Nio dagars jobb äntligen över!

Sista timmarna på jobbet idag var såå sega, men äntligen slog klockan fyra och vi fick gå hem. Åkte hem och bytte om och åkte till stallet direkt. Ingen idé att slå ner arslet, då hade man aldrig kommit upp igen. Jag och Sara tog en vända, i byn som vanligt. Jag önskar sååå att kunna rida i skogen nu. Jag vill ha varierad terräng tack. När snön smälter på vägarna undrar ja hur man ska stå ut med underlaget i skogen. Kan inte allt bara smälta bort pang bom sådär.

Hon kändes fin och lyssnade bra. Stressar hon upp sig är de bara till att börja om på nytt. Halt, lugn andas rygga något steg och framåt igen. Sista två hundra metrarna innan vi var hemma va dock inte lika fin utan stressade till något för mycket, men fick till några sista steg och ridturen fick vara slut.



Minns ni att Jolly fick ett "konstigt" sår för ett tag sedan, minns inte riktigt när de va men måste vart i våras, tidig sommar. Trodde aldrig att detta skulle läka så fint som de gjort, idag syns de inte en skråma från de.

Finns tydligen folk runt omkring här nu också som går runt och skär hästar. Ja är helt säker på att någon var på henne också när detta hände. Fanns ju inte en skråma på täcket eller något i hagen som hon kunna gjort sig illa på. Hur f a n är man funtad liksom.



I morrn är de dessa jäkla skor som ska på och där med basta.

Spinning 17:30

Och nu är de ingen ursäkt längre!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0