En sista tanke..

Fick ett samtal igår från en gammal klasskompis om berättade att vår handledare vi hade under vår gymnasietid i Rättvik hade gått bort i helgen. Träffade hennes senast förra hösten när vi hade vårt femårs jubileum sen vi gått ut gymnasiet och hon var sig lik, dock kände hon inte riktigt igen mig först. Hon visst tydligen redan då att hon va sjuk i cancer och nu i helgen hade hon fått lunginflammation och kroppen hade inte orkat med. Hon va en himla fin människa och både hon och hennes man var gudomliga lärare för oss.

Dagarma går vidare och snart har de gått ett helt år till. Jag tycker nyss vi gick in i 2oo9.

I lördags samlades ett helt tjejgäng hemma hos mig och de kom en tjej för att ha Sexparty. Mycket skratt bringades under kvällen och så mycket vi har klämt och kännt på. :) Kvällen avslutades på Wasa och de va sååå booring. Vart man än vände sig kändes de bara som de kryllade av småbarn. Suck.

Va iväg och hoppade med hästen idag och han är så himla duktig. Jag glömmer bort att han bara är en bebishäst, emn ack så klok trotts sin ringa ålder. Ska skriva en önskelista till tomten och se om han kan skänka mig en mijon eller två, då hade jag köpt hästen. :)

Avslutar med fler tråkiga besked.

Slutet är kommen, men du kommer få de bättre!
Man skulle kunna tro..Såhär ser dagen ut för mig och Flip idag. Man skulle kunna tro han också är bakis. ha ha. Vi ligger i en varsin soffa och kollar på reprisen av körslaget och äter ostkrokar :)


...

Klagar på att jag aldrig blir frisk, kanske inte så konstigt heller när jag mest bara ränner runt. Hade helst klarat mig utan skiten helt och hållet, men de är ju tyvärr icke ngt att bestäma över. Sen att man jobbar runt människor hela dagarna gör att de är vårt att undkomma. Ta bara detta med pengar som exempel, vad mkt bakterier som flödar, och vem vet var pengarna hållt hus.. uuuha.

Jag vill bara komma i gång och träna på riktigt nu igen, så himla kul bara man väl är där. :)

Har ingen lust att jobba idag, men ja antar att ja måste. Jobb ikväll och i morrn bara sen infaller min långledighet, ska bli skönt. :)
Dom växer de små liven!

Cayman B "Kalle" och Boxter B "Bobo"
Tiden går så himla fort och de står inte på förens de ska ridas. Ska bli kul och se vad de blir utav dom.

Äntligen fredag nu iaf, dessa dagar har känns så otroligt långa oh sega. Och då man dessutom lyckats få jordens förkylning känns allt så mycket segare också tack vare det. Har nu två lediga dagar och jag har verkligen inget planerat denna helg och de känns så himla skönt. Ja inte mer än att hästana ska ridas, jag borde städa, däcken ska bytas, bilen borde städas. Hinner jag ens blinka tro innan helgen är över? Troligtvis inte.

Igår bjöd jag in mig själv på middag hos mamma och pappa. Önskade potatisgratäng, kött, sås och sallad. Och vad stod inte på bordet när jag kom hem till dom om Fläskfile, gratäng, grönpepparsås , mumsig sallad och bröd med en himla god röra på. Min mamma hon kan hon ♥


ha ha


Dagens skratt!


Dagar med dom bästa!
Jag, Sara, Evelina och Susanna tog oss iväg med bussen i onsdags för en färd en färjan och färden mot Stockholm gav oss skratt. Jag fick bakom mig ett par i tja 25-30 års åldern och innan ja såg hur de såg ut satt ja endast och lyssnade på vad de snackade om, och de verkade som att alla getter va inte hemma. Ja må va elak, de tycker säkert ja är ful. Men som de pratat och bettet sig vart deras utseende därefter också.
Sen att folk påpekar att ungdomar inte kan bete sig. Vad ska man få säga om de äldre damer som kanske fått i sig lite för mkt lite för tidigt, de spelar ingen.

