pengar löser visst problem

De har bytt löneperiod på jobbet så att från den 12:e till 11:e varje månad har vi gått till den 11:e-28:e i februari för att komma fram till den 1:a till sista varje månad.

Detta resulterade i att jag fick ut 8900:- denna månad. Känns oerhört skoj då de återstod 900 kr när allt ska va betalt.

Känns också oerhört roligt när man vet hur mycket nytt man vill köpa till huset. Ser ut som de blir en fattig månad.. Uuuuh!
 


en framtida stjärna

Som så många gånger jag tänkt åka upp till Dennis och rida, men aldrig blivit av. Men idag åkte jag, Lena och Linnea upp för att hon skulle få rida lite. Ungen är helt galen i hästar och de bara sken om henne när hon fick sitta där uppe :) Tog mig några varv jag också, och visst de kändes att spänsten fanns inte kvar som förr, men lika söt (tjock ^^) va han för de.Pussade lite på Älskade Jolly också. ♥


stockholm

I torsdags så styrde vi färden mot el Stockholmo jag, Linda och Sara. I Uppsala hoppade jag av och mötte upp Mattias för lite spaning på Ikea av tvmöbel och vitrinskåp. Vi hittade vad vi sökte och vi va tom eniga om de. Fredag morgon åkte jag med grabbarna in till Gröndal där Sara och Linda sov över för att sova några timmar till innan vi gick till Tobbes konditori och käkade frukost.

Dagen spederades på stan och vi avslutade kvällen med Thaimat och knallade sedan hem till Pernilla. Väl där provades de kläder hit och dit, i hopp om att något skulle sitta fint inför fotograferingen.

Blev panikshopping på lördagen, bla annat  skorna i inlägget här under som jag undrar om jag någonsin kommer kunna vingla runt i.

När vi väl hittade till TheStudio så blev vi sminkade av en makeup artist och fick fixa håret på oss själva, de va lite dåligt med tanke på att de hade vart mest de man hade velat haft hjälp med. Sedan blev det en oändlig väntan, i timmar.

När väl jag och Sara fick komma in, ja då gick de undan. Mn hann knappt reagera och man tänkte nog inte riktigt på saker mer än att byta kläder. Va himla kul faktiskt men oj så man absolut inte kan med sånt där. Gör en egen pose. Öhhh jaha sa jag.

Hur gör man då? ^^

De tig fem timmar innan vi blev klara och fick bege oss hemåt igen.  Vi sprang för bi donken och tog snabbast möjligast med oss hem för att kunna ladda upp inför kvällen. Vi kollade på Melodifestivalen och grejade och drack innan vi begav oss på en förfest på Fridhemsplan. Klockan blev två tror jag innan vi begav oss ut och vi hamnade på världens sämsta ställe, även kallad "bögbåten" eller som den heter Patricia. Huuaa.

Tröttnade rätt fort och som tur va vela Sara åka hem så klockan hal sex på morgonen fick man äntligen slå igen de blå för sömn.

Söndagen va rätt seg men vi intog en tre rätters middag på Jensens innan vi begav oss hemåt. Efterrätten bestod av glassbuffé för min del och den kostade femtiofyra kronor och tjugo kronor för barn up till tolv år. Jag fick betala tjugo. Ska man ta de som en komplimang eller vadå? Ha Ha

Fick en fripassagerare med oss hem som fick agera chaufför, de tackar vi för. :)

Haft mycket trevliga dagar med brudarna och som vi skrattat och för att inte nämna ätit.. haha

svart på vitt

Jag och Pappa har vart ner till Falu djursjukhus idag med Flippen för att ta lite uppföljande leverprover. Han har vart kortison fri nu i över en månad och gått på annan medicin och det hade gett bra resultat för både alat och alp proverna hade gått ner.

Veterinären fixade också så att en hudspecialist kollade på honom i och med att han har sådan problem med tassarna och slickar så himla mycket. Testet hon gjorde visade på Atopisk dermatit, dvs han är pollen och kvalster allergiker. Nu ska medicin sättas in rakt mot det och hoppas på att han blir bättre snart.

