DET SNÖAR!

Jo tack, inte lite heller.

Körde fast när ja åkte från stallet, de tog tvärstopp på vägen. ha ha.

Nu lär man väl få lov att bege sig ut på vägarna igen då jobbet kallar snart. :(

grymt bra låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=uRTZniv-6Zo

ett steg i rätt riktning

Hästen beter sig ännu och jag hoppas de håller i sig. :)

Tränat två timmar idag både boxning och step up, de kändes på slutet kan ja säga. Men så skönt efteråt. Jag och Pernilla intog soffan och Top model med lite kycklingsallad efteråt. Mums. :)

I morgon väntar kvälls jobb sen blir ja ledig fyra dagar. Var ju planerad tripp till Umeå, men blev ju inte va. Ingen som vela va lite ledig heller så ja fick nån timme, men de är som de är nu. Kommer nog iofs jobba hela tiden nu i december iaf, så blir nog skönt med lite ledighet.

Va och pratade om lite jobb idag, får se då hur de går. :)

Falun på lördag då kanske. Ingen som vill följa, men ja får väl åka själv .

Nu blir de sängen, mordtrött.

godnatt.

ledighet

Träningen från gårdagen har satt sina spår idag, träningsvärk ab. ha ha

Gick upp i morse när Linda skulle till jobbet, eller ja hade väl inget val för hon skulle åka med mig till jobbet. Så for till stallet och tog en promenad med hästarna och longerade unghästen. Vi två har aldrig riktigt gått så bra ihop, men idag skötte hon sig riktigt bra :)

Ska ta och bege mig hemåt nu för en dusch och sen bege mig ner på stan. Tänkte åka och höra mig för med lite jobb. Tro de eller ej. ha ha

Möte på jobbet kl 15:00. Sen återstår och se vad dagen har att bjuda på. Troligtvis lite pengaspendering, dock på mindre roliga saker som grejer till bilen. Den ska in på service och ja har väl inget val om ja inte vill gå i vinter. ha ha.


Upp med humöret

Man är så himla duktig på att snacka hela tiden men tyvärr aldrig lika bra på att ta tag i saken och göra något åt de. Finns så mycket jag vill göra här i livet men, varför gör jag inget åt de ? Så himla svårt är de inte, de vet jag.

Jag vill från denna tråkiga byhåla, ut och upptäcka världen istället. Så, varför sätter jag då inte igång och sparar lite pengar? Tyvärr är ja ganska så bra på att göra slut på dom när jag väl får dom. :/

Jag vet att jag borde ta och kolla läget ang ett nytt jobb för de få timmar jag får ihop på en månad räcker inte till. Men då detta, varför gör jag ingenting åt de innan de är försent ? 

Saker som ja alltid går och grubblar på, men ja antar att de kommer inte hända något innan ja själv tar tar i saken. Tyvärr..

Helgen är förbi lika fort som den kom som vanligt. Och jag har verkligen inte gjort nånting, de va längesen man inte gjorde de. ha ha. Jobbade i lördags kväll, trotts mycket folk vart de en tidig kväll, slutade redan halv tio. Inget mig emot. :)

Va upp och kollade på lite hoppträning i dag med Sus. Snacka om sugen man blir då. Men aldeig lika roligt och hoppa själv hemma i ridhuset som på en träning.

I fredags lyckades ÄNTLIGEN kiropraktorn masa sig till oss för att kolla på Jolly. Ryggen såg inte allt för bra ut så han vred och vände lite och förhoppningsvis blev de bra om inte bättre iaf. Har promenerat med henne i två dagar och de mer på två ben än fyra tror ja, men då jäklar blir man arg och de gormas tills de kan promeneras fint igen :) Får se hur de går när de är dax att rida, hon kommer väl även där vara mer vild än tam. Men har en liten viss förståelse med henne också, hon har ju trotts allt fått lov och stått i två månader så. Jobbigt att vi får lov att böärja om från början nu igen, alltid ska de bli nå skit när de börjar gå bra. Men men, bara bita i de sura äpplet och köra på igen.

Nää, detta funkar inte. Har både ett diskberg som väntar på att bli diskat och räkningar som vill bli betala. 

NÅGON SOM KAN GE MIG EN SPARK I RÖVEN ÅT RÄTT RIKTNING. TACK! :)  


svart som natten.

Internet hemma är stendött så sitter hemma hos mor och far för tillfället. Tror minsann modemet hade brunnit upp.?

I morse var de kallt att sticka nosen utanför dörren och värre kommer de ju bli. Jag och Dennis va ute på en kall och mörk ridtur tidigare och jag längtar inte tills tempen börjar sjunka ner mot minus tjugo och man ska bege sig ut på hästryggem. Brrr..

Lyckades äntligen få tag  på gubben som ska kolla på Jollan igår. Då de var han som sa att ja skulle ringa idag gjorde jag även de, vadå sa han ungefär har jag sagt de? Less man kan bli. Får hoppas han kommer på onsdag nu då som han sa.

