finns inga andra ord...

ÄN DESSA JUST NU!


Återkommer när ja finner någon lust för detta igen!


Ibland rinner bägaren över!

Jag är så trött så trött hela tiden, ja hade kunna döda för att få lite ledighet. Är man väl ledig en dag så är man så stressad över att hinna med allting som man annars inte hinner med så man blir ändå inte utvilad. En tre veckors solsemester. Jo jag tackar ja!

Vädret ute gör ju inte saken bättre heller, kan de vara så svårt att bara vräka ner lite snö?

Tio dagar kvar till jul och jag har inte den minsta lilla julstämning inom mig. Jag är faktiskt mest less på allting, speciellt när man hållt på med dessa jäkla tomtar sen i september i butiken.

Sedan dessa julklappar, vi säger varenda jäkla år att nu ska vi sluta med detta, men likförbenat så blir det inte så. Har två klara, återstår tre och lite komplitering. Tanken är att åka till Borlänge på lördag och inhandla dessa men då sällskapet gått och blivit sjuk återstår det att se hur de blir.

Har inte tränat på flera dagar då ja känner av halsen emellanåt och de är lite snuvigt i näsan. Ja känner direkt då ja inte fått träna, så baciller försvinn tack!


nionde december tvåtusenelva

Idag är det min dag - Anna dagen!


Har vart ute på en härlig morgonridtur med en galet pigg häst. Tror hon tyckte om snön lika mycket som matte, fast mera vill vi ha.

Idag är det jobb 12-19:30 sen ska soffan intas med Linda och kolla Idolfinalen.

Lasse Stefanz på parken ikväll. Hade vart kul och gå dit och dansa lite. Fast här i Mora super ju folk bara så känns inte som de är så mycket till dansfolk ute. Satans till diirt va de och gå in också, tror de kosta närmare 270:- in. Dom moneysen behövs till annat just nu.


Ombytta rutiner

I morgon är det redan fredag igen och vi närmar oss julen med stormsteg. Själv har ja väl redan tröttnat på allt vad tomtar heter då man sett dom sen i september i butiken. Men vare sig vi säger de eller inte varenda jäkla år att vi inte ska köpa nå julklappar så blir det likförbenat så. Ja hade mer än gärna bara vela legat på en varm strand istället med en paraplydrink i handen.

Dagen på jobbet sprang iväg, alldeles för fort. Har haft projekt bygga om och som man alltid tänker ska de gå ganska så fort, men vips så var hela dagen borta. Men fint vart det iaf.

Åkte hem efter jobbet och käkade och tog rätt på tvätt och disk. Kändes konstigt att inte åka direkt till stallet efter jobbet när man slutar tidigt, men skänt ibland och göra annat emellan.

Skulle följt med Veronica upp till Orsa och kollat Tusse träning idag men de hade blivit inställt så hon kom ut till Riset och hoppade lite istället. Jolly va överlycklig kändes de som att få hoppa lite. Hon va riktigt laddad. Vi har inte hoppat seriöst sen i somras då de inte vela sig riktigt till slut, har bara hoppat nått enstaka småhinder som stått uppe i ridhuset. Nu för tiden får de bli och hoppa ibland för skojs skull bara. :)

Ny vecka och nya tag!

Skulle ha börjat 13:oo idag egentligen, de gör man jämt när man jobbat hela helgen dvs fredag stängning och både lördag och söndag. Men så ha de vart sjukdom i personalen så en vikarie fick lov att tas in så hon fick ta min tid och jag gick in till 7:oo i morse. Höll fasen på att smälla av när klockan ringde, men vad gör de, upp fick jag väl lov att pallra mig.

Har vart full rulle hela dagen på jobbet, har slaktat massor av pall och min önskan om de nu finns nån däruppe,
snälla skicka inte några fler pall just nu de närmsta dagarna. Tack! :)

I morgon är jag ledig och jag ska ha en sovmorgon.

Stallet fixade jag efter jobbet direkt. Släppte henne i ridhuset så hon fick värma upp den vägen själv och hon va galen. haha. Sparka och for runt, sen fick ja knappt fånga in henne igen. haha. Sen skötte sig iaf bra när ja longerade henne, lite väl taggad kanske efter en vilodag i lördags och en skrittvända i går morse. Lite snö nu skulle ja inte tacka nej till så de går att rida riktigt ute igen.

