Spontanitet is tha shit!

Jag och Sara va på Innbandy i lördags eftermiddag och ja är väl egentligen inte så jätte intresserad, men jises så spännande det blev. Dom låg under i början men kom i kapp och VANN. Då pojkarna vann blev de fest för dom och tillslut även oss. Spelade Buzz många ggr om innan vi insåg att klockan var typ natt och vi gjorde iordning oss lite snabbt och traska ner på Ljungbergs och möttes av världens kö, men tillslut kom vi in.

Va mycket folk ute och hann svänga våra lurviga en stund på dansgolvet innan vi fick lov att traska hem igen. Efterfesten hemma hos Sara och Krille bestod av Siingstar till halv sex på söndag morgon, då gav vi upp och la oss. Mamma ringde klockan nio och fråga om vi skulle med till Borlänge, men blev ett ganska snabbt beslut, Nej!

Somna aldrig riktigt om nå bra så låg mest och halv slumra och plötsligt va klockan tolv.

Blev en pizza innan vi begav oss ut på en promenad med destination Jysk bara för att vi skulle komma ut i den kanonfina vädret. Tillslut hamnade vi på Kaffestugan med å fika.

Jag och Linda hittade recept på Spalimpa och bestämde oss för att försöka baka en limpa. Efter många om och men då vi tillslut hittat alla ingredienser så kom nästa problem då allt stod i gram på receptet och vågen var trasig. Efter lite googlande så fick vi till en kanon god limpa. :)

Kvällen avslutades på soffan med en sen middag och en godispåse.

Att ta sig upp i morse va inte lätt. Fy va trött jag var.

Blev en ridtur efter jobbet idag och jäklar va mörkt det var. Hua. Redan trött på denna tid!

I morgon är de tisdag sen är jag ledig onsdag och torsdag. Gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0