Jag är redo att åka nu!!

Väskorna, hm man skulle ju kunna tro att man ska vara borta i flera veckor. Men de står i alla fall packade i hallen nu och de enda som är kvar är maten i kylen.

Jobbar 7-12 i morgon sen är de raka vägen till stallet och göra klart allt med hästen innan avfärd går 13:oo. De blir alltså en snabb motionering, men de bätter än inget alls.

Idag va hon jätte fin när jag red ut. Lugn och samarbetsvillig. ♥





Har fått en förfrågan idag gällande jobbet. Har inte gett något svar på frågan ännu. Vill ha lite mer svar på mina frågor först.

På måndag drar ombyggnaden av butiken igång också. Då blir de jobb 7-18 varje dag i två veckor. Känner att ja kommer vara enormt jätte pigg efter helgen. haha. Men bara och köra!

Nu blir de inge uppdate förens jag återkommer hem, om man nu gör de levande. :P


Nu är de INTE långt kvar!!

Ska trampa upp till jobbet nu och och avverka dagens timmar sen är de bara morgondagens kvar. Ska försöka sluta ett par timmar tidigare så ja blir klar med stall tidigare. Måste rida i morgon då hon blir ståendes fredag och lördag. Någon som vill rida? :P

Söndag måste jag rida och trimma på och se hur de går med hoppningen, om de blir nå tävling nästa helg.

Och sen i morgon bär de aaav. Jag längtar!!

Måste trampa iväg till jobbet nu!


It's aaalive!

Mitt kylskåp sa tack och hej här om dagen och de visade sig att termostaten hade gått sönder. Så en snäll gubbe va här och lagade de idag. Mucho Tack!

Sprang en vända på stan innan jobbet och hittade en klänning på JC, gissa vilken färg. haha.

Jo svart!

Kostade enbart 149 kr också, så de tyckte min plånbok om. :)

Fick mitt andra paket idag också. Äntligen.



Red ett pass på ridbanan idag och till att börja med gick hon väldigt fint. Va lugn och samarbetsvillig. Sen kom de en till häst in på banan och hon stressade upp sig till tusen. Typiskt. Fick till några fina steg på slutet och där gav jag mig.

Har fastnat totalt framför teven, typiskt. Ska kolla lite vad ja ska ha för kläder med mig för på torsdag är de SÄLEN FÖR HELA SLANTEN SOM GÄLLER!! :)


Tack för en ledig måndag!

Hade visst några timmars sömn att ta igen så ja vaknade inte förens kvart över elva idag.

Dagen har spenderats med en timmes powerwalk i det härliga vädret sen cyklade jag och Sara upp till stallet och red en timme. Så varmt så man kunde rida i linne. Underbart! Men detta ör ju inte direkt normalt väder för årstiden. De gäller ju å passa på och njuta. Men man funderar ju på när bakslaget ska komma, för de lär de lär väl snöa snart säkert.

Avslutade kvällen med att grilla i Vinäs med pappa. Mamma är kvar uppe i Lofsdalen så ja tyckte vi kunde grilla lite då ja inte har nån grill. Måste köpa en ny.

Är såå sugen på att stoppa i mig något gott. Men har gett mig fan på att nu måste jag skärpa till mig, igen. Har inget hemma heller så inget kommer slinka ner. Men man hade ju inte tackat nej om något hade funnits.

Önskar man hade bättre självdisciplin på sig själv!


Kort resumé!

Fredag dejt med Linda och Malin. Käkade fyllda pitabröd och blåbärspaj till efterrätt. Snacka massa massa gojja hela kvällen lång. :)

Lördag jobb hela dagen, hästen fick vila för de vankades 18 års kalas hos kusin Marika. Bjöds på massa god mat och tipspromenads lekning vilket jag kom tvåa på. :)
Kvällen avslutades på Sportbaren då de va kilometer kö in på stugan. Blev en rätt trevlig kväll ändå.

Efterfesten va inte av dess like. Bruden som bodde där kom hem och blev helt vansinnig att hennes kille som också bodde där hade tagit hem massa folk utan att fråga henne. Slutade med att allt folk drog med ja och Joakim, kusin blev kvar och satt och snacka med Sandra ett bra tag. Slutade med att vi somna i soffan och fick väl en tre timmars sömn i alla fall. Tommy kom och hämta upp oss vid nio och då va de bara hem å duscha och sen sätta sig på cykeln och trampa till jobbet.

