han är hemma

Ingen är lyckligare än jag för i söndags ringde de från Falun och berätta att vi fick hämta hem Flippen :)

Han vart överlycklig när han såg oss.

Han har fortfarande vätska i buken, men det går åt rätt håll. Bara att hålla tummarna att de fortsätter åt de hållet.


orolig är bara förnamnet

Huset är så gott som urplockat nu och de står snart klart för de nya hyresgästerna. Känns både tråkigt men ändå lättande att flytta därifrån. Tråkigt för att man fixat i ordning och gjort fint som man vill ha det, men lättande för att för en gåns skull på riktigt kunna glömma allt elände som huset förde med sig.

Känns som det bara vart skit på sistonde. Hunden är inlagd på Falu djursjukhus för vätskefylld buk och jag är så orolig att han inte kommer bli frisk. Jag vill ha hem min älskade vän igen, de är så fruktansvärt tomt här hemma. Hela familjen är samlad, men inte älskade Flip. ♥

Jag hoppas innerligt att han kommer att klara detta. Samtalet från veterinären i morse va iaf positiv då han tappat ett hekto vätska och han är hur pigg och glad som helst.

Jag har alltid sen den dagen vi fick veta att han haft leverproblem inte kommer leva sitt fulla liv om vi har otur. Men från att ha haft bättre och bättre värden till detta. Varför ska stackarn behöva genomlida allting?

Han är min ögonsten och jag vet inte vad jag gör om de värsta inträffar. Jag försöker tänka positivt. Men detta jäkla OM ligger hela tiden och gnager i hjärtat.

Kämpa min lurvtuss. Jag vill ha dig kvar många år till!


LOVE


möhippa ala svensexa

I lördags va de planerad möhippa/svensexa för Maria och Magnus, och de vart uppskattat vill ja tro.

De började med att vi brudar gömde oss i omklädningsrummet på jobbet för att skrämma Maria när hon kom in dit, och om vi gjorde. ha ha

Vi åkte ner till Tingsnäs där hon fick byta om och få sin vrålsnygga outfit. Vå åkte sedan runt i Mora ett tag och gjorde ett och annat. Hon skulle bla annat köpa sin sista korv på babs för en femma, men den torrbollen i kassan (som troligtvis inte fått sig ngt på länge) häver ur sig.

- DEN KOSTAR FEMTON KRONOR!

Men snälla ijust idag bara tyckte jag, du ser väl hur fin hon är. Men de var då tvär nej. Så vi åknte till våra kära grannar vid jobbet och där gick de vägen.

Vi styrde färden mot Garsås där vi mötte upp grabbarna, och Magnus var så snygg i sin piratdräckt. ha ha

Väl där va de straffmåls jakt med innebandyklubban som gällde. Men de va för jäkla dåliga må ja säga. vi stoppade sedan in alla i bilarna och for sedan vidare mot slutdestinationen Rättvik. Vi hämade pizzorna vi beställt och satt oss på stranden och mumsa i oss.

Nästa projekt var sedan trixa fram bollen mellan konerna men med stopp för en hutt vid respektive kon. Allt slutade i ett enda kaos och ingen av dom gjorde som de skulle. ha ha

Slutade med att vi spelade fotboll med grannarna och ja insåg ännu en gång att ja är världelös på de. ha ha

Jag och Cina tog oss ett dopp i de blå och de va såå skönt innan vi knallade upp på samhället. Nästa uppdrag bestod av att måla porträtt utav folk. Och jäklar, de va lättare än vad vi tänkt oss. Folk skulle betala 10 kr för ett porträtt men en betala så mycket som en hundrig. Och ingen av oss hade en aning om att Maria hade sådan talang att måla. De va roligt :)

Pengarna hon fick in, i detta fallet nu då en del skulle gå till en porrtidning som hon skulle fråga närmsta kille om han läst och om den va bra. Men hallå? Finns de inga sådana tidningar nu för tiden. Slutade i alla fall med en Moore och hon skulle sedan sälja den för 10 kr. De va de inte många som va sugna på dock.

Kvällen slutade med att vi dansade på Wasa av alla ställen. De stället känns pasé numera.

Men jävlar vilken rolig kväll vi hade!

Allt detta resulterade i att jag legat däckad i feber, men är nu förhoppnigsvis på bättringsvägen.

Bilder kommer då min kamera ligger på jobbet.

Men värt att vänta på :)


några tappra själar..

Jag har absolut inget vettigt att skriva om, därav denna döda blogg. Men jag ska ge ett livstecken ifrån mig.

Har haft ständiga problem med min dator så igår fick de va nog och jag köpte en ny. :)

Den är svart som natten och går fortare än fortast. Återstår och se om ja gjort allt rätt som man skulle. ha ha.

Den tekniska sidan är inte min starka sida.

Klart med flytt nu i alla fall så första augusti har jag ett nytt tak över mitt huvud. Kommer kännas fruktansvärt tråkigt och få lämna huset när man gjort iordning och allt blev så fint. Men what to do. Här påminns man om just precis allting, vilket är något som jag försöker glömma. Finns fortfarande tusen frågetecken, men de är bara att inse de får jag aldrig svar på. Kanske är lika bra de?

Det börjar bli sommar på riktigt nu men semestern, den får man gott vänta på. Inte förens v.31 infaller min ledighet. Men fick ja de bra förra året infaller de mindre bra detta år. Men nästa år så :)

Vem vet nästa inlägg kanske redan kommer inom nästkommande 4 veckor. :P


RSS 2.0