Kvällen började sedan med buffé med massa mat och vi åt tills vi sprack innan kvällens nattliga bravader startade. Den avslutades dock inte lika roligt då jag fick jordens gallstens attack och vakterna fick lov att komma med medicin. Kände av de på söndagen också så fick gott lov att traska till sjuksyster och be om mer medicin. Och nej de är absolut INGE fel på min mage. Jävla Mora Lassarett!
Söndagen avslutades med shoppning i taxfreen och sen kollade vi på Tony Irvings danstävling, och gissa vem fick inte vara med om Jag. ha ha. Dock fick ja inte den bästa karln att dansa med men jag, ja de fick ja minsann höra att han tyckte ja förde honom bra. Kunde ju inte göra annat då han inte kunde dansa.. ha ha. Men ja, ja styrde oss till en hedrande trejdeplats. Skyller på mina kära vänner som klappade händerna för lite. :P

Vi steg sedan av båten och styrde vår färd hem mot Pernilla. Och den kändes som en hel evighet. Har sedan spenderat dagarna med fika, shopping, fest och bara myst runt.


Tack brudar för trevliga dagar!Den som väntar...

I morgon kommer de kort på galenskaperna i Storstan El Stockholmo. Krafterna är så gott som slut och behövs verkligen fyllas på inför morgondagens arbete.

Har haft så sjukt roligt dessa dagar och önskar de inte hade gott så fort!


En kort vecka!

Hösten har verkligen anlänt och de med enorm kyla och blåst. De kom fortare än väntat och nu om nånsin undrar man varför man inte bor i ett varmare land..

I fredags tog jag och Elica oss en tur till Rättvik och marknaden och vi hade rätt tur med vädret då iaf, inte lika kallt som de vart nu lördag och söndag. Enda inköpet (som alltid då man befinner sig på marknaden) var de årliga strumporna. Tror de är dax att rensa ur lådan så de får plats. ha ha

Åkte ut till Vika häst och Släp när jag kom hem och införskaffade lite grejer, bla en ny kavaj, skjorta och schabrak sedan hem och iväg till stallet för att rida hästen och packa inför lördagens tävling.

Klockan ringde fyra på lördag morgon och funderade allvarligt vad fan man håller på med då. Men ja tog mig upp och de var mörkare än mörkast ute och om inte kallare än kallast, så mössa och vantar var på sin plats. Själva tävlingen sen då. Egentligen känner ja mig inte nöjd för fem öre. Men jag får ha i åtanke att han sköter sig exemplariskt på tävlingplatsen för att vara en andra gång. Han gjorde framsteg mot förra gången och gjorde de jag sa. Sen att jag ska ratta och styra en gång för mycket är något som ska tränas bort. För Annso gick de jätte bra för, stora framsteg sedan förra tävlingen. Är såå taggad för att träna massor nu. Men ja måste ha i åtanke att han kan försvinna när som helst, han är ju ändå till salu. Hade jag vart gjord av pengar hade jag köpt honom. Men nu va ju inte fallet så, tyvärr. Någon som vill bidra? :PHar i dag söndag jobbat några timmar sen vart och hälsat på Hemma hos Jenny och nytillskottet Ville, fast han sov mestadels. Snackade massa skit tills ja skulle åka hem och mina bilnycklar var som bortblåsta. Vi letade överallt tills Jenny bara säger sådär, ja men ligger de inte i huvan på jackan då. Och vad ligger inte där om nycklarna. Hur de hamnat där är för mig en gåta. ha ha

Nu jobbar två jobbdagar sen drar vi iväg på Kryssning på Cinderellakryssning jag, Sara, Sus och Evelina. Ska bli sjuukt roligt. Sen stannar vi i storstan tills på söndag och va dessa dagar har att erbjuda vet man aldrig. Hoppas på ngt extra. Och jag hoppas på besök :P


RSS 2.0