Söndag har bara inneburit jobb och ridning på kvällen. Va ut till Lotta i Vinäs och hoppade på utebanan. De satt nog i bpde i min och Jollys skalle från i torsdags. Hon va fin först sen drog hon på en tvärnit på en oxer och vi braka igenom och jag flög. Hann knappt reagera innan ja låg på backen. Jollys självförtroende har fått sig en turn och nu ska vi hoppa lite lågt och ha roligt utan att kräva allt för mycket för att vi ska komma tillbaka på banan igen. Vore ju konstigt om de skulle bara gå bra jämt.




De kanske är en sån här klump man skulle haft så man kan skylla på att man inte kan hoppa :P

Vart inte sån kort resumé i alla fall. Men nu är de sängen nästa.

Ledig i morrn och det innebär SOVMORGON!!


Att shopping kan göra en så lycklig!

Solen lyste från klarblå himmel och de va redan fem plusgrader vid åtta tiden i morse, underbart! Hästen kändes som vanligt, en anings stel i början men de gav med sig. Hon är ju trots allt 19 år så lite krämpor tidigt på morgonen hör till. Jag själv kände mig lite stel när ja klev ur sängen, men ja skyller på åldern här ocskå. :P

Vi drog sen till Borlänge och började shoppingen inne på Lager 70. Hittade lite smått och gott.


 








Sen for vi vidare till Kupolen. gav nästan upp hoppet om att hitta något partyliknande att ha på mig.

Men....



Voila. Jag har köpt en grön klänning. Den fanns i svart också som jag petade på först, vad annars. Men så såg jag denna och den föll mig i smaken direkt. Tur den hade svarta knappar så ja känner mig lite hemma. haha.

Och äntligen som jag i alla fall i tankarna har letat efter en svart längre jacka. Gick in på Stadium bara för att kolla liksom och där hängde den.



Sen att de va 25 % på den gjorde väl inte så mkt. :)



Självklart att lite krimskrams skulle med hem också.

Helnöjd med mina inköp.

Sitter och inväntar Malin & Linda för en kväll tillsammans i de härliga vädret.


I morrn ska de shoppas!

Förr i tiden har ja kunna shoppat huur mkt kläder som helst, kläder som jag användt en gång sen tröttnat på och som bara hänger. Men senaste månaderna har jag inte köpt knappt nå kläder alls. Dels för att ja knappt anväder dom, bor ju i stort sett jobb, rid, träningskläder och mjukisbyxorna. Sen har jag nog tagit mitt förnuft till fånga och spart pengarna istället.

(Läs betalt en jäkla bilhelskotta istället).

Men tänka sig denna månad ska ja shoppa och det i morgon. Jag, Elica och Niklas ska åka till Borlänge och kupolen. Men de är väl som alltid när man säger att man ska köpa, då hittar man aldrig något. Så ja ska somna med inställningen att jag inte ska köpa något. :P

Jag ska inte hitta nå snygga partykläder till Sälen, ja ska inte de!!

Fick besök här på kvällen. Vart nästan paff när de knacka på dörren, de händer ju inte allt för ofta. Patrik och Joakim kom förbi så vi har setat och snackat gojja ett tag.

Borde vart i säng för längesen. Hästen ska ridas innan vi åker halv tio och de innebär att ja måste va i stallet senast halv åtta. Gäsp.

I morrn ska vi bara ut och röra på alla ben och se så allt är helt och fräscht efter vår lilla kraschlandning idag.

Skärtorsdag idag och jag har klarat mig utan nå påskkärringar. Fick höra fina historier från bror och kusin här. Nu för tiden ska ju barnen bara ha pengar.

Patrik hade sagt att nej tyvärr ja har inge godis.

-Ja men har du inga pengar då???

Inte ens en fin teckning hade de ritat.

När vi va små la man ju ner sin själ i att måla dessa små kycklingteckningar och klädde ut sig till den finaste påskkärringen.

Vart är världen på väg. haha.



Sitter och funderar på vilket öra man ska lyckas sova på. Båda är ju lika ömma. Ståendes?


Nu sitter de på plats!








