Känner att man lever!

Jag har träningsvärk från lilltån ut i öronen känns de som. ha ha.

Jag och Linda provade på body pumpen igor och de va jätte kul och drygt. Men så de känns idag. :P

Funderar på hur ja ska ta mig upp för step brädan ikväll. Får bli kvällens problem.

Jobbat idag som vanligt, dock ett tidigt pass idag. Så blev en ridtur i skogen och solen tittade nästan fram hela tiden. Mest när vi kom hem igen. Vad annars..

Jag vill bugga. Så tråkigt att vi inte kunde gå fortsättning tre. Någon som vill bugga. Dock måse de vara av de manliga könet. Och så många av den sorten fanns de väl ändå inte här?
 

                                                                           

Rekordsnabb visit!

Jag hade tänkt att jag skulle rida efter jag hade vart hos veterinären med vovven med då Tin ringde vart det andra planer. Hon ringde tjugo i ett. Jag slängde på mig kläderna, stoppa på hunden kopplet och sprang, typ allt i ett där. ha ha.

Jag gasade iväg kanske ngt för fort, mockade och gjorde i ordning hästen och satt mig i sadeln. Och allt detta på 25 min, då ska de inkluderas att körtiden på 1 mil är inräknad där. Det var väl ganska bra gjort.

Vi red en halvtimme med Robin (unghästen) och Dennis (han tror han är unghäst, ibland) Robin ska förhoppningsvis om de går som de ska visas på 3-års test och Dennis hade mer kvalat in på 23-års test. ha ha. Fast han är söt ändå. Det gick i alla fall bra och när vi landade på marken hemma igen mockades de två till boxar och tio minuter innan jag skulle befinna mig hos vet sätter jag mig i bilen och åker iväg. 1 tim å 20 min allt som allt. Tänk om de vore så varje dag. ha ha.

Väl hos veterinären fick jag sedan vänta en halvtimme på att vet skulle behaga komma in till oss för att ta de där blodprovet som tog 2 minuter att göra. Suck.

Sitter och funderar på vad jag ska äta? Ska jag orka åka och handla något? Varför har inte jag ett välbetalt jobb?

Dagens stora i-landsproblem!

Dessutom är jag arg på min dator. Den dog ju här förut, men som ur va Kunde Niklas rädda den till liv igen. Men nu tror jag minsann att den fått fnatt totalt. Medans man skriver hoppar den lite hej vilt i texten och plötsligt fick jag fet stil utan att ens ha bett om de.

Datorer är bra när de funkar säger då jag!

GÖTEBORG!

Jag har minsann kommit hem därifrån och en lägesrapport kanske vore på sin plats.

FREDAG
Dom kom tillslut och hämtade upp mig och vi kunde bege oss iväg. Färden ner gick smidigt och vi tog en sväng om Borås för att lämna av Johan och ett besök på Knalleland innan Evelina dök upp och vi begav oss av mot Götet. Väl där va de dax och tanka och vad låg inte bredvid där om ett passade Systembolag, smarta jag glömde all dricka hemma. Kändes konstigt att behöva visa legg igen, man är ju som sagt kändis här hemma. ha ha.
Vi käkade lite lunch på ett ställe innan vi begav oss in till Evelina för lite makeovers och presentutdelning och sedan begav vi oss av in till stan,
  
Väl inne i stanletade vi oss fram till Matilda där hon jobbar och överaskade henne, och om hon blev de allt. :P Vi sprang runt på stan lite tills hon slutade sedan stack vi och käka på en Italiensk restaurang och käka super god pasta men med desto sämre service. Nog om det.Kvällen fortsatte vi med att dricka goda drinkar och en hel del skratt.Dock kändes det att man hade vart uppe sen tidigt på morgonen och vi kom i säng vid två tiden och hade då vart  vaken sedan tjugo timmar bakåt i tiden.

LÖRDAG
Vi vaknade, och det alldeles för sent och vi gjorde oss i ordning för att åter ta oss in till stan i de härliga solskenet.  Min jakt var att hitta en outfit för kvällen, vilket man trodde skulle vara rätt så enkelt. Men shi fick jag. Vi käkade dyr och inte allt för god räkmacka och sedan stressade vi hemåt igen för att hinna göra oss i ordning inför kvällen,och jag hade min nyfunne outfit i påsen.

 Väl hemma var det bara att sätta fart, men gästerna hann komma innan vi ens hade blinkat. Så de fick gott titta på medans vi gjorde oss i ordning, och de tog ju sin lilla tid. ha ha. Kvällen fortsatte med god smörgåstårta och massa vin innan vi begav oss ut i Göteborgs nattlivet.

