De börjar närma sig...

Nu börjar ja få ångest över att semester snart är sluut. Ska iofs bli skönt att komma in i lite normala rutiner igen. Lär väl inte stå på förens ett år till har gått och de är semester igen.

Rättvik igår på cruisingen, Orsa idag kanske, Rättvik igen på torsdag kanske och sen Mora Festivalen och sjukamp hos Krille. Hektiskt liv. ha ha. Tur man börjar jobba snart som sagt så man slutar upp med sånt här. :)
CLASSIC LADY

Dagen började tidigt hemma vid sex tiden då Erik ramlade in hemma efter en natt med fest för att fixa min frilla och smink innan jag begav mig mot Rättvik. Såhär blev resultatet för oss brudar. Fr v. Jeanette, Kia, Jag och Mamma.Dagen började med fukost..Vi åkte en slinga på unegefär 6 mil och under färdens gång skulle olika
uppdrag utföras eller frågor svaras på.Här skulle vi lukta på sex olika kryddor och de skulle namnsättas. De va svårt
för de fanns knappt någon lukt kvar. Men tre rätt av sex möjliga var bra då de
var massor som inte ens fått ett enda rätt.

Ett försök att efterlika en femtio tals brud. Måste vart drygt och levt på den tiden,
tänk bara att fixa en sådan frilla hela tiden. Mitt hår bestod av ett ton spary.The driver. :)
Första gången som vi var med och kan nog bli fler. Nu vet vi hur de går till och
hädanefter ska de förberedas bättre!

En vän för livet!

På den tiden som jag gick i Rättvik i skolan så åkte man buss dit och den gick alltid via Vikarbyn på morgonen och där hoppade de alltid på en liten rödhårig tjej som "tillhörde" samhällsbrudarna och man tyckte ju alltid att de var lite för mycket och de trodde de nog var lite mer än oss andra bondbrudar som gick i mjukisbyxor till skolan.

Man tyckte väl mer eller midre så hela tiden som man såg henne med en dag så bytte hon skola och flyttade till Falun, så man tänkte inte mer på henne.

Inte förens den dagen jag klev in på Mora Hotell och skulle söka jobb då jag såg henne där. Fick jobbet där och vi började jobba tillsammans och framförallt lära känna varandra. Hon drog till Spanien efter ett tag där hon brukade vara någon månad under sommaren och jag bleb kvar. Men hon kom tillbaka och så roligt som vi hade på de där jobbet tillsammans har jag nog aldrig haft med någon trotts att själva jobbet sög. Våran humor var alltid på topp och det hände alltid något. Vi själva kallade oss för D1 och D2 vilket också kunde uttalas dvärg1 och dvärg 2, helt enkelt för vi var kortast på stället. ha ha.

Vi har gjort mycket roligt tillsammans sen vi lärde känna varandra och de finns väl ockå saker man undrar över hur vi ens tänkt tanken att göra, men de är också minnen för livet.

Kommer aldrig att glömma telefonsamtalet då hon berättar att hon är gravid. Jag skulle själv vilja sett min min då. ha ha.

I tisdags hälsade jag på henne på sjukan höggravid och igår onsdagen den 22: juli 16:23 kom en pojke till världen!

Jag längtar sååå tills man får se dom! :)

Så något man borde sluta med här i livet är förutfattade meningar om folk, jag själv fann världens bästa vän istället. :) 


                  


Jag hade rätt!

Ibland tror jag att jag är en spådam inners inne. Ibland om jag lyssnar på radio så kan ja tänka att nu kommer nog den låten efter reklamen, och vad kommer om inte just den. Sen om de bara blir så låter vi ha osagt.

Men vad hände om inte idag. Jag önskade ju lite sol innan jag gick och la mig och vad tittar inte fram om just den. Sen att de kanske inte är sådan jätte värme de är en annan femma, men den är framme i alla fall.

Sitter och funderar lite över nästa vecka. Drar nog iväg på mådag tror jag. Frågan är om jag ska ta bilen eller tåg. Ska ja vidare blir de defenetivt tåg, men åker ja bara till Örebro kanske de blir bil. Skönare att ta sig fram som man vill. :)

Hästledig idag vilket är himla skönt och jag borde passa på att göra något annat. Sitter och väntar på att min kära mor ska komma hem någon gång från jobbet sen blir det en tripp med henne ner till Vikarbyn och någon Loppis där.

Vankas Classic Lady på lördag och utstyrseln ska vara 50 - tals mode. De mesta är klart, fattas bara en blus till mamma och lite annat smått krims krams. Jag har en bild framför mig hur jag ska se ut, men de kommer väl säkerligen bli något helt annat. Om vi säger som så har jag inte de blekaste om hur de egentligen såg ut av någon konstig anledning, men har sett på en massa bilder. Svårast blir nog att få till håret. Min frisyr liknar ju inte direkt något hårsvall som de hade.

Får lägga upp bilder bara dagen är kommer och gången så får ni se hur ehh fin man blev. ha ha

Precis som alla andra!

Skrev precis världens inlägg och vad händer om inte att allt försvinner. suck.

Here we go again.

Har haft lite funderingar över saker i livet och vad jag egentligen vill göra. Fortsätta jobba? Börja Plugga? Flytta? Men frågan är ju bara hur vad eller vart..?

Jag är väldans lycklig lottad över att äntligen fått ett fast jobb och veta att man har en fast inkomst varje månad. Men är de vad livet ska gå ut på? Ska man inte göra något annat än jobba.? Jag vill upptäcka världen, de finns så himla mycket att se och här sitter man i unkna Mora..

