Som att vi inte ens hann komma dit.

Jag vet inte vad jag ska börja med att berätta för de finns oändligt mycket!

Det började i alla fall med att efter några om och men kunde bilarna börja rulla upp mot slutdestinationen, SÄLEN! Första som gjordes var att hämta nycklarna och stugan hittades ganska så enkelt. Vad som inte gick att missa var att de var oändligt mycket snö och de hade skottat en alldeles för smal väg upp till stugan, och det var verkligen uppför, sista biten fick vi dras upp. ha ha. Och vår första tanke var hur sjutton ska detta funka när vi fått i oss alkoholhaltiga drycker och alla vi mer eller mindre har stövlar på oss. Kan du inte gissa hur de gick kommer svaret snart.

Åtta brudar i en stuga kan inte mer än mindre sluta i ett stort inferno. Det var grejer ÖVERALLT. Men vad gör de, lika bra trivs vi när vi äntligen fått komma dit.

Torsdagskvällen vart bara en myskväll. Mat på Kalas, en knasigt ställe kom vi fram till efteråt. Vi fick inte maten samtidigt, vi fick vänta i oändlighet och vissa fick betala X antal kronor för mycket för sin mat. Vilket krångel. Vi for hem och spelade spel och hoppade säng sådär lagomt mitt i natten. För att vakna upp, eh utvildade tills fredagens aktiviteter som för vissa stod för att åka snowbord och för oss andra , shopping. ha ha. Jo, de gick även där uppe att bränna alldeles för mycket pengar. Vi återsamlades för lite lunch, de tog några sista åk och vi andra for hem för tillagning av mat. Festandet inför kvällen börjades och innan vi hade fixat oss färdigt allihopa, var de lagomt slut på varmvattnet. Scharader utav dess like spelades och tiden var kommen för att springa ut till taxin. frågan var bara, vart sjutton var den?  De får vi nog undra också. För de kom ingen. Vi tog oss ner på vägen efter några vurpor för Helenas del, även för mig och Linda kan tilläggas då vi skulle försöka vara stöttepelare för damen, men de resulterade även att vi for med i vurpan. När vi väl kom ner för backarna så från ingenstans så kom denna tjej och vad gjorde inte vi om frågade om hon kunde köra oss till HC, och snart var vi där. Kvällen blev inte annat än lyckad, och den avslutades efter att ha sett taxikön med en promenad hem för mig, Sara och Mia. De fick mer eller mindre hålla ett stadigt grepp medans jag gled på skorna hemåt. Nästa år får nog isbroddarna följa med. haha. Hem kom vi och de hade inte ens fått en taxi då..

Lördagen vaknade vi nog ganska så mosiga hela högen, men upp kom vi och iväg ut i både spår och backe. Jag lyckades valla så fästet fanns och jag och Helena tog oss en tur. Väl framme insåg vi att vi absolut inte hade åkt där vi tänkt åka, de blev en längre runda. After skiin intogs och vi tröttnade rätt fort och for hem, hem till en varm ducsh och en power nap. Så var de dax för ännu en kvälls bravader, slutade ungefär som kvällen innan. Varmvattnet tog slut och vi spelade scharader och för att inte förglömma siingstar. Taxin ringdes i tid och vi knatade ut. Men var faan var taxin? Några samtal senare och den stod där, dock inte alls vad vi hade beställt, men till HC kom vi, och gick förbi kön. Det kändes bra! :) Hemma i stugan slutade inte denna kväll, efterfest hos några göteborgare och vi somna lagomt i ottan för att sedan få lov å kliva upp två timmar senare. Phu. Men det var inget annat än hem till stugan och börja städa. Skinade blankt vart de och nycklarna skulle lämnas in. Ett stopp på donken vart de innan färden hem, och jises vad trött jag var då. Att vara uppe dygnet runt mer eller mindre kändes rätt rejält då. Väl hemma var det bara att släppa grejerna innanför dörren, och där står de ännu kvar. Känner ja mig själv lär de väl bli ståendes där ett tag tills man börjar sakna något. ha ha.

Jag har haft så sjukt roligt och jag längtar redan tills nästa tripp blir av!!

[ Sara - Linda - Pernilla - Helena - Susanna ] Tack för att man finns med i er värld, har haft så sjukt många roliga skratt dessa dagar!


Tiden är kommen

Sitter och väntar på att den sista tvättmaskinen ska bli klar någong gång så den kan hängas och jag kan krypa i säng.

