Nu är det dax att vara ledig!

Nu börjar de kännas lite smått att man avverkat 10 dagar heltid plus en helg på 30 timmar minus för lite sömn en häst som ska skötas och träning som ska genomföras. Jag är sååå trött men nu återstår de bara en dag sen är jag ledig i tre hela jävla underbara dagar!

Helgen som kommer ska jag verkligen inte göra mer än vad jag behöver. Senaste tre helgerna har de vart Lofsdalen, Örebro och Västerås, dvs inga sovmornar då heller.
Okej, ja ska sluta klaga. Men jag är trött ;)
Tränat tre dagar denna vecka. Step/styrka i måndags, body combat igår och kettelbells idag. Känns jäkligt skönt när det är gjort. Kan bli något mer innan veckan är slut också.:)
Ni glömmer väl inte bort
jernpiller.wordpress.com.
Lägger ut bilder titt som tätt!

De blir bara bättre!

Finns de något bättre än som hästmänniska denna årstid kunna rida i enbart väst, inget ländtäcke, sandvägarna är så gott som framme, de är ljust fast klockan är över 18:oo.
LOVELY!!

Idag blev Kalle riden för första gången och de gick över förväntan. :)
Här va han en liten skit men nu vuxit till sig och blivit en stor och stilig herre. Men kan man bli annat när man har sådan snygg moder. :P
Ni glömmer väl inte bort:
jernpiller.wordpress.com

Uppdateras en del där från mobilen!

Okej vi säger såhär!

Vanliga inlägg med text finns här - mobilblogg på jernpiller.wordpress.com.
Länk funka tydligen icke!

Byter plats...

Jag kommer finnas kvar här också och kommer emellanåt säkerligen skriva något men finns numera också på
Min andra blogg!
Eftersom blogg.se inte verkar fixa så att man kan blogga från en androidtelefon så fick de bli så här så länge.
Hoppas de få men ack så trogna läsare som finns både stannar kvar här och följer med till den andra! :)

Undra om ja lever i morrn?

Torsdag hela dagen lång och den har vart segare än segast. Haft fullt upp som vanligt men känns som de mest går bakåt emellanåt..
Har avslutat dagen med ett Crossfit pass och ja ska va glad om ja kommer orka lyfta armarna i morrn. Det är sådan fruktamsvärt härlig träningsform men satans så drygt. Effektivt till tusen rakt igenom i 45 min och de är inte många minuters vila. Me like.
I morgon är de fredag och kommer åka till Lofsdalen och åka skoter. Får se om ja stannar hela helgen eller tar mammas bil och åker hem tidigare.
Ska sitta i sadeln 7:oo i morgon bitti så nu är det tack och godnatt!

Hur länge håller det denna gång?

Är inne i den tråkigaste veckan ever på jobbet då man enbart jobbar kväll, vilket innebär att ja måste va i stallet tidigt varje morgon. Det är visserligen väldigt härligt och börja dagen med en ridtur och speciellt när de är strålande solsken ute och någon plusgrad.
Meeen ja vill ha en sovmorgon, nu!
Har kommit igång med träningen nu igen efter att denna gång lyckats vrickat foten på steppen för 2 veckor sedan. Tror ja visst glömde bort att lyfta på foten för helt plötsligt låg ja på golvet och foten gjorde satans så ont.
Igår blev det ett Body Combat pass och har nog aldrig haft sådan tränigsvärk efter de passet och idag ett gympass och nog känns de att muskler är en färskvara. Men i morrn är de på´t igen.
Nu kom de några väl valda fula ord från min mun för allt ja skrivit försvann. MORR!!!
Är de någon som vet om de går att blogga från blogg.se när man har en android telefon?
Alltså om de finns som en app?
Helg snart och ja är kluven hur den skall spenderas. Antingen hemma och ta dagen som den kommer, eller Lofsdalen och åka skoter. Har inte vart där uppe sen förr förra vintern så de är ju på tiden. Men vill samtidigt vara hemma en helg för nästa spenderar ja i Örebro. Som ja längtar!
Återstår och se vad de blir!

Allt eller inget!

För tillfället huserar jag in mig hemma hos mamma och pappa för att få ett tak över huvudet då ja hyrt ut lägenheten till massa Vasaloppsåkare. Har fått sova två nätter hemma nu, men jag längtar till måndag för då är allt klart. Jag bor i bilen just nu känns de som med ett ton grejer.

Har äntligen fått tillbaka min dator som snälla Jocke vart snäll och lagat och tro de eller ej men också införskaffat mig en ny telefon, inte en dag för sent. Har vart så förbannad över min andra och förbannad över företaget som jag köpt den utav då de haft sämsta möjliga service man kan ge. Telefonen har vart borta i tre månader med en snabbvisit hem på en vecka och sedan tillbaka igen för att den inte funkat. Tyckte att någon slags kompensation vore väl på sin plats? Typ, släpp mig tidigare med betalningen på telefon då de är 900:- och betala och vad fick jag, jo en Onepeace värde 1000:-. Ibland blir man bara så matt!

Nu mera finns en Samsung Galaxy S2 i min ägo och ja är mycket nöjd över val av telefon. :)

Antingen har ja varken haft dator eller telefon och nu har ja både och. Så ska bara försöka få till så ja kan blogga från mobilen så kommer de förhoppningsvis bli lite mer uppdates framöver.

Nu ska ja krypa ner i gamla flickesängen och sova skönhetssömn. I morrn är de fredag och sista dagen för att behöva gå upp extra tidigt för ett tag. Chefen är bort så nu är de ja som är boss! :P


RSS 2.0