En sån här blir de...


Nu lever jag igen!

Har fått tillbaka mitt nummer igen. Ingen är lyckligare än jag. ha ha

Nu är bara frågan...

Vad sjutton ska man ha för mobil? De är ju en enda stor djungel..


                                                 

Det är bara att inse..

den är borta och kommer aldrig mer att komma åter.

jag är ett STORT klantarsel och jag blir så himla less på mig själv.

SUCK


den som känner för att vilja ge mig sitt mobilnummer som kan tänkas ha funnits på den gamla. varsegoda. :)

dock får jag inte mitt nummer igen förens på onsdag. hoppas jag..

Min första tanke var..

VAD HAR VI GJORT?


från det här...
till de här...Det är nog bara ögat som inte vant sig ännu, men nog är det en helt annan hund man har numera. Bara det får gå någon vecka och de får växa till sig lite tror jag nog de känns "finare". Såklart tycker jag han är fin nu också, men som man sagt förr. Varför skaffa sig en hund med lång päls för att sedan raka bort den. Nu gjorde vi detta av andra skäl då han inte är frisk och gör allt för att underlätta för honom. Men visst känns de konstigt.

Han är i alla fall världens sötaste med eller utan lång päls! :)

Jag har fått en ny hund!

jobbat lite extra på morgonen mellan sju och tio för att vi har så himla mycket att göra. Pappa kom sen med hunden för att jag och han skulle åka till Stina och snagga honom. Det var med vemod jag lämnade honom och hans blick va inte att leka med. Jag skulle återkomma halv tolv och jag slängde mig upp i bilen och red en snabb vända och han handla innan jag hämtade honom.

Han vart jätte fin, men ack så olik sig. Kommer bli jätte fint bara de får växa till sig lite och våra ögon får vänja sig.

Slänger upp kort senare för nu väntar jobbet igeeen.. så roligt.


Nu jäklar är det gjort!

Har länge gått och dragit på städningen gällande min uteplats. Men idag, trotts att jag mest kände för att dra täcket över skallen tog jag mig an placet. Jag har rensat rabatten, sopat bort ett ton barr samt torkat rent utemöblerna. Nu fattas det bara lite fina blommor och en ny duk samt dynorna till stolarna som ligger i källaren.

Sen är den redo för grillning och partaj. :) Just ja.. Måste skruva ihop nya grillen också..

Nu.... promenad med Jenny och Annso!

I morgon sker en förändring!

Jag trodde aldrig att det skulle behöva ske, men vad gör man inte för sin älskade vän. Jag hoppas att det kommer underlätta för honom. Ni kommer få se vad jag menar :)

Va ute och red på förmiddagen och hunden sprang med så nu hoppas jag han är trött ett litet tag. Men man vet ju hur de brukar vara. Han lessnar nog snart på att ligga här inne.

Själv roar jag mig med att tvätta och det tar sådan tiiid + att det är så oändligt tråkigt. Något annat hade man ju vela gjort på sin lediga dag. Men ska man ha nå rena kläder antar ja att jag inte har något val.

I helgen väntar det bara massa jobb men ska hinna med att klämma in en personalfest också, typiskt just den helgen jag ska jobba. Men de kanske fanns någon baktanke att jag ska ta det lugnt då. ha ha.

Ska springa ner i tvättstugan nu å kasta in tvätt nummer två av sex. pust.


3*30 ÅRS KALAS PÅ SOLLERÖPARKEN!

    


    
DET BEHÖVS INGA ORD! KVÄLLEN VA SÅ HIMLA ROLIG OCH ALLA VA SÅÅÅ FINA. :P

...


Ensam är starkast!

Klockan ringde alldeles föe tidigt i morse och som vanligt gick jag och la mig alldeles för sent igår, men upp kom jag och dagen på jobbet bara sprang iväg. Känns som man inte hinner med någonting.

