Vilken virrpanna till jag!

Va så himla trött i morse så jag orkade aldrig gå upp ur sängen, men tillslut fick jag väl lov. Va in till Jenny på Stil och visade upp en tröja som hade släppt i en söm så de va ett stort hål i armen helt plötsligt och hade inte ens användt tröjan mer än någon timme, tråkigt. Kom dock på att den måste gått sönder för jag har så stora biceps.. hahaha.

Hästen fick vila idag så svängde upp och bäddade rent till henne bara.

Timmarna på jobbet gick fort och fick fingrarna ur och fixade till Tavelrummet så nu är de fint där inne också.

När klockan väl slog 18:oo och jag fick sluta åkte jag ut till Vinäs och tiggde åt mig mat, hade noll lust att laga nå mat. Kvällen har avslutats med träning - Body Combat som började halv åtta, trodde jag ja. Jag kom dit fem i halv och hör hur de spelar den musiken som vi kör till och tänkte väl inte med på de men sen när ja gick förbi och kollade in körde dom ju där inne för fullt. Hade ju helt glömt bort att passet börjar ju kvart över sju! Men ja smög in och hängde på.

I morgon är de farmors födelesedag så vi ska dit hela släkten och äta mat. Gäller och passa på, man vet aldrig hur länge man får ha dom kvar i livet! ♥

Att lyssna på mina ord!

Idag blev det longering med mamma mu och det är lika förvånande varje gång hur hon kan vända från att vara stressad till att arbeta på riktigt bra utan ryttare. Vänster varv har vi fortfarande en hel del att jobba på men bara att prata med henne hjälper så mycket, då lyssnar hon. Önskar att de va samma när man satt på henne. De är ju väldig skillnad mot vad de vart, kanske så att hon blivit ett år klokare. haha.

Fick förfrågan att vara med på dressyrträning, men njaa riktigt så bra form är vi inte. :)

Idag är de måndag och jag är äntligen klar med all omflyttning av vår avdelning med blommor och lyktor. Ni väntar vi bara på att massa nytt roligt ska komma till butiken. Tycker de är så himla skoj detta med att dekorera och bygga om på nytt. En liten utmaning att få till det så att ögat ska bli nöjt.

Jag och en Kollega började prata om detta med invandrare och vad de gör i vårt samhälle. Jag hade en kund som va svensk och hon hade en hel hög med Somalier med sig och vad de sysslade med var inget annat än inhandling av grejer till deras nya svenska lägenhet betalda av inget mindre än
våra skattepengar!

De där om något gör mig så jävla förbannad. I dagsläget så får inflyttade invandrare ungefär 12500:- i månaden I BIDRAG för att lära sig att prata svenska och de finns de blocken som VILL HÖJA de satans bidraget till 25.000:- för att lära sig språket. Visst man ska ta seden dit man kommer sägs de. Men här sliter svenska folket dagligen med sina jobb och tjänar kanske inte ens hälften utav de där pengarna.

Jag är absolut inte rasist, men jag tycker att man kanske borde ta och hjälpa våra egna drabbade här i vårt eget hemland först och främst!

Hon har sina stunder!

Har projekt bygga om på jobbet som gäller för stunden och allt tar så mycket längre tid än vad man tror, jämt. Tänk om man kunnat knäppt med fingrarna så hade sakerna hoppat till sin nya plats. Bara att ta tag i det i morgon igen.

Blev stallet direkt där efter och ett pass med damen inne i ridhuset. Blev mycket galoppjobb över bommar och hon gick som en klocka. Lugn, balanserad och jag kunde korta och länga utan större problem. Nästan så man tror att det måste vara något fel på henne bara för att hon är lugn, men kanske blir klokare med åren. haha.

Kvällen har spenderats i Orsa och kollat på Tusse träning. Men OM man blir nå sugen på att träna själv då. Ibland önskar jag att jag ägde pengar i högar (eller att det var jag som vann de där 134 miljonerna) så ja kunna köpt en egen häst och haft tillgång till att kunna träna och tävla. Men som de ser ut idag har jag inga pengar för sådant. Man ska ju inte bara ha en häst utan också en transport och bil för att kunna ta sig någonstas. Jag får gifta mig rikt helt enkelt. Vart hittar man en rik karl??

I morgon är de fredag och min tanke är att åka till stallet tidigt då ja tänkte träna efter jobbet, men som de är nu är de satans så kallt. Får se va tempen visar i morrn bitti. Iofs måste ja ju till stallet hur de än ser ut. Men alltid skönare att ligga fem inuter extra i sängen än att behöva gå ut.. haha.

Time to sleeeeep nu. !


Att se sig själv i spegeln!

Nytt år och nya möjligheter sägs de va? Jag ska i alla fall ge mig f a n på att min kropp ska förändras. Vi är ett gäng på jobbet som ingått i Biggest Looser Dollarstore och bara poängen i det är att kunna ge fan i att stoppa i sig massa skit som oftast händer på jobbet och vi är fler som ska kunna hjälpas åt att stå emot. För de är på jobbet allt skit åker ner genom min mun, allt finns så mycket mer lättillgängligt på de stället. Vi har fram till den 31 maj på oss att uppnå målen, vilket mitt är att gå ner i vikt. Det är inte många men för många för att få nif att känna mig obekväm med i kropp.

Längesedan ja skrivit här nu och jag känner väl att egentligen så har jag väl inte så mycket spännande att berätta nu heller, men tänkte ge ett litet livstecken från mig.

Idag är de tisdag och jag har haft en ledig dag, en dag som ja tänkte skulle spenderas med att städa, men så blev inte fallet. Gick en vända på stan med Linda och hittade massa fint tills på lördag då vi ska på försenat 1 års kalas för Selma. Var även in på Underverkat och kollade ut en ny Sportbh som ja köpte. Fick presentkort av bror i julklapp så de va inte så många kronor som behövdes läggas till. :)

Både min dator och min telefon har egtt upp hoppet om livet. Telefonen är inlämnad för andra gången på ca 2 månader då den inte går att ladda och datorns hårddisk har nog gått sönder. De går bra nu!

I morgon är de jobb 11-18 och innan dess ska hästen ridas och ja hoppas ja hinner med ett pass på gymmet också för efter jobbet blir det hockey med faster. Trevligt!


RSS 2.0