Så roligt med sällskap!



Idag blev det en härlig vända i skogen med Dennis och Emmy i solsken på 1,5 timme. Tror att dte var två hästar som njöt idag. Dennis kommer ut allt för sällan på riktiga ridturer i skogen så han om något va överklycklig och väldigt pigg. Jolly var inget undantag men att hon är pigg hör ju till vardagligheterna.

Har fått två inneboende tills på lördag och kan inte annat än säga att det är trevligt med sällskap. Igår när jag kom hem från jobbet stod maten klar på bordet och när jag kom hem från träningen var disken diskad. Tror ja aldrig ska släppa hem dom igen. haha.

Träningen igår va rolig, men ack så dryg. Kändes måttligt i benen efter både spinningen och combaten så de var nära de skulle sitta fint med färdtjänst hem. haha.


Oväntat besök!

Förra veckan när jag va på jobbet så ringer telefonen och ser att det är Emmy. Blev lite fundersam vad hon kunde tänkas vela då vi tyvärr hörd alldeles för sällan.

Jag och Emmy gick gymnasiet tillsammans i Rättvik och har sedan dess hållt kontakten, eller ja i alla fall studtals då. haha.

Hon ringde mig iaf för att i skolan där hon går nu (någon slags fotoskola) så hade de fått i uppdrag att åka ut i Sverige och göra några fotouppdrag och de hade fått dra en lapp ur en burk för att få en stad. Och vad lyckades hon inte få för stad om inte Mora. Ska bli himla kul och se henne igen, senast va i somras under Classic car week. Hon kommer upp i morgon eftermiddag och stannar till fredags fm. Vad blev inte mer passande än att jag är ledig onsdag och torsdag.

Dagen i dag har gått i ett. Hästen blev riden i morse och de va så härligt trots den lilla snö som kom igår men de gjorde så mkt när de lyste vitt från marken. Sedan blev det jobb 9-18 innan ett stpe/styrka pass har avverkats. Grymt roligt och idag blev det att lägga på några extra kilon. Kul och känna att man blivit lite starkare. :)

Pappa kom ner och hjälpte mig sätta i ett ljusnät ute i busken. Inte lätt när man är kort och inte når. haha.

I morgon är de full rulle igen.

7-16 jobb.

16:30-17:30 stall

18:00 - 19:15 spinning

19:30 - 20:30 Body Combat

Sen är det Tack och Godnatt!


Är det såhär jag vill ha det?

Varför ska helgerna alltid gå så jäkla fort? Tycker jag nyss gick hem från jobbet i fredags och nu är det dax att gå dit snart igen. Stallet ska fixas i morrn innan jobbet och jag hade visst lovat att börja en timme tidigare, men tidigare än sju kan ja eller snarare orkar ja då inte åka till stallet så någon minut över nio kommer nog klockan bli innan jag innfinner mig på jobbet. Ska egentligen börja tio.

Efter att inte vart i stallet på tre dagar var de roligt att åka dit igen. När ja slulle ta in Jolly i stallet total v ä g r a hon gå in i stallet. Ja prova med allt, typ bli arg, va snäll , dra allt ja orka, locka med mat, stänga av musiken. Inget fungerade tills Gunnar öppnade dörren till boxen. Inte vet ja om det har flyttat in nå monster eller nå? haha.

Blev en timme i skogen och trots att hon var väldigt pigg skötte hon sig ändå bra och lyssnade på vad jag krävde. Om man tänker tillbaka förr i tiden och ja tog i henne i galoppen ställde hon sig mest och stutsa på samma ställe. Nu kan hon ta förhållningen men endå går hon framåt. Traven emellanåt gick hon kalasbra.

Vad som var mindre bra var att det helt plötsligt började SPÖREGNA på oss. Ibland undrar man vad man gjort den där väderguden för ont?

Blev bjuden på middag hos mamma och pappa och det tackade man ju inte nej till. Broder va också hemma och han hade beställt stek med pepparotssås. Mycket gott. Men det är de alltid när dom lagar mat. Önskar ja också kunde fått den talangen.

