Atjooooooooooooo....

Snart ligger jag väl där, men jag vägrar. Förtränger de lite. Men svårt att undgå dessa jävla nysningar.






Jobbat ett 10 timmars pass idag. Lär nog bli något liknande i morgon. Om inte mer.

Godnatt!


Hårt att va tillbaka i vardagen!

Trodde att de skulle va jobbigare än de var i morse att ta sig upp, men ja hann tom upp och duscha och äta frukost.

Väl på jobbet var det FULL JÄVLA RULLE hela dagen. Haft fullt upp och mitt i allt lyckas jag lägga undan handdatorn som ja behövde för att kunna beställa. Vi letade överallt och började nästan tro att någon snott den. haha. Men de va väl som vanligt mitt minne som sullat bort den. Jag hade lagt den uppe på kassaspåket. Bra jobbat av mig.

På eftermiddagen blev det en vända på Robin med Sara och Dennis. Andra gången ja satt på honom idag och gillar honom mer och mer. Tog ut Jolly en vända idag för att se om hon fortfarande haltade, vilket hon inte gjorde. Sköönt. Så i morgon får hon gå ut i hagen igen. :)

Blev bjuden på middag hos mamma och pappa, grillat. Mums, de tackar man inte nej till. Stannade till hos Erik och hälsade på. Va en evighet sen man va där. Fick ju lov å kolla så han håller ställningarna i mitt gamla kvarter. haha.

Idag är det 11 månader sedan du tog ditt sista andetag!



Jag saknar dig!




Tillbaka till verkligheten!

Tre jäkla veckor har redan sprungit förbi och de betyder att semester är slut för denna gång. På sätt och vis ska de bli skönt och återgå till det normala, vilket ja nog om några veckor kommer ångra att jag sa. haha.

Men tanken på att bara få till sömnen igen känns rätt lockande. Nu vid denna tid har man vart påväg till Malung för en massa dans, men ja kan väl inte annat än säga att de va rätt så skönt att bara sitta i soffan ikväll.

Men oj så roligt jag har haft denna vecka, en maaaassa dans varenda kväll. Skit skoj. Så himla roligt när man dansar med någon som verkligen kan dansa både fox och bugg. Jag längtar redan tills nästa år. :P

I morgon är de alltså jobb som gäller igen och ja ska infinna mig där klockan SJU. Senaste veckan har ja inte kommit i säng förens runt fyra. Dygnet är totalt vänt. Hade nog behövt någon som slet upp mig i mrorn bitti.

Jolly står på boxvila med hovböld och är måttligt uttråkad. Jag hoppas de blir bra snart.

Nu får de bli Tack och Godnatt!


Ont i Foten!

De är då så himla typiskt, bara för att man ska börja rida igen så blir hästen halt. Hon sa att hon hade rejält ont i tassen idag Jollan, vela knappt gå på den. Fast egentligen är de nog inte så farligt, hon är en känslig liten prinsessa bara. :)

Dennis fick sig en vända på ridbanan istället och han va väl inte så jätte lycklig över det dock. haha.




Gick en snabbvända på stan för å se om man hittade något å köpa som man kunde ha på sig ikväll. Men det är ju som vanligt. Utbudet i denna stad är inte det bästa!

Nu blir de en dusch och sen göra sig iordning för ännu en kväll i Malung. :)


 


De gick ju inte så strålande nej!

Va riktigt sugen på en ridtur idag, visserligen en lugn sådan då damen haft semester men de gick inte så vidare bra. Vi har en väg från stallet man oftast brukar rida iväg på, men ja kände för att ta en annan idag, vilket ja väl då inte skulle ha gjort tydligen.

De finns en sandväg upp från ridbanan, men i början så ligger de en del grus och vad lyckas hon om inte trampa på så hon blir jätte ömfotad och blöder. Det var bara till att hoppa av och försöka få henne ner därifrån då hon knappt vela gå där för de ömmade så mkt. Väl nere på asfalten gick de bättre och vi traska hemåt igen. Typiskt. Vi tar nya tag i morrn och ser hur de ser ut.