Något man ska undvika är sovrummet och sängen, de kryllar av kvalster där. Hur ska de gå till när de ser ut såhär just nu?


är med och tävlarÄr med på en tävling hos Catwalkqueen ihopp om att lyckas vinna en klocka från Weardesign


nya godingarFrågan är när kommer jag vilja vingla runt i dessa ^^


förbannad

Ridturen i morse blev inte som jag tänkt mig. Jag hade i åtanke att de kör som idioter uppe i skogen med tanke på det nya vägbygget. Men vart ska man ta vägen, upp i skogen måste man ju för att ta sig någonstans. Det är väldigt svårt att rida längs andra stigar då de är så himla mycket snö och så himla knöggligt att de endast går att skritta. Så de plogade vägarna är att föredra och just denna väg går just där dessa lasbilar kör för tillfället. Saken är den att de är en allmän väg mitt ute i skogen. De borde gå att ha lite respekt och köra i normalfart, inte komma i sjuhundratjugo runt knuten och viffta om att de kommer en till. Jag ha en snäll häst, det är jag väldigt glad för, men vet de om de? Tänk om hästen blir livrädd och skickar av en, bryr de sig? Nja, skulle inte tro de.

Vart ska vi få rida om inte uppe i skogen. De är liksom inte ensama och snart blir det ett argt samtal till bossen. :P

Var iväg och hoppade med hästen igår och han skötte sig bra. De kändes väldigt hit och dit, men då man kollat på filmen så känns de mer än vad de ser ut. Känns stora framsteg sedan förr och jag hoppas de går åt rätt riktning med allt.

I morgon är det onsdag och dagen är späckad med jobb, klippning, tvättning och packning. Hade skulle hinna med och rida också, får se hur de blir med den saken.

På torsdag drar jag och brudarna ner mot Stockholm för på lördag väntas de sminkning och fotografering. Ska bli kul och se hur de går, jag som hatar å vad med på kort. ha ha.


DENNIS

Va upp till Östnor idag med hästen och hoppade. Carro filmade en del och de känns nog mer slarvigt än vad de är. Kan va nyttigt och se sig själv ibland. :)

Klappade om Dennis gubben och man kan inte annat än sakna honom. Måste ta mig upp och ta en tur med honom.gamla dagböcker

Håller på och plockar ut hyllan här hemma och den innehöll så mycket skrot. Men något roligt jag ändå hittade va gamla dagböcker från många många år tillbaka. Och som jag skrattat. ha ha

En dagen var man kär i en Kille och nästa för att hata honom.Var en dam och kollade på lägenheten nu ikväll. Hon vela ha den och jag hoppas de löser sig så hon kan flytta in 1:a maj :)


få se om de dugerKöpte en ny leksak till Flippen här om dagen, får se om den accepteras eller om de bits sönder. Finns bara en pip som gäller för honom och den bor hemma hos mamma och pappa. Har funderat många ggr hur de ska gå den försvinner eller råkar gå sönder. Jag tror han kommer dö. Han vart ju helt förstörd den helgen jag glömde den i Grövelsjön när jag jobbade där och fick lov att skicka hem den med posten. ha ha

Har precis vart ute och ridit med Annso, skönt väder om de inte hade blåst så förjävla kallt. Mötte en stor monster lastbil i skogen också med noll respekt att sakta in. Tänkte nästan ett tag om den tänkte köra över oss. ha ha.

Duschen nästa och sen blir de jobb. Pappa kör och hämtar sin stackars standsatta dotter utan bil. Den vägrade ju starta här om dagen och de visade sig att de hade något med nyckeln att göra. Dagens teknik. Den startar dock nu men står kvar på verkstan för byte av något som har med bromsarna att göra. Vad skulle vi göra utan Hans. Jag hade garanterat fått cykla. :P


. . .

Usch vart verkligen på surt humör nu. Man lovar inte en sak och sen skiter i det. Ser ut som de löser sig ändå, hoppas jag verkligen.

Jag skiter inte pengar och en ny soffa är beställd.Jag vill ha maj nu och M här för alltid!


RSS 2.0