Finns många tankar i min skalle just nu och ibland vet jag varken ut eller in?

Vad är det jag vill?


Idag kom första snön. Nu längtar ja faktiskt lite tills de vräker ner så man kan ut och galoppa i massa nysnö!


Vore väl för bra för att vara sant...



Hade sett fram emot denna helg efter en vecka med massa jobb, men de vart visst inte riktigt som ja tänkt mig. Men ja borde väl ha lärt mig vi detta laget att ja aldrig ska ha för förstora förhoppningar, brukar bli bäst så.

Längtar tills i morgon så ja får åka till stallet och pussa på mitt fina hjärta ♥


Ett sista farväl!

Idag för Åtta år sedan föddes världens finaste änglahund. Saknar honom konstant och lämnade mig alldeles för tidigt. På fredag den 25:e så är de 1 år och 3 månader sedan som han tog sitt sista andetag. Ja minns de som igår.



På fredag är det ännu en hund som ska ta ett nytt steg i livet och dela plats med älskade Flippen och bli ängel. Va förbi där idag och klappade om honom och gav pussar. Livet är grymt ibland. Men jag resonerar som så att skaffar man ett djur ska man också kunna ta ansvaret den dagen ett sådant beslut måste tas, hur ont det än gör.

Jobbade 7-15 idag och skulle därefter åka hem och byta om och åka till stallet. Fick lov att ta en liten powernap innan dess och ja slockna som bara den. Varken jag eller Sara hade någon lust att rida, men vad gör man vi fick ju lov. Blev ett pass på 1 timme i ridhuset och hon gick så jäkla bra i traven. Ja sa till Sara....

Kolla, min häst kan trava..

Låter ju kanske sjukt, men ja som ni kanske förstått vid detta laget så är inte hon som alla andra hästar. haha.

Nu är det jag som ska i säng.

Ska jobba 7:oo - 19:3o i morgon.

Ibland önskar ja bara att man kunde ta 3 månaders semester!


Det är roligt att slåss...

Inte på riktigt då, men på gymmet när man kör ett Body Combat pass. Hann precis in i tid idag för att vara med. Kan aldrig boka mig när ja slutar halv åtta för man vet aldrig om man kommer ifrån jobbet i tid. Bättre att chansa och köra rally ner och hoppas de finns plats, som de alltid gjort. :)

I slutet av varje pass blir det alltid lite styrka då vi kör pusch ups (armhävningar) och situps. Det är nästan nästan så att ja orkar köra alla armhävningar på tårna och de är en del. Känns att man blivit starkare vilket är kul. 
 
Har bokat mig på spinning i morrn, får se om de blir de eller om ja ska vänta på Sofia och köra gymmet, tror de slutar åt de sista. Slipper man stressa ihjäl sig med att hinna med stallet och hem och käka.

Låter som de flyttat in en vrålande dinousarie uppe hos grannen. Haha. Antar att de kollar på film. :P


. . . . .

 

  


Väntan är över!

Vaknade till i morse av ett sms, men ja orkade aldrig vända mig om och ta telefonen. Men när jag vaknat till liv lite mer ser ja att de är från Evelina. Bebisen har äntligen tittat ut!

Det vart en liten flicka vid namn Elsie.

Stoooort Grattis!





Borta bra men hemma bäst...

Klockan ringde sex i lördags morse bara för att hinna ta mig hem i god tid då de mer eller mindre va isbana ute på vägarna. Kom hem så ja hann käka frukost och sen åka och hämta upp Jessica. Bussen hämtade upp oss 8:30 och färden mot Vemdalen började. Lyckades sova, eller iaf halvslumra större delen av biten upp.

Väl framme var det lunch på schemat och den serverades ute vilket va kaallt och obekvämt då de inte fanns några bord.

Hela gänget vela ut och gå förutom jag som satt mig i bubbelpoolen och plaskade i bassängen, vilket blev några timmar. När de väl kom tillbaka spelade vi Med andra ord och korkade upp. Sen hoppade vi i poolen igen.