Va upp till Faster och Kusin på em och hälsade på. Theo har checkat in där för veckan då Jennie och Mikael är i Barcelona.

Vi har byggt sandslott, gungat och jagat kurragömma.

Sötnöten.



For sen ut till Vinäs för att vattna mammas blommor och ta in posten. Bäst man lyder så man inte får stryk. :P

Va även ner till Älskade Flippens grav och vattnade på hans blommor.



Blev inge Malung ändå. Tråkigt och åka själv.

La mig i sängen, tidigt. Men ändå sover ja inte.

Kommer aldrig bli trött.


Veckan man längtat efter!

Ett helt jäkla år har gått och nu är det äntligen Dansbandsveckan i Malung igen. Jag fattar inte att de kan vara så roligt att dansa bugg.

Jag och Emma va dit igår då bland annat Arvingarna och Highlights spelade. så himla kul när man hittar på någon som verkligen kan detta med å dansa. :)

Ikväll kör vi igen, om ingen vill med åker jag fasen själv. När de väl händer något vägrar jag att sitta hemma.

The Playtones spelar bland annat ikväll, provade på dom på Idre Yran i lördags som vart en spontan tripp med kusin. Riktigt kul!




Efter många om och men och ett flertal skrattanfall fick vi upp det. Vi sov alltså i tält.


Har börjat fundera på hur man ska lyckas vända tillbaka dygnet efter denna semester. I morse kom ja i säng runt fyra och vakna inte förens tolv.

På måndag ska jag infinna mig på jobbet 7:oo.

Hur ska det gå till?


Va skoj vi hade!



30 års kalas för Krille förra året, vår present. :P


Vi säger såhär just nu!



Återkommer en annan dag.

Kände mest att de skulle bara komma nå arga ord annars.


Äkta kärlek finns!



Man kan sitta och lyssna på denna låt om och om igen. Så sjukt bra!

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, min dator lever ett eget liv som den brukar göra ibland. Jag blir uppkopplad på internet men sen kommer jag ändå inte ut på någon sida. Tror ni man blir frustrerad eller, speciellt när man inte vet i fan hur man ska göra heller. Nära att den skulle åka ut genom fönstret idag.

Kom i alla fall hem från Västerås igår och vi har haft sjukt roliga dagar. Lite för mycket festande kanske och lite för lite sömn dock. Men man lever väl bara en gång sägs de va. :P

Träffat nytt roligt folk, när vi väl somnat mot morgonkvisten har de vart rejält kallt och man har fått klätt på sig men sen vaknat som stekta kotletter när solen väl kommit fram igen. Vi har haft helt UNDERBART JÄVLA KANON VÄDER, tom så att jag kan säga att jag är brun. Brukar aldrig hända. haha.

Va meningen eller tanken va i alla fall att jag skulle åka vidare till Stockholm igår, men eh hm ja. Ni kan ju tänka er hur mycket ork man hade. Totalt noll! Man har inte vart så himla kaxig idag heller, man har några timmars sömn att ta igen om man säger som så.

Två veckor återstår av semestern, får se vad som händer för skoj hädanefter!


Några dagar senare...

NU ÅKER JAG TILL VÄSTERÅS OCH HAR ROOOLIGT, FÖRHOPPNINGSVIS.

HÖRS TILL VECKAN NÄR JA KANSKE LANDAT HEMMA IGEN!


Dansat så fötterna värker..

Pratat så mkt engelska idag så nu räcker det för ett år framöver. Haha. Men gosch va usel man är på grammatiken. Man hör sig själv hur fel man säger emellanåt. haha.

Käkade en god kyckling wook hos mamma och pappa med belgarna och sen rabarber/jorfdgubbspaj till efterätt.

For sen till Hjortnäs och dansade till Scotts med Sara. Så himla roligt att dansa. :) 

Nu blir de några timmars sömn innan de blir avfärd mot Västerås. Ska bli så jäävla roligt! 

Återstår och se om vi kommer överleva helgen. ;P  


Att ta hand om sig själv är inte lika viktigt...

