samboHär är mitt och Mattias framtida boende. Jag längtar! ♥


där satt den

SVERIGE ÄR KUNG PÅ SKIDOR NÄR DE VÄL VILL! :)


ny dag med nya möjligheter

Onsdag idag och det är strålande solsken ute, dock en anigs kallt. Men vad gör de när de finns massa kläder. Jag och Flippen va ute på en härlig morgon promenad.Idag kommer beskedet som vi väntat på allt för länge nu. Jag hoppas att det går vägen och funderade för mig själv när jag va ute och gick. Man måste våga lite här i livet för att vinna något.

Så vi kör på de! ♥

(Förresten någon som vill/kan hjälpa mig med bloggen, jag börjar tröttna på dess utseende och vill ha nytt!) Hjälp


vilken tråkig dag

I morse när klockan rinhde så var jag någon helt annanstans, närmare bestämt djupt inne i min dröm om vår resa till Stockholm och vår kommande fotografering. Detta är alltså sant, vi ska dit och fotograferas. Men..

Min dröm började med att vi sov i hus på Sollerön, de var där ute som vi skulle fotograferas. Och jag hade packat min påse med kläder som jag skulle ha med mig som ombyte. Väl på plats insåg jag att jag hade glömt den hemma, men jag fick icke åka och hämta den. Jag var surare än surast, men jag antar att de gick över för när väl korten skulle tas, i fotoautomaten så kostade det fem kronor, vilket jag inte hade, och ingen vela låna mig det heller. Där brast det jag var pist off, speciellt på mian vänner.. ha ha

Sprang därifrån och grät som en stucken gris, Linda sprang efter och försökte trösta. Men vad gjorde de, jag fick ju inte vara med på bästiskortet. ha ha. Se vad en fem krona kan ställa till det! Som att inte pengar vore nog här i världen. :P

Jag tror jag vaknade upp gråtandes, eller så drömde jag det också. ha ha

Vart fasen får man allting ifrån, ibland drömmer man så verklighetstroget så man blir nästan rädd.


Idag var det den tråkigaste dagen ever på jobbet. Inte en pinal ramla in på lagret och snoret bara rann i näsan. Jag hoppas på bättre dagar. Skulle haft en ledig dag i morgon, men jag tog på mig x-tra jobb så plånboken fylls på lite, för de behövs.

 

 


Söndag morgon

Helgen består av enbart jobb och jag är glad att vi har gjort vår jobb helg snart, men den lär väl lika fort dyka upp igen. Har verkligen inte gjort något annat vettigt förutom att legat på soffan och degat och kollat på OS. Man kan väl inte annat än säga att det är en ren pers att titta på dom, man får ju för fasen hjärtat i halsgropen. :P

Karln har jagat och är åter och jagar. Att det kan vara så himla roligt. Men tur folk har intressen. :)

Det ser ut som de mesta har löst sig nu, dock kommer de slutliga svaret på onsdag. Jag väntar och längtar för att ha de såhär blir väldans jobbigt i längden. :)

Jag ligger i sängen och jag börjar jobba om femtio minuter. Jag antar att det är dax att kravla sig upp och göra sig i ordning för arbete. Jag hoppas dagen går fort för jag orkar inte sitta på jobbet och snörvla. Jag är fan jämt förkyld, va är de för fel.? Why maaaaan?

Fick en anonym kommentar gällande ett inlägg där jag skrev att man borde kanske bli fadder. Men tyvärr nej, de har jag inte blivit. Inte ännu iaf!


som bortblåst

Idag gav jag mig f-n på att jag skulle städa idag, tror ni det gick vägen? nej!

Vaknade i morse av att pappa ringde och berättade att Mikael och Jennie kommit hem med lilla bebisen. Vi har alltså fått tillökning i släkten. Behagade mig att kliva upp då och klä på mig å gå ut med hunden i ett strålande väder. Tio minus och solsken. Väl inne igen käkade jag upp resterna av tacosen och fastnade framför datorn. Innan jag väl hamna i sängen igen och bara fick lov att vila ögonen lite, har vart så himla seg idag.

Fick lov att gå upp och bege mig till stallet innan solen gick ner igen. Red en vända med hästen och idag fanns den där känslan av att helst vilja skära av skalen och kasta bort det långt, långt bort. Jag blev mest arg och väldigt frustrerad och gav rent ut sagt upp och red hem. Mitt humör var lika med nere i fotknölarna. Hästar är inte alltid roliga!