Kvällen bestod sedan utav middag, vilket smakade väldigt bra då magen kurrade rejält. Nu fick man också äntligen se ägaren till Dollarstore, Peter. Han gav ut lite stipendier och sen var de inge mer med det. Man hade önskat att han kanske kunna presenterat sig lite, berätta planerna för Dollarstore osv, men icke..

Kvällen fortsatte med en massa dans till något band som spelade. Alla droppade av en efter en och tillslut var de bara jag och Cina kvar. Vi ramlade i säng halv tre efter ett telefonsamtal och med väldigt onda fötter.

Klockan ringde halv nio i morse, så de kändes som ja hann inte mer än slå ner skallen innan vi skulle upp igen. Stoppade i oss lite frukost sen gick ja å la mig en stund till då ja vaknade och hade så j ä v l a ont i ögat. De försvann tack gode gud när de var dax att sätta sig på bussen för hemfärd.

Väl hemma satt ja mig i bilen och åkte ut till Vinäs till mamma och pappa. Dom va på Ikea igår och hade köpt nyy möblemang till kontoret, blev riktigt fint.

Däckade sedan på soffan några timmar.

Klockan ringer offantligt tidigt i morrn så nu är de ja som ska i säng.

godnatt


Vila i Frid

2011-11-20

Du kommer alltid finnas med oss. Men du har de bra nu utan smärta och har bara ren frihet. 

"Myggan"




Allt går bara sönder...

Lämnade in bilen idag och fick radion lagad så nu kan ja äntligen lyssna på musik igen. Har vart måttligt tyst den senaste tiden utan mjusica.

Har jobbat 7-16 idag och har haft fullt upp hela dagen med att städa och bygga om, men ja blev klar lagomt tills ja skulle gå hem.

Har vart till tandläkaren idag för lagning av en tand. Har inget minne av att ja lagat nån tand förut, men hade tydligen lagat fyra stycken. Tog lokalbedövning och hon sa att de kan ändå kännas, de är väldigt olika från person till person. När hon va klar så va de liksom, jahapp. Var de bara de? 1400:- kronor fattigare vart man ju också. Lagomt roligt, men antar man lär ta hand om sina små tänder, kan bli så väldigt mycket dyrare annars.

Dagens träning har bestått utav ett 75 minuters spinningpass. Jävlar vad död mina ben var efteråt, känner man att man gjort någon nytt iaf. Bränner en hel del kalorier under ett pass, idag blev de närmare 900 kcl.

I morgon är de fredag och jag är ledig. Ska klippa luggen 9:3o sen ska jag möta upp Annsofi i stallet vid 10:oo. Ska bli kul å äntligen få se ungen igeen. :)

Lär uträtta lite ärenden i morrn också, som tex införskaffa lite dryck inför färden på lördag samt lite nytt smink.

På em rullar bilen mot annan ort men ja återkommer lördag morgon för färd mot Vemdalen. Kan bli en mycket bra helg. :)


SnällaTomten....




Pengar kan man ju aldrig få för mycket utav!




En ny ridhjälm är på tiden. Min har vart med många många år nu och har åkt i backen har den också gjort.




Är måttligt less på telefonen jag har nu så en ny hade jag inte tackat nej till.






Sol, värme, paraplydrinkar.

Ja tack!


Jag hoppas den inte överlever...

