Hon har sina stunder!

Har projekt bygga om på jobbet som gäller för stunden och allt tar så mycket längre tid än vad man tror, jämt. Tänk om man kunnat knäppt med fingrarna så hade sakerna hoppat till sin nya plats. Bara att ta tag i det i morgon igen.

Blev stallet direkt där efter och ett pass med damen inne i ridhuset. Blev mycket galoppjobb över bommar och hon gick som en klocka. Lugn, balanserad och jag kunde korta och länga utan större problem. Nästan så man tror att det måste vara något fel på henne bara för att hon är lugn, men kanske blir klokare med åren. haha.

Kvällen har spenderats i Orsa och kollat på Tusse träning. Men OM man blir nå sugen på att träna själv då. Ibland önskar jag att jag ägde pengar i högar (eller att det var jag som vann de där 134 miljonerna) så ja kunna köpt en egen häst och haft tillgång till att kunna träna och tävla. Men som de ser ut idag har jag inga pengar för sådant. Man ska ju inte bara ha en häst utan också en transport och bil för att kunna ta sig någonstas. Jag får gifta mig rikt helt enkelt. Vart hittar man en rik karl??

I morgon är de fredag och min tanke är att åka till stallet tidigt då ja tänkte träna efter jobbet, men som de är nu är de satans så kallt. Får se va tempen visar i morrn bitti. Iofs måste ja ju till stallet hur de än ser ut. Men alltid skönare att ligga fem inuter extra i sängen än att behöva gå ut.. haha.

Time to sleeeeep nu. !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0