Idag fick man tugga grus...

Vaknade i morse av att ja trodde jag hade försovit mig, men när ja kolla på klockan var de bara kvart i sju, kunde därmed sova någon minut till för skulle inte vara i stallet förens åtta.

Kände av ögat i morse och fortfarande gör. Går ju inte och göra något säger dom.

 Jag undrar jag?

Plockade fram hinder och byggde ihop en stutts (stavning?) serie. En med stöd och en med sockerbitar. Hoppade från båda håll och hon kändes jätte fin. Tin höjde upp så de låg på en meter, och de är då fan va fjantig man ska bli att de känns så högt. Vi tog oss igenom och skulle komma från andra hållet. Istället för att ta av så lägger hon in ett till språng och de gick ju inte alls. Slutade med att både jag och Jolly fick tugga sand på backen. Gick bra med oss båda, lite ont i ena armbågen bara. Trodde ett tag att ja skulle få några hundra kilo häst på mig men ja lyckades sparka bort benet. Sänkte ner och hon stannade några gånger, men sen vart ja arg å lite jävlar anama i mig och hon hoppa galant igenom!

Bara för att man har en häst med egen motor glömmer man lätt bort att man har ett par ben man måste använda. Det har jag verkligen fått svart på vitt nu. Hon är lite feg damen emellnåt och ja måste hjälpa.

Men de som inte dödar de härdar va? :P





Nu ska farmor hämtas upp och köras ner till farfar sen ska jag till frissan och ta mer hål i öronen. :)


Dagens motion!

* Min och Lindas cykling mer än en mil ungefär.

*Cyklade upp till stallet. Va kan de vara 4 km?

*Ridning 1 h och 10 min

* Cykling hem 4 km.

Ska jag cykla siljan runt lär jag hålla igång.


Kan ja bara inte vinna på lotto!










Gamle mannen!

Jag och Linda cyklade ut till Vinäs och klappade lite på Dandy på förmiddagen. Han såg gammal ut herrn, men med all rätt kanske.







Cyklade bort och hälsade på farmor. Skäms på en hur dålig man är att hälsa på henne och farfar när han är hemma. En vacker dag kommer man ångra sig.

Vi tog ett varv förbi ridklubben och cyklade den vägen hem. Skönt å röra på fläsket lite. Dock är de ju inte konstigt att man aldrig blir riktigt kry när man håller igång som man gör.

Skulle ha cyklat upp till stallet nu också, men vad gör de inte ute om inte REGNAR. Visst kan man cykla i regnet men räcker väl att man ska få lov att rida i regnet.


Nu är de på plats!

När ja kollade postlådan idag hade jag äntligen fått en utav avierna jag väntat på.

Innehållet.



Råkade ju beställa två paket, bara å vänta å se när de andra tänkt ramla in.

Fick höra igår att en häst jag haft förr inte mår så bra längre.



Dandy blir i maj 38 år och kan kanske få ha lite krämpor. Ska åka ut till honom i morgon och klappa om honom. Man vet aldrig vad som händer.

En utav vovvarna i stallet har somnat in också. Man får tänka som Flip sa till oss när han pratade med kvinnan som pratade med hundar.

Tänk på att ni bara har oss till låns.

Det är verkligen sant. Men ibland vill man tro att de lever lika länge som vi människor gör.

Jolly fick en vilodag idag efter 7 dagars ridning. I morrn ska jag och Rosanna ut på en tur.

Ledig i morgon. Lovely!


Vi har haft en bra dag!





Solen skiner för fullt samt vi fick två rosetter med oss hem från dagens tävling.

Kan inte annat än vara glad. :)

Dagens minus är dock att min mage är vrålhungrig och jag har noll lust att laga mat.


I morrn är de premiär!

För många år sedan så var de meningen att premiären för mig och Jolly skulle ske på tävlingsbanan, men tyvärr blev det inte så. Istället stod hon med två framben som telefonstolpar. Men nu jäklar är de nya tag. Häst och grejer är skinande blankt och knoppar ska på plats i morrn bitti. Blev lite ledsen i ögat att inte grejerna kom som jag köpt, men vad göra. De ska väl förhoppnigsvis vara på plats tills nästa tävling. 