När man har häst är denna årstid något man inte tycker om, speciellt inte nu när det börjar bli s t e n h å r t i marken. Gick trots allt relativt bra att rida på kanterna av vägarna då de inte va lika hårt där. Blev en kort men dessto mer intensiv vända idag då ja skulle möta upp Kristoffer innan dom skulle åka till Borlänge och de blev lite tidigare än vad jag tänkt mig. Blev mycket galoppjobb och hon gick som en klocka (eller nästintill iaf.) Hon var lugn, lyssnade på förhållningarna bra och blev inte så "trissig" som hon kan bli, speciellt i vänster galoppen. I morrn blir det longering som omxäxling. Brukar köra det ca en gång i veckan. Hon jobbar på ett helt annat och avspänt sätt än när jag sitter på ryggen. Det är liksom dit ja skulle vilja komma då då! :)

Min telefon dog här om dagen, har inte gått att ladda alls så har fått lov att lämna in den. Som tur va skulle Kristoffer till Borlänge så ja slapp sitta och åka fram och tillbaka bara för det. Hoppas de inte får nå liv i den, kanske ja kan få en ny. :P

Har bara en dag kvar att jobba denna vecka sen går jag på tre dagars ledighet. På lördag morgon åker vi upp till Vemdalen med hela Dollarstorehänget, dvs alla butiker ska på personalfest. Kan bli riktigt skoj. Minns när vi sa att ja men shit dit är de ju lååång tid kvar, nu är det tre dagar.

Fredagen ser jag också fram emot, men om de kan vi ta en annan gång. Eller en sak är väl att Annso kommer hem och följer med ut med hästarna. Det är så tråkigt att de ska behöva bli så att man ses alldeles för sällan för att någon flyttar.

I morgon väntar jobb , stall och ett spinningpass. En helt vanlig dag i mitt liv alltså.



Den som lever får se..

Sju dagars arbete bara sprang iväg och jag hann inte ens bli trött på varken jobb eller folk. Har haft fullt upp hela tiden så man hinner knappt tänka så mycket.

Har haft en ledig dag idag vilket startade med en sovmorgon, men endå vaknade jag klockan nio.

Igår när ja skulle gå och lägga mig skulle ja sätta in laddaren i telefonen, men den började aldrig ladda. Svor några fina ord och vart måttligt arg. Idag när jag vaknade var den stendöd, vilket den fortfarande är.

Mailade dom ja köpte den hos och jag var hjrätligt välkommen in och lämna in den så skulle de skicka in den. Affären jag köpte de i ligger i Stockholm och inte direkt så ja åker dit för att lämna in telefon. Antar att ja kommer få ta mig en tur till Borlänge på fredag för funkade tydligen där också. Jag är så jävla less på telefonen så de finns inte.

Blir de Borlänge hade de ju vart ypperligt att kunna hälsa på Malin samtidigt, men har jag något nummer till henne nu. NEJ! Alla nummer ligger ju på telefonen.

Har rotat fram en gammal telefon som mamma haft nu iaf, snacka om att man känner sig totalt off utan.

Trodde nästan att datorn hade gett upp hoppet ett tag också men den vaknade. Annars hade jag blivit jävligt arg.

Denna lediga dag är till övers och den har avslutats med ett Step/Styrka pass på 75 min, men kände att de fanns lite energi kvar ändå så ja sprang på bandet i 15 min också. :)

Väntar på ett samtal nu, sen är de tack och godnatt!


Blev inte som jag tänkt mig...

Klockan ringde vid Sju i morse, men de va alldeles för skönt i sängen så ja orkade bara inte gå upp förens tio.haha. Åkte då upp och fixade stallet men Jolly fick vila då hon ändå gått mkt senaste dagarna.

Timmarna på jobbet sprang iväg fort och efter jobbet blev det ett 45 minuters styrkepass. Bättre än ingenting för ja hade ett diskberg att ha mig igenom här hemma.

I morgon väntar det jobb 7-16 sen ska jag raka vägen ut till Bonäs och jobba på bröllop vilket ska bli kul för nu var de ett tag sen. Sen väntar de bara jobb resten av helgen och ev något av de roligare slaget på lördag kväll. Återstår och se. :P



Någon som har tips på vad man kan äta efter träningen och som är bra?

Jag är less på keso med äpple och ägg i mängder...


Den flygande köttbullen..

Eftersom de är onsdag så är det Saras dag att ta hand om Dennis så ja föreslog vi skulle löshoppa hästarna, vilket hon nappade på.



Först ut blev Jolly och hon är ju som vanligt väldigt stressad men hon skötte sig bra och hoppade bra.