Väskan är packad och den står vid dörren och väntar på att få åka iväg. Blir en ridtur först för mig och Sara, sen väntas de 3 timmar arbete, sen får vi ÄÄÄNTLIGEN styra färden mot fjälls. :) Ska bli så himla roligt!

Ska springa ner nu och se om den kan behaga vara klar. :)

Hörs när vi hittat hem igen, om vi gör de. ha ha.

Leedigt

Hade planer för en lugn hemma kväll, och det började bra med mat och massa spel hemma hos mamma och pappa. Som vi skrattade. :) Sen hörde Maria av sig och kvällen slutade inte som jag hade tänkt mig. Men det var roligt, allt för sällan man umgås med henne. :)

Var ganska så mordtrött när jag vaknade idag. Men upp kom jag och iväg till stallet. En tur ut i skogen blev det och hästen gick riktigt riktigt bra. Så lugn och lyhörd. Vet inte vad som tagit åt henne. :)

Har precis mockat in mig lite spageti och köttfärsås, måste vila maten 2 sekunder innan träningen väntar.  :)

Snart drar vi till SÄÄÄÄÄÄÄÄLEN.

Ska bli gudomligt härligt och roligt. Slippa alla måsten och bara få vara med brudarna. :)

Makover

Vill också ha en fiin blogg. Men huur gör man ? haha. Fattar verkligen Noll. :)


 Någon som vill hjälpa? ;)

Någon annans liv ..

Har fastnat med att sitta och läsa en himla massa olika bloggar, och man får verkligen läsa om allt mellan himmel och jord. Det får en att inse att man själv är vääldigt dåligt på att skriva, och fram för allt skriva om något som är värt att läsa.

Fastnade hos en tjej vars blogg jag pjöjde igenom med allt gällande hennes uppväxt och hennes barn. En barndom och uppväxt som bestod utav missbruk och flyttningar mellan olika fosterhem. När man läser sådant får de en att tänka på vilken bra uppväxt jag själv har haft. Jag har en mamma och pappa som älskar varandra och utöver de älskar mig (hoppas jag iaf. :P). Har fått bott under ett och samma tak och känt en trygghet.

Finns mycket roligt att läsa också bland annat denna. www.twoforone.blogg.se . Skrattat så jag gråtit :)

Känner att ja börjat med detta igen att börja vända på dygnet. Det är så himla mycket bättre att vara uppe på kvällarna och grejja än att gå upp tidigt på morgonen, det är verkligen inte min grej. :/ Önskar de dock vore. Spelar ingen roll om ja ställer klockan tidigt och jag verkligen säger åt mig själv innan jag somnar att nu måste jag upp. Är en expert på att snooza, alldeles för mycket tills ja får lov att stressa ihjäl mig för att hinna. I tid kommer jag , men mest med andan i halsen. Hunden måste ha sin promenad på morgonen och tyvärr är de annat som går åt sidan, bland annat frukosten. Den hinns helt enkelt inte med. :/ Kan bli en macka i farten, eller i bilen på väg till jobbet. Känner att jag måste skärpa mig,  Skärpa mig över huvud taget med maten. Så himla tråkigt och laga den åt sig själv bara, och äta den i ensamhet.

Jag och P har vart och tränat Step up idag och det var himla roligt. Bra att vara med från början nu och inte göra som vi gjorde förre terminen, komma in näst sista gången och försöka förstå och trampa med, gick inte direkt vägen, men nu så är vi på samma spår. :) Är så himla skönt att ha tagit tag i träningen igen och i morgon väntar ett spinning pass.

Annars så är mitt liv sig ganska så likt. Går i samma gamla tråkiga spår. Jobba, häst, träning och så rullar det på under veckorna. Längtar tills de bli lite ljusare om dagarna så de känns som de finns lite fler timmar att röra sig med.

Hade en undran om I huvudet på Gynning? Är människa lika blåst i verkligeheten också och varför gör man ett sådant program? Till vilken nytta.. ha ha.

Nu blir det sängen och ska se hur få minutrar ja lyckas få på mig i morgon innan jobbet kallar 10:oo.

Sweet dream ♥

jag säger då bara de ..

Tänkte att en promenad med Annso skulle vara på sin plats innan damen åter lämnar landet och sagt å gjort traskade jag och hunden upp till henne. Vad hon då istället kom på varför ska vi gå när vi kan åka skoter. Ja tänkte ja, de skulle vara roligt. Jag, Annso och Flippen begav oss upp i skogen och hunden roade nog sig minst lika mycket som vi.

