De blir aldrig som man tänkt sig!

Jag blir så förbannat jävla trött på mig själv att jag aldrig ska kunna komma upp på morgonen tidigare än vad som är tänkt. Som i morse bla för att ut och gå. Jag var helt död när klockan ringde vid sju och när jag vet att jag kan sova lite till så gör jag ju det. Sova sig smal kan man inte direkt göra.

Timmarna på jobbet sprang undan rätt fort, men endå gick de segt kändes de som. Fint och känna att man tjänar dubbelt en måndag i alla fall. :)




Jolly har haft eller har egentligen fortfarande men är så gott som läkt, sår i mungiporna. Jag har alltså fått lov att rida på hackamoret. Det är inte de enklaste för hon blir galet stark och de är en anings svårt att svänga på det.
Men vad gör man, de måste ju läka. I morgon är de hoppträning igen och återstår och se hur det går då. Jag ska INTE i backen denna gång, vart där tillräckligt många gånger nu. haha

Idag blev det i alla fall en vända i skogen och som alltid efter en vilodag är hon väldigt pigg. Hon skulle nog kunna ridas 365 dagar om året om hon själv fick bestäma. Blev en trav och galopp vända. Trots att hon va en anings föör pigg skötte hon sig bra och kändes inte speciellt uppstressad, mest pigg.

Blev en vända på Dennis sen också då virrpannan Sara som har honom på måndagar fick för sig de va söndag. haha.

Va längesedan man red honom och han är rolig han. Han är heeelt galen nu när stona är brunstiga och han tror han är 2 år igen.




I verkliga livet är han 24 år :)

I morgon jobb 10-16 sen ledig två dagar innan en hel helg ska avverkas med jobb och 30 års kalas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0