 

Hade en trevlig kväll ute och vi hann inte mer än in förens vi skulle iväg till nästa ställe. Kvällen gick och vi delade på oss. Allt som allt så slutade denna kväll helt oförutspått för mig och Linda. Mer än så behöver inte nämans. ha ha. Såhär i efterhand är det roligt att skratta, men just då var vi nog mest arga och förbannade. Vi ramlade i alla fall in hemma hos Evelina igen klockan halv åtta på morgonen och det var då..

SÖNDAG
Den dagen såg mest ut såhär. ha ha

     
 
Runt en sex tiden på kvällen orkade vi ta oss i kragen och packa väskorna för färd mot Borås och hämta upp Johan, samt sedan ta oss hemöver Mora igen. Efter donken stopp och färden hem så landade jag i sängen Ett mitt i natta.

Vela inte alls åka hem igen, solen sken ingen snö och en härlig stad!

Tack alla för en jätte trevlig helg! :)

Nu åker vi!

Vaknade med ett ryck 04:57. Fem var de sagt de skulle åka från Mora. Men nu sitter jag här å väntar. :P

Men nu blir det Göteborg nästa!

Jag tror att den dog!

Då man äntligen lyckades byta och se till att man kunde åka till Göteborg, ja då går man och blir sjuk istället. Minns inte när jag har vart hemma från jobbet senast för att jag vart sjuk. I alla fall så vaknade jag med feber igår så de va inget annat än att ringa chefen och sjukanmäla sig. Dock gav de sig väldigt fort då jag i stort sett levde på alvedon och echinaforce. Förkylningen har blivit bättre och jag känner mig piggare, dock stannade jag hemma idag också för en dag till av kurering. Helt frisk och kry kan ja väl inte påstå att jag känner mig, men jag åker i morgon. Inget tvivel om saken. Som jag har sett fram emot detta och sedan stanna hemma. Aldrig!

Jag och Annso va och hälsade på hos Jenny, Niklas och Ebba i tisdags och där vart det mest massa tjatter och skvaller hit och dit och för att inte glömma lite fika på det. De har fått de så himla fint i sitt nya hus. :) Senare på kvällen loggar jag in på Msn och jag mitt nötskal öppnar en fil som jag INTE borde ha öppnat. Så nu är min dator sjuk, men jag hoppas att Niklas kan väcka den till liv igen. Internetberoende som man är fick ja lov att sno med mig mamma och pappas dator. Men när ja kom in så kom ja på att trådlösa internetet satt kvar hemma på den andra datorn. Men jag lyckades snika mig in på någon annans. ha ha.

Pratade med veterinären idag igen gällande vovven. Då vi trappat ner på kortisonet har tyvärr problemen med att slicka tassar och klia sig kommit tillbaka. Så hon sa att vi får börja om med samma kur igen som han fick från början. Undrar jag hur länge detta ska hålla. Stackars finaste vännen! Kan inte tänka mig ett liv utan det krabaten. Fast han kan säljas billigt ibland. :P

Jag antar att inte väskan packar sig själv så det är något som ska göras nu. Färden beräknas att starta vid fem i morgon bitti. Det betyder alltså att jag måste gå upp oääändligt tidigt. Men på ngt konstigt vis så när man ska iväg på något roligt hoppar ma upp ur sängen.

Måste bara berätta. Jag ställde min påse ute i hallen med massa grejer i och hör hur Flip är där ute och bökar i den. Jag gormar, låt bli. Men uppenbarligen kunde han inte. Jag kom ut och vad gör då inte han. Jo står och slickar på min tomat som jag ska ha på mackan i morgon. Måste väl även nämnas att han älskar tomater! Vad ska jag nu ha på mackan?

Nu känns de roligt igen!

Jag vet inte vad som tagit åt gammelgubben til häst men med sina 22 år på nacken tror jag han börjar inse att han ännu still going strong. Idag vart de två klockrena galoppombyten. I vanliga fall lyckas man med ett halvt om man får vara glad. Han tycker att de räcker med att byta fram och springer kors och tvärs där bak. ha ha 

Stallet är avklarat, hunden är promenerad och jag ska ta och byta om och göra min acceptabel för att visas ute på stan, Sen blir det fyra års kalas. :)


ska skiten börja nu igen!

Fick precis gallstenskänningar i magen. De hade sagt till pappa att man kan ha rester av stenar kvar, så kände jag av de igen skulle jag höra av mig till dom. Konstiga är att de kommer lika fort som de försvinner. Får väl se då.

ska mocka i mig lite frukost nu sen blir det stallet.

Ledig idag efter sju dagars arbete. Skulle ha sovmorgon tänkte jag, så bra gick de. 08:20 vaknade jag.

Drömt så fruktansvärt konstigt inatt. Jag befann mig i Stockholm någonstans, visste nog inte riktigt själv. Jag typ ströp någon sen fick ja lov och fly därifrån genom ett gäng med hemlösa människor ner för någon jätte brant trappa.

Kan de ha att göra med att jag kollade på Beck igår måntro. ha ha.