Bjöd in mig själv på middag hos mamma idag. Och vad ser ja inte när ja kommer om inte en äppelpaj som är så jäkla god, självklart kunde ja inte stå emot, vilket ja önskar att ja kunnat. Trodde ja skulle spy under träningen när vi låg på mage och kämpade. Fyy faaaen.

Okej, vad har vi då lärt oss av detta. (Som ja egentligen vet många många gånger om)

Ät inte så nära inpå träningen, punkt slut!


Då var det fredag igen då!

Mer levande än död vaknade jag till liv vid halv sju i morse när Emmy gick upp, men jag somnade ganska så fort om igen. Gick upp fem minuter innan vi bestämt att åka till stallet. Jag Longerade Jolly medans Emmy red Dennis. Hon gick bra vilket hon brukar göra vid longeringen, hon är dock bättre i höger än vänster varv, vilket hon alltid vart men det är något ja försöker träna mer på.

Idag väntar de jobb igen, känner mig faktiskt rätt pepp för att åka dit nu. Ja hoppas att de inte kommit massor med mer varor dessa dagar jag vart borta utan att de istället försvunnit mer. :)

Emmy och Hanna stannar tills i morgon bitti så ikväll har vi bestämt middag på Strand, kan bli trevligt.

Min tankar just nu är att jag är på gymmet men kroppen liksom orkar bara inte ta sig dit. Mest känner ögonen för att sova lite till, har sovit väldigt dåligt i natt vaknat från och till flera gånger.

Kanske skulle tagit en promenad, solen skiner ju och allt!


du får mig att må bra!

En ledig Torsdag!Klockan behövde inte ens ringa i morse för att ja skulle behöva vakna, de hade redan Emmy gjort för jag vaknade utav att hon satt och käkade frukost. Pallrade mig upp jag och 8:2o en ledig dag tom, men vi hade bestämt att vi skulle vara i stallet vid Nio.

Red en vända i skogen och hon skötte sig jätte bra. Peppar peppar så va hon väldigt lugn och fin
(kan vara en endagsföreteelse, men kan ju hoppas någon 5 öring ramlat ner.) Då de blev en längre runda igår bortöver Bonäs höll vi oss idag på hemmaplan med lite klättring. Dennis har skött sig exemplariskt och har vart överklycklig att få komma ut på två rejäla rundor, frågan är om han kommer vara lika nöjd i morgon då han kommer få plågas i ridhuset. haha. Ja ska longera Jolly och Emmy ska rida Dennis.

Efter vi var klara i stallet åkte vid mot Orsa för operation finna Bondgård. Ja trodde ja visste vilken det var så vi åkte dit, men de visade sig vara helt fel, vi var tom på fel sida om Orsasjön. Så vi begav oss mot Hansjö där pappa hade frågat runt på jobbet vart de kunde tänkas vara och vi fick en vägbeskrivning, som återigen var fel. Men väl där fick vi ännu en vägbeskrivning och denna gång kom vi rätt, men där var det tyvärr ingen hemma.

Vi åkte vägen runt Våmhus hem och då vi var i krokarna tänkte ja vi ändå kunde svänga förbi hemma hos Evelina och Jonas för att hälsa på nytillskottet Elsie, men där var det inte heller någon hemma. Påvägen tillbaka for vi förbi E:s systers bondgård där jag fann min nye vän.En riktig cooling. haha.

Hälsade även på massa får och höns, hästar, kaniner och små ursöta kaninbebisar. :)

Väl hemma igen va ja genomfrusen av alla äventyr så blev en dusch sen en vända på stan där jag inhandlade ett par nya foppatofflor. Mina jag har nu är välanvända och luktar väl inte godis. haha.

Vi hamnade tillslut på Kaffestugan där de blev en fika. Kvällen har avslutats på soffan och middag - pannkakor med glass!

I morgon väntar de jobb igen men innan dess stall och t r ä n i n g!

Dagens svullande får mig att må illa nu!


RSS 2.0