Efter jobbet var jag och bokade ansiktsbehandling åt mig och mamma, så på måndag ska jag bara ligga och njuta i hela en och en halv timme. :)

Hästen har också blivit riden och de är så kul att han är så pigg och fräsch trotts sin ringa ålder. :P

Mamma bjöd på mat vilket man inte tackar nej till och sedan blev det promenad med hunden. Har ingen lust att gå in för fem öre så sitter ute på trappen och filosoferar över livet. 

Blev på tal om glass, får se vad brudarna säger! 

 

Att skratta åt ingenting!

Här har det vart en himla dålig uppdatering, men mitt liv har rullat på.

På Valborg va vi ut tll Jennie på trettioårs kalas, åt massa god mat och god tårta. De andra förtärde alkohol och jag håll mig till bubbelvatten och körning av raggarbilen. Börjar bli de där tiderna nu igen när man glatt får ratta pappas ögonsten. Kvällen blev ganska så tidig och de va skönt då man skulle upp pch jobba dagen efter, dubbelt betalt tackar man inte nej till. :)

Fredagskvällen blev de grillning med bror, kusin och Anna. Mcket gott och årets första jordgubbar intogs. Senare på kvällen hittade bror ett gammalt spel och vi va inte sena att hänga på. Som vi skrattade. ha ha.

Lördagen vaknade jag , var påväg till stallet och innan ja kliver utanför dörrarna ringer Micke och frågar om ja ska köra till Gesunda. Visste kunde ja de, fick slänga mig iväg upp till stallet och mocka i racerfart och motionera hästen. Hem duscha och hämta allt folk som skulle med. Vi kom upp lagomt till pausen började och den höll på en evighet innan finalerna kunde behaga dra igång. Sällskapet tröttnade relativt fort och en hamburhare senare begav vi oss hemåt Mora igen. Tur de för där skotrarna hade fart rakt ut i publiken stod vi inte långt ifrån, glad man slapp se de. Vi mötte ambulaserna i raketfart, men man kopplade nog inte riktigt att de hade hänt ngt där uppe. Vår dag fortsatte i alla fall. Jag åkte hem och bytte kläder och korkade upp, skjutsen hämtade mig och vi for på förfest och febrilt letade chaufför till Rättvik. Tillslut fick min bror ge sig fast han absolut inte vela, men vad gör man inte för syster. :P
 
Dit kom vi och två av vännerna tappade vi bort på en gång och jag säger åt en utav dom att åk inte ifrån oss för de va hon som hade fixat skjutsen hem. Ringer henne innan ja går in och frågar vart hon va och om de va på G. Då står hon hemma i Mora utanför Lilla, de va den skjutsen de. När vi kommer in på krogen  ser jag att ägaren står i garderoben och jag skojar till det och säger att ja borde väl få komma in gratis ändå får jag har ju jobbat här. Han tittar på mig, ja men de har du ju. Varsegod. Tack Tack sa ja och klev in och skaka rumpa på dansgolvet tills Cina gav upp och gick ut. Jag hade mer att ge men då de ringer efter mig och säger att de åker NU. Var de bara att ta de långa benet före och springa från krogen bort till Statoil. Påvägen hem vet ja inte vad som hände med highlife vart det i bussen och de vart stopp här och där och de vägrade köra mig dit jag vela gå av. Väl i Orsa fick jag nog och hoppade av och ringde efter kära grannen som gott fick hämta hem mig. Somnade hemma hos Annso där vi skrattar i evigheter åt typ ingenting. Men kul var de, iaf då. ha ha.

Söndagen bestod utav marknad och de årliga strupmköpet med mamma, Linda och Pernilla. Sen vart de inte många mer knop den dagen. Middag hos mamma och pappa och sedan efterlängtade soffan.

Nu är de ny vecka och nya tag. Veckan kommer säkerligen gå lika fort som vanligt och på lördag väntas de 30 års kalaset. Kommer nog bli så hiiimla roligt. Jag kommer vara såå snygg som clown.. ha ha eller inte..

                                      

RSS 2.0