubbel ranson utav dom och för att inte tala om marknadsgodiset som man tröttnat på efter två tuggor och inser att man bara kastat pengarna i sjön. 

I Lördags höll jag mig ifrån festandet för att istället sätta mig bakom ratten och köra runt på kusin, fredrik med respektive samt mina följeslagare Nettie och Pernilla. Och kan det annat än bli galenskaper när vi är ute på upptåg. Innan kvällen var slut hann vi med ett besök i Rättvik, ett på Lillas parkering, donken samt hemma hos Joakim där vi lirade lite guitar hero till halv fem på morgonen och ögonen börja ge vika. En springtur hem med fåglarna kvittrandes i öronen och solen på väg upp var det vara till att krypa ner och sova några härliga timmar för att vakna upp och känna sig som en zombie...

Och då NU: Jag kan knappt minnas vad jag gjort så som sagt fanns de inte så mycket att heller printa ner. Dag två denna vecka och vi har som vi så sagt så många gånger tränat på men nu så även hållt vad vi sagt. Igår var vi och körde ett styrkepass och sprang sedan en vända efter det, för att idag vakna upp och tro att man skulle ha världens träningsvärk, men jag klarade mig ifrån det. Dagens motion har bestått utav en promenad från stan upp till stallet (Östnor) och mocka till hästen för att åter vända och gå tillbaka. För att även springa en vända nu på kvällen och få tillbaka barnasinnet och leka av oss lite i lekaparken här utanför. Jag trodde det hade försvunnit, men det satt som klistrat i ryggmärgen. :)

SENARE: Återstår vad kommande dagar har att erbjuda. Träffa M finns i alla fall med i mina planer, sen snackas det om att grilla med brudarna på lördag och HEEEJJJA allt vad vi bara kan på TEAM CANS  för att sedan se vart kvällen leder oss. Ska i alla fall jobba på lördag igen, återstår och se om jag överlevt det först.

Dagens önskan: En FEEEEET plånbok. Tappar humöret av att bara tänka på framtiden.

I'm alivie!

Mitt internet har vart tvärdött i evigheter. Men nu lever de igen.

Återkommer senare och berättar ngt mer spännande. :)

RSS 2.0