Att ha i åtanke var att  då vi begav oss skulle jag och jobba om två timmar så att en kort tur skulle de bli. Efter en bit kom vi på att vi åker hem och lämnar hunden kan vi åka lite fortare. :) Vi körde in på en väg som skulle ta oss hem och jag ljuger inte om ja säger att vägen knappt lutade, men lika choackade vart nog både jag och Annso då vi låg där mitt ute i snön med en skoter på sidan, vi tippade alltså, hur nu de gick till. Jävlar vaed vi skrattade, jaha vad gör vi nu då var nog bådas tanke. Vi ringde förstärkning för hjälp att få upp skotern igen, men förgäves. Vi skrattade lite till och kämpade med våra eh enorma muskler. Men upp fick vi den, fast de kändes som ett ton. Hunden mest tittade på oss som vi vore knäppa. ha ha. Äntligen tänkte vi, nu kan vi bara starta och gasa hemåt så hinner vi. Problem nummer två, skotern startar inte, sur som faen. Vet inte hur många ex antal försök vi gjorde innan vi skulle ringa förstärkning igen. Olander ställer upp och kommer, och vad sker inte om han får igång den på EN gång. hmpf. Iväg kom vi alla fall tills problem nummer tre uppstår.

En för tvär sväng gjorde att vi fick lov å vända om och köra åt andra hållet för att kunna vända om mot rätt kör riktning. Det är då de visar sig att i stort sett hela sandtaget bestod att ren glansis med 3 meter snö uppepå. Och vad gör inte vi om står mitt uppå de vilket resulterade i att vi kom inte en meter. Jag vet inte hur mycket vi slet och drog innan vi lyckades för att mattan skulle få fäste. Genomsvettig kom ja hem lagomt en tjugo minuter innan jag började jobba. En väldans snabb dusch och jag infann mig på jobbet 16:30. Prick i tid. ha ha

Jag sumerar detta som att de var absolut inte meningen att vi skulle åka skoter den dagen. :P

Dagen var dock inte slut där. Kvällen skulle avslutas med en film var vår tanke, den efterlämgtade Green Street Hooligans. Datorn och teven skulle sammkopplas, lätt som en plätt tyckte vi och vi gick ganska så fett bet. ha ha. Ringde ännu en gång efter förstärkning, men tyvärr lyckades inte han heller. Så slutade med att vi låg på golvet och kollade på Annsos kort.

Kommer man minnas denna vinterns skoteråkning också då, för jag kan tänka mig att de kommer säkert inte bli så mycket mer. Om jag inte lyckas ta mig upp till Lofsdalen något. 

Jobbat på Lifestyle idag och det var en himlans lång och seeg dag. Klockan slog i alla fall äntligen sex och jag sprang hem till Pernilla för att byta om och vi skulle på träningen. Som vi hade längtat! :)

Vi kommer dit, ganska så sent och jag frågar vart hon har sina skor. Jävlar , de hade hon glömt hemma. Hon åker fort som fasen hem för att hämta och jag springer in för att ta plats. Men vad ser jag då jag kommer fram till salen, de steppas för fullt där inne. Vad fasen, vi hade tagit fel på tiden. Var bara en timme försenade. Jävla skit.

Kvällen slutade i alla fall hemma hos Pernilla i hennes soffa och med Singstar. Jävlar vad kul vi haft och som vi har sjungit. Mer eller mindre vackert, men vad gör de ? ha ha . Kommer bli en hitt när vi ska till Sälen! Jag LÄÄÄNGTAR!

I morgon vankas de en ledig dag. Ska bli skönt, sova tills man vaknar och bara göra som man känner för de. Vet i alla fall vad som väntas i morgon kväll. Tralllalllallla.. ha ha.

Långt och otroligt  betydelselöst inlägg. Men jag har skrattat i alla fall! ♥

Ledig helg

Minns inte ens när jag var ledig en helg senast, så de var på tiden. Tog en lååång sovmorgon idag, gick upp ur sängen halv tolv. :)

Jag och Sara har vart ut på en ridtur i det icke så fina vädret. Blåste ganska så kallt. :(

I mitt liv händer de inte så mycket spännande. Är tillbaka på mitt vanliga jobb igen å sliter iaf.

Igår blev det middag och film med Pernilla. Butterfly on wheels hette filmen och det va faktiskt bra, oväntat slut dock. :)

Uhh fy va kallt de är, ska dra täcket över huvut å värma mig lite tror ja. :)

Idag kommer vovven hem också, äntligen! :)

Återstår och se vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir de en tur till Wäsa?

RSS 2.0