De va lika tomt..

Jag drömde inatt att min plånbok var full med pengar i alla dess valörer, men idag när jag tittade så va den lika tom som alltid. Sitter och väntar på att kl ska bli närmare ett så jag kan hämta upp Sara på jobbet och åka forate än blixten och möta upp Helena för en lunch på nya Thaistället.

Ser ut som de blir en färd mot Gävle och Valbo på torsdag. Ska ta och unna mig en ny häst garderob tror jag minsann. Men de brukar väl vara som vanligt att när man väl ska ha så hittar man inget..

Ska lämna in bilen ikväll och få abs:en lagad och den pyttelilla lampan men ack så dyra utbytt. Allt för att bilen ska fungera så man kan skjutsa runt lilla arslet. :P

Massage väntas de i eftermiddag och som jag har längtat, eller framförallt min rygg snarare.

Tänk om drömmen hade kunna vart en sanndröm. Kände redan hur pengarna rann ur fingrarna på mig..  haha                     


Man kommer ångra sig!

Har roat mig med att sitta och läsa rent ut sagt massa skit bloggar så som Kissie, Dessie och fan och hans moster vad de alla heter. De enda man får läsa eller höra då de så fint gör sina videobloggar är att typ. Asså idag är första dagen ja använder foundation sedan sommarlovet började och de är ju inte sminkningen som tar sådan tid, nä för ja använder ju knappt något smink nu för tiden(?) nä de är ju håret som ska fixas. Och de är ju inte vilket hår som helst utan de mest Platinblonderade håret som finns. Suck. Och de kan bara inte sluta pilla i de...

De va som någon hade skrivit i kommentarsfältet till Kissie tror ja de va att de är väl inte konstigt att du är Sveriges största bloggerska för att hon är så patetisk och alla vill läsa om vilken idiot till människa hon må/verkar vara.

Över till något annat spännande som ..

Var i Bonäs igår med Dennis och han va så snäll och så duktig. Hade i tanken om att kusen kanske inte ens tänkte gå in i transporten. Men efter fem minuter var han inne och han stod som ett ljus hela vägen. Kan nämna att han har vart ett riktigt åbäke att lasta förr, och jag hade detta i tanken. Va ute i nästan två timmar och red och myste runt jag och Sus innan de va dax att bege oss hemåt igen och tanken om att få in hästen kanse tog längre tid än vad man önska. Men jag lastade honom själv och stod ännu som ett ljus på vägen hem. Sötnöten. <3 Red en snabbis med 4-åringen Palermo hemma innan jag begav mig upp till Pernilla och brudarna för lite mat och en massa skitsnack och skratt om inte annat. Jag är oändligt lycklig och glad över att få ha dom som mina vänner. :)

Söndag idag och de blev en sovmorgon då nattens sömn stördes av en massa springades folk i trappen och musik på en anings för hög volym. Men somnat må ja ha gjort för ja vaknade halv tolv idag. Solen sken ute och min tanke var en promenad med hunden men han va inte hemma då de va ute och plockade lingon men inte vart ja ledsen för de då jag hittade Män som hatar kvinnor på köksbordet och jag styrde med raska ben hemåt igen och bänkade mig i soffan och kollade. Jag säger bara vilken bra film, kan verkligen rekomenderas. Väntar på spänning nu på Flickan som lekte med elden ska komma på bio.

Hoppade Palermo idag och han är så duktig, men de är mycket träning som gäller, och sådant tycker vi om. :)

Fick höra att Farfar ligger på lasarettet. Jag får ångest varje gång jag tänker på dom. Jag är så himla dålig på att hälsa på dom, och en vacker dag är de för sent. När den dagen kommer, de är då man önskade att man hade gett dom mer tid.

Kräftskiva!


 

Okej, ja bjuder på detta.. ha ha   Och såklart hamnade vi på den omtalade Stugan. Men skooj va de :)

Resten håller vi för oss själva. :P

Tack brudar för en rolig kväll!!

Jag kommer nog aldrig att...

Att komma in i jobblunken igen känns som de gick rätt så snabbt ändå. Tänkte på det här om dagen då de känns som man aldrig vart därifrån egentligen, så snabbt gick semestern.

Men jag ljuger väl om jag inte säger att jag genast längtar tills nästa och klämmer då i med en vecka till och hoppas innerligt på bättre väder. Men de kanske vore för mycket begärt.

Ledig till helgen igen och de är planerat med kräftskiva med brudarna på jobbet. Visserligen är jag inte sådant jätte stort fan av kräftor då jag inte har tålamodet att sitta och pilla i evigheter, men någon ska väl kunna slinka ner. Snapsvisan och hatten är i alla faöö införskaffade till oss så vi lär väl få någon stämning iaf, vare sig snapsen finns på plats eller kräftan är god.

Jag kan bara inte förstå men jag känner mig så himla stressad hela tiden, men över vad vet jag egentligen inte riktigt. De dagar man inte jobbar ska man hinna med allt man annars aldrig hinner med. Men jag vet hur de brukar sluta. Jag gör inget vettigt för jag bara orkar inte. Inför kommande helg blir jag stressad över att jag ska bara inte göra någonting vettigt, bara ta dagen som de kommer hade jag tänkt. Fast jag vet att jag hade kunna gjort tusen andra saker.. men men. thats life..

Jag vill plugga till polis. De har jag minsann kommit på, eller snarare tänkt på länge. Undra om man ska ta tag i sina drömmar eller bara allmänt skita i allt som med de mesta?

Ibland blir jag inte riktigt klok på mig själv..Bönnsaberg!

 
Bilderna får tala för sig själv. Men i korta drag. Härliga dagar med brudarna ute i skogen med grillning, massa skratt och en heeeeeeeeeeel del regn tyvärr. Allra mest när vi åkte hemåt och skulle fika då himlen öppnade sig över oss. :(
Annars hur mysigt som helst. :)

(Endel bilder lånade av Sus)

gooodie...


Uppehåll..

för ett tag..

min datorsladd har gett upp livet igen men en ny är beställd och jag väntar och väntar, men de kommer ju aldrig...

i morgon hoppas jag..

Sitter hos grannen en vända vid hans dator, måste ju uppdatera mig lite om vad som händer och sker.

På Återseende!

RSS 2.0