Jag hade aldrig haft råd att äga en egen häst och att jag får denna chans att ha en sådan fin häst att rida och sköta om är jag väldigt tacksam för. ♥

Blev en kvällstur med Dennis, Tin och Robin. D är rolig han, han är 24 år men ja tror att han glömmer bort de ibland. Nerförsbackarna tog vi på snedden i galopp. haha.


Jag och Svea har haft stalllektion idag. Snart är hon fulllärd vad allt heter som hästen ska ha på sig. :p En sån liten människa som kommer ihåg så mycket, borde inte jag som är så gammal komma ihåg massor då? :P

Råkade säga dom tre fula orden f a n till dennis då de enda han har i hjärnan är att äta.

Då fick ja bannor av Sveis. haha.




Borde väl borsta tänderna och sova en timme eller två då. Klockan ringer väl en sisådär halv sex.

Godnatt på er!


Vart faaaen är posten!

Kommer inte paketet eller egentligen paketEN idag så blir jag gaaalen!!!

Jag måste ju ha dom sakerna i morgon.

Så de så.


Vad hade man gjort utan sina föräldrar?

Pappa ringde idag och berätta att det var tydligen nya regler from iår, sommardäcken ska vara på innan 15 april, och de är i morgon. Mamma och pappa ska till Sundsvall i helgen så snälla pappa bytte däck nu ikväll. Jag kan byta däck själv men erbjuder han sig så tackar man väl inte nej. :P

Idag var de lååånga sega timmar på jobbet idag. Några till i morgon säkerligen innan de är ledig helg!

Stallet och ridning i morrn bitti sen lär ja åka dit efter jobbet och putsa grejer och rycka manen. De lär sitta som berget kan jag tänka mig.

Kollade precis på startlistan, nu vart ja nästan nervös. :P


Nu är vi på banan igen!

Satt i sadeln vid halv nio i morse för ett markarbetespass som gick galant. Lugn och fin häst, de bådar gott inför lördag. Hon va riktigt fin på slutet så idag börjar dagen bra.

Tin ska tydligen ha ut mig och häst på en endagars fälttävlan. Man rider alltså allt på samma dag, dressyr, hopp och fälttävlan. Skulle nog vara riktigt roligt. :)

Känns ändå inte allt för hopplöst med dressyren, bara de blir konternuerlig träning så kan de gå. Men bara kan. :P
Jobbar 12-19:30 idag, skulle egentligen jobbat 10:16 men fick nån timme till, de tackar man ju inte nej till.

Ja väntar på paket, ja hoppas innerligt de kommer idag eller absolut i morrn för ja behöööver grejerna på lördag!!


Senaste dagarna har vart lite såhär, ja vet egentligen inte varför. Men de mesta har känts blä.





Men nu så. :)





Två flugor i en smäll!

Halva veckan är borta och jag fattar inte vart dagarna tar vägen.

Haft fullt upp på jobbet med ombyggnationer och efter påsk drar den stora igång. Ska bli riktigt roligt och göra om och hoppas de kommer bli bra.

Två och en halv vecka har gått och har inte tränat på gymmet eller ett enda pass. Ja vill verkligen gå dit, men ja vet inte om ja borde. Ja blir inte klok på att va krasslig emellanåt, antingen eller liksom!

Ridturen idag blev en timmes tur i skogen med Rosanna och Dennis. I vanliga fall brukar ja bara ta en lugn vända för att hon ska få röra på sig efter hoppning. Men vi hoppade inte allt för mycket igår så dagens försök till uttröttning blev lite kupperad terräng. När vi va på väg ut från skogen och över Älvdalsvägen stannar de en bil på en parkeringsficka och ur bilen kommer en karl som ställer sig för att pissa. Men vad han nog dock inte hade räknat med var att vi kom precis den vägen så vi fick gott stanna och kolla åt ett annat håll. haha.

Kvällen spenderades hos Lena med mina ikea kassar med massa kläder som ja rensat ur. Lenas garderob blev glad, så även min. Kläder som bara hängt alldeles för länge får komma till användning igen. :)


Dagens konstaterande!

Hoppningen idag gick inte alls så bra. Hon vilade ju som sagt igår och den kombinationen med hoppning idag va inget bra beslut. Aaalldeles för mycket krut i damen och svårt att få henne lugn.

