Hur kan man vara så klantig!

Min bror var aldrig med hemma på julafton sö förra helgen va han här hemma så vi hade lite minijulafton då istället och käkade mat och delade ut våra klappar i familjen. Jag fick ett presentkort av honom på Team Sportia och de va väldigt passande. Jag stoppde de i jackan och gick hem, tog ur de och la de på bordet. Inget mer spännande med de men i förrgår fick jag känslan. Vart är presentkortet?

Jag vände upp och ner på längenheten, men ingenstans. Jag gick ner till soprummet för jag visste att jag tömt massa tidningar dagarna innan och tänkte att de kanske hade följt med där, men inte. Tur för mig att de inte var så mkt tidningar i alla fall. Tog Erik till hjälp och vände ännu en gång upp och ner på allt, men inget fynd. Då fanns bara ett ställe kvar att leta på, och de i soporna. Rotade fram plasthandskarna och begav mig ner. Hittade påsen jag hade haft med mig ner när jag rotade bland tidningarna så den låg längst upp tack och lov och vad låg inte i den påsen om inte självaste presentkortet. Tänka sig med gud så lättad jag vart. Hade skämts ihjäl om ja inte hade hittat de. De är bara jag som kan lyckas. ha ha

I morgon ska jag åka till Falun och djursjukhuset med Flip, men efter de bär de av till Kupolen för att se om ja kan tänkas hitta något för presentkortet. :)

Jag har en konstig sjukdom tror jag minsann. Jag känner mig sjuk och febrig men har inte mer än ont i halsen och är hostig. Men hur kan man bli så slut och trött av ingenting. Men vart är febern som ja tror ändå finns där men inte vill visa sig. ha ha


Min farbrors fru ringde idag och frågade vad jag önskade mig i present. Shit ingen aning sa jag. ha ha. Finns ju alltid så mycket man vill ha, men nu kommer jag inte på någonting. Hur kan de komma sig?                                                                                                                                                                                                                           


Kommentarer
Postat av: Suuus

Hoppas Flippsen blir bra! Haha du låter nästan lika disträ som mig ;P Jag är nämligen expert på att tappa bort saker. Tappar telefon och bankkorten flera gånger om dagen tex. Hör av dig om du vill rida nån dag!

2009-01-28 @ 10:11:47
URL: http://sannaaah.blogg.se/
Postat av: Stickis

Tack! :)

Överkastet är köpt på Ellos. Ja det fanns i fler färger. :)

2009-01-28 @ 10:15:46
URL: http://stickis.blogg.se/
Postat av: Sara

Är voffen sjuk? :(

2009-01-28 @ 11:31:51
URL: http://adaosara.blogg.se/
Postat av: carro

snygg blogg!

2009-01-28 @ 21:35:00
URL: http://carole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0