AAARG

Jag blir så less på att jag ska vara så oteknisk när de gäller datorer. Jag har alltid kunnat skicka bilder från telefon till datorn via blåtand. Men nu funkar de inte!!

De är något jäkla fel på datorn och blåtanden den vägen, men VAAAD?

Annars då, livet rullar på i sin vanliga tackt. Igår sprang jag EN MIL på löparbandet. Först tänkte ja bara springa tio minuters uppvärmning men de kändes som de gick så himla lätt sen hade ja vips sprungit en halvtimme. De kändes fortfarande lätt så ja tänkte ja tar en timme och se hur långt jag kommer på de. När klockan slog 60:00 minuter hade jag 1 km kvar till att ja sprungit en mil så då kunde jag inte ge mig. 66 minuter senare var jag äntligen klaar. Konditionsmässigt kändes de helt okej, de va mest benen som skrek oont.

Har nog aldrig sprungit så långt och konstant sprungit i hela mitt liv förut, så nu känner jag mig peppad att kunna förbättra denna tid och till sommaren springa något lopp. Jag ska dessutom cykla siljan runt har jag gett mig f-n på. Ska se om ja vågar sätta mig på mammas racercykel bara utan att ramla å slå ihjäl mig. haha.

I morgon är de torsdag och de va meningen de skulle vara Tusse träning, men de ska ju vara så satans jävla kallt så de blev inställt. Tråkigt, jag som hade sätt fram emot de. Hoppade lite i måndags och hon kändes riktigt fin. Hade vart kul å hört vad Tusse tyckt.

Hinner vara med på PT passet i morrn i alla fall. Något bra med att ja lyckades byta tid på jobbet. :)

Snart tre dagars ledighet. Lycka!


boxning

I morse va ja super trött när klockan ringde, knappt så att jag hörde de. Men ja kom upp och iväg till jobbet. Hade lite projekt att fortsätta med så dagen gick relativt fort.

Bara jag slutat for jag raka vägen upp till stallet. Red en 40 minuter i ridhuset och satans så fint hon gick. Hon har nog aldrig gått så bra tror jag. Hon va lugn, avspännd!! och väldigt mjuk och trevlig.

Förr i tiden red jag henne alltid på graman och inget funkade. Jag tog tillsut bort den, drog upp lädren så jag kom upp ur sadeln och lät henne gå med huvudet i vädret. Allt för att försöka få henne lugn och framförallt SLAPPNA AV!

De har verkligen gått framåt i stormsteg. De är en helt annan häst att rida. Idag kunde jag sitta med en lös graman och galoppera lungt och samlat framåt i en rund galopp. Förr stutsade vi mest och galoppade uppåt i luften. Förstår ni om ja tycker de är roligt att rida igen. Framförallt när jag får vara med på träningar och ja hoppas hoppas hoppas damen håller så vi kommer ut på tävlingar till våren. :)

Jag hann hem och laga mat innan de var dax för ett PT pass på gymmet. Kommer dit och får höra vi ska boxas. Åhh nej är min första tanke, va tråkigt.

Men nu är de såhär att jag helt och hållet ändrat uppfattning. F-n va ROLIGT de var. Speciellt när ja känner att jag känner mig starkare, kan vara de som man tyckt va tråkigt förr. Lite roligt var de att jag är starkare i vänster ben än i höger. Man tycker ju de ska va tvärtom  då man är högerhänt. Men skenet kan bedra. :P
frisk luft gör mycket

Satt i sadeln halv nio i morse och de blev en galoppvända i skogen. Men vilket jävla underlag de är. Snön är ju inte packad för fem öre och sen har skotrarna åkt och när man kommer och rider går man bara rakt igenom. I morrn ska ja ta ett pass i ridhuset istället, blivit lite för lite av de nu. När man har ett ridhus på gården använder man de ändå inte. Haha.

Klockan tio ttäffade jag sedan upp Sofia för att kör ett pass på gymmet. Körde igenom mitt pass som ja fått gjort för mig och de kändes riktigt bra idag. La på fem kilo tom på allt. :)

Skönt att veta man gjort något vettigt innan jobbet, hade ja varken haft häst eller tränat hade ja garanterat sovit bort hela förmiddagen.