Helgen sprang förbi lika fort som den kom också, iofs vart de jobb med hanns även med partaj hemma hos Therese i Kråkberg där vi käkade tacos och snackade massa skit innan vi begav oss ut på krogen. Hade en himla rolig kväll. =) Hamnade i säng halv sex på morgonen då var man mordtrött vilket man också förblev hela söndan. ha ha.

Ska ta och bege mig hemåt nu igen, laga lite mat kanske om man orkar. Den som lever får se :)

de var den kvällen de.

ringde sjukan idag så fick komma upp på en gång efter de hade ringt. fick mer eller mindre springa hem med vovven till mor och springa hem och slänga mig i duschen för att köra alldeles för fort upp dit för att sedan ändå få lov att sitta och vänta i minst en halvtimme. :/ tog en del prover och återstår och se nu då om de är samma skit om kommit tillbaka. Jag vill komma igång och träna seriöst igen, är så trött på detta nu.

hade färväntat mig mycket folk på jobbet ikväll, men inte såå mycket som det var. alla tre rummen var proppfulla och ett tag kändes de lite väl mycket för mig och ninni, men de löste sig tills alla skulle betala samtidigt. vilket kaos. ha ha.

har sjukt ont i varenda kroppsdel jag äger och har. envis som man är packar man ju på sig alldeles för mycket tallrikar, dumt och gå två gånger liksom. man har ju ingen annan än sig själv att skylla, men de går ju lite fortare då. :)

tog på mig lite jobb i morgon kväll också, snäll som man är. man får se de från pengarnas sida. iofs är väl inte de många kronor heller, men mer än ligga hemma på soffan iaf. kan inte tänka mig att så mycket annat mer spännande hade hänt.

har funderingar på att dra till  norge och jobba nu, är bra sugen. känna att man kan få jobba ihop lite pengar. blir bara färre och färre timmar på jobbet känns de som just nu. måste se mig efter något annat, detta funkar inte.

de är väl inge annat än att hoppa i säng nu då, jobbet kallar i morgon igen.

Godnatt godnatt!

ju fler kockar dest sämre soppa. ?

Jag och Linda går inte ihop i köket tror ja, vi lyckas så misslyckas med allt. ha ha.

Gått och skrattat för mig själv på jobbet idag. :)

Då var man svarthårig igen då. Ska fixas lite slingor bara sen är de tipptopp. Fast de skulle behövas klippas lite, ser inte ut snart.

Längtar tills första helgen i december. Hoppas Hoppas verkligen de blir av. :)

Vart å må illa. Säkerligen kycklingen som spökar. :(

Måste ringa sjukan i morgon, måste vakna i tid. phu.

Godnatt mina kära läsare!

världelös.

Som tanken alltid är då de nalkas helg så kommer den försvinna lika fort som den kom, vilket även denna helg gjorde.

Vart lite bowling i fredags och de är verkligen ett överstrycket kapitel. Jag förstår inte, de har aldrig gått så hiimla dåligt för mig som de gjorde då. Jag skyller allt på klotens skull, jag hittade verkligen ingen bra storlek för mina små fingrar. Så allt är deras fel. ha ha. Kvällen slutade, efter lite rolig bilkörande med kusinens nya saab hemma hos Sara och sedan krogen. Vi tre nyktra på krogen brukar inte vara en vardaglig syn. ha ha. Vi märkte både ett och annat som man inte brukar lägga märke till i vanliga fall, och om inte annat så är de alltid roligt att skratta åt andra. :)

Gårdagen spenderades hemma hos Linda med gamla gänget. Kan inte ens minnas när vi sågs senast så de var inte en dag försent. Vilka minnen vi hade att minnas och som vi skrattat och att inte glömma ätit. Kom hem i säng vid fyra även denna natt så snacka om mord trött man vart idag.

Måste ringa farbror doktor i morgon och be dom kolla upp min hosta som återkommit då jag har en tro om de kan vara den eh roliga mykoplasman som återkommit. Är de den kan man ju inte annat än bara sucka. Blir de till att käka pencelin igen då, men allt för att få bort skiten om de är så.

Nu blir de duschen nästa, sen blir de till att sova lite eller vänta. ha ha ha.

Detta Annsofi är ett rop till dig! Se till att skaffa fram Green Street Hooligans för tusiken!

