Då var det slut!

Mitt internet hemma fungerar INTE och jag blir så himla arg för jag fattar ju inte hur man ska göra. ha ha.

Sitter hemma hos mamma och pappa för tillfället, hade tänkt mig en låång sovmorgon idag men de gick ju mindre bra. Sista dagen på knivjobbet igår och väntar på spänning vad som komma skall på måndag.

Fick veta förra veckan att de hade jobbat in denna dag så även vi blev lediga då vi extra anställda inte fick vara där själva. Skönt med en extra dag ledig faktiskt. Gick och la mig Nio igår, så himla trött. Vaknar av att de ringer och trodde först att de va på morgonen, men klockan vara bara elva. Sen sovit jätte konstigt hela natten. Vakna till vid fem, sen vid sju och sen igen vid nio då ja gick upp och ut med hunden och framför allt ut i KYLAN. Blåser isvindar.

Ska ta med mig mora tidningen hem och värma en kopp te å se om man kan få tillbaka någon värme.

Sen blir de nog till att städa lite, något som jag bara dragit och dragit på. Suck.

Har vart dåligt med uppdatering denna veckan, men här en snabb resume. :)

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag = Jobb, hästar och träning. Inget mer spännande.

Men förra Lördagen var vi ett helt gäng som var på ICE i Borlänge och sköt Lasergame, så himla skoj. Sen hur dålig man var på att träffa behövs ju inte nämnas, men fick väl in ett å annat skott i alla fall. Hade de vart Paintball vi skulle på hade jag nog kräft en hockeyutrustning för att ställa mig på den planen, men detta var bara en väst med träffpunktar sen var de bara att springa för glatta livet. :)

Käkade sedan hemma hos Niklas och förfestade lite innan vi begav oss till Galaxen och Hela huset gungar. När jag och Tobias kom dit var de världens kö och tänkte att vi aldrig skulle komma in, speciellt inte då man också va så himla kissnödig. Men in kom vi och resten även efter ett tag, och tillslut även Linda och Pernilla. Hade en rolig kväll med buggande och dansande. Skoj och se någit nytt och framförallt se nya människor. 

Söndagen var mest bara allmänt seg och jätte trött, alla sömn man missat kom den dagen. ha ha.

Jag blir så himla fundersam!

Ibland får jag upp tankarna kring mitt tidigare arbete och undrar hur de verkligen ligger till. Syftar lite på Ett steg Bakåt som jag skrev om förut och då jag såg en av personerna bakom detta igår kom det ännu en gång upp i tankarna.

Att jag som person kan få lov att sluta för att jag är slarvig och irriterad får mig att bli lite fundersam då jag nu fått höra att en fått stanna kvar genom en andra chans trotts att personen i fråga är misstänkt att ta både pengar och dricka alkohol på jobbet och den andre är oförskämd mot gästerna. 

Vart var min andra chans då?

Jag har lagt den där skiten bakom mig egentligen och de är inte ens värda att ägna en tanke åt, men man kan ju börja undra när man får höra något sådant. De va dock rätt skratt retande då de ringer och frågar om ja kan hjälpa till med en grej. Men god dag yxskaft. Vad tror man? Som vi skulle vara vänner. mah.


Släpper de där nu, finns massa annat skit som man kan fundera kring istället.

Återstår bara sex dagar på jobbet nu, känns både si och så. Heltid är allt bra! Fick vet idag att nästa fredag är vi tydligen lediga också. De hade injobbad komp och vi extra anställda får inte vara där själva. Men jag gråter väl inga krokodiltårar, ska bli skönt med en extra dag ledigt innan nästa jobb drar igång. Ska bli spännande och se vart detta leder. :)

Hoppade in och jobbade lite till efter vanliga jobbet igår med Servering på middag som Dahlbergs hade med leverantörer, kunder mfl. En del bekanta ansikten då de var krögare i farten och att servera sådana gånger kan vara skoj, men hur har jag stått ut förut? Blev en femtons timmars dag igår med jobb och alldeles för lite sömn innan jobbet kallade idag igen. Så nu blir de sängen igen innan man ska upp igen. Hade så gärna vela ha sovmorgon, men icke.

Var rädd om varandra!


Äntligen igång igen!

Segare än segast att ta sig upp i morse, men de va bara att slå upp ögonen och masa sig in i duschen. Vart dock inte så mycket piggare av de. Dagen gick trotts allt fort, men fram till lunch hade ja kunna avlidit för ja mådde så konstigt. Fick inte ens i mig lunchen, och de är icke likt mig.