Livet är alldeles för kort för att bara gå och trampa i samma steg. Jag har rest mycket i mina år, men de som yngre och endast inom Europas gränser. Jag vill se mer. Finns väl inget som egentligen hindrar mig, förutom att jag inte är gjord av pengar. Så de är väl prio ett. Och då var vi där igen, de är bara att jobba och jobba. Och där blir man ju inte rik heller.. suck

Om ja ska ta er tillbaka till mitt vardagliga liv och fortsätta drömma själv så har jag vart med Sara och Krille till Gävle/Falun/Borlänge under dagen. Tro de eller ej, fast ja kände för att sprätta pengar som inte finns så hittade jag inget på Ikea. Förutom att de va extra bra pris på sänggavlen från Malm serien som ja har byrån i och de va endast mån - fre denna vecka och en femhundring billigare. Men de va bara att fetglömma då vi aldrig hade fått med den hem i bilen.

Väl i Falun skulle Sara in på sjukan och kolla knät då hon lyckats vridit det på ngt konstigt sett. Jag kollade läget på Stan i hopp om att hitta ngt, men icke. Fick kontakt med Malin och de visade sig att hon låg inlagd höggravid (beräknad födsel idag 21:a juli) men inte för att föda bebis utan med nån inflammation i njurana. Satt och snackade skit med henne en stund tills Sara blev klar och vi begav oss mot Borlänge. Där blev de äntligen mat då vi alla tre var vrålhungriga och medans vi satt och käka så tittar Krille upp och säger, men men.. är inte de han..

Jo Mats från I en annan del av köping ju. Nästan så vi sa att man vill gå fram och Hälsa för de känns som man kände honom.. ha ha.

Han var nog där och shoppade med sin mamma och pappa, precis som alla andra.

Ännu en dag är över och den har mestadels regnat bort. Kan de inte vara nog nu?

Jag och Flippen dyker under täcket ihopp om en ny dag med soooolsken. Tack!

Hur kunde de hända?

Efter första veckans semester känns de som man har haft en hel del sömn att ta igen och jag kände att natten som var var ganska läglig. Somnade dock till en stund på soffan igår när jag kom hem från Malung så när de väl var dax att sova var de stört omöjligt. När jag väl lyckades har jag ständigt väckts utav springet i trappen, musik på full musik och folket som gapade och pratade för fulla muggar och just fulla var de nog också jag jag tro..

Slog inte upp ögonen förens halv tolv och insåg att de regnade ute, blev väl egentligen inte förvånad.

Som sagt första veckan är slut och vart tog den vägen kan man undra. Har i alla fall vart himla roliga dagar med massor av dans och en och en annan "överaskning" kan man väl säga. Mer om de säger vi inte :P

Vaknade upp i Malung igår och när de var dax att bege oss hemåt vela dock inte min bil de, den va stendöd. Efter lite jagande av startkablar kunde vi styra hemåt med trött ögon.

Vad de två återstående veckorna har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu. Pratas om Kryssning och funderar på en tripp. Vart får vi se.

Borde rida hästen, men har egentligen inte de minsta lust. Men jag antar att han motionerar inte sig själv tjokisen. :)   
         
                                   

SEMESTER!

Jag har nu klivit på mitt livs första semester och det känns för jäkla skönt måste jag säga.

Dock hade man ju hoppats på lite bättre väder så man kunna glassat på playan, men än så länge har de skitit sig rätt så rejält.

Igår blev de Malung och en massa dans. Så himla kuul och trots att man är lite ringrostig kom man på de fort igen. Ikväll blir det Rättvik och Björn Rosenström och i morgon Lars Kristerz i Wåmhus och torsdag Malung igen innan de blir en vilodag på fredag och avslutning på lördag i Malung igen. Fullspäckat, men de är väl så de ska vara. :)

Ska ta och klä på mig lite kläder nu och bege mig ner på stan sen är det motion av häst och hund innan kvällens galej drar igång :)

                                       


Sviterna efter en blöt kväll!

De enda jag tänker på just nu är att denna vecka ska springa förbi, men när väl nästa vecka infaller kan tiden stoppas. Har inga direkta planer alls, de känns som jag mest kommer ta dagarna som de kommer och hoppas att solen vill vara på min sida. :)

Min lång ledighet inföll dock helt på fel helg, då jag kommer jobba hela nästa helg. Men ska se om min köre arbetskollage Rosanna vill byta helg. Jag hoooopppas!

Lördagen spenderades med grillning och kubb vid ett hus vid vattnet innan vi begav oss in till stugan och en kilometer kö som vi möttes av. Men in kom vi och det var fler än vi som hade hittat dit då det var rätt knökat med folk. Kvällen avslutades en med ett dopp i de blå, och de hade väl kunna skippats för rent ut sagt satan va kallt det var att gå hem sen. Men alkohol brukar ju göra en rätt smart kan man tycka, ehh eller inte. ha ha

Kvällen har i alla fall resulterat i en miljon myggbett och de gör inte annat än kliar. Mygg borde förbjudas.

Kvällen har spenderats på Bio med Pernilla då vi kollade in Ice Age 3 , det var ungefär vi och en miljon barn. Men filmen var sjukt kul för de.

Tio minuter innan Prison Break börjar. Ska borsta tänderna så de bara är att hoppa i säng när de väl slutar för klockan ringer sådär oliiidligt tidigt i morrn. Men värt de för att få sluta klockan ett!

Blir inte förvånad längre..

Jag vet ju hur de blir så varför ens säga ngt..

fem dagar kvar att jobba bara. sen kan jag också säga att jag har semester.. :)


RSS 2.0