Haft lite projekt på jobbet och de fortsätter i morrn. Kul och fixa och dona tycker jag. I alla fall när man får de som man vill. Fick höra idag också att butiken ska byggas om. Dock inte förens om tre eller fyra månader, andra butiker stod på tur först. Tydligen ska avdelningar byta plats med varandra. Kan bli spännande och se vad som komma skall. :)

I morgon är de torsdag. Jag jobbar sju till två sen är de raka vägen upp till min fyrbente älskade vän. Sen har vi PT pass klockan 17. Kul å se vad som händer i morrn. Nästa pass blir på söndag. Veckans träning blir då fem dagar. Plus sex dagars ridning. De får räcka.

Helg snart och som de ser ut händer ngt spännande då. :P


Dra en vals

Spang bort och körde en timme på gymmet, vilket va himla skönt. Tycker de är himla roligt och träna och jag känner att ja verkligen blivit starkare. Vilket är något positivt i de hela. :P

Väntas jobb hela helgen plus att jag ska jobba på ett bröllop i morgon kväll. Extra pengar är aldrig fel och de är rätt kul faktiskt att jobba extra sådär ibland i restaurangbranschen igen, men gå tillbaka helt och hållet, no way!

Sitter och kollar på Lets Dance och jag blir såå sugen på att dansa. Evigeheter, ja de måste va så längesen som i somras under dansbandsveckan som ja dansade sist, bugg då alltså.

Hade vart kul och gå någon kurs igen också, de finns ju en fortsättningskurs 3 i bugg men de brukar ju alltid drälla av tjejer bara och alldeles för lite killar. Så en partner brukart de föredra. Hmm. Ja å vart ska man hitta en sån liksom.?


roligt nästan jämtSka man rida när de är 25 minus gäller de och klä på sig. Tjoock jacka och dubbla täckbyxor gjorde susen, men alltid svårt med händerna. Hur tjocka vantar man är har fryser man.

Ska försöka tina upp fötterna lote sen ska ja springa bort till gymmet och dra ett pass innan jag ska ut till mamma och pappa och äta pepparbiff. Man tackar  ju inte nej till när de bjuds på middag! :)


besviken

Jag skulle hålla er underättade om hur de går med min pt-duell medverkan. Men de känns som jag stått och stampat på samma ställe ett bra tag och funderat på varför jag egentligen gick med på detta. Rent ut sagt så känns de som jag kastat mina pengar i sjön. Inget agg mot gymmet eller tränare, men upplägget har liksom inte bara passat.

Jag gick först och främst med i detta för att jag vill få mer kunskap om maten, de är ju ändå de som är a och o för att kroppen ska kunna fungera.

Vi har vart lovade kostrådgivning men inget hände. Tillslut fick ja lov och fråga vad tusan som händer, varför får vi inget upplägg och de hade då gått över 1,5 månad. Då hade de tydligen vart brist i komunikationen dom två emellan och idag fick ja äntligen till ett möte. Jag blev tyvärr inte alls klokare utöver vad jag redan visste. Jag vill ha hjälp med att strukurera upp mat och måltider. Jag kan laga mat, bara jag vill. Men de är så fruktansvärt tråkigt att stå och laga mat till bara
MIG SJÄLV!

Jag önskar därför att man kunna fått hjälp med att lägga upp ett schema, eller ja i alla fall vad man kan äta och vad som är bra att äta!

Vad jag också trodde om allting detta var att man skulle få lite mer personlig hjälp, nu är vi en grupp. En grupp med individer som har helt olika förutsättningar, vilket kanske annars vore konstigt och därför dom är med. Men ska man som lag vinna och har folk med som aldrig säkerligen inte ens tänkt ordet träning förr få dom till att försöka vinna, de går ju inte! Hittils står de 0-1 till de andra laget. Andra omgången ser de inte ens ut som att jag kan vara med på för jag jobbar. De suger... De är de enda som man känt sig peppad för och visa vad man går för.

Träna kan jag göra själv och gör de ungefär 4 dagar i veckan beroende på hur jag hinner med hästen och jobb. Sen har vi ett pass i veckan upplagt med pt-duellen och kors i taket så var de bara två pass som krockade med jobbet denna omgång, varav ett idag. Vi får poäng för varje medverkan på pass och 100 % som ja hade tänkt mig är kört..

Vågen står på minus två kg än så länge och den ska ner mer.

Jag hade kunna levt på stuvade makaroner och korv varenda dag. Men de blir man inte smal och smäcker av!

Ge mig tips på god nyttig mat, tack! :)


RSS 2.0