Man ska inte säga nej innan man vet!

Dagen har bara sprungit iväg så timmarna på jobbet kändes som typ två. Efter jobbet blev det stallet som vanligt och blev en vända i skogen och idag fick hon sig ett pass i mycket övergångar och mycket böjt spår. Hon har ju en tendens de där damen att strssa upp sig alldeles för mycket. Traven fick vi till relativt bra tillslut men galoppen finns det mycket att jobba på innan vi är tillbaka där vi va. Brukar tänka som så att funkar de inte i skritt och trav funkar de garanterat inte i galoppen heller vilket de inte gjorde idag, men de kommer.

Pappa ringde och erbjöd mat, oj vilken osis. haha. Sen åkte vi upp till Garberg och hälsade på jaktfolket och blev där bjudna på glasstårta för Lennart fyllde 65. Ännu mera osis. :P

På vägen hem tänkte ja mig att vi, eller ja när vi åkte upp också att vi skulle få se en Varg eller åtminstonde en Älg. Men det var ju tydligen för mycket begärt. haha.

I morgon är de torsdag och klockan ringer tidigt för stall. Ja hoppas klockan behagar ringa för varken i måndags eller i dag har den ringt när ja ställt den. Som tur var slog ja upp ögonen 7:15.

Förresten appropå rubriken. Tomas hade lagat till levergryta och bjöd alla där uppe, så medans Malin, Mats och Ninna skulle käka fick ja bara lov att prova då ja aldrig ätit det.

Fyyyy f*****n va de smaka illa. haha.

Men nu har ja i alla fall smakt. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0