Sen var de Blixtens tur, eller som rubriken lyder. Han är en riktig lite tjockis så de är som en köttbulle som springer runt. Men oj så roligt han tyckte de va. Flög över hindren som ingenting, men sen tog bensinen slut. haha

Sist ut va gamle mannen Dennis. Han brukar vara galen att löshoppa, de går aldrig att få stopp på honom. haha. De va lite så även idag. Men oj så kul han tyckte de också va. Flög över 1.10 cm som ingenting. :)


Vart tar dagarna vägen?

Klockan ringde tidigt i morse men de va alldeles för skönt i sängen så snoozade lite för länge. Stallet blev i alla fall fixat i morse och hon blev longerade och hon har blivit så lugn i den biten, helt otroligt. Min önskan är att vi ska komma till samma lugna anda när även jag sitter på men de känns rätt långt borta just nu.

Klockan 10:oo skulle bilen lämnas in då radion har strejkat totalt. De hittade något fel och grejer är beställda. Bara att hoppas att de går fort. För att ta mig hem igen fick ja gott ta en promenad på 1 timme ungefär, med bra musik är de så skönt att va ute och gå!

Fick ett ryck och gick in på Inter sport när ja va på väg hem för vi har 20 % så ja gick in och kika på nya springskor. Hittade ett par supersköna så de fick följa med mig hem.



Efter jobbet blev de att köra rally ner till gymmet för att hinna vara med på ett Body Combatpass.
Tycker de är så grymt kul!

vart lite förvånad idag att ja inte ens haft någon träningsvärk sedan gårdagen. Trodde ja skulle vara helt död i ländryggen då vi körde rätt mkt upprepningar.

Klockan ringer halv sex i morrn bitti så nu är de inge annat än Godnatt!


Då var vi där igen!



Jag vaknade till i natt av att jag drömde något som va jätte läskigt så jag vart så jäkla rädd så ja drog täcket över skallen igen innan ja kunde somna om. haha. Undra vad jag drömde egentligen?

Timmarna på jobbet sprang iväg rätt fort, men ja kände att mitt humör idag var inte på topp. Kan ha att göra med gårdagen som sitter kvar.

Fick lov att konfrontera (heter de så?) en människa idag för ja fattar bara ingenting vad som hänt.
Men de va tydligen inget? Vad vet jag...

Hästen fick sig en skrittvända inne i byn idag där man fick lite lyse emellanåt. Så jäkla kolsvart ute och dimma på det.

Kvällen har avslutats med ett gympass på 1 ½ timme med Sofia. Körde igenom hela kroppen så ja antar att jag har träningsvärk i morrn, men de är de värt. Hoppas bara att denna förkylnig som legat och lurat kan hålla sig borta!!


Minus femton kilon

Jag önskar att de va mig själv som jag talade om, men tyvärr var väl så inte fallet. Fast iofs hade jag gått ner 15 kg hade jag nog försvunnit. haha.

Nej idag rök all päls på Jolly och de fanns fasen en häst under all päls. Hon är så otroligt snäll att hålla på med så hon står helt lös på gången medans ja klipper henne. Hon vart riktigt stilig när de va klart. Lite mer muskler hade ju dock inte skadat men tjaa, man kan väl inte få allt här i livet. haha.

I morgon är de måndag igen och nu väntar en 7 dagars vecka innan man får vara ledig igen. Blev så då ja fick lov
att byta med Hanna så ja kan följa med jobbet upp till Vemdalen då de egentligen är min jobbhelg då. Så de är väl bara att le och se glad ut om man ska få ut att roa sig.


Vad är de för fel på folk?

Idag när jag och Frida va ute och red så mötte vi på två person som är högt avskyvärda i mina ögon numera och vi fick minsann höra ett och annat.

Jag har träffat på denne dam en gång förut och fick då minsann också höra att vi förstör så himla mycket när vi är ute och rider och då berättade hon för mig näa ja frågade vart vi skulle rida? Jo, i elljusspåret som enligt mig om något är till för motionärer.

