Ombytta rutiner

I morgon är det redan fredag igen och vi närmar oss julen med stormsteg. Själv har ja väl redan tröttnat på allt vad tomtar heter då man sett dom sen i september i butiken. Men vare sig vi säger de eller inte varenda jäkla år att vi inte ska köpa nå julklappar så blir det likförbenat så. Ja hade mer än gärna bara vela legat på en varm strand istället med en paraplydrink i handen.

Dagen på jobbet sprang iväg, alldeles för fort. Har haft projekt bygga om och som man alltid tänker ska de gå ganska så fort, men vips så var hela dagen borta. Men fint vart det iaf.

Åkte hem efter jobbet och käkade och tog rätt på tvätt och disk. Kändes konstigt att inte åka direkt till stallet efter jobbet när man slutar tidigt, men skänt ibland och göra annat emellan.

Skulle följt med Veronica upp till Orsa och kollat Tusse träning idag men de hade blivit inställt så hon kom ut till Riset och hoppade lite istället. Jolly va överlycklig kändes de som att få hoppa lite. Hon va riktigt laddad. Vi har inte hoppat seriöst sen i somras då de inte vela sig riktigt till slut, har bara hoppat nått enstaka småhinder som stått uppe i ridhuset. Nu för tiden får de bli och hoppa ibland för skojs skull bara. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0