Bara att bita i det sura äpplet!

Det var helt underbart att lägga sig igår och inte behöva ställa klockan. Jag vet inte när de hände senast. Vaknade till vid nio tiden i morse men tänkte ääh bara någon minut till och när ja kolla på klockan så tänkte ja att den lär väl vara typ halv tio, jo tjena kvart i elva. Och så fick man lite sådär lagomt med ångest varför man inte gick upp första gången...

Skulle vart ledig i morgon också men det är SÅ JÄVLA MYCKET att göra på jobbet så måste in och hjälpa till lite..

Fick fingrarna ur idag att rensa ur byrån som ja har i köket som vart proppfull de de blivit lite så att de bara har tryckts ner där de fått plats, men nu var de proppfull. Men nu så är det fin i den igen, återstår och se hur länge de håller.

Blev en liten vända på stan med Linda på jakt efter ett tidningställ men tyvärr gick ja bet..

Gick hem och kollade lite på internet och ja hittade det.Finns så himla mycket fint inom different design.

Fastnade för detta också.och....

Tåls att funderas på. :)


Eva ringde precis och berätta att hon skulle natta hästarna och hittar Jolly ståendes ute på gången. haha. Hennes dörr är lite speciell så den går liksom inte igen riktigt om man drämmer till den utan fastnar utanför själva spärren som håller igen dörren. Kommer inte på va sjutton den heter. Men iaf, hon har haft upp dörren och stod alltså på gången och snacka lite med Myggan. När Eva ställde in henne hade hon sett ut som att va sjutton horde hon. :P Kan tilläggs att detta är inte första gången ja lyckas med detta, men tidigare gång har hon i alla fall stått kvar i boxen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0