tröttmössa ab

Att ha rullgardin eller icke har både sina för och nackdelar. Man vaknar tidigt när man inte vill och man vaknar tidigt när man ska. Så frågan är ska man ha eller inte ha.

Åkte upp till stallet och möttes av en trött dam.Men då hon väl kommer på fötter gäller det att ta det långa benet före för att hinna med denna dam. Hon är piggare än piggast och överlycklig för att få komm ut.Man får förhoppnigsvis någon kalori förbränd för hur var de nu. Dräkten skulle sitta som ett smäck v.29 :)Såklart Flippen är med på promenad också. Undra vad han tänker. Ha ha..

Har krattat hela gården idag samt målat soffbordet och de andra sängbordet. Återstår och se hur det blir.

Nu ska jag lägga på mig soffan innan sängen kallar.


Att tänka efter före..

Jag, Maria och Cina stack till Borlänge igår efter jobbet för destionation Bröllopsklänningsjakt. Vi hittade dit vi skulle och oooj så mycket fina klänningar de fanns. Jag hittade min klänning jag också, återstår och se om man en vacker dag får stå där själv. :)

Maria kommer bli så ofantligt vacker och jag längtar tills hennes dag. Jag och Cina har gett oss attan på att ha dräkterna på oss i kyrkan. De finns bara ett problem. Jag tror jag är för fet för den. ha ha. Så hädanefter ska de hårdtränas och inget onyttigt. Kommer aldrig funka, jag känner mig själv för väl. Men kan ju alltid give it a try. Annars får jag väl hitta någon gammal trasa å dra på mig. Det är ju ändå Marias dag och hon som ska vara vackrast, men man lär väl se respektabel ut i alla fall.

Jag har gett mig attan på att spara ut håret också. Men ja känner mig ändå kluven, trivs jäkligt bra med denna frisyr men jag vill ändå ha något nytt. Mitt håt brukar växa som ogräs, men inte nu tydligen..

Idag är de lördag, en dag som jag hade tänkte jag och mannen skulle vara hemma och bara vara i vårt gemensamma hem. Men så blev de ju inte då karln är världens tidsoptimist och har inte alls hunnit klart med huset där hemma och kommer ta ytterligare tid. Så när jag nu såg att jag hade hunnit upp till Takidas spelning i Sälen efter jobbet blev jag inte direkt gladare. Han hade kunna klämt ur sig att han inte hinner komma idag..

KAAAARLAR! 

Får väl lägga mig i soffan själv då och sura.


ljuvlig morgonpromenad

Att jag är sådan tröttmössa på morgonen är väl ingen nyhet, men när man väl tar sig ut och går en promenad i härliga solen kan väl inte dagen börja så mycket bättre. Hunden blev helt galen då han såg att de låg lite snö kvar uppe i skogen och drog några race. Appropå hunden så verkar det som hans värden gällande levern har gått ner betydligt sedan förr, jag hoppas dom stannar där.

Att vi sedan äntligen fått svar på hans problem med slickadet av tassar var att han är pollen och kvalster allergiker. Mah, de små rackarna finns ju överallt. Vi ska i alla fall tillbaka till Falu djursjukshus i början av maj och ge honom ett vaccin mot detta, och hoppas hoppas att de funkar på honom. Annas blir det till att fortsätta med tabletterna som vi gett honom. Något som kan vara ett rent h*lvete och ge honom. Han spottar gärna ut dom igen. ha ha

Ska jobba några fjuttiga tre timmar idag, skulle egentligen jobbat full dag. Men då Maria och Cina skulle åka till Borlänge och kolla på bröllopsklänning vela ja givetvis följa. Sen att vi råkar slinka in på Kupolen är en annan femma.
Dax att sätta fart, en dusch är på sin plats sen ska hunden lämnas hos farmor. De är numera bästa vänner tror ja. Hon får sällskap och han blir bortskämd. Perfekt kombination.


hade nästan glömt bort

Dagen på jobbet gick rätt fort, sen känns de som resterande timmar av dagen också bara sprang iväg..

Va upp till Jolly efter jobbet och red en kortis vända så hon fick komma ut.Hittade ett soffbord på blocket igår så ringde och de fanns kvar. Hon bodde i Orsa, eller snarare hundra mil utanför. Bordet va egentligen ganska fult, men med lite färg får de duga tills ett nytt inhandlas. Vilket jag hoppas infaller snart. :)

Har försökt mig på att börja måla sängborden, återstår och se hur detta slutar. ha ha


numera vikabo

Jag har vart så fruktansvärt dålig på detta med bloggning den senaste tiden så har många gånger funderat på att lägga ner den totalt, men så är de väl som alltid. Det ska väl alltid finns ett men med i allting. Det ät ju alltis roligt att ha kvar och se vad man sysslat med öfr något. Sen att de inte alltid är daglig uppdatering, den smällen får man ta.

Det händer grejer i livet i alla fall och jag kan numera stoltsera mig sambo med den bäste. Visserligen har han inte flyttat upp ännu för gott, men den dagen närmar sig. Dagarna kryper fram känns det som men i morgon är det i alla fall torsdag och dagen närmare Fredag!

Jag har längtat något enormt, för det har vart sjukt tråkigt att gå här själv och greja. Jag har alltså redan flyttat in, och man kan ju inte bara låta bli och man vill ha klart allt just nu, helst igår. Finns ännu grejer som måste fixas, men de blir sakta men säkert i sin ordning.
Ett lite smakprov hur saker ser ut. Dock väldigt dåliga bilder knäppta med mobilen.


Vi syns när vi syns ♥


dött som i graven

Min dator gav upp livet för ett tag verkade de som och när jag frågade Niklas om hjälp så strtade den direkt hemma hos dom, och de är andra gången den gör så. Betyder de att den inte tycker om att bo här :P

Tror nog att den kommer ge upp livet helt och hållet snart, den är inte så frisk som man ja hade vela hoppats. Köpa ny dator är väl inget man direkt sucktar efter. Men man lär ju ha en.

Håller på och flyttar för fullt och de mesta är ute ur lägenheten, finns bara en säng och en hylla kvar. Återstår bara den roliga städningen nu. Har börjar skura köket i alla fall så de är så gott som klart. De andra lär gå rätt fort har jag fått för mig i alla fall. Sen återstår de satans fönstren bara. Tur mamma kommer hem i morrn så hon har något att roa sig med här hemma.. ha ha

På måndag bär de av till Ikea, och jo jag vet. Risken finns att de blir diiiirt. :P

Står och väntar på karlarna, undrar om de tänkt dyka upp idag. Mattias fick med sig en kompis upp (läs en som ska hjälpa till och måla) ha ha. Och de tackar vi för. :P

Blir till att sova där ute i natt, mitt i mellan allt kaos och flyttkartonger. Jag undrar hur man ska orka få ordning på allt.

Jag vill ha allt klart NU. Helst igår :)

RSS 2.0