Denna gång kommer han fram och ställer sig mitt på stigen och ber oss gå därifrån, jag vart så förbannad så ja öppnade käften och berättade för honom att vi
MINSANN HAR TILLÅTELSE FRÅN MARKÄGAREN ATT RIDA JUST DÄR VI RIDER.
Då öppnar kärringen käften att dom vela inte ha oss där och ingen annan heller. Vi skulle rida på dom andra vägarna mitt på vägen för att göra så liten skada som möjligt.

Då kunde ja inte hålla mig längre och sa att ni är för fan dumma i huvudet! Då säger han till mig att om ja kan allemansrätten. Och de kan ja väl erkänna att de kan ja inte fullt ut mer än att man ska ha respekt för naturen.

Han ställer sig brevid mig och Jolly och som hon är så har hon svårt att stå still och även står typ inne bland träden så ja säger till honom att om du inte flyttar dig så får du en häst på dig. Då backar han och frågar mig vad jag heter. Först säger jag att de har du inte med att göra, men så säger jag mitt namn och sen går han bort till Frida och ställer sig mitt framför henne och Dennis med en spade i händerna och frågar vad hon heter.

Säger till Frida att nu går vi för detta behöver vi inte lyssna på något mer, men tror ni att han flyttar på sig?? Får säga till Frida att lugna sig för annars får vi väl de på oss också att vi gått över människan. Tillslut ställer han sig åt sidan så hon kommer förbi och vad tror ni idioten gör? Han tar upp spaden som att han ska slå Dennis.

Då jävlar vart ja förbannad och sa att slår du min häst då jävlar!!

När ja nu kom hem slog jag på datorn på en gång och sökte på allemansrätten. 


Rider du på samma plats flera gånger måste du ha markägarens tillstånd att rida. Skaderisken är för stor.

Motionsspår och vandringsleder är till för vandring och motion till fots. Däremot finns inget allmänt förbud att rida på motionsspår och vandringsleder.

Som ja sa tidigare så har vi fått tillstånd att rida där vi rider. Kan också tillägga att de satt upp skyltar i hela skogen förut att vi inte skulle rida på markerade motionsspår som de snitslat ut, vilket är överallt på dennes gubbes mark.

Vad denna gubbe som tydligen kunde allemansrättens regler så jäkla bra missade var: 

Terrängkörningslagen förbjuder med vissa undantag körning på barmark i terrängen med motordrivna fordon. Förbudet är till för att skydda naturen. Förbudet gäller även markägaren själv.

Bredvid dom så stod de en fyrhjuling med släp.

Jag var så jävla arg när ja gick därifrån så ja skakade!

I D I O T E R!


Ljusets få timmar...

Otroligt skönt de var med en sovmorgon i morse, vaknade till vid nio av ett sms men sen somna ja om och vakna vid elva igen. Va så otroligt sugen på en macka till frukost idag, brukar i vanliga fall inte äta smörgåsar men idag smällde jag till med rostade mackor och marmelad. Mums.

Vart ute och ridit i 1,5 timme idag nästan och de va så härligt. Så frukstansvärt tråkigt och jämt rida själv men vad gör man. Blev en lång galopptur. Drog upp lädren ett hål mot vad ja jämfört har sen rullade vi på några kilometer. Den som inte tror ridning är träning har aldrig fått sig ett rejält pass. Mina vader skrek rätt fint när vi väl sakta av igen.


Fast man vissa dagar bara har noll lust med detta hästeri är jag så glad jag har denna varelse i mitt liv. Nu när man inte har någon hund längre så had eja aldrig kommit ut i friska luften så mycket ja gör tack vare att jag måste rida varje dag. ♥

Det är lördag idag och jag trodde att denna dag skulle se lite annorlunda ut än vad den gjort, men tydligen inte. Känns som jag egentligen inte ens orkar bry mig för vad vinner jag på det, inget!

Jag är van och vara ensam så mig kvittar det!