Nej frukosten var de ja.

Genomförkyld är man igen också, tack så mycket!

4 DAGAR KVAR SEN ÅÅÅKER VI! SÅÅ ROLIGT. :)

Med ett leende på läpparna!

Jag läste i tidningen igår om att på Uppdrag Granskning skulle det handla om hästar om försvunnit spårlöst. Men jag måste ha glömt bort det lika fort som jag tänkte tanken för de tittade väl inte jag på. Men idag när jag va in på Drömdansaren så såg jag att Jessica hade skrivit om det och till min lycka kunde man kolla på reportaget igen.

Man tycker att en häst på 500 kg inte bara kan försvinna upp i rök och det visade ju sig också att så inte var fallet. Hur kan man som människa leva med sig själv och dessutom lura andra människor på att man har ett underbart hem där hemma som väntar hästen som ska säljas, men så i själva verket går de raka vägen till slakteriet för att tjäna pengar. Det är så man får rysningar!

De finns så himla mycket lömska männikskor där ute och hästmänniskor är väl speciella om något. Hennes pappa verkade ju inte ha mycket innanför pannbenet heller och kunna sitta och ljuga reportern rakt i ansiktet och dessutom med en kamera i ansiktet så kan man inte ha många getter hemma.

I morgon är det fredag igen och jag förstår inte riktigt vart dagarna och veckorna tar vägen. Det positiva med det är väl i alla fall att sommaren närmar sig och dagarna blir bara ljusare och ljusare. Dagen började med en härlig promenad med hunden i solskenet och sedan tog jag tag i lite städning som jag så gärna dragit på.

Annso kom ner och det snackades lite gojja innan jag fick lov att dra mig iväg till jobbet. Snackade om när egentligen det var hon åkte iväg till Brazil. Ett halvår säger hon. Sen slog de mig. Ett halvår, de kändes som hon åkte igår. Ännu en gång, tiden går så himla fort. Jag sa de när jag fyllde år. Dessa tjugofem år jag levt har ju bara sprungit iväg. Går de lika fort och så är man femtio, eller vadå? hjälp.

Dagens bästa var i alla fall att jag har lyckats byta så jag kan följa med brudarna till GÖÖÖÖTEBORG! Ingen är gladare än jag!                            

Varför tar man inte chansen innan det är försent!?

Livet har stannat en stund, men jag antar att det kommer att gå vidare.

Här inne har de vart lika dött som graven också och det är har sina naturliga själ. Det har inte funnit ork för fem öre att orka skriva något vettigt.

Jag har i alla fall vistats uppe i Lofsdalen och åkt maaaassa skoter, vilket resulterade världens träningsvärk. Jag va så himla stel i söndags att ja trodde ja levde i en stel åttioårins kropp. Men som att de vore nog då jag tog mig till buggen för att dansa lite. :)  Sista gången nästa gång men sedan börja nästa kurs. Längtar tills alla danser runt omkring här börjar dra igång.

Setat och kollar på Semestersvenskar  och vilket härligt liv de verkar leva. Varför sitter man här hemma tro?

tidsfördriv..

Jag blev utmanad av Linda

Regler:
Posta reglerna först.
Svara på alla frågor.
Skicka utmaningen vidare till 6 andra bloggare.
Länka till personen som utmanade dig.


5 saker som finns på din Att-göra-lista idag:
¤ Ta bort tallriken från bordet
¤ Orka resa mig från soffan för att ta mig till sängen
¤ Tvätta ansiktet och...
¤ ...borsta tänderna
¤ Somna

Vad gjorde du för 10 år sedan:
Borde man komma ihåg sådant. Jag gjorde säkert inget annat än  allt som har med hästar att göra.

5 ställen du bott på:
¤ Mitt första år i livet tilbringades i Orsa
¤ Flyttade sedan til Vinäs och nybyggda huset
¤ Skolan kallade och flytten gick till Rättvik
¤ Hästjobb kallade i Tyskland
¤ Första lägenheten fick jag i Noret

5 saker du skulle göra om du var biljonär:
¤ Njuta av dagarna och jobba bara för skojskull
¤ Bygga mig ett stort fint hus
¤ Köpt mig en ny fin Subaru Impreza WRX STI
¤ köpt massa fina bra och ha grejer
¤  och slutligen göra slut på alldeles för många kronor.

Personer du vill veta mer om:
Mig själv ibland...

Personer som du vill ska göra denna utmaning:

Den som känner sig manad. Varsegoda!

....

TOM TOM TOM

kommer bli tunga steg till jobbet i morrn!


Kärleken till ett barn!Hittade detta hos Maria och måste bara visa er. Det är så att man ryser i hela kroppen när man tittar! Detta kallas äkta kärlek!

Läs detta innan du tittar på filmen.

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:
RSS 2.0