ledig dag = regn

I tisdags var jag till Falun och veterinären med Flip. Är så glad att jag har sådan snäll och tålig hund, han gör precis som man säger utan minsta protest. Han lär nog ha blivit van vid detta laget. En veerinärstation är inget nytt för den herrn. Denna gång var det i alla fall inbokat för vaccinet han ska få för sin kvalster/pollen allergi. Jag hopps verkligen att detta kommer funka på honom och att hans kropp också motar de. Skulle vara såå skönt att få slippa ge honom all annan medicin. Om några månader så har vi förhoppnigsvis svaret på det.

Efter det styrde vi färden mot Borlänge och en visit hemma hos Malin och Gabriel. Kom fram till att det är tio månader sen jag såg dom sist, eller i alla fall Gabriel. Har vart in på Malins jobb en snabbis och sagt hej. Men de är så man får skämmas. Han va alltså runt en 3 veckor när jag såg honom, alltså rätt så färsk. Nu kröp han runt som bara den. :)

Tog oss en promenad och uppdaterade varandra om allt som hänt och det var inte en dag för sen. Tills nästa gång ska de inte få gå så lång tid.

Sitter här hemma och funderar på vad f-n man ska göra. Regnet öser ner ute och känns som man mest skulle vilja gå och lägga sig igen. Varför är de alltid såhär när man är ledig. Kanske ska dra på sig regkläderna ändå och bege sig ut på en ridtur..


att det ska vara så svårt

Mattias klocka ringer kvart över sju på morgonen och jag hade gett mig f-n på att ta mig upp idag och greja en massa här hemma innan jag börar jobba klockan 13.

Min klocka stod på åtta ifall att jag skulle somna om. Men så blir det alltid, nä fem inuter till, bara fem minuter till. Vips så var klockan tio. Jag blir lika arh på mig själv varenda gång det händer, men ändå går ja inte upp.

Hunden är i alla fall motionerad och har plockat ihop en hel del skräp som herrn ska ta med sig till tippen idag.

Jag vill ha semester nuuu! Först och främst den efterlängtade utlandssemestern, men också sommar semestern så man kan gå hemma och skrota och greja.

En dush är på sin plats sen bara åka och lämna hunden och bege sig till mitt andra hem- Dollarstore!


mystiskt

Hämtade Flippen hos farmor idag och åkte sen hem till mamma och pappa för att ge honom sin medicin. Sträckte upp armen i skåpet för att ta ner lådan och drar med mig en skål med massa hundmat i. Ni vill nog inte ens veta vilken fin ramsa jag drog för mig själv!Råkade visst städa lite för dåligt så pappa undrade om de fått råttor hemma..
ha ha


Va upp till Jolly idag efter några dagars vila då hon i lördags efter de tagit in henne upptäckt ett stoort sår på henne. Ser precis ut som någon dragit en kniv längs rumpan på henne.Det konstiga är att hon gick med täcke på sig och de har inte en skråma på sig.

Man undrar vad som hänt? Man funderar ju, men så kan de väl inte vara. Någon kan väl ändå inte skurit henne? :/


soffbord till saluPassade inte alls till nya soffan då de var för stort. Någon som vill köpa?

400:-


inte konstigt man längtar bort!

Vaknade i morse av att Mattias sa de snöade vilket det också mycket riktigt gjorde. Uhhh. De som va så jävla varmt å skönt i fredags och sen de här. Nej tacka vet ja att de bara är 17 DAGAR KVAR tills vi sticker. Ska bli så hiiiimla härligt!


 

Taket till fågelhuset gav upp livet och ramlade ner de också. ha haFlip hälsar att det är innehäng som gäller en sån här dag. Jag fick dra ut honom i morse.

Jobbet kallar om en timme, borde göra ngåto åt skatboet på skallen innan dess. Ska och skära ur de på några kilon hos Maria på fredag och de ska bli ljuvligt. Försöker ju spara ut den korta sidan men de växer såå sakta. Håret brukar växa som ogräs, men inte nu :/

På återseende!


turkiet

Fredagen den 21:a maj lyfter planet till Turkiet - Kemer för en veckas semester. Jag längtar ihjäl mig!!Här väntar en solstol till mig :)


RSS 2.0