Godnatt på er! ♥


krafs

1. Hur gammal är du om fem år?
Då ska jag väl vara 28 om ja räknat rätt ;)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mamma :)

3. Hur lång är du?
154 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Beck - I Guds namn

5. Vem ringde du senast?
Kundtjänst på telia

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Fick tillbaka min tele från lagning idag, så de är ganska så tomt i inkrogen just nu. 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Det beror helt på vad som ska sägas eller skrivas.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom är gifta

10. När såg du senast din mamma?
När jag gick från hennetidigare idag

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön-Blåa

12. När vaknade du i dag?
Klockan ringde sju, ofantligt tidigt

13. Vilken är din favoritjulsång?
Hmm. Bra fråga. Är inte sådant stort fan utav julen längre..

4. Vilken är din favoritplats?
Där jag har nära och kära runtomkring mig, sen spelar de inte sådan stor roll.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Små utrymmen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag hoppas att jag tagit mig från denna byhåla. Kanske träffat mannen i mitt liv (om de nu finns någon sån) och är allmänt lycklig?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Med dom vänner man har får man sig alltid ett gott skratt när man minst anar de :)

19. Hur stor är din säng?
120*200  kanske?

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två stycken

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Mora, Rättvik , Fredrikshafen

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Beror väl på vart ja ska kliva någonstans. Helst går man väl utan.

26. Är du social?
De beror på vad man är på för humör. Men tycker alltid om att ha vännerna runtokring mig, de gör mig glad =)

27. Vilken är din favoritglass?
Vanilla chokolat cookies.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Öhh. Bra fråga. Kladdkaka kanske. :)

29. Tycker du om kinamat?
De kan alltid vara gott, tyvärr äts de ju väldigt sällan.

30. Tycker du om kaffe?
Nej fyy. Har försökt lära mig dricka de, men kommer aldrig att tyckla om de.

31. Vad dricker du till frukost?
Kan vara te, juice eller oboy om ja skulle va sugen på det.

32. Sover du på någon särskild sida?
Längst in

33. Kan du spela poker?
Nää, helt världelös. ha ha

34. Tycker du om att mysa/kela?
Vem gör inte det...?

35. Är du en beroendemänniska?
Är inte de ngt alla människor känner av?

36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Japp. Carolina Cluft bla.

37. Vill du ha barn?
Det är klart jag vill. Men inte äään på länge

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska kan ja alltid få ur mig och kan förstå mig fram lite grann på tyska. Men är inte sådan hejjare på att snacka.  

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Inte vad jag kan minnas.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet är alltid mysigt. :)

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Hade man fått lov att välja?  Kläder :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Nja, de kan ja inte riktigt påstå.

43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Prison Break - såklart! och  Desperate housewife går alltid hem.

44. Kan du rulla med tungan?
Och de innebär?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Kan inte ranka någon sådär. Alla är roliga på sitt sätt :)

46. Sover du med gosedjur?
Hittade min gamla nalle - Padde som hängt med i ur och skur när jag va liten. Han får sova på ett hörn i sängen íbland. 

47. Vad har du för ringsignal?
Just nu har jag någon värdelös som finns med på mobilen. Sen jag fick tillbaka telefonen idag var allt borta på den. Så lär väl ta och lägga in lite musik som spelar fint sen när nån ringer =)  

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
De tvivlar jag på. Mamma kanske har något i gömmorna där hemma ?  

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Jag ser mina röda Adidas joggingbyxor hängades på klädhängaren.

50. Flirtar du mycket?
Nä, de kan jag väl inte påstå.

51. Kan du byta olja på bilen?
Man kanske borde kunna? Kan kolla den iaf. De räcker väl ;)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, peppar peppar. ha ha

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Oj shit. De minns ja inte ens. Så sällan läser jag böcker.

54. Läser du dagstidningen?
Brukar läsa Mora tidingen och Aftonbladet

55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Ingen veckotidning, men hundsport kommer väl ja kanske en gång i månaden?

56. Dansar du i bilen?
Japp. Gör inte du?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix Megapol

58. Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper?
Säkerligen vad folk vela käka på lunchen idag

59. När var du i kyrkan senast?
Hmm. De måste nog va när Bengt dog, å de är några år sedan nu.

60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Ska man minnas sånt?

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Kan inte vara länge. Vi åkte alltid husvang. En natt då kanske :)

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
De räcker med att mina vänner finns där. :)

onsdag.

                                

                                                                          image66                                                             Sätter in en egobild, i brist på annat :)

. . .

De var en dag till de. vart tog den vägen?

Vart en väldigt lugn dag på jobbet, ganska så skönt. Har ingen lust att vara trevlig, de blir bara ett falskt leende.

Vart och tränat styrkegympa, återstår och se om ja får skylla mig själv sen, är väl inte direkt sådär  jätte kry.  Men kände att ja verkligen behövde röra på mig och att tankarna fick komma ut på ngt annat..

Så nu är man nytränad , nyduschad och sängen är nybäddad. Kan de bli så mycket bättre ?

Snart får man bänka sig framför teven också och kolla på Prison Break!

De känns så konstigt allting. Man ser så mycket och så helt plötsligt finns de ingenting. wierd

inte som andra dagar

jag skulle inte, men hur lätt är de?

min mage känns bara tom med en stor klump.

vad trodde jag egentligen?

you tell me that you need me, then you go and cut me down..

RSS 2.0