Så resten av veckan ska hon få sig rejäla pass, bara för att förhoppningsvis va lugn på lördag.

Börjar jobba snart, men ja vet inte ja är inne i nån period där ja inte alls har lust å jobba. Ja trivs på jobbet, inte de, men allt känns bara tråkigt.


Sur som en citron!

Vaknade i morse och kände mig inte alls på humör, och har inte gjort på hela dagen heller. Trampade upp till jobbet fast de hade känts skönare att sätta sig i bilen. Har inte rört den på tre dagar nu, alltid något.

Är så jäkla less på denna konstiga förkylning. Ibland känner jag ingenting medans andra har ja jätte ont i halsen.
Jag vill träna!!!

Klockan är mycket, som den lyckas bli varenda kväll. Ska hoppa i morgon bitti så man borde väl sova.
Hon fick en vilodag idag efter nio dagars ridning. Så de lär väl vara en pigg dam i morgon.

Onsdag ska jag och Rosanna rida ut om Dennis fått på sig skon igen som han lyckades trampa av sig igår.

Torsdag vet ja inte riktigt vad jag ska göra med henne ännu. Fredag blir det i alla fall ett pass i ridhuset innan lördagens tävling. Ska bli så roligt. :)

Söndag blir en röra på benen dag bara.

Så ser veckan ut för den fyrbente.


Sääääljes!



Stl 37 Knappt använda. 250:-





Hissgardin 130 cm 200:-



Aldrig använd. Medium 100:-



Använd en gång. Medium 300:-



Aldrig använd. Medium 100:-



Aldrig använd Medium 100:-




Använd en gång. Medium 100:-




Aldrig använda. Medium 100:-



Smal 50:-



Law medium Knappt använda 200:-






Bagy jenas W29 L32 200:-



Använd en gång Stl 36 100:-




Stl 38 100:-



Stl 37 100:-/St

Intresserad utan något.

Släng iväg ett mail.

[email protected]


Nu börjar dessa tider igen!



Fick med mig en lerhög till häst in från hagen igår. :)

Blev en kortisvända i skogen igår, kort men effektiv kan man säga. Pulsade massa snö. Va med upp till Orsa och kollade på Fredrik träning och kvällen avslutades sedan i Rättvik. Totalt jäkla skit dålig musik och ja tror de mer va en ungdomsgård där igår.

Dagen idag har inte erbjudit så mycket. Sitter och kollar på damernas innebandy, men de känns rätt kört för dom nu. Ligger under med 3-6.

Ska ta och bege mig mot stallet bara de är klart ska ja och Sara ut en vända.


De är nu man skulle vart i...

Ibland, eller nu ljög jag nog jämt menar jag, blir jag rätt trött på att att ens liv ska vara styrt av dessa jäkla pengar hela tiden. De var denna helg som de va tänkt ja skulle åkt ner till Malin och hälsat på. Men så vart ju inte fallet, så jävla skiiit tråkigt. Men jag antar att man får lov att prioritera här i livet.

Kunna skjutsa arslet i bilen ett år till

VS

En helg med nöjen i Stockholm

Hoppas att de kommer passa en helg i Maj istället att jag kan dra mig neröver. Men de enda jag går och väntar på är att bilen ska braka igen. Därför jag har börjat cykla så skrället får stå hemma.

Idag är det lördag och jag tog visst en rejäl sovmorgon. Vaknade till vid halv tio och tänkte bara fem minuter till och vaknade upp halv ett. Ops. haha.

Blev inte mycket sömn senaste natten då hoppträningen, som gick föträffligt bra inte började förens närmare kvart i tio och gjorde att jag va hemma från stallet nästan vid tolv, och därmed i säng alldeles för sent. Men för att återgå till träningen så va de skitskoj. Hoppade in och va med på en Mia träning och vi hoppade linjer, kombination och bana. Känns som vi verkligen blivit mer samspelta och jag mer lung och trygg med mig själv på hennes rygg. Fick höra att vi hade vart så duktiga på tränings/tävlingen att hon nästan fick en tår i ögat. Känns väldigt kul och speciellt kul då man aldrig vart den som hållt på och tränat och tävlat aktivit utan mest vart en hobbyryttare i skogen. Det kan båda gott för oss. :)

Igår kväll va vi ett gäng och va på sportbaren och kollade på damnernas innebandy och käkade. Har aldrig vart och ätit där förr och de man hört från har de vart så himla bra mat. Jag vart mest besviken. Hade sett fram emot en stor god hamburgare, men eh nja. Ja tyckte de inte smakade någonting. Trodde de va ja som tappat smaken men så va tydligen inte fallet.

