lång ledig

I fredags 14:oo gick ja på min långledighet, dvs ledighet lördag, söndag och måndag. Fredags kvällen spenderades med brudarna här hemma i soffan, mest undra vi nog varför vi inte va på parken och Lasse Stefanz när de väl händer något. Men så blev de ju inte alltså.

I lördags så red ja å Sara och hästen va enormt billig. Hade kunna lämnat henne i skogen bunden i ett träd kändes de som. Hon har vart så himla fin jätte länge nu så vore väl konstigt om inte ngt bakslag skulle komma. Ja tror de slog till igår. De började bra, men tillslut kunde hon inte ens gallopa normalt förutom att stuttsa och hoppa i sidled.

Kvällen spenderades med jobb ute på Jugen Jon. Skönt för där ute är de ingen fylla och de stänger klockan 22:oo. Tycker de är kul att jobba i den branschen såhär nångång ibland igen. Och dessutom ramlar de ju in mera casch på kontot.

Söndag idag och ja gick inte upp ur sängen förens elva. Man får passa på och ta sovmorgon när man väl får. Va tänkt vi skulle åkt skidor idag men termometern hade letat sig ner mot arton minus och de känns lite väl kallt. Mitt skidsällskap låg hemma bakis i sängen också så henne hade man ju inte fått med sig i alla fall. HaHa.
Såå skönt å vakna idag och känna man inte intagit någon alkohol igår, ja intig istället årets första skinkmacka. Muums. Och för att inte tala om risalamaltan. De om ngt är gott då man endast äter de en gång om året.

Jag och Veronica red lite markarbete idag och de gick bra. Hon va väldigt taggad men hon lyssnade bra ändå på de ja bad henne göra.

Träningen har verkligen inte skötts som den ska denna vecka. Men efter onsdagens träning med Tobbe har ja haft sådan sjuuuk träningsvärk.

I morgon är de nya tag och de börjas med spinning.

Kostrådgivningen ska nu också komma igång. De har jag väntat på!


Kommentarer
Postat av: Malin

Sv: Det är min hemmlighet!

2010-12-14 @ 06:54:03
URL: http://maoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0