Trodde de aldrig skulle ske.....



Har vart massor av folk hela dagen lång på jobbet idag, vilket är kul.
Men ibland undrar ja bara hur vissa människor tänker????

Skönt nu har jag i alla fall en ledig helg och inget inplanerat. Hade vela åka och dansa i morrn, är dans i både Borlänge och Orsa. Får se om jag får någon med mig. Är så längesedan som man dansa bugg nu.

Bror är hemma i Byn så ska åka ut och käka med honom. Färdiglagad mat tackar man ju inte nej till. :)


Att åka på ett bananskal..

Trodde att ja skulle dö i morse när klockan ringde, helt dööd. Igår när ja gick och la mig så fick ja bara lov att lyssna på Bruno Mars låtar lite och ja somnade visst men vaknade till igen efter 45 min men de kopplade inte riktigt vad som skedde. Skulle jag gå upp redan? haha. Kollade på klockan och den va 22:45, bara att somna om igen.

Tror att jag lämnade motivationen hemma idag för det var segt att göra något, men endå så sprang timmarna bara iväg. I morgon är de fredag och sista dagen att behöva gå upp tidigt många dagar i rad. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.

Va upp till stallet direkt ja sluta och red 1 timme i ridhuset. Stressad som vanligt, men efter att ja hade travat i närmare en kvart runt runt runt så lugnade hon ner sig någotsånär som jag vela så då gav jag mig. Red i dressyrsadeln och jag vet att ja egentligen inte tycker om den, men ibland så glömmer jag visst bort de. De som är bra med den är väl att ja som hoppryttare har en tendens att sitta med kortare läder jämt får nu ett annat stöd och kommer åt henne bättre. Meeen, nog tycker ja om min hoppsadel bättre. ;P

Vart ute på 1 timmes promenad med Linda och Helena på kvällskvisten, underbart härligt. Har inte tränat en enda jävla dage denna vecka. Skäms på mig. Eller inte tränat på gymmet iaf för ridit har jag.

Trodde nästan ja höll på att bli förkyld idag, kände av halsen. Men tror de var falskt alarm för nu känner jag då inget.

Nu är de hög tid att sova för att försöka slita sig upp i morrn också, men sen så sen är de SOOOOOOOOOOOOOOOOVMORGON på lördag. Kunde inte komma lägligare!

 


Tre år går väldigt fort...

Idag är det andra november och för tre år sedan vid denna tidpunkt så satt vi våra fötter in igenom Dollarstores dörrar för första gången. Jag kommer aldrig att glömma den synen då man trodde att man skulle komma in till en lokal som var redos att fyllas med varor, men shi fick vi. Vi har byggt upp vår butik från skratch.. (stavas?)

När man sedan fick beskedet att man fått jobb var man överlycklig. Och nu står man här tre år senare och kanske lite mer klok och vis. Jag har i alla fall avancerat till BC2. Dvs Butikschef under Jimmy, vår chef.  

Just nu är de full rulle på jobbet, varorna bara ramlar in dag efter dag och man hinner inte riktigt med som man velat. Man sliter men för inget känns de som...

Jobbat 7-16:30 idag som ja också gjort å kommer göra resten av veckan. Sen är de bara att åka till stallet och fixa häst och stall, men de är ju så satans mörkt numera. Dessa tider är de skönt att man har ett ridhus på sin gård :)  

I lördags blev de utgång på parken då Woodpjucks spelade. Massor av folk hade hittat ut. Skoj.



Jag och Linda innan avfärd till förfesten.

I måndags fyllde farfar 85 år så hela släkten eller nästan iaf va dit och fikade och han blev nog glad att ha oss alla där. Mest uppmärksamhet gick till Theo och Lilja, släktets nyaste tillskott.

Kusin och Veronica har köpt en Jack Russelvalp vid namn Wilma. De namnet gick varmt hela kvällen.

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilma, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILMA.

Berg flyttar in är klart och ja ska nu förflytta mig in till sängen!



RSS 2.0