Nu ska jag slänga mig på cyklen och trampa upp till min fyrbente vän. ♥


En trevlig inbjudan i den grå tråkiga vardagen!





Tack för det :)


River dom fel hus?

Kan vakna på morgonen av att hela jäkla huset skakar. Dom håller på och river ett stort hus, eller de va nu är de borta i närheten av mig. Men ibland undrar man ju inte om de tagit fel och är och karvar på mitt hus istället, de känns så. :P

Solen skiner och termometern visar 25 grader varmt. Den ligger mot husväggen och där kan de må va varmt, men riktigt så varmt tror ja inte de är ute.

Dax och slänga sig på cykeln och trampa till jobbet.


Ren och skär lycka.

Idag när jag och Sara va ute och red i skogen var de enbart glada miner. ÄNTLIGEN kan man rida så gott som normalt igen. Visserligen mycket vatten på sina ställen tack vare all snö. Men på andra ställen kunde man skåda SAAANDEN!!

Ja tror hästarna fick vårfnatt och va enormt pigga och glada. Men idag kunde jag förstå dom. haha.

Har knäppt kort på massa kläder som ja tänkt lägga ut, men de tar en jääävla tid. Nu lägger ja ner skiten för idag.
Torsdag i morgon och de innebär hoppträning. Dock inte för Tusse i morrn utan för Mia.

Godnatt!


Jag blir inte klok på mitt hår!

Jag tappar enormt mycket hår men ändå har jag enormt mycket kvar. Hur går de ihop??

Har gett mig attan på att ja ska spara ut min korta sida jag har. Ja vet hur bra de gick senast ja försökte. Tillslut vart de som enda stor tjock boll så ja va så dum och klippte av de igen.

Men nu ska de blir långt!!

Hästarna skötte sog bra. Blev som sagt longering med Robban och Jolly fick sig ett pass i ridhuset hon också men ja red henne. Red lite bommar och galoppjobb. Stundtals fin stundtals uppe i de blå. :P

I morgon jobb klockan tio. Skönt slipper man vakna till klockan halv sex.


Omvända rutiner!

Jag förstår inte att de ska vara så svårt att vakna till liv på morgonen. Ja hade kunna sovit hut länge som helst. Blev ingen cykel idag pga av handling som skulle ske efter jobbet, och vingla hem med fulla påsar kändes mindre roligt.

Väl hemma tog jag tag i diskbänken med den enorma högen som enbart vuxit istället för minskat. Slängde ihop en taciospaj under tiden också. Mums.

Brukar alltid åka till stallet direkt efter jag slutat jobbat, bara för att ha de gjort. Men idag kände jag bara inte för det. Omväxling förnöjer är de väl man säger va. :p

Robin ska longeras och Jolly, ja ja vet inte. Rida ut är uteslutet så ja antar att så många andra alternativ än att rida inne finns inte.

Ska sätta fart nu så jag kommer hem igen någongång. Har börjat rena ur garderoben för att ev kunna lyckas med att sälja lite kläder. Finns enormt mycket kläder jag inte använder. Jag är expert på att köpa och använda alldeles för få gånger!


Äntligen mycket nya saker!

Tog cykeln upp till jobbet idag, härligt och andas lite frisk luft och de tar inte mer än 12-15 min upp och 10 min hem. De är ju knappt lönt och sätta sig i bilen längre. Speciellt inte när jag såg att bensinen nu låg på
SJUKA 14:48kr/L.

Blev en kvällsvända för mig och Sara och fast vi red hemifrån vid åtta så var de inte mörkt, inte riktigt jätte mörkt när vi kom hem 40 min senare heller. Skööönt.

I morgon börjar jag sju och har gett mig f-n på att jag ska cykla. Återstår och se när klockan ringer i morrn om man är lika pigg på de.

Har fått mycket nya roliga saker på jobbet. Kliar i fingrarna att få sätta klorna i det i morngon. :)


Ibland blir jag bara så trött på mig själv!