Hållt på och tvättat hela jävla dan, tar sådan förbannad tid. Fått en rolig lapp om att de tydligen är oreda i tvättstugan och våra tvättmedel och sköljmedel ska vi förvara i lägenheterna. Visst fine, nemas problemas. MEN VEM FAN TYCKTE DE PASSADE BÄTTRE ATT TA MED MIN NYA FULLA FLASKA MED SKÖLJMEDEL HEM TILL SIG ISTÄLLET FÖR ATT DEN FICK FÖLJA MED MIG HEM? Skit samma, det var inte många kronor det handlar om, och de är inte DET de handlar om. Det är respekt. Låt bli mina grejer!

Jag hoppas innerligt att de går vägen på fredag för M, då slipper jag detta snart!

Ska klä på mig nu och gå bort med Flippen till farmor, han får sova där i natt  när vi alla börjar tidigt i morgon. Han älskar de, främst bli bortskämd!
hoppträning

Eftersom de finns väldigt mycket hästar och folk som rider här, antar man även att tillgång till träning inte ska vara så svårtatt lösa, tyvärr är ju inte så fallet. Så Annso tog tag i det hela och fixade hit en tjej från Vansbro även kallad Jennie. Hade i mina tankar att de inte alls skulle gå bra då jag inte ridit en hoppträning på väldigt länge och på sista tiden har de bara blivit ridning ute i skogen. Mycket finns det att jobba på, men han skötta sig skapligt för de.

Synd att de ska vara så mycket skitsnack inom denna bransch och alla ska veta bäst och är bäst, man ser ner på varandra och hit och dit. Varför inte bara inse att alla är vi olika och man ligger på olika nivåer. That´s life.

Helgen har vart väldigt lugn. Mattias kom upp i torsdags kväll. Bara jag väl kom hem från jobbet på fredagen for vi iväg på hyss, återstår och se hur allt slutar :P

Lördagkvällen spenderade vi på Afterski i Grönklitt där The Bobbatonze (har ja för mig de heter) spelade och efter det var de middag på schemat som va tankane. Bowlingen var helt fullbokat så vi hamnad epå Bykrogen och jag har nog någonsin tror jag vågat mig på en ny pizza. Mums smakade det :)
underbart väder

jag är så fruktansvärt seg på morgonen när klockan ringer (knappt så jag hör den ibland) men i morse när den ringde och jag såg att solen sken var de lite lättare att ta sig upp.

Tempereturen visade sig på minus tio så de var bara att klä på sig och bege sig ner till stallet. Blev en skön ridtur på en häst som skötte sig näst in till exemplariskt, återstår och se hur han sköter sig på söndag då de är hoppträning. :)

Gick sen ut med hunden på en promenad, va så skönt ute så man knappt vela gå in.

I morgon är de fredag igen och jag har en långledighet framför mig. M kommer upp ikväll och jag hoppas vädret håller i sig :)

trevlig dag

Kockandet tror jag gick hem hos mor, far och farmor för maten gick iaf ner. Sen om de bara sa de är en annan femma. ha ha
Det bev iaf paprika och fetaostbiffar med potatismos och kantarellsås med rucolasallad. Smakade mycket bra om jag själv får säga. God tårta hade jag lyckats göra också. Farmor undrade om jag hade ärvt mammas kunnade i köket, jo jag önskar sa jag. ha ha

Under kvällens gång ramlade Joakim, Anna och även faster in så tårtan minskade även den :)

Tidigare under kvällen knackade det på dörren och ett blomsterbud stod på mitt namn.
ingen vanlig dag

klockan ringde motvilligt sju i morse trots en ledig dag. Men hade bokat plats för träning i morse klockan tio och tänkte avverka hästen innan dess. Va riktigt mysigt ut och galoppa i lössnön. :)Har som sagt tillbringat en timme på gymmet i morse också med ett spinn/core pass. Fy satans så drygt de va. ha ha

Vart och handlat mat tills ikväll också då mamma, pappa och farmor kommer och äter födelsedagsmiddag. Jag blir alltså ett år äldre idag och är nu defenetivt ett år äldre pension. :P

Saknar M enormt ♥


RSS 2.0