For upp till Stallet och gick en vända med Jolly och som vanligt var det bara att ta de lååånga benet före. ha ha. 

Jag och Linda har vart på Spinnig och de va härligt, men ack så drygt. Inte tränat på två veckor, intekänns mig riktigt kry, men nu jävlar. Tjejvasan närmar ju sig.  Jag vill nästan att snön ska komma nu så man kan åka skiiiidor. Så skoj!

Nedräkningen får framåt tjugo minuter kvar sen smäller de. PRISON BREAK is BACK!

Jag har visserligen redan sett avsnittet, men värt att se igen! :)

                                                                      


Ny upptäckt!


Appropå, Vad händer i morgon?

Det hände ju ingeting. Inget i den bana jag hade tänkt i alla fall. Kanske var för mycket begärt att de skulle dimpa ner typ en miljon framför mina fötter. Men min tur var tydligen slut efter jobb beskedet.


Mys i Solen!

                               


I fredags stoppade jag in hunden sen for vi till Tobias och bara vart där och myst runt. :) For hem idag på förmiddagen då Malin var hemma på helg visit så jag och Linda har vart där och ätit kladdkaka och snackat massa gojja. Sen bar det av till stallet för en tur med Jollan och sedan hem för en promenad med hundarna för mig och Linda. Hur härligt som helst, framförallt att träffa Linda igen. De sker så sällan, fast vi bor så nära varandra. Får bli bättring på det!



                                 Fiffi & Flip


                                                                                                  Kram                         

Jag är såååå BRAA!

Idag kom samtalet som jag väntat på.

Hej stör jag. Inte alls tyckte jag då jag bara packar och packar dessa knivar. Ja men de behöver du inte i alla fall göra den tredje november för då börjar du hos oss på DOLLARSTORE!


Jag skickade in en ansökan förut men fick inge svar så ringde bara upp för att kolla läget. Då de va tre stycken som hade bestämt sig för att åka utomlands istället fick jag komma och träffa dom redan samma dag (läs onsdag). Arbetsintervju i fula jobb kläder och allmänt oförberedd for jag dit i hopp om inget, men med ett visst hopp att jaskulle falla dom i smaken, och de gjorde jag tydligen. :P

Det börjar med en månads jobb där vi är femton stycken som efter månadens slut ska bli sju eller åtta. Jag minns inte riktigt. Så nu är det bara att visa hur underbart bra man är! ha ha.

Igår biobiljetter och idag jobb. Vad händer i morgon? 


                   

...


Ny frilla!








 Förra veckan var jag hos MARIA och fixade och satt i lite röda slingor i håret. Färgen biter inte på mitt hår så bra så de fick bli lös hår. Är tok nöjd, en på sidan och sen sitter en bak.

Nyfunnen vän i bloggvärlden också. Min käre vän MALIN som jag ser allt för sällan!

Jag har ett bra jobb, trots allt!



Dessa Fick jag av chefen idag för att jag var uppmärksam och läste allt på arbetskorten. Folk som inte gör de tydligen. 


                                                                      Tack Tack

Jag vill inte...

SOVA!

De blir bara morgon så fort.. Suck.

Maten vi lagade!




4 portioner:

2 paket färsk bandpasta
1 paket fryst basilika
Spenat (jag köpte fryst portionerad spenat som jag lät smälta i pastasåsen)
Olivolja
Salt
Peppar
Grönsaksbuljong
Matlagningsgrädde
1 Lök
1 klyfta Vitlök
1 stort paket med mozzarella
1 paket med gula & röda cocktailtomater

Stek tomater, lök + vitlök tillsammans med olivolja medans ni kokar pastan. Släng ner tomatblandningen i pastan och häll i resterande av ingredienserna och när allt är klart och varmt så häller man i den tärnade mozzarellan så den bara hinner bli mjuk och smaka av med mycket peppar. Klart!!

Här var de nytt!

Här stiger man in och ser en helt ny blogg. Tack snälla Emelie.