Klockan ringde halv åtta i morse för att orka resa sig ur den varma sängen och bege mig till stallet. Lyckades jag, nej såklart inte. Hade ingen större lust att gå upp så de får blir kvällens aktivitet. För rida de måste jag. Fick sällskap med Sara och Dennis också, de gör saken lite roligare. :)

Måndag idag och jag har inte tränat å en vecka. Första dagarna hade jag absolut ingen lust och numera känner jag av ett litet halsont. Inte mycket, men tillräckligt för att inte få träna. Väldigt irriterande. Ja tycker på en gång när ja inte tränat på några dagar att man känner sig stor som en fläskpadda.



Typ lite såhär ^^.

På tiden att göra sig redo för en arbetsdag!


Man hinner inte mer än blinka!

Gick och la mig i natt med tanken att ja inte hört något om när vi skulle hoppa idag söndag, jag gav bara en önskan om vid tio, så tänkte jag att ja kunde ta lång sovmorgon. Sen att jag drömde om att vi skulle hoppa vid
18:oo så kunde jag ju sova hela dagen. haha.

Vaknade och kollade på klockan och såg att jag hade ett mess. Hopp kl 10 och vad var inte klockan då om tjugo i. bara å kasta sig ur sängen och slänga i sig lite frukost.

Hoppningen gick inte sådär vidare bra i början. Hon låg på väldigt och va ett endaste stort krutpaket. Fick till de på slutet lite mer så får vara nöjd.

Hittat ett schabrak å matchande luva jag länge letat efter. Viill haa. Lagt ett bud, men ja återstår och se.



Inte gjort mycket vettigt idag. Vart bjuden på mat hos mamma och pappa och de tackar man ju inte nej till.

Jag och pappa va upp till Orsa efter vi ätit och kollade på en bil, en peugot 206. Men de va ingen kärlek vid första ögonkastet. Ja vet inte ens om ja ska köpa en ny bil egentligen. Så länge skrället jag har fungerar är de väl faktiskt inget större fel på den, förutom jävligt skitig. Men ja ni vet ju hur road jag har vart över allt skit som krånglat. Känns som att nu går man bara och väntar på vad som ska gå sönder härnäst?

Söndag kväll och de har vart sovdax för längesedan.

Vart tog dagen vägen?


Det är bara till att inse och börja lära sig!

Jag har nog förnekat de lite för länge för mig själv nu men jag måste sluta med att äta mjölkprodukter. Min mage mår absolut inte bra, den är som en uppblåst ballong jämt och ständigt. Har slutat helt och hållet med vanlig mjölk och yoghurt och äter bara laktosfri. Men de finns ju mjölk i så mycket mer. När jag va liten var jag också allergisk mot mjölk men de växte bort. Men de ser inte ljusare ut än att de verkar komma tillbaka.

Jag måste ge mig fan på att prova utan ett tag för att se om de verkligen är de som är problemet. Men de är svårt, skit svårt att bara sluta med allt.

Ridningen idag blev en enda mys skritt tur, de går ju inte att göra så mycket annat.

Tillbringat kvällen med brudarna, spel massa skratt och marängsviss.

Godnatt!


Fyrbenta små vänner!

Jag har fått stilla min saknad av hunddos idag. :)






Tillslut såg de ut såhär. :)





Trött liten krabat.

Då matte kommer tillbaka ska jag bege mig till stallet och rida en vända. Sen ska kvällen spenderas med brudarna. :)


De blir då aldrig som man tänkt dig!

Skulle vart och tagit fler hål i öronen idag, men när ja kommer dit så säger Amanda att de hade inte så mycket örhängen kvar och leveransen skulle kommit på förmiddagen. De som fanns kvar föll mig inte alls i smaken. Hon skulle messa om de hann komma innan ja börjar jobba, vilket jag gör nu klockan 13:oo så de ser inte så ljust ut.

Fick bli en ofrivillig vilodag för hästen idag. Vaknade och hade ont i ögat.  Måste ta tag i detta och kolla upp de igen. Missade telefontiden i morse med typ 10 min.

Fredag idag och jobbar stängning, de är aldrig roligt. Men vad gör man.



Lite färg i vardagen förgyller kanske upp i alla fall. :)


RSS 2.0