Va uppe i morse och for till stallet och gick en vända med hästen. Känns som jag tappat lusten lite med hästeriet för stunden, men jag hoppas att efter lite semester så kommer suget tillbaka. De brukar vara så, är man ifrån det ett tag tycker man att det är skoj igen bara man sätter igång. Man är ju trots allt i stallet jämt jämt jämt.


Har vart på massage/ansiktsbehandling på Mora Spasalong, så underbart skönt. Att man inte unnar sig det oftare. Köpa kläder och festa för dyra pengar det går bra, men inte att ta hand om sin egen kropp. Konstigt det där.

Nu ska ja sätta lite fart och städa lägenheten, inget roligt måste men ingen annan lär ju göra det åt mig. Skönt och komma hem sen och känna att det är fräscht.



                                                                                                               


Fördelar och nackdelar

Blev några timmar i stallet idag då jag både red Dennis och Jolly. Tur man är lite emellanåt så man kan rida ponny fortfaranande. :)



Han är för rolig, 24 år och galet pigg. :)

Va med mamma och handlade inför i morrn då Belgarna kommer upp och hälsar på. Roligt att efter, ja vad kan de vara minst 20 år sedan som vi träffade på dom på campingen i Österike och vi har fortfarande kontakt.

Gäller att plocka fram engelskan i morrn nu och försöka göra sig förstådd. haha.

Kvällen har spenderats hemma hos Lena och barnen. Trevligt! De händer ju tyvärr allt för sällan bara. Måste bli en ändring på det!

Nu är de tack och godnatt. Hästen ska ridas i morgon bitti för klockan 10:oo ska jag infinna mig för massage/ansiktsbehandling.

L O V E L Y!!


De blir bara bättre..


Sofia ringde och väckte mig halv sex i morse för att gå till gymmet för en morgon promenad, men vad tror ni. Sängen va mycket skönare såklart. haha.

Hästen är i alla fall riden och blev en mysvända i skogen och hon va pigg efter två dagars vila men hon va inte helt bananas som de kan bli emellanåt efter vila. Får se hur de blir efter en vecka. haha.

Va tänkt jag, Lena och barnen skulle inta stranden idag men fick mess av henne i morse. För kallt va. Vart fasen är Solen liksom. Semester är väl = SOOOL!

Har inhandlat det mesta till Torsdagens avfärd till Västerås och jag hoppas innerligt på finväder då, annars blir jag arg. haha.

Va in till Jenny på Stil och därifrån kan man väl aldrig komma ut utan en påse. Blev en rosa tunika som ja tror kan bli bra till helgens bravader. Inte för fiin men ändå fin, om ni förstår min tankegång. haha.

Ska traska bort till Sara och se över hennes blommor igen (och hoppas de lever) sen ska jag nog åka ut till älskade Vinäs en vända och hälsa på päronen.


Jag tror det kallas??

S E M E S T E R!!

Jag took längtar tills på torsdag och vi åker till Västerås. Ska bli så himla kul och göra något annat och framförallt..

TRÄFFA OCH SE NYTT FOLK!

Har vart och tränat 1 timme på gymmet idag med Sofia, så härligt när man väl är klar. Blir väckt 05:oo i morrn bitti för morgonpromenad. Undrar om ja kommer va död eller levande. :P

Ska fortsätta kolla på filmen på fyran, sen är de höög tid att sova om ja ska upp..

Vilket jävla påhitt första dagen på semestern.. haha.


Vi drar ett STORT streck över dagen!

Dagens tävling gick helt ärligt rent åt skogen. Ska låta henne vila från hoppning och allt vad tävling innebär nu ett tag framöver.

Får leva på att vi va ett snyggt ekipage i alla fall, alltid något. haha.

Blev en vända till Orsa och kolla på hoppträning för Tusse med Tin och Svea på kvällskvisten och nu blir de inte mycket mer än sängen.

Väntas en massa jobb hela helgen och mina ögonlock är rätt tunga.



Såhär kändes de när ja ridit klart idag. Minst sagt.


RSS 2.0