Sitter hemma hos Linda och har lite ångest över att i morgon är de måndag morgon igen. Jag vill inte gå upp så fruktansvärt tidigt. Återstår bara tre veckor och de ska ja väl stå ut med. Med blandade känslor man jobbar. Att jobba dessa tider (7-16) är nog inte riktigt min grej då ja är så extremt morgon trött och jag tycker om att jobba med människor. Inte sitta och lyssna på musik hela dagarna, (kan snart varenda låt utantill tror jag)och bara kolla ut genom fönstret medans man packar och packar dessa knivar. Men ja änt bitter, de är ett jobb att gå till. 

Gårdagen spenderades på Mora Parken och ett dussin andra människor. Kvällen började med att jag och LInda lagade mat och Pernilla kom till ett dukat bord. :P Vi fixade oss och hur man än gjorde kände man sig oändligt bara jätte ful. Men efter lite övervägade var de tyvärr bara att inse att de är såhär man ser ut. Fick i alla fall höra under kvällens gång att jag va mycket fin. Så de var väl bara att suga åt sig. :)

Kvällen hade väl kunna vart roligare och de va då inte värt dessa tvåhundratjugofem kronor, PLUS tjugo tjugo kronor i garderoben. Helt makalöst.

Nu ska ja krypa ner och är väl inge annat än att bara invänta klockan som ringer snaaaart. Suck.

Saknar att få krypa ner bredvid min andre hälft bara. Linda får duga för kvällen, Inget att krama på dock. ha ha

KÄRLEK

Då var de över också!

Fick vet idag att de inte kommer bli förlängt på jobbet där jag är nu. Känns lite surt för vad ska man nu lyckas hitta för jobb. Har ju extra på krogen i Rättvik på helgerna om ja vill. Men som man blir rik på de.. Nope. Bättre än inget, men ja vill ha ett jobb som ja vet kommer stanna kvar.. Suck.

Känner mig krasslig. Inte sjuk, men ngt är de som ligger oh gror. Jag har inge lust. Framförallt inte råååd att vara sjuk.

Jag och Tin fortsatte projekt inridning av Robin idag. Kommer nog bli en ståtlig herre de där!





Ska packa in matdosan sen borsta tänderna. Halv sex ringer klockan i morgon bitti. Gäsp

Återträffen i bilder!

Skulle lägga in dom med texten igår, men orkade aldrig rota fram sladden. So here we gooo...Fråga mig inte om vad hon gör för fin min :P  Anette & Annsofie




  Jag & Emmy




 Linda

 Petra & Emmy


 En ego

Dessa ska bli mina nya vänner .:) Djurhuset!















 




Kvällen avslutades med middag men där fastnade bara jag och Emmy. :)



Tack för mig, Hej!

Vad har jag gett mig in på...

Nu var de allt för länge sedan som jag avlade en rapport igen. Men jag lever jag lovar.

Jobbet knallar på, men jag ljuger väl om jag säger att jag ljublar av lycka när klockan ringer halv sex vaje morgon och man vet vad som väntar. ha ha. Denna vecka har jag och Malin bestämt oss för att börja tjugo över sex. Hör och häpna, men allt för att sluta tidigare på fredag. :)


Återträffen i skolan är också överstökad vilket var väl rätt trevligt. Mest skoj var de väl att träffa folket igen, ja i alla fall dom som var där. Emmy fick jag ju träffa redan tidigare på dagen då hon kom med tåget till Mora och våra munnar gick i ett för att ta igen allt sedan vi sågs senast. Vilket ja knappt minns när de va, dax för ändring med andra ord på den fronten. Dagen och kvällen i Rättvik spenderades med massa tråkigt prat i aulan så man höll på att somna, sen vart de rundvandring och sedan middag. Sen satt vi oss i gula faran för att fara hem och dra i oss ngt starkt att dricka innan vi for ner på stan och allas vår timmer stuga. En trevlig kväll som fick ett abstrupt slut. Mer behöver inte nämnas!

Igår blev de marknad och några slantar fattigare. Dom årliga strumporna är ju ett måste, sen sprang jag över en plånbok som nästan också var ett måste för alla mina slantar ramlar nästan ut i den andra. Men så var de denna jacka som ja också sprang på. Den var ju egentligen inget måste, men lik förbenat så hänger den ute i hallen. ha ha

Kvällen spenderades på krogjobb i rättvik. Kvällen gick fort och sjukt mycket folk i farten.

Dagens planer gick i stöpet totalt. Jag och Myggan har i alla fall vart ute på en härlig hösttur och disken är diskad. Mer vart de inte.

Nu blir det sängen.

Godnatt!


RSS 2.0